Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 14 ώρες πρίν, Νικολέττα 88 είπε:

Ευχαριστώ πολυ για τα καλα σας λόγια!! Είναι πολυ μεγαλη παρηγορια για μένα!! Δυστυχώς αυτες οι μέρες της αναμονης ειναι δυσκολες!! Προσπαθώ να βρω ένα σημαδι να χαρω ..αλλα δεν έχω και λίγο απελπιζομαι!! 

Ευχαριστώ πάρα πολύ!! Δεν νιωθω μόνη μου!!!και ειναι πολυ σημαντικό για μένα!!

Καλησπέρα!! Ηθελα να παραθεσω την δική μου εμπειρία με το era test το οποιο μου εκαναν σε συνδιασμό με υστεροσκόπηση και βιοψία για μικροβιώμα ( ngs). Το era test ειναι το λεγόμενο " παραθυρο" για την εμβρυομεταφορα! Υπαρχει ισως μια μικρη αποκλειση 2 ημερων πανω κατω. Ουσιαστικα βρισκει το πιο γόνιμο διαστημα για την εμβρυομεταφορα της κάθε μίας απο εμάς! Εμένα μου κάνανε κανόνικα την προετοιμασία για εμβρυομεταφορα λές και προκειται οντως να μου βάζανε αυγουλάκια! Σαν διαδικασία δεν καταλαβα τίποτα γτ εγινε με μέθη...απλά λίγες μέρες μετα ειχα λίγο αίμα.

Δεν υπάρχουν σημάδια τόσο νωρίς.. υπομονή  και θα έρθει!

• Μου αρέσει 1

Μανούλες Αυγούστου 2013

liana87

Recommended Posts

αχ ζουνιτσα ετσι θελουν να πιστευουμε οτι το πιο φυσικο είναι το πιο κουλο σκεψου ταιζουμε το παιδι μας που δημιουργηθηκε μεσα μας με κατι που δεν εχει κοστος και προοριζεται μονο γι αυτο! είναι απλα ενα θαυμα!

Διαφημίσεις

έτσι.... ακριβώς αυτό εννοούσα!!!! το μεγαλώσαμε κ από κύταρα το κάναμε άνθρωπο κ συνεχίζουμε..... κ χωρίς αποστειρώσεις!!!!! θα μου πεις σιγά το πρόβλημα η αποστείρωση... επειδή εγώ την έκανα στην Αγγελική για 4 μήνες είναι μεγάλο θέμα.....

WeDjp2.png

0hUop3.png

Καλημερα!! Κοριτσια, εμεις τον κοιταμε το βραδυ που κοιμαται και νιωθουμε τοσο περηφανοι που τον φτιαξαμε απο το τιποτα και μεγαλωνει πλεον μονο με δικο μου γαλα! Την Τριτη ηταν 5950 οποτε τωρα πρεπει να ειναι πανω απο 6 κιλα!! Κι εμεις εχουμε προγουλια και χοντρα μπουτακια! Κουκουβαου!!!!

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

νεφελακι από κουκουβαου αλλο τιποτα κι εμεις τον εχω ταραξει στις φωτο τωρα εχω πανω απο 500 θελω να διαλεξω να τυπωσω και δε ξερω ποιες μου φαινονται όλες πανεμορφες μα είναι κουκλι κουκουβαου ακομα κι οταν κλαιει! βαου βαου!

Διαφημίσεις

Απο φωτογραφιες κι εμεις εχουμε πηξει!! Δεν τις τυπωνω γιατι αλλαζει τοσο γρηγορα... Τις χαζευω ομως και κλαιω καθε φορα που βλεπω τις πρωτες απο το μαιευτηριο....

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

κι εγω ετσι σκεφτομαι νεφελακι αλλα οι παππουδες διαμαρτυρονται πως δεν εχουν φωτο τυπωμενη και τις κραταμε στο πσ ολες και δεν τις βλεπουν αντε να διαλεξεις τωρα!

Καλημερεεεες κοριτσια!!καλε που ειστε ολες;3 ημερες απουσες;;μαλλον εκμεταλλευτηκατε δεοντως τον καλο καιρο με βολτουλες!!

Εμεις ολα καλα,χθες κλεισαμε 2 μηνες!!!!

Εχω 2 θεματα προς συζητηση:

1)επειδη διαβαζω πολλες εκδοχες στο πως μπαινει ο ορος,ποιος ειναι ο πιο σωστος τροπος;τι σας εχουν πει οι παιδιατροι σας εσας;

2)εχετε αποφασισει ονοματα για τα μωρακια σας κι αν ναι ποια;;

Ελπιζω να στε ολες καλα!!

Φιλακια

Λίνα καλημέρα και καλημέρες σε όλα τα μωράκια κ τις μανούλες!!!!!

να τους χιλιάσετε τους μήνες σας γεματοι υγεία κ χαμόγελα!!!!!

1) εγώ απλά του βάζω τον ορό στην μύτη κ το ζουπάω λίγο να τρέξει, όχι ακόμα με πολή δύναμη.

2) θέλω δεν θέλω θα βάλουμε το όνομα του πεθερού, Γιώργος. κρατάει χρόνια η αλυσίδα Γιώργου του Νικήτα και Νικήτας του Γιώργου, οπότε δεν θα το σπάσω εγώ... χαχαχαχαχα Ας είναι, δεν πειράζει!!!! εσείς????

WeDjp2.png

0hUop3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα!! Ζουνιτσα κι εμεις του πεθερου μου θα δωσουμε για να μη χαλασουμε την παραδοση! Λινα εγω τον βαζω στο πλαι π.χ. δεξια και του ριχνω μιση αμπουλα στο αριστερο ρουθουνι, τον αλλαζω πλευρα και ριχνω το υπολοιπο στο αλλο, μετα ρουφαω με το σωληνακι κι εχουμε πεντακαθαρη μυτουλα!! Αυτο που με νευριαζει ειναι οτι μπορει να χρειαστει να το κανω και τρεις φορες μεσα στη μερα!!!!

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

Καλημερα!! Ζουνιτσα κι εμεις του πεθερου μου θα δωσουμε για να μη χαλασουμε την παραδοση! Λινα εγω τον βαζω στο πλαι π.χ. δεξια και του ριχνω μιση αμπουλα στο αριστερο ρουθουνι, τον αλλαζω πλευρα και ριχνω το υπολοιπο στο αλλο, μετα ρουφαω με το σωληνακι κι εχουμε πεντακαθαρη μυτουλα!! Αυτο που με νευριαζει ειναι οτι μπορει να χρειαστει να το κανω και τρεις φορες μεσα στη μερα!!!!

Kαι εγω το ιδιο!

Νεφελι θα περασει εμεις τωρα δεν ειμαστε μπουκομενοι:cool::cool:

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Αντε γιατι ειναι ετσι σχεδον δυο εβδομαδες.... Εχουμε παλι γκρινια γιατι δε μπορει να ρευτει και βγαζει συνεχεια γουλιτσες! Εκανα μια προσπαθεια να του κοψω το epadoren αλλα ηταν χειροτερα οποτε του το δινω κανονικα...

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

Νεφέλή είναι σίγουρα μπουκωμένος από αρρώστια ή μήπως είμαι ρινίτιδα που έχουν σχεδόν όλα τα μωράκια???? γιατί αν είναι ρινίτιδα θα κρατήσει λίγο καιρό παραπάνω....

WeDjp2.png

0hUop3.png

Ευχαριστουμε ζουνιτσα μου κι ανταποδιδουμε!!

Ειμαστε μοντερνες μαμαδες απ οτι βλεπω πιστες ομως στις παραδοσεις!κι εμεις του πεθερου μου "Αποστολος"!!

Οσο για το μπουκωμα μαλλον εμας ειναι ρινιτιδα γιατι ειναι το γουρουνισιο ρουθουνισμα!!καταροη καθολου αλλα που κ που καποιες μικρες ασπρες μυτσουλες!αυτες τις τραβαμε με ενα ξεμπουκωτηρι της chicco(σα φουσκα ειναι) αλλα δε ξερω αν κανει κ πολυ δουλεια!οσο για τον ορο ετσι τον βαζουμε κι εμεις αλλα δε καθεται στο πλαι με τπτ ο σκατουλης!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...