Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , MK2012 είπε:

Εξετάζω όλα τα ενδεχόμενα για να μην απογοητευτώ κ να είμαι προετοιμασμένη. Με ΑΜΗ 0,4 μετρημένη πριν από ένα χρόνο πολύ πιθανό να μας πουν για δότρια κάποιοι γιατροί. Το θέμα είναι τωρα να δούμε γιατί δε προχωράνε σε καλής ποιότητας βλαστοκύστες. 
      Επισης, μετά από αποτυχημένη ετ, γνωρίζει καμμία κοπέλα αν υπάρχει πιθανότητα να γίνεται ωορρηξία κανονικά σε αυτό τον κύκλο μετά απο τόσα φάρμακα; Τόσους μήνες δε προσπαθούσαμε φυσικά με κάποιο σκοπό, γιατί έδινα όλα τα ωάρια μου σε ωοληψιες. Είναι καιρός που αφηνω κύκλο χωρίς ωοληψια. 

Κορίτσι μου καλησπέρα, είναι ανάλογα τον οργανισμό, άλλες κάνουν κανονικά άλλες όχι..  εσύ εννοείτε προσπάθησε δεν χάνεις κάτι 

• Μου αρέσει 1

Μανούλες Αυγούστου 2013

liana87

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Ax την αφησα στο κρεβατακι της και κοιταει γυρο γυρο!!! Απο το πρωι επειδη δεν μπορει να παρει καλα αναπνοες θελει αγκαλια!!!

Περιμενω να ερθει ο αντρας μου σε κανενα 15λεπτο να την κρατησει να τηγανισω ψαρακια!!!

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Διαφημίσεις

Η αληθεια ειναι οτι απο ολες τις δουλειες το φαγητο με δυσκολευει τα αλλα βρισκω χρονο και κανω τα βασικα!!!!

Πρεπει να κατεβασουμε και τα χειμωνιατικα, να κανουμε και τις ντουλάπες!!!

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Φεγγαρενια στο στρατο ειναι ο συζυγος.αχ κοριτσια κ μενα αυτο ειναι το μεγαλυτερο μου προβλημα αλλα σημερα ειπαμε με τον αντρα μου απο αυριο θα τρωμε απ τη λεσχη κ οποτε ειναι ησυχη η μικρη θα μαγειρευω

pXU3p2.png?EiDCGUBk

empty.gifIA2Ep2.png?qFHIC4kY

Σας ευχαριστω ολες.Μιλησα με το γιατρο και μου ειπε τι συμπτωματα να προσεξω.Προς το παρον μονο ορο στη μυτη.Δεν ειναι τελειως μπουκομενος απλα εχει βλενες που τον ενοχλουν και του προκαλουν βηχα.Ας ελπισουμε εκει να μεινουμε!!

magda εσενα μονο μπουκωμα εχει?και τι κανεις?

Κοριτσια εγω δεν εχω καμια βοηθεια.Ειναι βεβαια τα πεθερικα μου σχετικα κοντα αλλα δουλευουν και δεν μπορουν.Αλλα και εμεις ειχαμε τα θεματα μας οταν γεννηθηκε η μικρη.Με επαιρναν καθε μερα τηλ να με ρωτησουν απο το ποτε και ποσο ηπιε η μικρη μεχρι αν εκανε κακα και το τι μαγειρεψα..Δηλ ελεος......Καλοι χρυσοι αλλα υπαρχουν και ορια!!!!

Xr0Qp3.png

7yzup3.png

Διαφημίσεις

Φλο εχεις δικιο, κι εμεις στην αρχη λεγαμε οτι δε θελουμε βοηθεια αλλα μας βγηκε πολυ ζορικος ο μικρος! Σκεψου οτι θηλαζει επι μια ωρα μετα θελει αγκαλια και κουνημα αλλη μια ωρα μεχρι να πεσει στο βαθυ υπνο και οταν τον αφηνω στην κουνια του αντε να κοιμηθει 45 λεπτα! Μου εχουν ηδη πεσει τα χερια και η μεση .... Που να μεινει χρονος για δουλειες; Ισα που προλαβαινω να συμμαζεψω και να βαζω πλυντηρια! Αλλα σιδερωμα, μαγειρεμα και σπιτι ουτε κατα διανοια.... Ελπιζω στο τριμηνο που θα λυθουν τα γαστρεντερικα του θεματα να καθεται λιγες ωρες μονος του να τα προλαβαινω. Μεχρι τοτε αραιωνω λιγο τις μαμαδες και βλεπουμε...

Ζουνιτσα τα ιδια μου λενε κι εμενα! Να στον κρατησω να πας για καφε, να βγειτε το σαββατο οι δυο σας η να ερθω ενα βραδυ να τον κρατησω για να κοιμηθειτε η το καλυτερο το καλοκαιρι θα τον παρουμε ενα μηνα στο χωριο! Μα καλα, εκανα παιδι για να το δινω απι δω κι απο κει και να συνεχισω τη ζωη μου; Μπορει να με κουραζει αλλα δεν αλλαζω με τιποτα τις στιγμες που περναμε μαζι...

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

Καλησπέρα και από εμάς!

Είμαι μόνη αυτές τις ημέρες γιατί ο άντρας μου λείπει εκτός με τη δουλειά και έχουν ζορίσει τα πράγματα!

Κορίτσια, από τη μια συμφωνώ μαζί σας που δε θέλετε να αφήσετε το μωρό σας σε κάποιον άλλο, αλλά να είστε σίγουρες ότι κάποια στιγμή θα σας βγει η ανάγκη να πάτε μια βόλτα με τον άντρα σας ή με μια φίλη, όπως παλιά, και θα το ζητήσετε από μόνες σας. Είναι απόλυτα φυσιολογικό να συμβεί, όπως είναι απόλυτα φυσιολογικό να έχετε το μυαλό σας στο σπίτι και το παιδί σας όταν θα αποφασίσετε να το κάνετε την πρώτη φορά!

Κάποια στιγμή μπορεί ακόμη να ζητήσετε από παπουδογιαγιάδες να σας το κρατήσουν και για να φύγετε ένα σκ με τον καλό σας...

Η ταπεινή μου γνώμη είναι ευχαριστείστε όποιον προσφέρεται για την καλή του πρόθεση και εξηγείστε ευγενικά ότι ακόμη επειδή είναι πολύ μωράκι δεν θέλετε να φύγετε από δίπλα του, γι'αυτό το παίρνετε μαζί σας όπου πάτε. Ίσως αργότερα που θα απεξαρτηθεί ο ένας από τον άλλο όμως τους το ζητήσετε από μόνες σας!

Φευγω τρεχω λεμε........

Το προγραμμα σημερα εσει ως εξης: ταιζω την μικρη φευγουμε παμε να παρουμε τα αγορια πο το σχολειο παμε να τα κουρεψουμε και στο καπακι μπασκετ τον μεγαλο!

Ολα αυτα μονη μου και με τα τρια ε?Κουραγιο λεω παλι μανες και οι αντοχες μας ειναι αστειρευτες!

Μπράβο Φλο, είσαι το πρότυπό μου, μαζί με όσες κοπέλες έχουν 3 παιδιά και τα βγάζουν πέρα μόνες τους. Δώστε μας το καλό παράδειγμα!!!

Πολυ σωστα τα λες Βιβη! Γι αυτο κι εγω δε μιλαω... Ξερω οτι καποτε θα το εχω αναγκη! Η πεθερα μου σημερα με σκλαβωσε... Μου ειπε απο μονη της οτι για να μην ειναι συνεχεια μεσα στα ποδια μου να της μαζευω ολες τις δουλειες και να ερχεται μερα παρα μερα! Ουφ! Και ειχα αγχος πως θα της το πω....

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

Γεια σας κορίτσια! Μπήκα να πω μια γρηγορη καλησπέρα! Τι κάνετε? απο το λίγο που σας διαβασα, είδα οτι συζητατε για βοηθεια απο πεθερογονεις.. Εμείς κορίτσια βοηθεια δεχομαστε μονο απο τους γονεις μου, γιατι μονο σε αυτούς εμπιστευομαι να αφησω τα παιδια και να είμαι ησυχη οτι θα τα προσεξουν οπως εγω.. Τα αφηνουμε δηλαδη ενα σαββατοβραδο η καποια αλλαη στιγμη να παμε για καφεδακι, η αφηνουμε τη μικρη κ περνουμε τον μεγαλο μαζι, καπως ετσι.. κ οταν στρωσει η μπεμπιτσα θα τα αφησω να παμε κ ενα διημερο οι δυο μας όλα χρειαζονται πιστευω.. με τα πεθερικα μου μακρυα κ αγαπημένοι.. αλλωστε δε θελουν μπελαδες και το χουν δηλωσει.. και να θελαν δεν τα αφηνα γιατι δεν εμπιστευομαι..

kK3bp2.png

dKVVp3.png

01/08/04 Και συνεχίζουμε..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...