Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Makelen είπε:

Κοριτσι μια φιλη μου πηγε σε αυτον. Ηταν ακριβως ο γιατρος που της ταιριαζε γιατι της ανεβαζε το ηθικο. Εκανε οωληψια και εκανε 4 αριστες βλαστοκυστες. Δεν τις εβαλε ομως.. γιατι λιγο πριν την ετ.. μετα απο τοοοοσες ορμονες.. εμεινε εγκυος! Τωρα οσον αφορα το κομματι της δοτριας.. ειναι πολυ νωρις να το σκεφτεσαι! Μια ετ εχεις κανει μονο και εισαι και νεα! Κανε τις εξετασεις σου, παρε γνωμες.. και προχωρας αναλογα!

Ισως τον επανεξετάσω εφόσον είναι και φίλος της μητέρας μου. Ας πάω να δω τους άλλους 3 και να δω τις εξετάσεις και βλέπουμε. 
      Σε άλλα νέα, με εκείνα και με τα άλλα, έκανα ψώνια σήμερα για να νιώσω καλύτερα 😂

• Μου αρέσει 1

Μανούλες Αυγούστου 2013

liana87

Recommended Posts

κορίτσια μου!!!!! πως είστε???

το μεσημέρι πήγαμε μια βόλτα οικογενειακώς με τα πόδια. έκλαιγε συνεχώς ο μικρός κ εγώ δεν την πάλευα, ήρθε ο άντρας μου κ μου λέει πάμε μια βόλτα. πήγαμε, κοιμήθηκε ο μικρός στη διαδρομή κ λίγο ξέφυγα. η μικρή μια χαρά, πιασμένη στο καρότσι κ ακολουθούσε.

όσο αφορά την βοήθεια, εννοείται οτι είναι δεκτή κ ευτυχώς που υπάρχουν κ οι παππουδογιαγιάδες αλλά όποτε θέλουμε εμείς. όχι με το ζόρι.... τεσπά.

βρε κορίτσια με προβληματίζει κάτι πολύ σοβαρά. εδώ κ λίγες μέρες έχω φοβερούς πόνους στην κοιλιά. έχω σουβλιές πάρα πολύ έντονες για λίγα δυετρόλεπτα στο ύψος του στομαχιού. δεν μπορώ να προσδιορίσω αν είναι τα έντερα, αν είναι το στομάχι, ν είναι συσπάσεις της μήτρας. είναι πολύ οξύς ο πόνος κ μετα σταματάει κ ανα διαστήματα επανέρχεται. όσο αφορά το εντερικό θέμα, ήμουν πάντα δυσκοίλια, τώρα με το σίδηρο παραείμαι. από θέμα τουαλέτας πάω, όχι συχνά κ έχω κ αέρια. τι ακριβώς είναι δεν ξέρω. πάντως εκτός του οτι πονάω πάρα πολύ, με έχει φοβήσει μήπως μου κοπεί το γάλα από τους πόνους..... μήπως καμία έχει τπτ υπόψιν της????

WeDjp2.png

0hUop3.png

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσια!!!!Ζουνιτσα κ γω ειχα αυτους τους πονους τωρα ειναι πιο μαλακοι θα ναι που πα τα οργανα στη θεση τους λογω καισαρικης.κοριτσια εγω ακομα εχω λιγο αιμα με βλεννα ειναι φυσιολογικο?την δευτερα σαραντιζουμε!!!!!!!χτες πηγαμε την μπεμπα στο γιατρο γιατι φοβηθηκα μη τυχον την κολλησα που ειμαι κρυωμενη γιατι την ακουγα να ρουθουνιζει αλλα ειπε η γιατρος οτι ειναι πολυ καλα η μπεμπα ειναι 4140.της καθαρισε τη μυτη με φυσιολογικο κ μας εδωσε ενα σπρει για τη μυτη για το σπιτι γιατι τα μωρε γενικα μαζευουν μυξουλες απ το κλαμα της βαλαμε κ λιγο σπρει στο σπιτι κ απο κεινη την ωρα κανει ενα χουρ χουρ φτερνιζεται κ βγαζει μυξουλες,λετε να μου κρυωσε?θα τρελαθω

pXU3p2.png?EiDCGUBk

empty.gifIA2Ep2.png?qFHIC4kY

Ιωαννακι κι εγω εχω διαφορα αχαρα εκει κατω κι ας εχω σαραντησει μια βδομαδα... Υπομονη!! Κι ο δικος μου ρουθουνιζει και του βαζω φυσιολογικο ορο να μαλακωσουν οι μυξες και μετα τις σκουπιζω με μια μπατονετα ασφαλειας. Εχω και αυτο το σωληνακι που ρουφας αλλα δεν το εχω χρησιμοποιησει ποτε.

Πειτε μου ιδεες πως να τον κοιμιζω γιατι τον εχω ολη μερα αγκαλια και δε μπορω να κουνηθω ουτε λιγο...

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

τι ειναι η μπατονετα ασφαλειας?αυτο το μηχανημα το otrasalin λες?εγω την βαζω στην καλαθουνα κ την κουναω ωσπου να κοιμηθει η κ στο ρηλαξ

αν ομως ειναι πολυ ησυχη την βαζω κ στο κρεβατι της κ την αφηνω μονη κ καποια στιγμη την παιρνει ο υπνος,πιπιλα δινεις?

pXU3p2.png?EiDCGUBk

Ειναι μπατονετες για μωρα αλλα οι παιδιατροι το απαγορευουν για τα αυτια! Για τη μυτη ομως....; Το ιδιο πρεπει να λεμε εγω εχω της clinofar. Η δικια σου δηλαδη με λιγο κουνημα κοιμαται; Τι ησυχο παιδακι!!! Εγω του βαζω πιπιλα και τον κουναω κανα πενταλεπτο μεχρι να κλεισει τα ματια του και να αρχισει να κοιμαται. Μετα ξυπναει με το παραμικρο οποτε τον κραταω αγκαλια τουλαχιστον μιση ωρα μεχρι να κοιμηθει βαρια και με χειρουργικες κινησεις τον αφηνω στην κουνια για να ξυπνησει παλι μετα απο λιγο... Μονο το βραδυ κοιμαται αρκετες ωρες!!

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσια!!!!Ζουνιτσα κ γω ειχα αυτους τους πονους τωρα ειναι πιο μαλακοι θα ναι που πα τα οργανα στη θεση τους λογω καισαρικης.κοριτσια εγω ακομα εχω λιγο αιμα με βλεννα ειναι φυσιολογικο?την δευτερα σαραντιζουμε!!!!!!!χτες πηγαμε την μπεμπα στο γιατρο γιατι φοβηθηκα μη τυχον την κολλησα που ειμαι κρυωμενη γιατι την ακουγα να ρουθουνιζει αλλα ειπε η γιατρος οτι ειναι πολυ καλα η μπεμπα ειναι 4140.της καθαρισε τη μυτη με φυσιολογικο κ μας εδωσε ενα σπρει για τη μυτη για το σπιτι γιατι τα μωρε γενικα μαζευουν μυξουλες απ το κλαμα της βαλαμε κ λιγο σπρει στο σπιτι κ απο κεινη την ωρα κανει ενα χουρ χουρ φτερνιζεται κ βγαζει μυξουλες,λετε να μου κρυωσε?θα τρελαθω

Eχω ακριβως το ιδιο προβλημμα, η μικρη ειναι πολύ μπουκομενη και το βραδυ δυσκολευεται στην αναπνοη!!! της βαζω φυσιολογικο ορο και την ρουφαω με οτροσαλιν 3-4 φορες την μερα!!! Ο γιατρος που τον πηρα τηλ μου ειπε πως μονο αυτο μπορουμε να κάνουμε!!!

ελπιζω να περασει γιατι το λυπαμε το καημένο!!! Και εγω ανυσηχω μην εχει αρρωστησει γιατι πονανε τα λαιμα του αντρα μου!!!

Τι σπρει πηρες????

YgXXp2.png

wbSJp2.png

εμενα η μικρη εαν ειναι να κοιμηθει θα κοιμηθει και χωρις κουνημα εαν ομως δεν θελει δεν κοιματε οτι και να κανω!!! παντως το πρωι θα μου κοιμηθει καλα 2 ωρες και το βραδυ κοιματε στις 9 και ξυπναει ανα τρεις ωρες (ρολοι η μικρη)....

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Νεφελι η μικρη που δεν θελει να κοιματε το μεσημερι καθολου την παω βολτα με το καροτσι μεχρι ενα ζαχαροπλαστειο εδω κοντα (να παρω προφιτερολ) και μεχρι να γυρισω εχει κοιμηθει!!! Την αφηνω στο καροτσι για καμια ωριτσα!!! Συνηθως 4-7 εχουμε κολικους!!!!

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Νεφελη μη φανταστεις οτι κοιμαται κατευθειαν αναλογως τα κεφια.αστον απ την αγκαλια σου θα μαθει στα χερια κ θα χεις προβλημα.Μαγδα το σπρει ειναι το φυσιομερ για μωρα.κοριτσια μιλησα με την παιδιατρο γιατι σημερα δεν τρωει πολυ μονο κοιμαται μου πε φυσιολογικο ορο στη μυτη,ντεπον,παρακολουθηση για πυρετο.το οτροσαλιν λεω να το παρω κ γω μου πε η κουμπαρα μου οτι κανει θαυματα.αχ κοριτσια ποναει η ψυχη μου να την ακουω να κανει χουρ χουρ η ψυχουλα μου

pXU3p2.png?EiDCGUBk

Iωαννακι οντως ξεβουλωνει την μυτουλα για λιγες ωρες αλλα οταν το κανεις το μωρακι κλαιει μετα ομως καταλλαβαινει και ηρεμει!!! εσυ να ξερεις θα σφιγγεσε λιγο αλλα ειναι για καλό!!! Εγω τωρα παρεγγειλα απο το ιντερνετ ανταλλακτικα γιατι ειναι πολύ πιο φθηνα!!!!

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Διαφημίσεις

Α δηλαδη και αλλα μωρακια αρρωστα.Και ο δικος μου ειναι ετσι.Εχεις φλεματα που τον ενοχλουν και πνιγεται και βηχει.Σημερα ειναι η τριτη μερα αλλα τα ιδια μου ειπε και ο δικος μου γιατρος.Ορο στη μυτη συχνα και ντεπον αν ανεβασει πυρετο (μακρια απο μας).Εμενα μου ειχαν πει στο μαιευτηριο αλλα και ο γιατρος να μην χρησιμοποιηω τη συσκευη που ρουφαει τις μυξες.Εσεις ρωτησατε το γιατρο σας?Και επισης δεν με αφηνει να του δωσω κανενα αλλο ροφημα χαμομηλι κ.α.Μονο γαλα αλλα θα ηθελα να του δωσω λιγο χαμομιλακι!!!!

Xr0Qp3.png

7yzup3.png

Μαγδούλα, επειδή τα ανταλλακτικά είναι πανάκριβα, υπάρχει και συσκευή (ρουφιχτήρι) που την ξεπλένεις μετά από κάθε χρήση και συμφέρει απίστευτα γιατί εγώ ακόμα και τώρα την χρησιμοποιώ στον μεγάλο μου οπότε με τα ανταλλακτικά θα είχαμε μπει μέσα...

FQzVp3.png

92nJp3.png

Νεφέλη μου, δοκίμασε αυτό με τον απορροφητήρα. Βοηθάει στο να μην ξυπνάει με τον παραμικρό ήχο γιατί ο συνεχόμενος ήχος του απορροφητήρα καλύπτει τους υπόλοιπους.

FQzVp3.png

92nJp3.png

κορίτσια μου, σήμερα είμαι καλύτερα. μάλλον είναι το έντερό μου που λόγω του οτι κάθησα πολλυ αυτές τις μέρες, αδράνησε. μετά την χθεσινή βόλτα είμαι καλύτερα. πήγα κ σήμερα οπότε κάπως ξύπνησε. θέλει περπάτημα το χειρουργείο.

εγώ τον βάζω στο καρότσι κ πάμε βόλτα, κοιμάτε πολύ κ μετά αφού θα φάει πολύ καλά (έχουν περάσει 2-2,5 ώρες) θ αξανακοιμηθεί καλά κ όχι στα χέρια. τώρα για τις υπόλοιπες ώρες μπορείς να βάλεις το καρότσι στο σπίτι κ να τον πηγαίνεις βόλτες.

όσο για τις μύξες, να ξέρετε οτι είναι κ τα υγρά από το σάκο που βγάζουν σε μορφή μύξας, όπως επίσης πολύ συνηθισμένο είναι κ η ρινίτιδα στα μωράκια που μόνο ορό μπορείτε να βάζετε. περαστικά σε όλα τα μωράκια!!!!

WeDjp2.png

0hUop3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...