Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Νικολέττα 88 είπε:

Καλησπέρα!! Μου το κάνανε την 18 η μερα του κυκλου μου!! Και εδειξε οτι ήταν πολυ καλή μέρα ( ετσι μου ειπαν).Το δικό μου πρωτοκολλό περιλαμβάνει ciclacur 6 /μέρα , utrogestan 6/μερα ( στομα και κολπος), salospir 100mg, αντιπηκτικη ενεση και για λίγες μερες ειχα πάρει κορτιζονη ( μικρη δοση) και vimbramycin αντιβιωση. Οι δοσεις ciclacur και utrogestan μπορει να φανουν υπερβολικες αλλα δυστυχως ο δικος μου οργανισμός δεν παραγει. Πριν και κατα την εμβρυομεταφορα μου πηραν αιμα για οιστραδιολη και προγεστερονη.

Χρόνια πολλά Νικολέτα μου και καλή επιτυχία!!!ήσουν ατυχη τις δύο προηγούμενες φορές αλλά τώρα είναι πολύ θετικά όσα λες...καινούργια δοτρια τέλειες βλαστοκυστες...έχεις πολλές ελπίδες...να είσαι αισιόδοξη κοριτσακι μου και θα ερθει το γιορτινό σου δώρο...στο εύχομαι μέσα από την καρδιά μου!!

Μανούλες Αυγούστου 2013

liana87

Recommended Posts

Kαλησπέρα απο οτι καταλλαβα ολοι μια απο τα ιδια....αψου....

Λοιπον η μικρη εδω και λιγες μερες ενω κανει κακακια 4-5 φορες μεχρι να τα κανει ζοριζετε παρα πολύ και κλαιει!!! αυτο ειναι κολικοι????? Κλαιει αποτομα μεχρι να αεριστει ή τα κανει!!!!!

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Διαφημίσεις

Κοριτσια μου πολλες καλημερες!!!

Η δερματιτιδα του μικρου ειναι καλυτερα με την αλοιφη,αλλα τωρα που χειμωνιαζει δεν θα βαλει και το βελουτε φορμακι;ολα εχουν πολυεστερα κι αφου εχει ευαισθητο δερματακι δεν θα τον πειραξει;δε ξερω!!

Μαγδα μου καλημερα ετσι οπως το περιγραφεις δεν μοιαζουν κολικοι!δεν εχουν καποια σχεση με τα κακακια!!πως ειναι τα κακακια της μικρης σου,ειναι υγρα;ο μπεμπης οταν ειχε κολικους,συνηθως απογευμα μετα τις 1900,εκει που ηταν ηρεμος κ χαρουμενος ξαφνικα τσιριζε σαν να τον διαπερνουσαν σουβλιες,χωρις να σφιγγεται,μαζευοντας κ χτυπωντας τα ποδαρακια του!οτι κι αν εκανα δεν περναγε (εκτος απο αγκαλια κ περπατημα που καπως τον ηρεμουσαν)!μολος περναγαν 2,5-3 ωρες ξαφνικα ηρεμουσε χωρις να αεριστει ή να κανει κακα του!!λενε πως οι κολικοι εμφανιζονται 3 φορες τη βδομαδα κ διαρκουν 3 ωρες κ εξαφανιζονται στους 3 μηνες!ελπιζω να σε βοηθησα η παθουσα!!

Ο αντρας μου εχει ρεπο απο αυριο κ ο καιρος θα ναι τελειος!!!θα τουσ λιωσω στις βολτες να βγαλω το αχτι μου!!χιχιχι!!

Φιλακια πολλα σε ολες!!

Μαγδα νομιζω εχει δικιο η Λινα! Οι κολικοι ειναι ξαφνικο κλαμα που κραταει για ωρες και σταματαει ξαφνικα. Κατι που διαβασα... "Αν αναρωτιεστε μηπως το βρεφος σας βασανιζεται απο κολικους τοτε η απαντηση ειναι σιγουρα οχι" Φανταζομαι λοιπον οτι οι κολικοι εχουν πολυ χαρακτηριστικο κλαμα!!!! Μηπως κατι που εφαγες τη δυσκολεψε;

Εμεις απο τη μερα που μπηκαμε στον τριτο ειμαστε αγνωριστοι!! Τελος οι μαραθωνιοι θηλασμοι, πλεον εγιναν μισαωροι, μετα καθεται στο καροτσι μονος του για μιση ωρα μεχρι να κανω καμια δουλεια και μετα αρχιζει η γκρινια... Αγκαλιτσα, πιπιλα, λιγο κουνημα και κοιμαται αμεσως!! Μου χαλασε λιγο το προγραμμα της νυχτας, εκει που κοιμοταν 9-10 και ξυπναγε 2 φορες τωρα κοιμαται στις 8 και ξυπναει 3 φορες... Ισως φταιει που ειναι βουλωμενη και η μυτουλα του... Σημερα παμε για το πρωτο μας εμβολιο!

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

νεφελακι κι εμεις το ιδιο μονο που τα κανουμε σε ωρα και το βραδυ κοιμομαστε 11-6 η 7 σερι καλημερα με το καλο το πρωτο εμβολιο! να μπεις να μας πεις πρωι η απογεμα το κανετε;

Νομιζω οτι αν μπορουσε να αναπνευσει θα κοιμοταν περισσοτερο.... Τωρα κοιμαται 4,5-5 ωρες και μετα τον ακουω που ρουθουνιζει και τον σηκωνω να του καθαρισω τη μυτη! Το απογευμα εχουμε γιατρο!!

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

Διαφημίσεις

εγω νομιζω ετσι κανουν ολα τα μωρακια μην τον ξυπνας χωρις λόγο ασε του την καθαριζεις το πρωι αμα δε κλαιει αντε περιμενουμε να μας πεις νεα! εμας με το εμβολιο ζαβλακωθηκε και κοιμοταν 2 μερες

Φεγγαρένια μου μπορεί να έχεις δίκιο αλλά επειδή ρουθουνίζει ακριβώς δίπλα στο αφτί μου και δε μπορώ ούτε εγώ να κοιμηθώ! Το πρωί τον ξύπνησα, τον καθάρισα, καθίσαμε λίγο να παίξουμε και με τον μπαμπά μας πριν πάει στη δουλειά, τον τάισα και μετά τον ξαναέβαλα για ύπνο όπου σηκώθηκε μετά από 3 ώρες!!! Τώρα κοιμάται για μεσημέρι ήδη μια ώρα!! Αχ μακάρι να στρώσει στον ύπνο να ξεκουραστώ κι εγώ... Μόλις έκανα εγγραφή στο site της Nestle baby κι έχει μια εφαρμογή που βάζεις κάθε μήνα το ύψος και το βάρος του μωρού και σου φτιάχνει την καμπύλη του! Στο βάρος είμαστε λιιγο πιο κάτω από τη μεγαλύτερη καμπύλη αλλά στο ύψος εκτός καμπυλών!! Χιχιχιχιχ!!!

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

Kαλημερα!!!!!!!!

Ηρθαμε και εμεις η μικρουλες!!!!!!!!!!!!!!

Καναμε εμβολιακι και τωρα πεταγετε λιγο στον υπνο της!!!! Μας εδωσε σταγωνες αν κανουμε πυρετουλι!!!!

Ειμαστε 4800 κιλα και 58 ποντους υψος στην 75 καμπυλη!!!!!! τι σημαινει αυτο????

Ο γιατρος ειναι ευχαριστημενος λεει οτι της φτανει το γαλα και ας ζηταει το απογευμα πιο πολυ το μωρο!!!!

Και η μικρη εχει στρωσει στης 1700 εως στης 1930 γκρινιαζουμε να κανουμε κακακια και μετα μπανιο φαει και υπνο απο 2030 εως 0230 ξανα φαει και υπνο εως της 0530 οπου μετα παλι ζοριζομαστε μονη μας στο κρεβατακι χωρις γκρινια μεχρι της 0630 οπου κοιματε μεχρι της 0830!!!!!!!!

Λινα δεν ξερω γιατι ζοριζετε ο γιατρος δεν εδωσε σημασια!!!!! μαλλον θα κοψω τις σοκολατες που επεσα με τα μουτρα!!!!!

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Νεφελί εμας εφυγε το μπουκομα!!! πολυ φυσιολογικο ορο και τραβουσαμε και τις μυξουλες 2 φορες την μερα!!! Μου ειπε εαν θελω μπορω να χρησιμοποιησω και οτρισαλιν σπρευ!!!

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Διαφημίσεις

Μαγδα σιγουρα η σοκολατα τους δημιουργει αερια!! Κανε λιγο αποχη... Αν θες κατι γλυκο δοκιμασε λευκες παστες η σιροπιαστα! Εγω το εχω ριξει στο εκμεκ κανταιφι, ετσι για να δινω ιδεες.... Χιχιχι!!

Η 75η θεση στις καμπυλες σημαινει οτι το 75% των κοριτσιων της ηλικιας της εχουν υψος (η βαρος) μεχρι αυτο της καμπυλης. Αρα η δικια σου ειναι φυσιολογικη προς ψηλη!! Συγχαρητηρια!!

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

καλησπερα μανουλιτσες!!

αρχισαν τα εμβολιακια?εμεις θα κανουμε την κυριακη το πρωτο μας!!

αντε να δουμε!!

μια χαρα βλεπω ολα τα μπεμπινια μας,τρωνε και μεγαλωνουν φτου φτου!

εμεις 2 μηνων ακριβως ειμασταν 5270, βαζουμε ενα κιλο το μηνα!μια χαρα τα παει με τον θηλασμο δηλαδη!απο υψος δεν ξερω τελευταια φορα που τον μετρησε ο ντοκ στις 45 μερες ηταν 58!

περαστικα σε ολα τα μπουκωμενα μωρουλια !!

εμεις παρολο που ο αντρας μου ηταν ψιλοαρρωστος την γλιτωσαμε,τον ειχα βαλει καραντινα 3 μερες!

Λινα περαστικα στο παιδακι σου!!

μπανιο τον κανω μονη μου οταν αργει ο αντρας μου,αν και προσπαθω να το καθυστερω γιατι χαιρεται ο καημενος ,περναει λιγες ωρες με τον μικρο λογο δουλειας!

NkOFp3.png

Μαγδα σιγουρα η σοκολατα τους δημιουργει αερια!! Κανε λιγο αποχη... Αν θες κατι γλυκο δοκιμασε λευκες παστες η σιροπιαστα! Εγω το εχω ριξει στο εκμεκ κανταιφι, ετσι για να δινω ιδεες.... Χιχιχι!!

Η 75η θεση στις καμπυλες σημαινει οτι το 75% των κοριτσιων της ηλικιας της εχουν υψος (η βαρος) μεχρι αυτο της καμπυλης. Αρα η δικια σου ειναι φυσιολογικη προς ψηλη!! Συγχαρητηρια!!

Πηρα εκμεκ καταιφι και τουλουμπιτσες!!!! Πω Πω κοριτσια πολύ μανια για γλυκο, οσα δεν εφαγα 9 μηνες θελω να τα φαω τωρα:confused::confused:

καλησπερα μανουλιτσες!!

αρχισαν τα εμβολιακια?εμεις θα κανουμε την κυριακη το πρωτο μας!!

αντε να δουμε!!

μια χαρα βλεπω ολα τα μπεμπινια μας,τρωνε και μεγαλωνουν φτου φτου!

εμεις 2 μηνων ακριβως ειμασταν 5270, βαζουμε ενα κιλο το μηνα!μια χαρα τα παει με τον θηλασμο δηλαδη!απο υψος δεν ξερω τελευταια φορα που τον μετρησε ο ντοκ στις 45 μερες ηταν 58!

περαστικα σε ολα τα μπουκωμενα μωρουλια !!

εμεις παρολο που ο αντρας μου ηταν ψιλοαρρωστος την γλιτωσαμε,τον ειχα βαλει καραντινα 3 μερες!

Λινα περαστικα στο παιδακι σου!!

μπανιο τον κανω μονη μου οταν αργει ο αντρας μου,αν και προσπαθω να το καθυστερω γιατι χαιρεται ο καημενος ,περναει λιγες ωρες με τον μικρο λογο δουλειας!

Μπανιο και εγω το κανω με τον συζυγο, εχει λιγες μερες που της αρεσει:):):)

Και εμεις ενα κιλο το μηνα περνουμε αλλα ειμαστε μικρουλες:):):) Δεσποινιδούλες!!!!!!!:lol::lol:

Καναμε εμβολιο και κλαψαμε μονο τη στιγμη που μπηκε το φαρμακο! Βαρος 5800 και υψος 63!!!

Μπραβο το αντρακι!!!!! Εμενα εκανε παραπονα για ποσες ωρες μετα!!!! Δεν εκλεγε αλλα παραπονιοταν, ειχε πολύ πλακα, την ζουλιξα:):):) Βαρος και υψος τελεια τις ξεπερασατε τις καμπυλες εσεις και ο Φεγγαρενιος!!!:):)

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Μαγδα κι εγω τα ιδια με τα γλυκα!!! Τρελη ορεξη!!!! Απο αναπτυξη καλα παμε, συναγωνιζομαστε τη φεγγαρενια! Χιχιχι! Ο μικρος σημερα ειναι οπως και χθες. Τρωει, παιζουμε, κοιμαται. Ουτε υπνηλια εχει ουτε γκρινια! Τι καλος.... Λεμε να παμε στο mc arthur για καφεδακι!!!

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...