Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Νικολέττα 88 είπε:

Χρόνια πολλά ! Καλά Χριστούγεννα!! Ήθελα να σας γράψω και εγω την ιστορία μου ..και να ακουσω την γνώμη - συμβουλή σας!! Εχω διαγνωστεί απο τα 18 με πρόωρη ωοθυκική ανεπάρκεια και μου ειχαν  αποκλέισει το κομματι του να αποκτησω παιδί απο μόνη μου ( μόνο με δωρεά). Έτσι, το τελευταιο έτος προσπάθω να γίνω και εγώ μαμά! Βρίσκομαι στην τρίτη προσπάθεια! Στις 2 προηγουμενες  εμβρυομεταφορες ειχα 0 χοριακη  ( 1 η προσπάθεια ειχα φλεγμωνη με σταφυλοκοκκο, χαμηλους γαλακτοβακκυλους και 2 βλαστοκυστες 5BC - 5CC. /2η προσπαθεια ημουν καθαρη αλλα δεν έιχα καλή δότρια μόνο 2 μορίδια 4ης μέρας ). Τώρα βρισκομαι στην 3η προσπάθεια που εκανα εμβρυομεταφορα με 2  αριστες βλαστοκυστες αλλά δυστυχως φοβάμαι παρα πολυ για το αποτελεσμα...Νομίζω οτι με καταλαβαινετε!! Εχετε περάσει πολυ δυσκολα και εσεις  ( που διαβάζω τις ιστορίες σας). Ευχομαι η νέα χρονιά να μας φερει πολλά μωρά και ευτυχία!!!

****Στο ενδιαμεσο 1ης και 2ης εμβρυομεταφορας εχω κάνει σαλπιγγογραφία ( εχουν αποκλειστει υδροσαλπιγγες) και υστεροσκοπηση με era test και ngs.

Νικολέτα χρόνια  πολλά  για τις μέρες!! Είμαστε κ ίσα.. και εγώ του 88.. και εμένα  η πρώτη δοτρια δεν ήταν καλή..  είσαι με άλλες συνθήκες  τώρα..   με το καλό η χοριακη  σου!!

Ότι θέλεις  στείλε μου..

Μανούλες Αυγούστου 2013

liana87

Recommended Posts

Μαγδα ο δικος μου ξυπναει γυρω στις 2.30-3.30 και μετα στις 6.00-7.00! Γυρω στις 5.00 νιαουριζει αλλα τελικα ξανακοιμαται. Ισως κρυωνει εκεινη την ωρα γιατι κι εγω νιωθω λιγη ψυχρα... Μονος του δεν κοιμαται παρα μονο οταν ειναι κομματια!! Απο τους θερμοπομπους ειμαι πολυ ευχαριστημενη, ζεσταινουν πολυ γρηγορα αλλα δεν εχω ιδεα ποσο ρευμα καταναλωνουν...

Ζουνιτσα εγω εχω σλινγκ και το βολευομαι μονο οταν παμε σουπερ γιατι με ποναει η πλατη μετα απο πολλη ωρα! Αν το θες μονο για θηλασμο δοκιμασε καμια εσαρπα!

Ιωαννακι γιατι να αλλαξεις γαλα; Με παιδιατρο εχεις μιλησει;

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

Διαφημίσεις

καλησπερα κοριτσακια και καλο μηνα να εχουμε ολες

Αννουλα πρωτα απο ολα να χαιρεσαι την Αγγελικουλα σου και εσυ οτι επιθυμεις χρονια πολλα για τα γενεθλια σου......

Λινακι και σε εσενα ευχομαι χρονια πολλα και να χαιρεσαι το μωρακι σου!

Ειχα και εγω γενεθλια την προηγουμενη Παρασκευη........τα 38 εκλεισα!

[IMG]http://lbyf.lilypie.com/6QhFp3.png?TWzLZ8D5[/IMG]
[IMG]http://lpmf.lilypie.com/K4Sgp2.png?UYTvmZAf[/IMG]
[IMG]http://lb3f.lilypie.com/Qk1Hp3.png?V2xKCBPp[/IMG]

Σλινγκ δεν εχω δεν χρησιμοποιησα ποτε ουτε και τιποτα αλλο για την θερμανση παρα μονο καλοριφερ!Εχουμε ομως αυτονομια με φυσκο αεριο οποτε ειναι αρκετα οικονομικο....

Ιωαννακι και εγω συμφωνω για να αλλαξεις γαλα πρπει να μιλησεις με τον παιδιατρο?

Φεγγαρενια αδιαθετησες?Εχουμε τιποτα ευχαριστο?

Τα δικα μας νεα πολλα και διαφορα!

Ειχα το προηγουμενο τριημερο αρρωστο το Μαριο με χαζοιωση πυρετο μυξες και τσιμπλιασμενα ματια............Μαλλον κολλησε και η μπεμπα γιατι και αυτης τα ματια ειναι χαλια και εχει και πολλες μυξες!Πηγαμε εχτες για εμβολιο και η παιδιατρος δεν της εκανε ειπε οταν θα γινει καλυτερα!Μας μερτησε υψος και πηρε 4 ποντους ειναι δηλαδη 58 εκατοστα και βαρος 5300...........μαλλον ειμαστε απο τα πιο λεπτα παιδακια του καφε...........παντως η παιδιατρος λεει μια χαρα!

Και τελος μεσα σε ολα αυτα μετακομιζουμε κιολας.........παμε σε μεγαλυτερο σπιτι γιατι απλα δεν χωραμε!Σε 20 μερες φευγουμε και μιλαμε τρεχω και δεν φτανω!Καταλαβαινετε.......

Φλο μου ευχαριστώ πάρα πολύ!!!!!!!! να χαίρεσαι την μεγάλη σου οικογένεια!!!!

όσο για την ίωση περαστικά σας!!! κ εμένα ο μπέμπης κόλησε μια ίωση αλλαευτυχώς την ξεπεράσαμε αμέσως. τώρα είμαι εγώ πάλι ψιλοχάλια, μπουκωμένη με μυξούλες.... αμάν πια!!!!!

όσο για την μετακόμιση.... κουράγια τρίτεκνη μάνα!!!!! τι να σου πω...!!!!!!

WeDjp2.png

0hUop3.png

Διαφημίσεις

Ιωαννακι και πριν πεταγομουν καθε τρεις και λιγο να δω τι κανει!! Τουλαχιστον τωρα δεν ξυπνουσα απο τους ηχους που κανει τη νυχτα....

άστα, αυτοί οι ήχοι δεν παλεύονται.. μπορείς να είσαι όρθιος όλη νύχτα! Εμείς όταν σταματήσαμε να κοιμόμαστε μαζί τους κάπως ησυχάσαμε, αλλά μη νομίζεις, πάλι ο νους μου εκεί είναι και κοιμάμαι αγκαλιά με την ενδοεπικοινωνία :rolleyes:

Φλορετα μπραβο σου εγω με ενα και τα παιζω μερικες φορες η μικρη εχει κολλημα μαζι μου και ο αντρας μου το πολύ μια ωρα να μπορει να την κρατησει!!! Ασε που μου λεει οτι την εμαθα στην αγκαλια και δεν καθετε στο ρηλαξ!!! Η αληθεια ειναι οτι παιζουμε αρκετα λεμε όλοι την ωρα αγκου και τρελενομαι απο την χαρα μου και την παιρνω αγκαλια:):):)

χιχι! μαμάκιας μας βγήκε η μικρή :D

Κι εμένα ο ένας γιός μου είναι μαμάκιας και τρώει μόνο από μένα το μπιμπερό.. μεγάλο πρόβλημα!

Κι εμένα δεν κάθονται στο ριλάξ, αλλά στο γυμναστήριο μπορεί να κάτσουν και μια ώρα. Έχω κρεμάσει όλων των ειδών τα παιχνίδια, ειδικά αυτά που κάνουν θόρυβο και ξετρελαίνονται!

Εμενα εχθες ξυπνησε κλασικα στης 130 αλλα δεν την εδωσα σημασια στης 5 και ξυπνησε τελικα 630:smile::-):smile: μακαρι να κοψουμε το ξυπνημα στης 0500:smile:

Μάγδα μου έτσι κι εγώ έκοψα το βραδυνό ταίσμα.. ο μαμάκιας ψιλογκρίνιαζε στον ύπνο του στις 2 κι εγώ έτρεχα να τον ταίσω. Μόλις τον αγνόησα ξανακοιμόταν μονάχος του ως τις 6 και τώρα πλέον ως τις 7! Τελικά ήταν λάθος μου που στο πρώτο κιχ τον ταίζα. Κράτα γερά!

Και τελος μεσα σε ολα αυτα μετακομιζουμε κιολας.........παμε σε μεγαλυτερο σπιτι γιατι απλα δεν χωραμε!Σε 20 μερες φευγουμε και μιλαμε τρεχω και δεν φτανω!Καταλαβαινετε.......

Με το καλό η μετακόμιση, και περαστικά σας!

Εμείς κορίτσια λέμε να βάλουμε web κάμερες με υπέρυθρες για να βλέπουμε τα μωρά μέσω ίντερνετ στο κινητό μας και να μη σηκωνόμαστε αν δεν έχουν ξυπνήσει. Το έχει κάνει καμία;

Η αλήθεια είναι πως η δική μας κατάσταση είναι ζόρικη γιατί τα μωρά κοιμούνται στο ίδιο δωμάτιο και αν κλαίει δυνατά ο ένας ξυπνάει και άλλος :( Δε θέλω να σας πω τι γίνεται στην περίπτωση αυτή.. της κακομοίρας! Τρέχω από το ένα μωρό στο άλλο, προσπαθώντας να τα καταφέρω να μην ξυπνήσουν εντελώς!

άστα, αυτοί οι ήχοι δεν παλεύονται.. μπορείς να είσαι όρθιος όλη νύχτα! Εμείς όταν σταματήσαμε να κοιμόμαστε μαζί τους κάπως ησυχάσαμε, αλλά μη νομίζεις, πάλι ο νους μου εκεί είναι και κοιμάμαι αγκαλιά με την ενδοεπικοινωνία :rolleyes:

χιχι! μαμάκιας μας βγήκε η μικρή :D

Κι εμένα ο ένας γιός μου είναι μαμάκιας και τρώει μόνο από μένα το μπιμπερό.. μεγάλο πρόβλημα!

Κι εμένα δεν κάθονται στο ριλάξ, αλλά στο γυμναστήριο μπορεί να κάτσουν και μια ώρα. Έχω κρεμάσει όλων των ειδών τα παιχνίδια, ειδικά αυτά που κάνουν θόρυβο και ξετρελαίνονται!

Μάγδα μου έτσι κι εγώ έκοψα το βραδυνό ταίσμα.. ο μαμάκιας ψιλογκρίνιαζε στον ύπνο του στις 2 κι εγώ έτρεχα να τον ταίσω. Μόλις τον αγνόησα ξανακοιμόταν μονάχος του ως τις 6 και τώρα πλέον ως τις 7! Τελικά ήταν λάθος μου που στο πρώτο κιχ τον ταίζα. Κράτα γερά!

Με το καλό η μετακόμιση, και περαστικά σας!

Εμείς κορίτσια λέμε να βάλουμε web κάμερες με υπέρυθρες για να βλέπουμε τα μωρά μέσω ίντερνετ στο κινητό μας και να μη σηκωνόμαστε αν δεν έχουν ξυπνήσει. Το έχει κάνει καμία;

Η αλήθεια είναι πως η δική μας κατάσταση είναι ζόρικη γιατί τα μωρά κοιμούνται στο ίδιο δωμάτιο και αν κλαίει δυνατά ο ένας ξυπνάει και άλλος :( Δε θέλω να σας πω τι γίνεται στην περίπτωση αυτή.. της κακομοίρας! Τρέχω από το ένα μωρό στο άλλο, προσπαθώντας να τα καταφέρω να μην ξυπνήσουν εντελώς!

Φλορετακι μου προσκυνω...απο ποια ηλικια κοψατε το βραδυνο υπνο;;για να δω ποτε να σκληρυνω..

Καλησπερα σας κοριτσια και μπεμπακια!!! Τι κανετε? Δε μπαινω συχνα η αληθεια ειναι οτι το χω ριξει εξω τελευταια αλλα σας σκεφτομαι! Σας φιλω ολες και χρονια πολλα στα κοριτσια που ειχαν γενεθλια!!!

kK3bp2.png

dKVVp3.png

01/08/04 Και συνεχίζουμε..

Φλορετακι μου προσκυνω...απο ποια ηλικια κοψατε το βραδυνο υπνο;;για να δω ποτε να σκληρυνω..

Κάπου εκεί όπου είστε εσείς (2,5 μήνών) ξεκίνησα την προσπάθεια... Την πρώτη εβδομάδα τα άφηνα να ξυπνούν όποτε θέλουν αυτά και σημείωνα την ώρα.. Μέσα σε μια εβδομάδα είχα εντοπίσει με σχετική ακρίβεια τί ώρα έχουν τάση να ξυπνάνε: ο ένας στις 2, ο άλλος στις 4 και μετά ξανά ο πρώτος στις 5. Οπότε μετά άρχισα να βάζω ξυπνητήρι και ξυπνούσα πριν από αυτούς. Ετοίμαζα το γάλα, ξάπλωνα σε έναν καναπέ που έχουμε στο δωμάτιό τους, και περίμενα να αρχίσει η γκρίνια. Με το που άρχιζε η γκρίνια τα σήκωνα και τα ταίζα στον ύπνο τους, προτού ξυπνήσουν εντελώς. Στο σκοτάδι, χωρίς αλλαγή πάνας. Κάθε μέρα προσπαθούσα να τους δώσω όλο και λιγότερο γάλα. Μέσα σε διάστημα 3 εβδομάδων είχαν κατεβεί από τα 200ml σε 80 περίπου, όπου και το έκοψα εντελώς. Μετά επί μερικές μέρες κάποιες φορές ξυπνούσαν στην ώρα που ήταν να φάνε αλλά άρχισα να τους αγνοώ και ξανακοιμόντουσαν. Τώρα δεν ξυπνάνε σχεδόν ποτέ πριν τις 7. Νομίζω ότι άξιζε τον κόπο, αν και να σου πω την αλήθεια επί ένα μήνα ψόφησα... ήμουν ξύπνια όλη νύχτα...

Διαφημίσεις

Σ ευχαριστω πολυ για την απαντηση Φλορετα μου!!Αξιζε ομως η προσπαθεια Εε;;!!

Εμενα κοιματα κατα τις 2300 Κι ουσιαστικα ξυπναει μια φορα το βραδυ,αλλες 2 αλλες 4 ή 5!!παιζει ομως ρολο τι ωρα θα φαει για τελευταιο γευμα κι αυτο ειναι συναρτισηε με το πως θα παει η ολη μερα με τα γευματα του!!

Επισης εχω παρατηρησει πως αν τον αφησω μετα τις 2030-2100 να κοιμηθει οσο θελει εκει κοιμαται 5 ωρο!!αλλα μετα νυσταζει πολυ πιο δυσκολα!!δν ειναι τοσο μανικι το ενα ξυπνημα το βραδυ,αλλα ειναι ζηλευτος και ο ολονυκτιος υπνος!!η παιδιατρος μου δε μου πε κατι γοα το βραδυ οταν τησ ειπα για τη μια φορα!!απλα να μεινω ακομη στο ενα!!

Επισης 2,5 μηνων σου επιναν 200ml???εμενα ειναι στα 150 κι αυτα καποιες φορες γιατι μπορει να τα πινει αλλα βγαζει καποια με λιγες γουλιες!!βεβαια στα. Κιλα ειναι πολυ καλα,ειναι ηδη 5900 και μας ειπε η doc πως απο 6 γευματα που κανει δε πειραζει να κανει και 5!!εχει αποθεμα βλεπεις ο μπουτακιας!!

Κατα τα αλλα εμεις μια χαρα!!καναμε το πρωτο μας εμβολιακι κι ημασταν πολυ αντρακια μπορω να πω!!ουτε παρενεργειες!!

Φιλια πολλα σε ολες!!

Καλημέρα Φλορετα φοβερο το συστημα:):):)

Εγω προσπαθω να αγνοησω το ξυπνημα στις 500 και να το κανω 630 που ξυπναει και ο συζυγος για να παει δουλεια!!! Σημερα την σηκωσα 600 σιγα σιγα θα καθιερωθει που θα παει.... αλλα εχουμε ενα βραδυνο γευμα γυρο στις 200 που δεν μπορω να αγνοησω γιατι κανει και κακακια της!!! Ελπιζω να τα κοψει τα βραδυνα κακακια.... κανει στις 200 και στις 530, ρολοι η μικρη!!!

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Σ ευχαριστω πολυ για την απαντηση Φλορετα μου!!Αξιζε ομως η προσπαθεια Εε;;!!

Εμενα κοιματα κατα τις 2300 Κι ουσιαστικα ξυπναει μια φορα το βραδυ,αλλες 2 αλλες 4 ή 5!!παιζει ομως ρολο τι ωρα θα φαει για τελευταιο γευμα κι αυτο ειναι συναρτισηε με το πως θα παει η ολη μερα με τα γευματα του!!

Επισης εχω παρατηρησει πως αν τον αφησω μετα τις 2030-2100 να κοιμηθει οσο θελει εκει κοιμαται 5 ωρο!!αλλα μετα νυσταζει πολυ πιο δυσκολα!!δν ειναι τοσο μανικι το ενα ξυπνημα το βραδυ,αλλα ειναι ζηλευτος και ο ολονυκτιος υπνος!!η παιδιατρος μου δε μου πε κατι γοα το βραδυ οταν τησ ειπα για τη μια φορα!!απλα να μεινω ακομη στο ενα!!

Επισης 2,5 μηνων σου επιναν 200ml???εμενα ειναι στα 150 κι αυτα καποιες φορες γιατι μπορει να τα πινει αλλα βγαζει καποια με λιγες γουλιες!!βεβαια στα. Κιλα ειναι πολυ καλα,ειναι ηδη 5900 και μας ειπε η doc πως απο 6 γευματα που κανει δε πειραζει να κανει και 5!!εχει αποθεμα βλεπεις ο μπουτακιας!!

Κατα τα αλλα εμεις μια χαρα!!καναμε το πρωτο μας εμβολιακι κι ημασταν πολυ αντρακια μπορω να πω!!ουτε παρενεργειες!!

Φιλια πολλα σε ολες!!

Λίνα μου σα να είναι λίγο αργά το 23:00 που τον βάζεις για ύπνο... μήπως να δοκίμαζες νωρίτερα; Ίσως έτσι κοιμηθεί περισσότερες ώρες, κάπου είχα διαβάσει ότι καμιά φορά αν βάλεις νωρίτερα το μωρό για ύπνο μπορεί να κοιμηθεί περισσότερο. Σε ένα άλλο βιβλίο που πήρα (το "Κοιμήσου Παιδί μου") λέει ότι έχει αποδειχθεί επιστημονικά ότι η καλύτερη ώρα για να κοιμηθεί το παιδί είναι από τις 8 ως τις 9 το βράδυ. Εμείς πάντως τους βάζουμε στις 9 και λέω να το κάνω ακόμη νωρίτερα γιατί βλέπω ότι νυστάζουν και δεν αντέχουν πολύ μέχρι τις 9...

Όσο για τα ml, ναι, ο ένας έτρωγε 210 και ο άλλος 180, και κάναμε 4 γεύματα την ημέρα συν το μεταμεσονύκτιο. Ήταν φαγανούτσικα τα μωράκια μου. Αφού στους 2,5 μήνες ζύγιζαν 6,5 και 6 κιλά αντιστοίχως...

Εμενα εξακολουθει να κανει την μερα γευματα ανα 2 ωρες , κανει 8 γευματα, με εχει ρουφηξει και ειναι μονο 5,5 κιλα!!!!

Και εγω παρατηρησα οτι εαν την αφησω να κοιμηθει στις 700 ξυπναει 200 το βραδυ και εαν την παιξω και κοιμηθει 830 παλι 2 ξυπναει!!!!

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Λίνα μου σα να είναι λίγο αργά το 23:00 που τον βάζεις για ύπνο... μήπως να δοκίμαζες νωρίτερα; Ίσως έτσι κοιμηθεί περισσότερες ώρες, κάπου είχα διαβάσει ότι καμιά φορά αν βάλεις νωρίτερα το μωρό για ύπνο μπορεί να κοιμηθεί περισσότερο. Σε ένα άλλο βιβλίο που πήρα (το "Κοιμήσου Παιδί μου") λέει ότι έχει αποδειχθεί επιστημονικά ότι η καλύτερη ώρα για να κοιμηθεί το παιδί είναι από τις 8 ως τις 9 το βράδυ. Εμείς πάντως τους βάζουμε στις 9 και λέω να το κάνω ακόμη νωρίτερα γιατί βλέπω ότι νυστάζουν και δεν αντέχουν πολύ μέχρι τις 9...

Όσο για τα ml, ναι, ο ένας έτρωγε 210 και ο άλλος 180, και κάναμε 4 γεύματα την ημέρα συν το μεταμεσονύκτιο. Ήταν φαγανούτσικα τα μωράκια μου. Αφού στους 2,5 μήνες ζύγιζαν 6,5 και 6 κιλά αντιστοίχως...

Εχεισ δικιο!!το ξερω αλλα

1ον)ουτε εμεις αλλαζουμε μεταμεσονυκτια πανα!το βραδυ του βαζω τις baby dry που ναι για βραδυ αλλα τον λυπαμαι να τον αφησω με αυτη την πανα μεχρι τις 07!ειμαι υπερβολικη;

2ον)εννοειται πως αρπαζει υπνους μεχρι τις 2300!απλα φοβαμαι πως δε θα μου κοιμαται ευκολα κατα τις 2-3!!

Επισης εχουμε και κατι αλλο!!τα μπεμπακια σας μετα τις 05 κοιμουνται βαρια;;εμεις ουτε καν!!χαζοκοιμαται μεχρι τις 0700!!

Σημερα κουτουλαω!!εφαγε 2130 κοιμηθηκε μεχρι τις 0300,εφαγε και ξανακοιμηθηκε 0330 αλλα απο τις 0500 μυξοκλαιγε μεχρι τις 0600 και χαζοκοιμηθηκαμε μεχρι τις 0700 μπουκωνοντας πιπιλα καθε 3 κ λιγο!!

Αυτα φοβαμαι και τον τραβαω μεχρι τις 2300 αλλα μπορει να χεις και δικιο!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...