Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Νικολέττα 88 είπε:

Καλησπέρα!! Μου το κάνανε την 18 η μερα του κυκλου μου!! Και εδειξε οτι ήταν πολυ καλή μέρα ( ετσι μου ειπαν).Το δικό μου πρωτοκολλό περιλαμβάνει ciclacur 6 /μέρα , utrogestan 6/μερα ( στομα και κολπος), salospir 100mg, αντιπηκτικη ενεση και για λίγες μερες ειχα πάρει κορτιζονη ( μικρη δοση) και vimbramycin αντιβιωση. Οι δοσεις ciclacur και utrogestan μπορει να φανουν υπερβολικες αλλα δυστυχως ο δικος μου οργανισμός δεν παραγει. Πριν και κατα την εμβρυομεταφορα μου πηραν αιμα για οιστραδιολη και προγεστερονη.

Χρόνια πολλά Νικολέτα μου και καλή επιτυχία!!!ήσουν ατυχη τις δύο προηγούμενες φορές αλλά τώρα είναι πολύ θετικά όσα λες...καινούργια δοτρια τέλειες βλαστοκυστες...έχεις πολλές ελπίδες...να είσαι αισιόδοξη κοριτσακι μου και θα ερθει το γιορτινό σου δώρο...στο εύχομαι μέσα από την καρδιά μου!!

• Μου αρέσει 1

Μανούλες Αυγούστου 2013

liana87

Recommended Posts

καλημερα κοριτσια τι κανετε?εμεις σημερα σαραντισαμε κ πηγαμε κ στην εκκλησια.μετα πηγαμε στην παιδιατρο γιατι η μικρη ηταν καπως χτες κ μας ειπε οτι εχει πολλες μυξουλες κ εκανε κ λιγα ακροαστικα οποτε μας ειπε πολυ ορο στη μυτη

pXU3p2.png?EiDCGUBk

empty.gifIA2Ep2.png?qFHIC4kY

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσια τι κανετε?εμεις σημερα σαραντισαμε κ πηγαμε κ στην εκκλησια.μετα πηγαμε στην παιδιατρο γιατι η μικρη ηταν καπως χτες κ μας ειπε οτι εχει πολλες μυξουλες κ εκανε κ λιγα ακροαστικα οποτε μας ειπε πολυ ορο στη μυτη

ioannaki περαστικα σας!!!

Και εμεις τα ιδια ειμαστε με φλεματα και του προκαλουν βηχα.Μονο ορο μου ειπε ο γιατρος,αν ανεβασει δεκατα depon.

Xr0Qp3.png

7yzup3.png

Ιωαννα πληρωνεις το συνολικο ποσο με τα εξοδα αποστολης τη στιγμη που καταχωρεις την παραγγελια. Μονο με πιστωτικη νομιζω γινεται. Παντως εχει τελεια ρουχαλακια!!!

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

Ιωαννα πληρωνεις το συνολικο ποσο με τα εξοδα αποστολης τη στιγμη που καταχωρεις την παραγγελια. Μονο με πιστωτικη νομιζω γινεται. Παντως εχει τελεια ρουχαλακια!!!

Ναι εχω παθει κολλημα με καποια και τα θελω...Και αφου λετε και εσεις οτι σαν ποιοτητα ειναι καλα αξιζει απο αποψη τιμης.

Xr0Qp3.png

7yzup3.png

Καλημέρα!!!

Και εμεις εχουμε μπουκομα και μυξουλες το βραδυ τις τραβουσα με το οτρισαλιν (ρουφιχτιρι) γιατι το μωρο δεν μπορουσε να αναπνευση!!! Αλλα την ημερα ριχνω μονο ορο.

Αληθεια βαζετε την αμπουλα την μιση στο ενα ρουθουνι να βγει απο την αλλη και την αλλη μιση στο αλλο????

εκανα την πρωτη μου παραγγελεια απο φαρμακειο:):) Πηρα ανταλλακτικα για το ρουφιχτιρι - αμπουλες και κρεμα για την μικρη, πραγματικα πιο φθηνα απο τα φαρμακεια!!!! Κερδισα ενα 20 απο οτι υπολογισα!!!!

Θα δω τι δψρακια θα μαζεψω και μετα θα παραγγειλω απο το τεσκο!!!!:):):) Αληθεια τι παραγγελεια πρεπει να κανω για να πω οτι συμφερει???? 50 ευρω φτανουν???

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Διαφημίσεις

Μαγδα περαστικα σας! Σκεψου οτι τα εξοδα αποστολης ειναι 10 λιρες αρα οσο μεγαλυτερη παραγγελια τοσο το καλυτερο! Μπορεις να παραγγειλεις και για το επομενο τριμηνο η ακομα και για του χρονου!! Εγω πλεον ψωνιζω μονο απο το tesco ρουχαλακια και απο ηλεκτρονικο φαρμακειο τα καλλυντικα μας! Εκτος απο το οικονομικο συμφερει και απο αποψη χρονου, ειδικα τωρα που δε μου περισσευει καθολου...

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

κορίτσια σκαλημέρα κ καλό μήνα...!!!!! που είστε όλες???

περίεργη μέρα χτες για όλους. καπως ήταν η μέρα μας. ο μπέμπης δεν καλοέτρωγε με αποτέλεσμα όλα μέρα να θηλάζουμε, ο άντρας μου ήταν κάπως μέχρι που τον έπιασε μια στεναχώρια κ ένα ουφ από το πουθενά, η μικρή μου κάπως δεν μαζεύετε, μια κουμπάρα μου έσπασε το ισχύο της κ θέλει εγχείρηση..... έλεος!!! ωραία πρωτομηνιά.... αλλά σήμερα ξημέρωσε άλλη μέρα!!!!!! ΚΑΛΗΜΕΡΕΣ!!!!!!!

WeDjp2.png

0hUop3.png

Καλημερουδια!!!ζουνιτσα οπως το πες καινουρια μερα σημερα!!

Οντως που ειναι ολες 2 μερες τωρα;;

Εμεις σχεδον τα ιδια λιγο με το μπουκωματακι,ισως λιγο καλυτερα!!

Ο μικρος εχει αρχισει να μας γελαει και μας εχει τρελανει ολους!!ειμαι πολυ χαζη που την πρωτη φορα που μου χαμογελασε κανονικα συγκινηθηκα;;σας λεω σκιρτησε η καρδια μου οπως οταν ειμαστε ερωτευμενες!!!!

Τελικα η πρωτη βολτα του μπεμπη ηταν στο σαραντισμο στην εκκλησια(οχι λογω θρησκειας αλλα λογω μπουκωματος)!!

Κι εκει που ειπα απο σημερα να ξεκινησουμε βολτες χαλασε ο καιρος 

Εσεις τα βγαζετε εξω με το καροτσι τωρα που ψυχρανε λιγο κ ψιλοφυσααει;;

Φοβαμαι μην την αρπαξει χειροτερα ρε γαμωτο αλλα δε μ αρεσει να ναι κ κλεισμενος μεσ το σπιτι!!

Λινάκι λογικό είναι που συγκινήθηκες..... κ λίγο είναι, εγώ είχα βάλει τα κλάματα.... τώρα θα δείξει. όσο για τις βόλτες τους κάνει καλό να παίρνουν οξυγόνο. με κουβερτούλα σκεπασμένο, δεν παθαίνει τπτ. είναι χουχουλιασμένο μέσα στο καρότσι..χαχααχα πάντως εμείς έχουμε βγει 5 φορές μέχρι τώρα. θα έβγαινα κ σήμερα αλλά θέλω να μαζέψω τα καλοκαιρινά της μεγάλης μου.

WeDjp2.png

0hUop3.png

Καλημερα μανουλες..Ερημιες το καφε μας!!

Τελικα εκανα παραγγελια απο tesco και περιμενω πως και πως τα ρουχα.Τη μια παραγγελια την εκανε μια θεια μου ως δωρο στο μικρο τη Κυριακη και εγω εκανα τη Δευτερα.Ποτε λετε να ερθουν???

Εμεις εχουμε ακομα το βηχα γιατι εχουμε φλεματα και δεν μπορει να τα βγαλει.Μονο ορο βαζουμε 5-6 φορες την ημερα.

zounitsa εγω τα ρουχα τους τα εφτιαξα τη προηγουμενη εβδομαδα αλλα το σ/κ πρεπει να φτιαξω και τα δικα μας .Τι μπελας και τοσα πλυντηρια !!!!

Xr0Qp3.png

7yzup3.png

Διαφημίσεις

καλημερα!!!

περαστικα στα μωρουδελια σας και κουραγιο στις μανουλες!!!

Λινα εγω δεν οχι απλα συγκινηθηκα αλλα εβαλα και τα κλαματα η μανα, βασικια ακομα και τωρα καθε φορα που μου γελαει βουρκωνω...αραγε θα σταματησει αυτο ??

NkOFp3.png

Ιωάννα εγώ τα δικά μου δεν τολμάω να τα αγγίξω........ έχω κ τη δικαιολογία οτι δεν θα βγω για αρκετό διάστημα, δεν θα μου κάνουν κιόλας λόγω κοιλιάς, θα βολευτώ με φόρμες προς το παρών..... ο κακός χαμός αμα τα αγγίξω λέμε.......

κ καλά τα πλυντήρια... εκείνο το σίδερο........ ευτυχώς προς το παρών τα σιδερώνει η μαμά μου, μετά όμως???!!!!!! τεσπά....

WeDjp2.png

0hUop3.png

Ax.....δουλειες....δεν τελειωνουν ποτέ!!!!!

Καλημέρα:):):)

Και εγω ξεκινησα κουρτινες φωτιστικα και μια μινι γενικη για να στρωσω στα μεσα του μηνα!!!

Ντουλαπες δεν τολμησα να πιασω απο εβδομάδα!!!!!

Η μπεμπα ειναι πολύ καλυτερα το μπουκωμα εχει υποχωρηση αρκετα.

Και η μικρη γελαει προσπαθει να βγαλει και κραβγούλες!!!!

YgXXp2.png

wbSJp2.png

κοριτσια ο αντρας μου λειπει ασκηση κ περιμενα την πεθερα μου πως κ πως να ρθει για να παω σουπερ μαρκετ κ μου ρθε μπουκωμενη φουλ κ της λεω οπως ηρθες εφυγες επιτοπου κ λεει γιατι?λεω πας καλα θα μου κολλησεις το παιδι ηδη εχει μυξουλες κ ζοριζεται κ λεει δεν κολλαει προλαβες κ το κολλησες εσυ το μωρο κ λεω φυγε γιατι θα σου πω καμια χοντραδα,παρεξηγηθηκε κ εφυγε

pXU3p2.png?EiDCGUBk

empty.gifIA2Ep2.png?qFHIC4kY

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...