Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, LeneL είπε:

Καλησπέρα και χρόνια πολλά!!! Σου εύχομαι αυτή η μεταφορά να είναι η τελευταία και τυχερή και να σου φέρει το Πρωτοχρονιάτικο δωράκι σου.. νομίζω ότι για την ώρα πρέπει να κάνεις θετικές σκέψεις και να πιστέψεις ότι όλα θα πάνε καλά!!! Αν παρ ελπίδα, κάτι χρειαστείς, εδώ είμαστε να τα πούμε!!! 

Θα περιμένουμε τα θετικά σου νέα!

Ευχαριστώ πολυ για τα καλα σας λόγια!! Είναι πολυ μεγαλη παρηγορια για μένα!! Δυστυχώς αυτες οι μέρες της αναμονης ειναι δυσκολες!! Προσπαθώ να βρω ένα σημαδι να χαρω ..αλλα δεν έχω και λίγο απελπιζομαι!! 

5 ώρες πρίν, Malntalia είπε:

Νικολέτα χρόνια  πολλά  για τις μέρες!! Είμαστε κ ίσα.. και εγώ του 88.. και εμένα  η πρώτη δοτρια δεν ήταν καλή..  είσαι με άλλες συνθήκες  τώρα..   με το καλό η χοριακη  σου!!

Ότι θέλεις  στείλε μου..

Ευχαριστώ πάρα πολύ!! Δεν νιωθω μόνη μου!!!και ειναι πολυ σημαντικό για μένα!!

On 8/12/2024 at 11:26 ΜΜ, Malntalia είπε:

Δε νομίζω  ότι γίνεται  σε φυσικό κυκλο..

Δεν έχει να κάνει με το τι υλικό θα μεταφερθεί..εξετάζει την δική σιυ δεκτικοτητα..δηλαδή  αν υπάρχει  μετατοπισμενο παραθυρικό  εμφύτευσης... 

Καλησπέρα!! Ηθελα να παραθεσω την δική μου εμπειρία με το era test το οποιο μου εκαναν σε συνδιασμό με υστεροσκόπηση και βιοψία για μικροβιώμα ( ngs). Το era test ειναι το λεγόμενο " παραθυρο" για την εμβρυομεταφορα! Υπαρχει ισως μια μικρη αποκλειση 2 ημερων πανω κατω. Ουσιαστικα βρισκει το πιο γόνιμο διαστημα για την εμβρυομεταφορα της κάθε μίας απο εμάς! Εμένα μου κάνανε κανόνικα την προετοιμασία για εμβρυομεταφορα λές και προκειται οντως να μου βάζανε αυγουλάκια! Σαν διαδικασία δεν καταλαβα τίποτα γτ εγινε με μέθη...απλά λίγες μέρες μετα ειχα λίγο αίμα.

Μανούλες Αυγούστου 2013

liana87

Recommended Posts

κορίτσια καλημέρες!!!!!

τι κάνετε?? χανόμαστε....

εμείς καλά είμαστε, πέρασε ο μικρός "ξώφαλτσα" την ίωση (ευτυχώς), εγώ είμαι καλύτερα μέρα με την μέρα και γενικώς πάμε καλύτερα. από χτες έχω κ την Αγγελική συνέχεια μαζί μου γιατί ξέφυγε τελείως η κατάσταση κ έχει αρχίσει την γκρίνια για το παραμικρό με αποκορύφωμα την 28η που ξύπνησε από τις 7, γκρίνιαζε για όλα, κοιμήθηκε την ώρα που ήταν να βγούμε βόλτα κ το πανηγύρι συνεχίστηκε μέχρι το βράδυ. κ εκεί πάρθηκε η απόφαση να κάτσει μαζί μου για να ηρεμήσει λίγο η κατάσταση. εγώ βγήκα εκτός εαυτού τελείως την 28η, αλλά συνέρχομαι κ εγώ σιγά-σιγά.

κατά τα υπόλοιπα σήμερα γίνομαι 36!!!!! πέρασαν τα χρόνια, γι'αυτό ας χαρούμε την κάθε ημέρα...!!!! κ ειδικά με τα μπεμπάκια μας... μικρά-μεγάλα...!!!!! τα φιλιά μας!!!!!

WeDjp2.png

0hUop3.png

Διαφημίσεις

Ειδες;;;να μιλαμε τοσο καιρο κ να μην το ξερουμε!!εγω θα κανω την αποπειρα να καλεσω 6-7 φιλους το βραδυ κ ελπιζω να κυλησουν ολα ομαλα!!!

Εχετε παει ολες γυναικολογο;;εγω οχι ακομα κ δεν νομιζω να παω στην ιδια...

Απο χθες ομως εχω ζελεδακια διαφανα κ σημερα ακομη μεγαλυτερα!τι μπορει να ναι;σε μυκητες παει το μυαλο μου,βεβαια φαγουρα κλπ δεν εχω!!το χει καμια σας;;

Διαφημίσεις

Ευχαριστουμεεε!!οντως ετσι ηταν κι η δικη μου ωορηξια αλλα 10 μερες μετα την περιοδο μπορει να ναι;;

Κοριτσια αν και τετοια μερα μου πεσε η ψυχολογια στα πατωματα!!δεν μου μπαινει τπτ για το βραδυ κ κανα 2 μαγαζια που πηγα να δω κανα φορεμα που να μη φαινονται τα πατσια δε μου πηγαινε ΤΙΠΟΤΑ!!στα ρουχα μου ουτε καν!!

Με φορμες μου φαινεται θα κανω γεννεθλια!!!

Λινα μαλλον ειναι μεχρι να στρωσει ο κυκλος σου παλι! Για τα ρουχα μη σκας!! Βαλε την καλη σου φορμα, βαψου, χτενισου και θα εισαι μια κουκλα!! Αλλωστε εισαι μολις δυο μηνες μετα τη γεννα, μην ειμαστε και απαιτητικες!!

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

κορίτσια σας ευχαριστούμε!!!!!!! να είστε όλες καλά κ να χαίρεστε τα ζουζούνια σας!!!! μικρά κ μεγάλα κ μεγαλύτερα.... χαχαχαα

άρχισαν οι ωορηξίες.... ωραία!!! χαχαχα

λοιπόν όσο αφορά, ρούχα κ εγώ μόνο με φόρμες κυκλοφορώ. εντάξει, παιδι βγάλαμε, όχι ποντίκι... κ 2 μήνες πέρασν, όχι χρόνος... κ θηλασμός που απαιτεί φαγητό πολύ καλό, όχι δίαιτες.... αει σιχτίρ..... έτσι είμαστε κ στους φίλους μας αρέσουμε.... στους άλλους δεν μας νοιάζει... αυτα..!!!!

WeDjp2.png

0hUop3.png

Διαφημίσεις

κορίτσια σας ευχαριστούμε!!!!!!! να είστε όλες καλά κ να χαίρεστε τα ζουζούνια σας!!!! μικρά κ μεγάλα κ μεγαλύτερα.... χαχαχαα

άρχισαν οι ωορηξίες.... ωραία!!! χαχαχα

λοιπόν όσο αφορά, ρούχα κ εγώ μόνο με φόρμες κυκλοφορώ. εντάξει, παιδι βγάλαμε, όχι ποντίκι... κ 2 μήνες πέρασν, όχι χρόνος... κ θηλασμός που απαιτεί φαγητό πολύ καλό, όχι δίαιτες.... αει σιχτίρ..... έτσι είμαστε κ στους φίλους μας αρέσουμε.... στους άλλους δεν μας νοιάζει... αυτα..!!!!

Like_1.jpg

YgXXp2.png

wbSJp2.png

κοριτσια χρονια σας πολλα!!!!!!ΖΟΥΝΙΤΣΑ εχεις απολυτο δικιο κ εγω μονο φορμες φοραω αλλα δε με νοιαζει καθολου ας ειναι το παιδι μου καλα κ ολα τ αλλα ερχονται.

pXU3p2.png?EiDCGUBk

empty.gifIA2Ep2.png?qFHIC4kY

Εφτιαξε ο αντρας μου τη μεγαλη κουνια, τη στρωσαμε, βαλαμε την παντα, ενα μομπιλο με πιθηκακια και μετακομισε ο μικρουλης μας στο δωματιο του! Αποκοιμηθηκε με το φωτεινουλη και χωρις πιπιλα! Ειμαι πολυ χαρουμενη!!!!

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

Γειά σας κορίτσια μου!

Ζουνίτσα και Λίνα Χρόνια σας Πολλά κι ευτυχισμένα!

Χάνομαι, το ξέρω, αλλά τα δίδυμα πολλή δουλειά και πολύ ξενύχτι βρε κορίτσια...

Κατά τ΄άλλα μετά από πολλήηηη προσπάθεια και τρελό ξενύχτι κατάφερα να τους κόψω το μεταμεσονύκτιο γεύμα, και τώρα πήγαίνουν στο κρεββάτι στις 9 και τρώνε ξανά στις 8 το πρωί (εδώ φωνάζουμε όλοι "ΓΙΟΥΠΙΙΙ!"). Αυτό βέβαια δε σημαίνει ότι κοιμόμαστε ήσυχα όλο το βράδυ... εγώ κοιμάμαι αγκαλιά με τη "σκλαβιά" μου, όπως τη λέω, που δεν είναι άλλη από την ενδοεπικοινωνία.. σε κάθε κιχ (δηλ. ανα μισή ώρα) πετάγομαι και τρέχω να δω αν τα μωρά είναι καλά ;) Κάποιες φορές ξυπνάνε και μυξοκλαίνε για 2-3 λεπτά, αλλά μετά ξανακοιμούνται, ευτυχώς. Το αποτέλεσμα είναι ότι είμαι πολύ κουρασμένη τη μέρα, αλλά τι να κάνουμε..

Επίσης αρχίσαμε και τις ζήλιες.. όταν έχω εγώ αγκαλιά τον έναν και τον άλλον τον έχει ο άντρας μου, το δικό μου μωρό κοιτάει τον μπαμπά του που κρατάει το άλλο μωρό και αντίστροφα. Ο ένας μάλιστα θέλει να τον ταίζω μόνο εγώ, πολύ μαμάκιας μου βγήκε, και μας έχει δημιουργηθεί πρόβλημα γιατί φυσικά προσπαθώ να ισομοιράσω το χρόνο και στα δυο μου μωρά :D Δε θέλω να φανταστώ που θα πάει αυτό σε μερικούς μήνες που θα έχουν και παιχνίδια να μοιράσουν :rolleyes:

Κι εμάς ξεκινήσαν οι ενοχλήσεις από τα δόντια, ο ένας ειδικά είναι συνέχεια με τη μπουνιά στο στόμα, και γενικώς ρουφάει ό,τι βρει... πχ τον έχω στον ώμο μου και ρουφάει τη μπλούζα μου! Ή αφού τον κάνω μπάνιο και τον έχω τυλιγμένο με την πετσέτα, ρουφάει την πετσέτα :D Του έδωσα μασητικό και του αρέσει πάρα πολύ, αλλά δυστυχώς ακόμη δεν είναι σε θέση να το κρατήσει από μόνος του και αναγκάζομαι να του το κρατάω εγώ. Πιπίλα παίρνει σπάνια και μόνο όταν έχει κέφια αυτός, αλλιώς τη φτύνει και πνίγεται όταν του τη βάλω στο στόμα. Οπότε τζίφος η πιπίλα. Λέω να κάνω αυτό που κάνανε παλιά, να βρέξω ένα πανάκι και να το βάλω στο ψυγείο να κρυώσει και μετά να του το δώσω να το μασουλήσει, αφού άλλωστε έχει ήδη δείξει την προτίμησή του στα υφάσματα :D Θα σας πω αποτελέσματα!

Πάντως ο άντρας μου φάνηκε πολύ άξιος, και ταίζει και ξεσκατώνει και μπάνιο τα κάνει και στη μέση της νύχτας σηκώνεται και γενικώς κάνει τα πάντα :D Και δουλεύει κιόλας ο κακομοίρης! Είμαι πολύ τυχερή που τον έχω!

Κατά τ΄άλλα κορίτσια, η ευτυχία είναι διπλή! Διπλά χαμόγελα, και κάθε μωρό έχει τη δική του προσωπικότητα. Είναι πολύ ενδιαφέρον να βλέπεις δυο μωρά που το καθένα έχει τη δική του άποψη!

Φιλάκια σε όλες!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...