Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 16 ώρες πρίν, Νικολέττα 88 είπε:

Καλησπέρα!! Ηθελα να παραθεσω την δική μου εμπειρία με το era test το οποιο μου εκαναν σε συνδιασμό με υστεροσκόπηση και βιοψία για μικροβιώμα ( ngs). Το era test ειναι το λεγόμενο " παραθυρο" για την εμβρυομεταφορα! Υπαρχει ισως μια μικρη αποκλειση 2 ημερων πανω κατω. Ουσιαστικα βρισκει το πιο γόνιμο διαστημα για την εμβρυομεταφορα της κάθε μίας απο εμάς! Εμένα μου κάνανε κανόνικα την προετοιμασία για εμβρυομεταφορα λές και προκειται οντως να μου βάζανε αυγουλάκια! Σαν διαδικασία δεν καταλαβα τίποτα γτ εγινε με μέθη...απλά λίγες μέρες μετα ειχα λίγο αίμα.

καλησπέρα και καλή επιτυχία στην προσπάθεια σου! και χρόνια πολλά! και τι έδειξε το ΕΡΑ τεστ και τελικά με τι πρωτόκολλο προχώρησε στην τελευταία σου προσπάθεια; εγώ με όσους έχω μιλήσεις πλην του γιατρού μου που κι εκείνος αναγκάζεται να μου το προτείνει,  μου λένε ότι δεν έχει σημασία και δεν είναι αξιόπιστο. πραγματικά δεν ξερω πως να προχωρήσουμε!

Μανούλες Αυγούστου 2013

liana87

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Kαλησπερα!

Εμεις εδω και μια βδομαδα εχουμε κολικους 430 με 730 μας πιανουν αφου πλησιαζει η ωρα κια σφιγκομαι!!! μελανιαζει απο το κλαμα το χρυσο μου και ειναι τοσο καλο μωρο....

Κουραγιο μαγδουλα κ σε σενα και στην μικρη, τα περασαμε και μεις:-(

Φεγγαρενια ειναι εντονος ο πονος?

Αν δεν πονουσες ετσι πριν, λεω να παρεις τον γιατρο σου τηλ

Δεν θα ειναι τιποτα σιγουρα, αλλα για να εισαι ησυχη παρτον

Ναι ειναι συνομηλικα τα μπουμπουκια μας:-):smile:

NkOFp3.png

κοριτσια τι κανετε?εχει τρελη γκρινια η μικρη δεν ξερω τι να κανω.να ρωτησω κατι?εχει καμια σας θερμομετρο πιπιλα?το αποστεριρωνουμε κανονικα στον αποστειρωτη?

pXU3p2.png?EiDCGUBk

empty.gifIA2Ep2.png?qFHIC4kY

Καλημερα μανουλες.Ειχα καιρο να μπω και βρηκα χρονο να δω τα νεα σας.Μπραβο στα μπεμπακια που ειναι καλα αλλα και μπραβο στις μανουλες που κανουν πολυ καλη δουλεια!!!

Εμεις χτες καναμε τα δευτερα εμβολια (2 μαζι).Εκλαψε μονο στις ενεσεις κατα τα αλλα γελαγε συνεχεια η φατσα μου!!!Ειναι 64εκ και 7500 σε βαρος.Το καλο ειναι οτι εδω και καιρο καποιες μερες πινει λιγοτερο ξενο και θελει πιο πολυ να θηλαζει.Το βραδυ ενω τον θηλαζω και του δινω μετα ξενο για να κοιμηθει θελει να μπει παλι στο στηθος αλλιως κλαιει.Εχει αρχισει και στηριζει και το κεφαλι του οταν ειναι ορθιος αλλα και οταν τον σηκωνεις το ψιλοκραταει.Πολλα σαλια ξεκινησαμε και τα χερια συνεχως στο στομα,τιποτα αλλο δεν μας αρεσει να βαζουμε.Η κορη εβγαλε τα πρωτα 2 δοντια 4 μηνων οποτε θα δουμε αν και αυτος θα τα βγαλει τοσο νωρις...

Xr0Qp3.png

7yzup3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα!!!!Απο ενα δυσκολο απογευμα και μια υπεροχη νυχτα:)

Ιωαννακι μονο υπομονη μπορουμε να κανουμε θα περασει...

Ιωαννα τελειο το αντρακι σου!!!!!!!!!!Αφου θελει στηθος δωστου στηθος ειναι οτι καλυτερο μπορεις να του δωσεις:)

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Η μικρη κοιμηθηκε κοντα 930 και ξυπνησε στης 400:):) οπου ξανακοιμηθηκε 430 και ξυπνησε 730!!!!!:) Επειτελους κοιμηθηκα.....

Αληθεια τι κανετε το βραδυ με το στηθος που ποναει????

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Μαγδα υπομονη! Λογικα στο τριμηνο θα σταματησουν οι κολικοι... Για τη νυχτα μην ανησυχεις, οσο περναει ο καιρος και σταθεροποιειται το προγραμμα σας δε θα σε ποναει τοσο. Κι ο δικος μου κοιμαται 9 ξυπναει 2-3 και μετα στις 7 που σηκωνομαστε οικογενειακως. Μεσα στη μερα τρωει αλλες 5-6 φορες ανα 2 ωρες περιπου και στα ενδιαμεσα παιζουμε λιγο, παμε βολτα και κοιμαται καμια ωριτσα!!

Ιωαννα θηριο ο μπεμπης! Κι εμεις εχουμε αρχισει σαλια και γροθιες στο στομα! Ο αδερφος μου εβγαλε δοντια στους 3 μηνες ενω εγω στους 9, τι θα υποθεσω για το μικρο;

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

Nefeli εχουμε ακριβως το ιδιο προγραμμα πρωτη φορα κοιμηθηκε μεχρι της 4 συνηθως 130 με 230 ξυπναει!!!!! και μετα 6-7, σημερα ηταν τελεια:):) μακαρι το μωρακι μου να μην ποναει τοσο και το απογευμα!!!

Ο γιατρος μου ειπε να κοψω γαλακτοκομικα για λιγο:(

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Nefeli εχουμε ακριβως το ιδιο προγραμμα πρωτη φορα κοιμηθηκε μεχρι της 4 συνηθως 130 με 230 ξυπναει!!!!! και μετα 6-7, σημερα ηταν τελεια:):) μακαρι το μωρακι μου να μην ποναει τοσο και το απογευμα!!!

Ο γιατρος μου ειπε να κοψω γαλακτοκομικα για λιγο:(

Magda ts καλησπερα!τελεια η νυχτα εε;;αναλογως αν ειναι πολυ εντονοι οι κολικοι του μωρου μπορεις να ρωτησεις το γιατρο σου (και φυσικα αν δεν εχεις προβλημα εσυ) για το infacolic!ειναι σταγονες σιροπιου και δινεται στους πολυ εντονους!εμεις το πηραμε τελικα γιατι ο μικρος πλανταζε και δεν αντεχα να τον βλεπω ετσι και να μπορω να κανω τπτ!τα ειχαμε δοκιμασει οολα τα tips!εχω ακουσει πως σε καποια μωρακια κανει δουλεια κ σε καποια αλλα πολυ λιγο!εμας ευτυχως μας βοηθησε πολυ!!αλλα κ παλι αν ειναι πολυ εντονοι 3ωροι και καθημερινοι και αν εσυ δεν εχεις προβλημα να δωσεις κατι εκτος απο το γαλατακι σου!!ελπιζω με ή χωρις το φαρμακακι γρηγορα να ξεμπερδευετε με τους ατιμους!!παντως σε καταλαβαινω πληρως!!!

Διαφημίσεις

Kαλημέρα

Τον πηρα τηλ και τον ρωτησα εαν μπορω να κανω κατι και μου ειπε υπομονη και βολτες!!!!

Δεν τον ρωτησα για το infacolic, θα δω πως θα παει μεχρι να τελειωσει η εβδομαδα και την Δευτερα θα τον ξαναπαρω!!!

Εχθες την ειχα σφιχτα αγκαλια απο της 4 εως στης 1930 που την πηρε ο υπνος!!!! 6 με 7 εκλαψε πολύ αλλα ηταν καλυτερα απο προχθες!!!!

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...