Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, LeneL είπε:

Καλησπέρα και χρόνια πολλά!!! Σου εύχομαι αυτή η μεταφορά να είναι η τελευταία και τυχερή και να σου φέρει το Πρωτοχρονιάτικο δωράκι σου.. νομίζω ότι για την ώρα πρέπει να κάνεις θετικές σκέψεις και να πιστέψεις ότι όλα θα πάνε καλά!!! Αν παρ ελπίδα, κάτι χρειαστείς, εδώ είμαστε να τα πούμε!!! 

Θα περιμένουμε τα θετικά σου νέα!

Ευχαριστώ πολυ για τα καλα σας λόγια!! Είναι πολυ μεγαλη παρηγορια για μένα!! Δυστυχώς αυτες οι μέρες της αναμονης ειναι δυσκολες!! Προσπαθώ να βρω ένα σημαδι να χαρω ..αλλα δεν έχω και λίγο απελπιζομαι!! 

5 ώρες πρίν, Malntalia είπε:

Νικολέτα χρόνια  πολλά  για τις μέρες!! Είμαστε κ ίσα.. και εγώ του 88.. και εμένα  η πρώτη δοτρια δεν ήταν καλή..  είσαι με άλλες συνθήκες  τώρα..   με το καλό η χοριακη  σου!!

Ότι θέλεις  στείλε μου..

Ευχαριστώ πάρα πολύ!! Δεν νιωθω μόνη μου!!!και ειναι πολυ σημαντικό για μένα!!

On 8/12/2024 at 11:26 ΜΜ, Malntalia είπε:

Δε νομίζω  ότι γίνεται  σε φυσικό κυκλο..

Δεν έχει να κάνει με το τι υλικό θα μεταφερθεί..εξετάζει την δική σιυ δεκτικοτητα..δηλαδή  αν υπάρχει  μετατοπισμενο παραθυρικό  εμφύτευσης... 

Καλησπέρα!! Ηθελα να παραθεσω την δική μου εμπειρία με το era test το οποιο μου εκαναν σε συνδιασμό με υστεροσκόπηση και βιοψία για μικροβιώμα ( ngs). Το era test ειναι το λεγόμενο " παραθυρο" για την εμβρυομεταφορα! Υπαρχει ισως μια μικρη αποκλειση 2 ημερων πανω κατω. Ουσιαστικα βρισκει το πιο γόνιμο διαστημα για την εμβρυομεταφορα της κάθε μίας απο εμάς! Εμένα μου κάνανε κανόνικα την προετοιμασία για εμβρυομεταφορα λές και προκειται οντως να μου βάζανε αυγουλάκια! Σαν διαδικασία δεν καταλαβα τίποτα γτ εγινε με μέθη...απλά λίγες μέρες μετα ειχα λίγο αίμα.

Μανούλες Αυγούστου 2013

liana87

Recommended Posts

Μάγδα like στις φωτό σου!!!!

σας ευχαριστούμε κορίτσια!!!! να είστε όλοι καλά.

για την εμφάνιση λοιπόν που λέτε, εγώ εκτός από τα κιλά, την κοιλιά κ τις φόρμες, έχω κ άσπρα μαλλιά που η ρίζα έχει κατέβει πάρα πολύ. προσθέστε λοιπόν στην εμφάνισή μου το άσπρο μαλλί. προτιμώ όμως να θηλάσω παρά να βάψω τα μαλλιά μου για να μην με κρίνουν όσοι είναι άσχετοι κ κουτσομπόληδες.....!!!!!

Νεφέλη καλορίζικα κ καλούς ύπνους!!!

Φλώρα μπράβο σας!!! μεγαλώσατε κιόλας... μια χαρά τα πάτε. όσο αφορά τον ύπνο, δεν θέλω να σε στεναχωρήσω, αλλά θα κάνεις πολλά χρόνια (εως κ κανένα) για να ξανακοιμηθείς καλά.... άρε μάνα...!!!!! τι τραβάς!!!! χαχαχαχαχαχαχααααα

WeDjp2.png

0hUop3.png

Διαφημίσεις

Μάγδα like στις φωτό σου!!!!

σας ευχαριστούμε κορίτσια!!!! να είστε όλοι καλά.

για την εμφάνιση λοιπόν που λέτε, εγώ εκτός από τα κιλά, την κοιλιά κ τις φόρμες, έχω κ άσπρα μαλλιά που η ρίζα έχει κατέβει πάρα πολύ. προσθέστε λοιπόν στην εμφάνισή μου το άσπρο μαλλί. προτιμώ όμως να θηλάσω παρά να βάψω τα μαλλιά μου για να μην με κρίνουν όσοι είναι άσχετοι κ κουτσομπόληδες.....!!!!!

Νεφέλη καλορίζικα κ καλούς ύπνους!!!

Φλώρα μπράβο σας!!! μεγαλώσατε κιόλας... μια χαρά τα πάτε. όσο αφορά τον ύπνο, δεν θέλω να σε στεναχωρήσω, αλλά θα κάνεις πολλά χρόνια (εως κ κανένα) για να ξανακοιμηθείς καλά.... άρε μάνα...!!!!! τι τραβάς!!!! χαχαχαχαχαχαχααααα

Ζουνίτσα μια απο τα ίδια.. έγω δυο φόρμες έχω και τις αλλάζω κάθε μέρα, γιατί γεμίζουν γάλατα και σάλια από τα μωρά. Και φυσικά επειδή κάθε μέρα βάζω πλυντήριο (βγαίνουν αααπειρα πετσετάκια και σαλιάρες και κατουρημένες πετσέτες) τη μια μέρα πλένω τη μια και φοράω την άλλη και την άλλη αντίστροφα. Πλύνε-βάλε ένα πράγμα. Όταν θέλω να βγώ έξω φοράω πάντα το ίδιο συγκεκριμένο σετ ρουχών που έχω εντοπίσει οτι μου κρύβει κάπως την κοιλιά, γιατί απλά δεν έχω χρόνο να δοκιμάσω άλλα ρούχα και να κάνω συνδυασμούς. Έχω μια ντουλάπαρα γεμάτη ρούχα (και παπούτσια!) και έχω φορέσει έλαχιστα απο αυτά από τότε που έμεινα έγκυος. Σε αυτό να προσθέσω και τα μαλλιά μου που άρχισαν να πέφτουν :(:(:( και μαδάω απίστευτα :(:(:(

Όσο για τον ύπνο, κάτι υποψιάζομαι ότι θα αργήσω να ξανακοιμηθώ φυσιολογικά... ελπίζω μόνο να είναι προτού πανε φαντάροι :rolleyes: Από την πολλή αϋπνία πάντως το μυαλό μου δε λειτουργεί καθόλου. Βλέπω ανθρώπους που τους γνωρίζω χρόνια αλλά δεν μπορώ να θυμηθώ το όνομά τους!

Καλημερα!!! Πρωτη νυχτα που κοιμηθηκαμε χωρια και ολα κυλησαν ομαλα!! Καλυτερα απο τοτε που τον ειχα διπλα μου και ξυπνουσα με το παραμικρο!

Ζουνιτσα γιατι δε βαφεις τα μαλλακια σου να νιωσεις καλυτερα; Κι εγω θηλαζω αλλα τα βαφω με μια της apivita που υποτιθεται ειναι φυτικη...

Φλορετα μπραβο και σε σενα και στον αντρα σου!! Ειναι ζορι τα διδυμα αλλα φανταζομαι ποση χαρα σου δινουν...

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

κοριτσια τι κανετε?ΝΕΦΕΛΑΚΙ μπραβο στο γιοκα σου!!!!!!!!!!εσυ δεν ειχες αγχος?δεν σηκωνοσουν καθε τρεις κ λιγο να δεις αν ολα ειναι καλα?βρε κοριτσια τι γαλα δινετε στα μωρα σας?η μικρη μου κανει κακα καθε 5 μερες υδαρη βεβαια (ενω πριν λιγες μερες μου κανε κακα καθε 2 με 3 μερες)θηλαζω αλλα μια φορα δινω κ ξενο οχι παντα.τρωω δαμασκηνα,δημητριακα,αχλαδια,ακτινιδια αλλα η μικρη τιποτα το μονο που καταφερα ειναι να πηγαινω εγω καθε τρεις κ λιγο τουαλετα,χαχαχα!!!!!!!!!!!!!!

pXU3p2.png?EiDCGUBk

empty.gifIA2Ep2.png?qFHIC4kY

Καλημερα!!! Πρωτη νυχτα που κοιμηθηκαμε χωρια και ολα κυλησαν ομαλα!! Καλυτερα απο τοτε που τον ειχα διπλα μου και ξυπνουσα με το παραμικρο!

Ζουνιτσα γιατι δε βαφεις τα μαλλακια σου να νιωσεις καλυτερα; Κι εγω θηλαζω αλλα τα βαφω με μια της apivita που υποτιθεται ειναι φυτικη...

Φλορετα μπραβο και σε σενα και στον αντρα σου!! Ειναι ζορι τα διδυμα αλλα φανταζομαι ποση χαρα σου δινουν...

στην μονάδα της Νίκαιας, στο Αρεταίειο αλλά κ η παιδίατρος μου το έχουν απαγορεύσει γιατί όπως είπες υποτίθεται οτι είναι φυτικές.... ααα κ η κομμώτριά μου μου το έχει απαγορεύσει. όλα αυτά είναι χημικά κ λίγο-πολύ περνάνε στο σώμα μας. κ οκ, στην εγκυμοσύνη είναι προστατευμένα από το σάκο. ο θηλασμός είναι απευθείας στο μωρό.... ρώτα πάντως γιατί εγώ με όποιον κ να το έχω συζητήσει έχουν πει όχι.

μπράβο που κοιμηθήκατε μια χαρά. εγώ το πρώτο βράδυ με την Αγγελική στο δωμάτιό της, δεν είχα κλείσει μάτι... χαχαχααα

WeDjp2.png

0hUop3.png

Διαφημίσεις

Ζουνίτσα μια απο τα ίδια.. έγω δυο φόρμες έχω και τις αλλάζω κάθε μέρα, γιατί γεμίζουν γάλατα και σάλια από τα μωρά. Και φυσικά επειδή κάθε μέρα βάζω πλυντήριο (βγαίνουν αααπειρα πετσετάκια και σαλιάρες και κατουρημένες πετσέτες) τη μια μέρα πλένω τη μια και φοράω την άλλη και την άλλη αντίστροφα. Πλύνε-βάλε ένα πράγμα. Όταν θέλω να βγώ έξω φοράω πάντα το ίδιο συγκεκριμένο σετ ρουχών που έχω εντοπίσει οτι μου κρύβει κάπως την κοιλιά, γιατί απλά δεν έχω χρόνο να δοκιμάσω άλλα ρούχα και να κάνω συνδυασμούς. Έχω μια ντουλάπαρα γεμάτη ρούχα (και παπούτσια!) και έχω φορέσει έλαχιστα απο αυτά από τότε που έμεινα έγκυος. Σε αυτό να προσθέσω και τα μαλλιά μου που άρχισαν να πέφτουν :(:(:( και μαδάω απίστευτα :(:(:(

Όσο για τον ύπνο, κάτι υποψιάζομαι ότι θα αργήσω να ξανακοιμηθώ φυσιολογικά... ελπίζω μόνο να είναι προτού πανε φαντάροι :rolleyes: Από την πολλή αϋπνία πάντως το μυαλό μου δε λειτουργεί καθόλου. Βλέπω ανθρώπους που τους γνωρίζω χρόνια αλλά δεν μπορώ να θυμηθώ το όνομά τους!

ακριβώς τα ίδια... 2 φόρμες μαύρες (παντελόνι) κ από πάνω συνήθως ζακέτες φόρμας για να ξεκουμπώνονται εύκολα για θηλασμό. όσο για τον ύπνο αυτό ακριβώς εννοούσα...χαχαχαχαχαχαααααα

WeDjp2.png

0hUop3.png

στην μονάδα της Νίκαιας, στο Αρεταίειο αλλά κ η παιδίατρος μου το έχουν απαγορεύσει γιατί όπως είπες υποτίθεται οτι είναι φυτικές.... ααα κ η κομμώτριά μου μου το έχει απαγορεύσει. όλα αυτά είναι χημικά κ λίγο-πολύ περνάνε στο σώμα μας. κ οκ, στην εγκυμοσύνη είναι προστατευμένα από το σάκο. ο θηλασμός είναι απευθείας στο μωρό.... ρώτα πάντως γιατί εγώ με όποιον κ να το έχω συζητήσει έχουν πει όχι.

μπράβο που κοιμηθήκατε μια χαρά. εγώ το πρώτο βράδυ με την Αγγελική στο δωμάτιό της, δεν είχα κλείσει μάτι... χαχαχααα

Καλησπέρα και από εμάς...εμένα αυτό που μου έχουν πει όλοι είναι να μην κάνω ρίζα...οπότε κάνω τις ανταύγειες μου κανονικά! Είναι δύσκολη περίοδος για εμάς οπότε χρειάζεται λίγη τόνωση η θηλυκότητά μας.

Εμείς ακόμη δεν έχουμε στρώσει το ωράριό μας! Η μεγάλη μου σε αυτή την ηλικία ήταν ρολόι στο φαγητό και τον ύπνο της. Αυτός φαίνεται χρειάζεται λίγο χρόνο παραπάνω. Ευτυχώς δεν έχω επιστρέψει ακόμη στη δουλειά, γιατί τι θα έκανα με το θηλασμό!

Σχετικά με τα ρούχα τώρα...μη φοράτε μόνο μπιζάμες και φόρμες κορίτσια, για τους ίδιους λόγους που πρέπει να φροντίζουμε και τα μαλλιά μας! Είμαστε και γυναίκες εκτός από μαμάδες και καλό είναι αυτό να μην το ξεχνάμε, ειδικά τώρα! Οι ορμόνες μας θα αργίσουν ακόμη να επανέλθουν, οπότε οτιδήποτε μας τονώνει επιβάλλεται να το κάνουμε για να είναι καλά η ψυχολογία μας! Και αν τα ρούχα σας από πριν δε σας κάνουν...εκπτώσεις έρχονται ευκαιρία για ψώνια!!!!

Καλησπέρα και από εμάς...εμένα αυτό που μου έχουν πει όλοι είναι να μην κάνω ρίζα...οπότε κάνω τις ανταύγειες μου κανονικά! Είναι δύσκολη περίοδος για εμάς οπότε χρειάζεται λίγη τόνωση η θηλυκότητά μας.

Εμείς ακόμη δεν έχουμε στρώσει το ωράριό μας! Η μεγάλη μου σε αυτή την ηλικία ήταν ρολόι στο φαγητό και τον ύπνο της. Αυτός φαίνεται χρειάζεται λίγο χρόνο παραπάνω. Ευτυχώς δεν έχω επιστρέψει ακόμη στη δουλειά, γιατί τι θα έκανα με το θηλασμό!

Σχετικά με τα ρούχα τώρα...μη φοράτε μόνο μπιζάμες και φόρμες κορίτσια, για τους ίδιους λόγους που πρέπει να φροντίζουμε και τα μαλλιά μας! Είμαστε και γυναίκες εκτός από μαμάδες και καλό είναι αυτό να μην το ξεχνάμε, ειδικά τώρα! Οι ορμόνες μας θα αργίσουν ακόμη να επανέλθουν, οπότε οτιδήποτε μας τονώνει επιβάλλεται να το κάνουμε για να είναι καλά η ψυχολογία μας! Και αν τα ρούχα σας από πριν δε σας κάνουν...εκπτώσεις έρχονται ευκαιρία για ψώνια!!!!

εγώ κ να ήθελα να φορέσω κάτι άλλο, δεν μου κάνει.....:oops::oops::oops::oops:

WeDjp2.png

0hUop3.png

Βιβη εχεις τοσο δικιο... Εγω το πρωι βαζω ενυδατικη με χρωμα και το βραδυ μετα το μπανιο ενυδατικη σωματος με αρωμα και νιωθω σα να πηγα σε σπα!!! Ζουνιτσα θα ρωτησω την παιδιατρο παλι αν και αρχικα μου ειχε πει οκ για τη βαφη! Α, απο αυριο εχει εκπτωσεις!!!! Αν εχει καλο καιρο το σκ θα παμε παλι στο mc arthur για ψωνια!! Εγω στο σπιτι ειμαι ολο με πυτζαμες σε πολυ χαρουμενα χρωματα και μου φτιαχνουν τη διαθεση!!!

Ιωαννακι και πριν πεταγομουν καθε τρεις και λιγο να δω τι κανει!! Τουλαχιστον τωρα δεν ξυπνουσα απο τους ηχους που κανει τη νυχτα....

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα που χαθηκατε???

Μπραβο στο αγορι που κοιματε μονο του:):):) Εγω κοντα στις γιορτες λεω να την χωρισω!!! Πως κοιματε?? Ξυπναει το βραδυ??? Εμενα εχθες ξυπνησε κλασικα στης 130 αλλα δεν την εδωσα σημασια στης 5 και ξυπνησε τελικα 630:):):) μακαρι να κοψουμε το ξυπνημα στης 0500:)

εγω εβαψα τα μαλυα μου μια φορα με κορε και θα τα ξαναβαψω με φυτικη μαλλον αpivita τα Χριστουγεννα, ειχα ρωτησει και μου ειπαν οτι δεν πειραζει θα ξαναρωτησω.

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Φλορετα μπραβο σου εγω με ενα και τα παιζω μερικες φορες η μικρη εχει κολλημα μαζι μου και ο αντρας μου το πολύ μια ωρα να μπορει να την κρατησει!!! Ασε που μου λεει οτι την εμαθα στην αγκαλια και δεν καθετε στο ρηλαξ!!! Η αληθεια ειναι οτι παιζουμε αρκετα λεμε όλοι την ωρα αγκου και τρελενομαι απο την χαρα μου και την παιρνω αγκαλια:):):)

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Αληθεια εχει καμοια θερμοπομπους στο σπιτι ή πανελ υπερηθρης??? Εχουμε ενεργειακο τζακι που βγαζει αερα στο σαλονι - κρεβατοκαμαρα και διαδρομο αλλα οχι στο παιδικο και δεν ξερω τι απο τα δυο να διαλεξω για να εχει σταθερη θερμοκρασια στο δωματιο της μικρης

YgXXp2.png

wbSJp2.png

έγω έχω πάνελ υπέρηθρης κ είμαι πολύ ευχαριστημένη, ειδικά αν έχεις νυχτερινό ρεύμα. είναι πολύ καλό κ αποδοτικό.

βρε κορίτσια χρησιμοποιήτε ring sling??? κ αν ναι σας έχει βολέψει???? λέω να το πάρω γιατί αγχώνομαι συνέχεια για το που θα θηλάσω αν είμαι έξω, ή θέλουμε να πάμε κάπου κ δεν μπορούμε...

WeDjp2.png

0hUop3.png

καλο μηνα κοριτσια τι κανετε?.δοκιμασα να της δωσω γαλα μπουκαλι ενω ηταν ωρα για να φαει κ δεν ετρωγε το βγαζε λεω λες να μην πειναει¨?την βαζω στο στηθος πιανει κατευθειαν οπως ειναι λογικο της κανω χαμομηλι κ το πινει κ κατεληξα οτι βαρεθηκε το γαλα οποτε λεω να της το αλλαξω τι εχετε να μου προτεινετε?ποιο ειναι καλο να παρω?

pXU3p2.png?EiDCGUBk

empty.gifIA2Ep2.png?qFHIC4kY

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...