Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 16 ώρες πρίν, Νικολέττα 88 είπε:

Καλησπέρα!! Ηθελα να παραθεσω την δική μου εμπειρία με το era test το οποιο μου εκαναν σε συνδιασμό με υστεροσκόπηση και βιοψία για μικροβιώμα ( ngs). Το era test ειναι το λεγόμενο " παραθυρο" για την εμβρυομεταφορα! Υπαρχει ισως μια μικρη αποκλειση 2 ημερων πανω κατω. Ουσιαστικα βρισκει το πιο γόνιμο διαστημα για την εμβρυομεταφορα της κάθε μίας απο εμάς! Εμένα μου κάνανε κανόνικα την προετοιμασία για εμβρυομεταφορα λές και προκειται οντως να μου βάζανε αυγουλάκια! Σαν διαδικασία δεν καταλαβα τίποτα γτ εγινε με μέθη...απλά λίγες μέρες μετα ειχα λίγο αίμα.

καλησπέρα και καλή επιτυχία στην προσπάθεια σου! και χρόνια πολλά! και τι έδειξε το ΕΡΑ τεστ και τελικά με τι πρωτόκολλο προχώρησε στην τελευταία σου προσπάθεια; εγώ με όσους έχω μιλήσεις πλην του γιατρού μου που κι εκείνος αναγκάζεται να μου το προτείνει,  μου λένε ότι δεν έχει σημασία και δεν είναι αξιόπιστο. πραγματικά δεν ξερω πως να προχωρήσουμε!

Μανούλες Αυγούστου 2013

liana87

Recommended Posts

Ο δικος μου ειναι ολο σαλια και θελει να δαγκωνει τα χερια του!! Δε νομιζω να βγαζουν ακομα δοντια αλλα τους πονανε τα ουλα που ετοιμαζονται.... Αντε να βγουν τα δοντακια να παμε για πιτογυρα!!!

Δοντακια ειναι νωρις να βγαλουν αλλα προετοιμαζονται τα πυλακια του γι' αυτο τρωνε τα χερια τους

Αδιαθετησε καμια σας κοριτσια? Εγω το σαββατο γκρρρρρ

Ηρθε κ ο παιδιατρος χθες κ καναμε το εμβολιο μας, ειναι δυνατο αντρακι το παιδακι κ δεν εκλαψε :cool:

NkOFp3.png

Διαφημίσεις

Φεγγαρενια κατι παρομοιο λεω!! Του αρεσει πολυ! Κι εγω ειχα μικρη ενα μελισσακι! Χιχιχι!

Χριστινα ηρθε η ρουφιανα; Καλα μας ειχε ξεχασει τοσους μηνες.... Κι εγω νομιζω οτι ειναι νωρις για δοντια αλλα τους ενοχλουν τα ουλα απο νωρις! Τα καημενουλια....

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

εγω ειχα μια καμπια χριστινακι θηλαζεις; κι εγω κοριτσια εχω πονους εδω και 2-3 μερες λετε να ρθει δε θελωωωωωωωωωω! να σας πω προτιμω εγγυος παρα αδιαθετη αγαπηηηηηηη ετοιμασου για τρελες! κοιτα νωρις για δοντια δεν ειναι από τους τρεις μηνες μπορουν να βγαλουν αλλα σιγουρα το ποναν τα ουλακια του. προσπαθω να το κραταω απασχολημενο συνεχεια... παλι καλα από βιβλια αλλο τιποτα!

δε μου λες χριστινακι ειναι αληθεια πως η πρωτη περιοδος μετα τη γεννα εχει παρα πολυ αίμα;

Εμενα φεγγαρενια μου η περιοδος ειναι ακριβως οπως πριν δε βλεπω καμια αλλαγη

Ναι θηλαζουμε αποκλειστικα

Ετσι και μενα 3-4 μερες πριν ειχα πονακια και το σαββατο τσουπ να την

Αληθεια θες να μεινεις εγκυος παλι τοσο νωρις?

NkOFp3.png

Διαφημίσεις

Πολυ δυναμικη φεγγαρενια!!! Εγω δε θελω ακομα δευτερο... Αφ' ενος δεν αντεχω να περασω τα ιδια τοσο συντομα αφ' ετερου θελω να τον χορτασω!! Ας κλεισει χρονο και βλεπουμε...

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

εγω νεφελακι θελω να χουν ενα χρονο διαφορα για να μην αρχισει ο μαγκας να θεωρει καποια πραματα μονο δικα του δε ξερω θεωρω πως ετσι μονο θα παρουν τα ιδια... αλλιως θα προσεχουμε το μικρο και το μεγαλο θα τον παραμελησουμε η το αντιθετο και μη πειτε οχι γιατι αυτο γινεται πάντα... χριστινακι ειδικα αλλα και προς όλες θηλαζω απόκλειστικα κι εχω πονους περιοδου εδω και μια βδομαδα αλλα η κυρια αφαντη τι νομιζεται πως μπορει να είναι;

Καλημερα μανουλες

Και γω πριν χρονισει ο μικρος δεν θα ηθελα να μεινω εγκυος

Δεν πρεπει και λογω καισαρικης να μεινω συντομα

Φεγγαρενια ετσι με πονουσε κ μενα η κοιλια μου πριν ερθει, τωρα τι να σου πω μπορει να ερθει μπορει κ οχι

Και να σου ερθει δεν πειραζει, ισα ισα που θα υπολογισεις κ γονιμες μετα και θα βαλεις μπρος για το δευτερο που θελεις :)

NkOFp3.png

χριστινακι ποσες μερες σε πονουσε πριν οταν αδιαθετουσες πριν την εγκυμοσυνη πονουσες πριν γιατι εγω ποτε! ναι δε με πειραζει τιποτα από τα δυο αυτο που θελω είναι να ναι κατι από τα δυο και να φανει συντομα για να ησυχασω!

Διαφημίσεις

καλημέρες!!!! επιτέλους λίγο κίνηση στο καφέ μας!!!!

Φεγγαρένια πολύ δυναμικά βλέπω μπήκες στο παιχνίδι.... η αλήθεια είναι οτι εγώ δεν έχω κατασταλάξει ακόμα ποια είναι η ιδανική διαφορά τελικά. όταν είναι πολύ μικρά δεν προλαβαίνεις να χαρείς το μωρουδιακό κομμάτι, όταν μεγαλώνουν έχουνε περισσότερες οι απαιτήσεις των μεγαλων παιδιών. τελικά η απόφαση είναι δική σας.

κατά τα υπόλοιπα καλά γενικά... σήμερα σαραντίζουμε, έχουμε χορτάσει βόλτες τώρα που έχει καλό καιρό. με το θηλασμό είμαστε σε καλό δρόμο, αλλά δεν έχουμε πρόγραμμα ακόμα. όποτε να'ναι...!!!! αλλά τουλάχιστον καλύτερα από τις πρώτες μέρες. τπτ νεότερο δεν έχω να σας πω.

WeDjp2.png

0hUop3.png

χριστινακι ποσες μερες σε πονουσε πριν οταν αδιαθετουσες πριν την εγκυμοσυνη πονουσες πριν γιατι εγω ποτε! ναι δε με πειραζει τιποτα από τα δυο αυτο που θελω είναι να ναι κατι από τα δυο και να φανει συντομα για να ησυχασω!

3-4 μερες πριν ερθει με πονουσε, μη φανταστεις κανα πονο τρομερο κατι τσιμπιματακια και τετοια

και η περιοδος μου ειναι ακριβως οπως πριν δεν αλλαξε κατι

30/7 γεννησα μαζι με σενα :wink:

NkOFp3.png

ω χριστινακι δεν το χα καταλαβει τοσο καιρο!!! μαλιστα συνομιληκα τα μπουμπουκια μας λοιπον εγω δε μιλαω για τσιμπηματακια βεβαια αλλα για πόνο καμια βδομαδα τωρα σνιφ! αντε να δούμε...

Kαλησπερα!

Εμεις εδω και μια βδομαδα εχουμε κολικους 430 με 730 μας πιανουν αφου πλησιαζει η ωρα κια σφιγκομαι!!! μελανιαζει απο το κλαμα το χρυσο μου και ειναι τοσο καλο μωρο....

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...