Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 14 λεπτά , MK2012 είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου.

Παρότι το ΣΚ ήταν πολύ δύσκολο, προσπάθησα να σκεφτώ τα επόμενα βήματα. Πήρα έκλεισα στο Ελενα στο τμήμα αποβολών, πήρα έκλεισα με ανδρολόγο και εναλλακτικά να πάρω μια γνώμη από 2 άλλους εξωσωματιστες. Μετα ήρθα γραφείο αλλά αδυνατώ να συγκεντρωθώ σε οτιδήποτε. Νιώθω εξαντλημένη συναισθηματικά.

Καλη βδομάδα σε όλες. 

Μην στεναχωριέσαι για ότι διορθώνετε . Υπάρχουν τόσα πολλά δύσκολα στην ζωή που δεν έχουν πραγματικά λύση ... Οπότε επέλεξε γι'αυτα που έχουν λύση να μην στεναχωριέσαι. Η ζωή έχει πολλές δοκιμασίες μακάρι αυτή να είναι η πιο μεγάλη που περνάς γιατί μετά θα την κοιτάς από μακριά Κ θα την θεωρείς ασήμαντη γιατί υπάρχει η λύση της απλά . 

Μανούλες Αυγούστου 2013

liana87

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Κορίτσια..... πάω στο γιατρό τελικά!!!! Μόλις επανέφερα το ραντεβού μου....

Αχ ας είναι όλα καλά επειδή πάω χωρίς να το περιμένω δεν πρόλαβε να με πιάσει

άγχος!!!:?:-?:?

Διαφημίσεις

Τι ησυχία είναι αυτή κορίτσια μου.... συνήθως το πρωί γίνεται χαμός από μηνύματα!

Λοιπόν κορίτσια το φασολάκι μου είναι 10 εκατοστά και περίπου 150gr πήρα μεγάλη χαρά:P:p:p Δεν άνοιγε τα ποδαράκια του για να μας επιβεβαιώσει το φύλο, είναι σεμνό το μωρό μου οπότε μένουμε στην πρώτη εκτίμηση;)

Εσείς τι μου κάνετε???

Καλημέρα κορίτσια μου!!! Nikx κοπέλα μου τα παλιά πέρασαν, τωρα να κοιτάς μπροστα και να αισιοδοξείς για την καινούρια ζωούλα που έχεις μέσα σου. Σου εύχομαι ολόψυχα να πάνε όλα καλά αυτή τη φορά και να μπαίνεις να μας λες τα νέα σου μη χάνεσαι!! Λιάνα σήμερα επιτέλους γιατρούλη? Θα πάρεις κ μια πρώτη εκτίμηση για το φύλο! Καλά αποτελέσματα και να μας ενημερώσεις αμεσα! Πάντως μην αποκλείεις και το ενδεχόμενογια κορίτσι... Κ εμένα το σόι του άντρα μου τίγκα στα γόρια είναι κορίτσι ούτε για δείγμα κ όμως!! Τσουπ!! Έρχεται η κόρη!!! Ksotiko μου εσύ πότε έχεις ραντεβού με το γιατρό??

Να έχετε όλες μια πολύ καλή μέρα!(ροζ για να μην ξεχνιόμαστε) Εγώ δίνω το βραδυ και μετά έχω τύπου ριγιούνιον με τις φίλες μου από το Μαθηματικό.. αχ δεν κρατιέμαι! Σας φιλώ!!!!

Καλημέρα μέλλουσες μανούλες,2 μέρες έχω να μπώ και χαμός στο site!!!!!!!μεγαλώνει από ότι βλέπω η παρεούλα μας...χαίρομαι!

Μαράκι μου ραντεβού μα το γιατρό έχω τώρα στις 26,άντε να έρθει εκείνη η μέρα μπας και μάθω και εγώ τι έχω στην κοιλίτσα μου κ να μου φυγει και το αγχος...τι ωραία θα ήταν να βλέπαμε τα μωράκια μας κάθε εβδομάδα...:(

καλημερα κοριτσια!!!τελειομηνες εγκυμοσυνες και στρουμπουλα μωρακια ευχομαι σε ολες σας!!!!

θα γινω και γω μανουλα τον Αυγουστο με την βοηθεια του Θεου,και εχω πητ 17/8!!

Καλώς ήρθες στην παρέα μας Χριστινάκη

καλως σας βρηκα μανουλες!!!

goodmorning4_bdvwi.jpg

Καλημερούδια σε όλες!!!

Κορίτσια μου είπαν για ένα κατάστημα με το όνομα Bambino στο Σαντάνσκι... το ξέρει καμία; Λέει έχει τιμές σχεδόν μισες από της Ελλάδας, και υποθέτω ότι για κρεββατάκια, καθισματάκια κτλ θα αξίζει τον κόπο... Γνωρίζει καμιά από εσας κάτι; Περισσότερο με απασχολεί η ποιότητα, να είναι ίδια με αυτή που βρίσκουμε Ελλάδα...

Ksotiko όπως κατάλαβες, κι εγώ μαζί σου :tongue::P

Floreta μου σε αυτό ακριβώς το μαγαζί θα πάω κ εγώ...από ποιότητα είναι ακριβώς ίδια με την Ελλάδα απλά πιο φτηνά.Όλα εκεί γίνονται και μετά έρχονται στην Ελλάδα...γέννησε πρόσφατα φίλη μου το πρώτο της μωρό και τα πήραν όλα από εκεί,ακόμα και το δωμάτιο του μωρού και τους βγήκαν όλα 700?

Επιτέλους κι άλλο αγοράκι στην παρέα!!! Με το καλό Χριστίνα! Ιωάννα, λίγη προσοχή θέλει μόνο με τις αιμορραγίες, ξεκούραση και όλα θα πάνε καλά! Floreta και ksotiko ετοιμάζεστε για Βουλγαρία; Από Θεσσαλονίκη συμφέρει μια βόλτα ενώ από Αθήνα δεν έχουμε πολλές επιλογές... Μήπως μπορούμε να παραγείλουμε ιντερνετικά;

ναι μπορείς να παραγγείλεις ιντερνετικά,αν θέλεις βέβαια περίμενε να πάμε ή εγώ ή η Floreta και να σε ανημερώσουμε σχετικά...

Κι εμένα το πρώτο μου είναι!!! ;)

και εμένα...

α ωραια μπραβο απο τις πρωταρες τι ηλικιες εχουμε?εγω 28

εγώ 31,βέβαια τώρα το μετανιώνω γιατί με τον άντρα μου είμαστε 12 χρόνια μαζί και θα μπορούσα να είμαι έγκυος στο τρίτο μου παιδάκι ...:(

Διαφημίσεις

Καλημέρα σε όλες!!! Τι μου κάνετε;

Είμαι στο μάθημα που βοηθάω τον καθηγητή μου αλλά τώρα μιλάει αυτός οπότε βρήκα ευκαιρία να μπω να μάθω τα νέα σας..

ksotiko μάλλον εγώ θα πάω σχετικά σύντομα στο Σαντάνσκι γιατί επειδή έχω δίδυμα δε θέλω να το αφήσω τελευταία στιγμή... γιατί σύντομα θα έχω κοιλάρα και δε θα μπορώ να πάω με άνεση ούτε και να τακτοποιήσω το παιδικό.

Όσο για την ηλικία εγώ δε μετανιώνω που είμαι λίγο μεγαλούτσικη... έκανα πολλές σπουδές και ήπια και πολλές μπύρες ;). Οι περισσότερες φίλες μου απέκτησαν μωράκια πέρισυ ή είναι τώρα έγκυες ή ακόμη δεν έχουν, οπότε δε νιώθω ότι έχω μείνει πισω... Βέβαια οι νέες μανούλες έχουν άλλη όρεξη και ενέργεια να ασχοληθούν με τα παιδάκια τους, και όταν φτάσουν στην ηλικία μας θα είναι ηδη άνετες, αλλά τι να κάνουμε...;)

Τι ησυχία είναι αυτή κορίτσια μου.... συνήθως το πρωί γίνεται χαμός από μηνύματα!

Λοιπόν κορίτσια το φασολάκι μου είναι 10 εκατοστά και περίπου 150gr πήρα μεγάλη χαρά:P:p:p Δεν άνοιγε τα ποδαράκια του για να μας επιβεβαιώσει το φύλο, είναι σεμνό το μωρό μου οπότε μένουμε στην πρώτη εκτίμηση;)

Εσείς τι μου κάνετε???

Καλησπέρα! Συγχαρητήρια!Σημασία έχει οτι τομωράκι σας είναι καλά!!! Σας το φυλάει για έκπληξη το φύλο!!!!!

Καλημέρα σε όλες!!! Τι μου κάνετε;

Είμαι στο μάθημα που βοηθάω τον καθηγητή μου αλλά τώρα μιλάει αυτός οπότε βρήκα ευκαιρία να μπω να μάθω τα νέα σας..

ksotiko μάλλον εγώ θα πάω σχετικά σύντομα στο Σαντάνσκι γιατί επειδή έχω δίδυμα δε θέλω να το αφήσω τελευταία στιγμή... γιατί σύντομα θα έχω κοιλάρα και δε θα μπορώ να πάω με άνεση ούτε και να τακτοποιήσω το παιδικό.

Όσο για την ηλικία εγώ δε μετανιώνω που είμαι λίγο μεγαλούτσικη... έκανα πολλές σπουδές και ήπια και πολλές μπύρες ;). Οι περισσότερες φίλες μου απέκτησαν μωράκια πέρισυ ή είναι τώρα έγκυες ή ακόμη δεν έχουν, οπότε δε νιώθω ότι έχω μείνει πισω... Βέβαια οι νέες μανούλες έχουν άλλη όρεξη και ενέργεια να ασχοληθούν με τα παιδάκια τους, και όταν φτάσουν στην ηλικία μας θα είναι ηδη άνετες, αλλά τι να κάνουμε...;)

Έτσι είναι αυτά πιστεύω σε κάθε περίπτωση, κάτι χάνεις, κάτι κερδίζεις.. Πάντως δεν είσαι καθόλου μεγαλούτσικη.. Μια χαρά είναι η ηλικία σου!

Κορίτσια πείτε μου κ εμένα πως θα τα παραγγείλετε ιντερνετικά τα απαραίτητα (όσες τα παραγγείλετε από εξω) με ενδιαφέρει!!!

kK3bp2.png

dKVVp3.png

01/08/04 Και συνεχίζουμε..

Μαράκι το Σαντάνσκι από τη Θεσσαλονίκη πρέπει να είναι κανένα δίωρο.. ή και λιγότερο... αν θυμάται καμία ας με διορθώσει, γιατί έχω πάει μόνο μια φορά πριν από πολλά χρόνια.

αγγλικά σίγουρα μιλάνε στα καταστήματα, αφού από αυτή την οικονομία επιβιώνουν, δηλαδή από έλληνες και άλλο κόσμο που πάει στην πόλη να αγοράσει φθηνά πράγματα. Γιατί αμα δεις την πόλη πως είναι κατα τ΄άλλα θα φρίξεις. Είναι πολύ φτωχική και όλο παλιά κτίρια....

η αλήθεια είναι πως μπήκα στο site τους και είναι λίγο δύσχρηστο.. τα μισά είναι στα αγγλικά και τα μισά στα βουλγάρικα. Το καλύτερο πιστεύω είναι να κάνει κανείς μια έρευνα αγοράς στα καταστήματα που έχουμε εδώ και μετά να πάει εκεί να κάνει τις αγορές.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...