Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Νικολέττα 88 είπε:

Καλησπέρα!! Μου το κάνανε την 18 η μερα του κυκλου μου!! Και εδειξε οτι ήταν πολυ καλή μέρα ( ετσι μου ειπαν).Το δικό μου πρωτοκολλό περιλαμβάνει ciclacur 6 /μέρα , utrogestan 6/μερα ( στομα και κολπος), salospir 100mg, αντιπηκτικη ενεση και για λίγες μερες ειχα πάρει κορτιζονη ( μικρη δοση) και vimbramycin αντιβιωση. Οι δοσεις ciclacur και utrogestan μπορει να φανουν υπερβολικες αλλα δυστυχως ο δικος μου οργανισμός δεν παραγει. Πριν και κατα την εμβρυομεταφορα μου πηραν αιμα για οιστραδιολη και προγεστερονη.

Χρόνια πολλά Νικολέτα μου και καλή επιτυχία!!!ήσουν ατυχη τις δύο προηγούμενες φορές αλλά τώρα είναι πολύ θετικά όσα λες...καινούργια δοτρια τέλειες βλαστοκυστες...έχεις πολλές ελπίδες...να είσαι αισιόδοξη κοριτσακι μου και θα ερθει το γιορτινό σου δώρο...στο εύχομαι μέσα από την καρδιά μου!!

• Μου αρέσει 1

Μανούλες Αυγούστου 2013

liana87

Recommended Posts

Κοριτσια μου καλησπερα κι απο μας!!

Απ οτι καταλαβα δεν ειμαστε μονο εμεις μπουκωμενοι!!περαστικα σε ολα τα μωρακια λοιπον!ο μπεμπης απο την αρχη ειχε ενα ρουθουνισμα το οποιο μου χε πει η παιδιατρος πως ειναι φυσιολογικο!μονο ορο!εδω κ καποιες μερες ειναι μπουκωμενος αλλα οχι ολη την ωρα!καταροη δεν εχει αλλα βρισκω λευκα κακαδακια(σορυ) στο τελος της μυτης του!χουρ χουρ κ στο λαιμουδακι του καποιες φορες αλλα οχι συνεχεια!φτερνιζεται καμια 15αρια φορες τη μερα κ βηχει 3-4!η παιδιατρος τα ιδια με τα δικα σας!μονο ορο (χωρις το ρουφηχτηρι γιατι ειναι λεει πολυ μικρος) κ παρακολουθηση!δυσκολευεται κ στο φαι ο γλυκουλης μου κ νομιζω πως δυσκολευεται και στον υπνο!γι αυτο το τελευταιο μου προτεινε εκει που τον κοιμιζω να του ανασηκωσω λιιγο την επιφανεια απο τη μεση κ πανω για να τον βοηθησω ν αναπνεει καλυτερα!μαυριζει η ψυχη μου,ποσο σας καταλαβαινω!! αγχωνομαι περισσοτερο μηπως χειροτερεψει!!κατα τα αλλα καλα!!για τους απογευματινους κολικους χρησιμοποιουμε το infacolic κ μαραθο κι νομιζω πως τον βοηθησε καμποσο!!εχει να σπαραξει ωρες ατελειωτες καμια βδομαδα!!να φανταστειτε πως ακομη δεν τον εχω παει βολτα εξω κ μπουκωσε...που να χαμε βγει κι ολας!!!φιλακια πολλα σε ολες!!

Διαφημίσεις

Θα τα δοκιμασω ολα κοριτσια κι ελπιζω καποιο να πιασει!! Χθες τελικα η ολη ανησυχια ηταν απο πεινα... Απο το μεσημερι και μετα μειωνεται πολυ το γσλα μου... Τεραστιο βασανο ο θηλασμος τελικα...

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

καλημέρες!!!!!! πως είναι μωράκια κ μαμάδες σήμερα????

βρε κορίτσια μου, θέλω πάλι την βοήθειά σας. επειδή δεν πήρα τελικά πολλά φορμάκια για τώρα μέχρι 3 μηνών, κ επειδή εδώ δεν βρίσκω αυτά που θέλω, μήπως μπορείτε εσείς που παραγγείλατε από σάιτ, να μου πείτε τα σάιτ κ πόσο καιρό κάνουν να έρθουν???? επίσης θυμάμαι ήταν ένα που είναι στο περιστέρι κ μπορούσες να παραγγείλεις ον λάιν. μήπως τα θυμάστε????

WeDjp2.png

0hUop3.png

Ζουνιτσα εγω παραγγελνω απο tesco δευτερα και παρασκευη τα εχω στο σπιτι! Τελειες τιμες και πολυ καλη ποιοτητα! Γραψε στο google "clothing at tesco" και θα σου βγαλει το site! A, εχει και ωραια γυναικεια!!!

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

Καλημερα! Περαστικα στα αρρωστα μωρακια του καφε μας. Κοριτσια εγω στη μικρη καθαριζω τη μυτουλα με ορο καθε βραδυ κ μετα χρησιμοποιω κ το οτριζαλιν (μυξορουφηχτη το λεμε με τον αντρα μου χαχα) κ ετσι ηρεμει απο τα ρουθουνισματα σε μεγαλο βαθμο. Ζουνιτσα περαστικα για το στομαχι.. Νεφελη εχεις δοκιμασει να κοιμησεις τον μικρο στο καροτσακι? Εμενα και τα δυο μου παιδια στοκαροτσι τα κοιμιζω δηλ ενταξει ο μεγαλος οχι πια αλλα μεχρι δυομιση ετων μεσα στην ημερα μονο στο καροτσι! Κ η μπεμπυλα τωρα στο καροτσι να φανταστειε οτι στο δευτερο ξυπνημα που κανει τη νυχτα μεταξυ πεντε κ εξι δηλαδη κ μεχρι τις εννια που ξυπναει στο καροτσι την κοιμιζω στο κρεβατι κλαιει.. ενω στο καροτσι τη σκεπαζω με την αγαπημενη της κουβερτα και το παει συνεχομενα! Επισης μπορεις να τον βαζεις να ξαπλωνει πανω σε μια μπλουζα σου ετσι θα μυριζει εσενα κ μπορει να ξεγελιεται για καμια ωριτσα!!

kK3bp2.png

dKVVp3.png

01/08/04 Και συνεχίζουμε..

Διαφημίσεις

Νεφέλη μου σ'ευχαριστώ...!!!!!

Μαράκι ευχαριστώ!!! τελικά ήταν το έντερο. με λίγο περπάτημα μια χαρά. ωραίο το κόλπο με το καρότσι. κ φυσικά το αποτέλεσμα μετράει.

Νεφέλη μου αυτό με το καρότσι είναι πολύ καλή λύση κ μεσα στην ημέρα. θα κοιμήθεί, θα ξεκουραστεί, θα φάει πολύ καλά όταν ξυπνήσει κ θα ξανακοιμηθεί. αν όχι στο κρεβάτι, πάλι στο καρότσι. όπως Μαρία...χαχαχαχαχα εγώ σώθηκα 2 μέρες τώρα με τον μεσημεριανό μαραθώνιο. τον βγάζω βόλτα, κοιμάτε, τρώει, κοιμάτε. κ εγώ ξελαμπικάρω λιγουλάκι...χαχαχαχα

WeDjp2.png

0hUop3.png

Το κολπο με το καροτσι δεν πιανει σε μας... Δε μπορει να κοιμηθει ανασκελα!!! Στην αρχη που τον βαζαμε στο πλαι καμια φορα γυρναγε ανασκελα και ξυπνουσε ουρλιαζοντας! Ειπαμε αυτο το παιδι εχει αποψη απο την πρωτη μερα...

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

zounitsa μου νομιζω λες αυτο

http://www.motherbaby.gr/services.php?lang=1

Εχω ψωνησει και εγω απο εδω και εχω μεινει πολυ ευχαριστημενη!

nefeli εγω που ειχα προβλημα με τη μικρη στο βραδυνο υπνο κοιμοταν μονο με το σεσουαρ.Εβαζα το σεσουαρ και μολις εβλεπα οτι την ειχα παρει ο υπνος για τα καλα το εσβηνα.Βεβαια καμια φορα δουλευε και 1 ωρα συνεχομενα αλλα μετα απο λιγο το συνηθιζεις και σε κοιμιζει και εσενα χαχαχα....

Nα ρωτησω για τη tesco.Απο ποιοτητα ειναι καλα?Και τη μεταφορα χρεωνουν?

Xr0Qp3.png

7yzup3.png

Απο το motherbaby εχω ψωνισει κι εγω λευκα ειδη και ειμαι πολυ ευχαριστημενη! Το tesco χρεωνει 10 λιρες μεταφορικα σε καθε παραγγελια ανεξαρτητα απο το ποσο οποτε συμφερει να παραγγειλεις αρκετα ρουχαλακια μαζι. Απο ποιοτητα πολυ καλη! Οσα εχω παρει εγω ειναι 100% βαμβακερα, το βλεπεις στη σελιδα καθε προιοντος.

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

καλημερα κοριτσια τι κανετε?ποσες μερες τωρα βαζω συχνα οπο στη μυτη της μπεμπας αλλα συνεχεια την ακουω να χει πολυ πραμα μεσα.εσεις πως βαζετε ορο στη μυτουλα τους?

pXU3p2.png?EiDCGUBk

empty.gifIA2Ep2.png?qFHIC4kY

Διαφημίσεις

καλημέρες κορίτσια!!!!

τελικά παρήγγειλα από το τέσκο, 11 φορμάκια μακό 29 λίρες + 10 λίρες τα μεταφορικά δλδ περίπου 60? αν δεν κάνω λάθος. το μόνο άσχημο είναι οτι δεν έχει paypal. θα δω αν χρειαστώ βελουτέ φορμάκια θα τα παραγγείλω από το motherbaby. σας ευχαριστώ πολύ!!!!

κατά τα υπόλοιπα καλά. εσεις????

WeDjp2.png

0hUop3.png

Ζουνιτσα με γεια!! Λιγοτερο απο 60 θα σου βγει γιατι εχει πεσει η λιρα!! Εγω πλεον παραγγελνω καθε τριμηνο για το επομενο και κανω λογαριασμο κανα κατοσταρικο!!!! Ε μαζι με του μπεμπη παιρνω και για μας...

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

Νεφελάκι, για εμένα δεν κοιτάω ακόμα γιατί έχω μια κοιλούμπα ναααα...... αλήθεια εσείς με την κοιλιά πως είστε??? φορεσατε λαστεξ κ τέτοια ή έπεσε μόνη της??? εμένα ούτε στην Αγγελική είχε πέσει.

WeDjp2.png

0hUop3.png

Εμενα εχει πεσει τελειως αν και ειναι χαλαρη ακομα. Απο τη μερα που γυρισαμε απο το μαιευτηριο βαζω μια κρεμα της frezyderm. Δεν ξερω αν βοηθησε αυτη... Μολις τελειωσουμε με το θηλασμο θα ξεκινησω εντατικη γυμναστικη να σφιξει αλλα και να αδυνατισω στα ποδια γιατι εγινα τοφαλακι.... Αντι να ανοιξω στη λεκανη εγω εκανα ψωμακια! Ελεος!!!

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

Καλημερα!!Που χαθηκατε ολες??

Να ρωτησω τα κοριτσια που εχουν παρει απο την tesco,τα εξοδα αποστολης τα πληρωνεις οταν ερθει το πακετο?sorry αλλα ειμαι πολυ ασχετη....

Μου παρηγγειλε μια θεια μου για τον μικρο καποια πραγματα και θελω να παρω και εγω αλλα δεν εχω πιστωτικη,θα δω πως θα το κανω γιατι μου αρεσουν καποια πραγματα πολυ!!!

Xr0Qp3.png

7yzup3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...