Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, LeneL είπε:

Καλησπέρα και χρόνια πολλά!!! Σου εύχομαι αυτή η μεταφορά να είναι η τελευταία και τυχερή και να σου φέρει το Πρωτοχρονιάτικο δωράκι σου.. νομίζω ότι για την ώρα πρέπει να κάνεις θετικές σκέψεις και να πιστέψεις ότι όλα θα πάνε καλά!!! Αν παρ ελπίδα, κάτι χρειαστείς, εδώ είμαστε να τα πούμε!!! 

Θα περιμένουμε τα θετικά σου νέα!

Ευχαριστώ πολυ για τα καλα σας λόγια!! Είναι πολυ μεγαλη παρηγορια για μένα!! Δυστυχώς αυτες οι μέρες της αναμονης ειναι δυσκολες!! Προσπαθώ να βρω ένα σημαδι να χαρω ..αλλα δεν έχω και λίγο απελπιζομαι!! 

5 ώρες πρίν, Malntalia είπε:

Νικολέτα χρόνια  πολλά  για τις μέρες!! Είμαστε κ ίσα.. και εγώ του 88.. και εμένα  η πρώτη δοτρια δεν ήταν καλή..  είσαι με άλλες συνθήκες  τώρα..   με το καλό η χοριακη  σου!!

Ότι θέλεις  στείλε μου..

Ευχαριστώ πάρα πολύ!! Δεν νιωθω μόνη μου!!!και ειναι πολυ σημαντικό για μένα!!

On 8/12/2024 at 11:26 ΜΜ, Malntalia είπε:

Δε νομίζω  ότι γίνεται  σε φυσικό κυκλο..

Δεν έχει να κάνει με το τι υλικό θα μεταφερθεί..εξετάζει την δική σιυ δεκτικοτητα..δηλαδή  αν υπάρχει  μετατοπισμενο παραθυρικό  εμφύτευσης... 

Καλησπέρα!! Ηθελα να παραθεσω την δική μου εμπειρία με το era test το οποιο μου εκαναν σε συνδιασμό με υστεροσκόπηση και βιοψία για μικροβιώμα ( ngs). Το era test ειναι το λεγόμενο " παραθυρο" για την εμβρυομεταφορα! Υπαρχει ισως μια μικρη αποκλειση 2 ημερων πανω κατω. Ουσιαστικα βρισκει το πιο γόνιμο διαστημα για την εμβρυομεταφορα της κάθε μίας απο εμάς! Εμένα μου κάνανε κανόνικα την προετοιμασία για εμβρυομεταφορα λές και προκειται οντως να μου βάζανε αυγουλάκια! Σαν διαδικασία δεν καταλαβα τίποτα γτ εγινε με μέθη...απλά λίγες μέρες μετα ειχα λίγο αίμα.

Μανούλες Αυγούστου 2013

liana87

Recommended Posts

καλημέρα κοριτσαάκια και μπεμπάκια

τι κάνετε?Βλέπω παλεύετε όλες με τις μύξες!Και εμείς το ίδιο εδώ οι μύξες είναι μόνιμο αξεσουάρ και στα τρία.............οπότε εγώ και από τα δύο μέγαλα έχω πάρει μάστερ!Εννοείται με σύριγγα και το μεγάλο μπουκάλι ορό...........δεν συμφέρει αλλιώς!

Αννούλα περαστικά και εγώ τις γαστρεντερίτιδες δεν τις μπορώ καθόλου........τις τσιμπάμε δε πολύ εύκολα και εγώ και ο μεγάλος μου!Πλησιάζουν και τα γενέθλια της Αγγελικούλας!Σαν χθες μου φαίνεται που εγκαινίασες το καφέ Δεκεμβρίου του 10..........

Φεγγαρένια τι υπονοείς!Τι άλλο μπορεί να παίζει!Καμία εγκυμοσύνη?Στο εύχομαο αφού τόσο το θέλεις!

αχ Φλό μου!!!!!! είδες πέρασαν 3 χρόνια!!!!!!! αυτές τις μέρες μιλούσαμε με μια κοπέλα που ήταν κ αυτή στην μονάδα τότε με το μωράκι της κ θυμηθήκαμε πολλά περιστατικά που ευτυχώς τώρα πια γελάμε...!!!!!!!:D

ευχαριστώ για τα περαστικά... επίσης!!!!

WeDjp2.png

0hUop3.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κορίτσια!

Χαθήκαμε γιατί είχα τη μεγάλη μου άρρωστη με βήχα, λαιμό και πυρετό, μπούκωμα κλπ. Τώρα είναι καλύτερα αλλά μάλλον έχω κολλήσει! Ευτυχώς το περνάω σχετικά ελαφριά, αλλά είμαι συνέχεια με μάσκα και καλό πλύσιμο χεριών, αλλάζω ρούχα όταν πλησιάζω το μωρό κλπ. Ελπίζω να μην κολλήσει.

Εμείς θα τον βγάλουμε Γιωργάκη από τον πεθερό μου που δε ζει πια. Εξάλλου, στη μεγάλη δώσαμε 2 ονόματα της μητέρας μου και της πεθεράς μου, αν και δεν την φονάζουμε με κανένα από τα δύο. Βρήκα ένα τρόπο να τα συνδυάσω κάπως...

Πότε λέτε για βάφτιση? Εμείς κατά το Μάιο. Έχουμε καιρό ακόμη και δε θέλω να το κάνω χειμώνα. Έχω αρχίσει όμως να σκέφτομαι λίγο τη διοργάνωση κα το τι θα φτιάξω εγώ...μπομπονιέρες, προσκλητήρια, βιβλίο ευχών, στολισμό κλπ

Ζουνιτσα και Βιβη περαστικα σας! Κι εμεις κατα Μαιο ή Ιουνιο λεμε τη βαφτιση γιατι θελουμε να την κανουμε στο χωριο! Ακομα δεν εχω αρχισει να ψαχνω, μετα τα Χριστουγεννα...

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

Καλημερες και περαστικα στα κρυωμενα κοριτσακια μας!!

Ενα εχω να πω: Τιποτα δε συγκρινεται με το να ξυπνας κ πρωι πρωι να αντικριζεις το πλατυ χαμογελο του...

Καλημερα λοιπον σε ολα τα πλατια χαμογελακια!!

σας ευχαριστώ για τις ευχές σας!!!!!

Αχχχχ Λίνα, όντως δεν συγκρίνεται με τίποτα αυτό το χαμόγελο!!!!!!!!!!!

κορίτσια μου ούτε στον χειρότερο εχθρό μου αυτό που περνάω... πολλή διάροια και πόνος στο έντερο.... ευτυχώς πλέον χωρίς πυρετο. δεν αντέχω άλλο!!!!!

WeDjp2.png

0hUop3.png

Διαφημίσεις

κορίτσια καλημέρες!!!!!

σήμερα έχει γενέθλια η Αγγελικούλα μας!!! πέρασαν 3 χρόνια, ευχαριστα, υπέροχα με ένα μωρό να γίνεται παιδί στα χέρια μου!!!! μου φαίνεται απίστευτο!!!! περνάει τόσο γρήγορα ο καιρός που πρέπει να απολμβάνουμε κάθε μας στιγμή!!!!!!

επίσης ο μπέμπης μας κόλλησε ίωση...!!!! με βήχα!!!! όλα μαζί τα γιορτάζουμε σήμερα!!!!

τα φιλιά μας!!!!

WeDjp2.png

0hUop3.png

Να την χαιρεστε ζουνιτσα μου!!!να τη δειτε οπως επιθυμειτε παντα με υγεια!!!

Τον ειδε παιδιατρος το μικρο κ σου πε ιωση;κι εμας ψιλιβηχει κ φτερνιζεται αλλα γιατρο εχουμε 01/11 για το πρωτο εμβολιο!!

Επισης εχει καμποσα σαλακια,που μερικες φορες μαζευονται κ χαζοπνιγεται!!αυτο το κανει απ οταν αρχισε να βαζει το χερι στο στομα!!

Οι υπολοιπες που ειστε καλε;;

ευχαριστούμε πολύ Λίνα μου!!!!

μωρέ ξεκίνησε να βήχει με βήχα λαρυγγίτιδας τη νύχτα κ το πρωι έβηχε κ με βήχα με φλέμα. όπως ακριβώς η ίωση που πέρασε η Αγγελική λίγες μέρες πριν. ξεκινάμε εισπνοές κ εύχομαι να μείνουμε εκεί...!!!! όταν θα μεγαλώσει ο μπόμπιρας θα αποκτήσεις κ εσύ την εμπειρία του να ξέρεις τις ιώσεις κ την αντιμετώπισή τους...χαχαχαα

WeDjp2.png

0hUop3.png

Διαφημίσεις

Πεστο ψεμματα!!Αυτο το αγνωστο πολυ ομορφο αλλα συναμα κ πολυ αγχωτικο ρε παιδι μου!!τα σαλακια τι λεσ να ναι;ειναι νωρις ακομη γ δοντια αλλα η μπουνισα μες το στομα!!Λογικα ανακαλυπτει το βλασταρι μου!!αλλα τα τοσα σαλια οταν δεν βαζει το χερι;;τι λες να ναι;;

μας είχαν πει τότε στη Νίκαια (στην μονάδα) οτι μεγαλώνουν οι σαλιογόνες αδένες γι'αυτό τα τόσα σάλια. όχι τώρα από δόντια.... γιατί την ιδια απορία είχα κ εγώ τότε. η αλήθεια είναι οτι στην μονάδα τότε έμαθα πολλά πράγματα. το χέρι μές στο στόμα είναι της ηλικίας αλλά πρέπει να μάθετε πιπίλα για να μην μαθει δάχτυλο στο στόμα, γιατί είναι πολύ κοντα τώρα σ'αυτό. κ εμένα η Αγγελική περίπου στον 3ο μήνα έφτυσε πιπιλα κ έβαλε δάχτυλο μέχρι .... κ εγώ δεν ξέρω πότε θα το κόψει.!!!

WeDjp2.png

0hUop3.png

Καλημερα κοριτσια!!!!!!!να το χαιρεσαι το κοριτσι σου Ζουνιτσα κ περαστικα στον μπομπιρα.Λινα αντε με το καλο το εμβολιο εμεις το καναμε.κ μενα η μπεμπα εχει πολλα σαλια.οσο για το χερι δωστε πιπιλα γιατι η πιπιλα καποια στιγμη κοβεται ενω το χερι μενει ψυχολιγικο κ με την πρωτη δυσκολια το χωνουν στο στομα.κ μενα εβαζε το χερι της στο στομα αλλα απο τοτε που εδωσα πιπιλα το κοψε.α να πω οτι την πιπιλα δεν την εχει μονιμως στο στομα οταν την βαρεθει την φτυνει συνηθως για νανουρισμα την θελει

κ μολις κοιμηθει την φτυνει

pXU3p2.png?EiDCGUBk

empty.gifIA2Ep2.png?qFHIC4kY

Καλημερααα!!!

Ιωαννακι μου σ ευχαριστουμε γ τις ευχες!!πιπιλα;δεν καταλαβες!!εννοειται πως του χω δωσει πιπιλα ελα μου ομως που τωρα την πεταει κ βαζει το χερι!!δεν τον αφηνω ομως!!εχθες ακουω βεντουζομα,τον κοιταω κ τι να δω!!ειχε την πιπιλα κ ειχε βαλει κι το ενα δαχτυλο στο στομα κ τα ρουφαγε με μανια!!!χαχαχα!!!εε επαιξαν γαντακια τελικα κι ηρεμησα γιατι φοβηθηκα μη το κανει οπως η αγγελικουλα της ζουνιτσας!!!

Κι ο δικος μου την πιπιλα τη θελει μονο για νανουρισμα και μολις τον παρει ο υπνος του κρεμεται απο το στομα!! Πολυ αστεια εικονα!! Κατα τα αλλα βαζει και γροθια στο στομα και τον αντιχειρα αλλα και τα τεσσερα δαχτυλα μεχρι που κανει εμετο! Παντως απο τοτε που εκλεισε τους δυο μηνες εχει ηρεμησει και εχει ενα υποτυπωδες προγραμμα! Οχι οτι μπορω να κανω τιποτα περισσοτερο αλλα ξερω περιπου τι να περιμενω καθε μερα...

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...