Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 14 λεπτά , MK2012 είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου.

Παρότι το ΣΚ ήταν πολύ δύσκολο, προσπάθησα να σκεφτώ τα επόμενα βήματα. Πήρα έκλεισα στο Ελενα στο τμήμα αποβολών, πήρα έκλεισα με ανδρολόγο και εναλλακτικά να πάρω μια γνώμη από 2 άλλους εξωσωματιστες. Μετα ήρθα γραφείο αλλά αδυνατώ να συγκεντρωθώ σε οτιδήποτε. Νιώθω εξαντλημένη συναισθηματικά.

Καλη βδομάδα σε όλες. 

Μην στεναχωριέσαι για ότι διορθώνετε . Υπάρχουν τόσα πολλά δύσκολα στην ζωή που δεν έχουν πραγματικά λύση ... Οπότε επέλεξε γι'αυτα που έχουν λύση να μην στεναχωριέσαι. Η ζωή έχει πολλές δοκιμασίες μακάρι αυτή να είναι η πιο μεγάλη που περνάς γιατί μετά θα την κοιτάς από μακριά Κ θα την θεωρείς ασήμαντη γιατί υπάρχει η λύση της απλά . 

Μανούλες Αυγούστου 2013

liana87

Recommended Posts

Μαράκι είμαι στην Αθήνα λίγο καιρό η καταγωγή μου είναι από θεσ/νικη και θα γεννήσω στο ΡΕΑ λες να είμαστε μαζι:P:p:p??? Νormal μου φαίνεται η τιμή μου έχουν πει πολύ πιο υψηλές τιμές για τα άλλα μαιευτήρια.

Αχ ναι βρε κ θυμόμουν κάτι για για Θεσ/νικη.. Κ εγώ κρατάω από εκεί.. από την πλευρά του πατέρα μου! Να δεις μαζί θα μαστε! Κ εμένα οι τιμές μου φαίνονται οκ κ να σου πω ζαχαρώνω κ το 3κλινο.. Στον Κωστή είχα πληρώσει 2150 για 3κλινο δωμάτιο...

kK3bp2.png

dKVVp3.png

01/08/04 Και συνεχίζουμε..

Διαφημίσεις

κοριτσια εσεις μετα την αυχενικη ποτε πηγατε στο γιατρο?

εγω εκανα αυχενικη 12 εβδομαδων κ κατι και μου ειπε να παει ξανα αρχες μαρτη....εγω θα παω πολυ αρχες βεβαια.....1η Μαρτη για την ακριβεια αχχαχχαχ..δεν κρατιεμαι !!!

Έκανα αυχενική στο ιατρείο του μου έκανε αυτός δηλαδή την περασμένη Παρασκευή κ μου είπε σε 3μιση εβδομάδες τα ξαναλέμε!!!

kK3bp2.png

dKVVp3.png

κοριτσια εσεις μετα την αυχενικη ποτε πηγατε στο γιατρο?

εγω εκανα αυχενικη 12 εβδομαδων κ κατι και μου ειπε να παει ξανα αρχες μαρτη....εγω θα παω πολυ αρχες βεβαια.....1η Μαρτη για την ακριβεια αχχαχχαχ..δεν κρατιεμαι !!!

Χριστίνα μου εγώ είμαι η Αναστασία, αυχενική έκανα 31/01 και θα ξαναπάω 27/02

μου είχε πει σε 3 με 4 εβδομάδες οπότε φυσιολογικό το ακούω και το δικό σου ραντέβου!

Έκανα αυχενική στο ιατρείο του μου έκανε αυτός δηλαδή την περασμένη Παρασκευή κ μου είπε σε 3μιση εβδομάδες τα ξαναλέμε!!!

αα οποτε καλα μου ειπε κ εμενα...4 εβδομαδες περιπου μετα την αυχενικη....θα περασουν οι μερες που θα παει :P

Απολαμβανω Μαρακι μου την εγκυμοσυνη μου,μετα εχω την εντυπωση οτι θα μου λειψει ;)

αν και το πρωτο τριμηνο δεν ηταν και το καλυτερο αλλα και αυτο ο απολαυσα ..λιγο αχχαχχα

NkOFp3.png

Διαφημίσεις

Χριστίνα μου εγώ είμαι η Αναστασία, αυχενική έκανα 31/01 και θα ξαναπάω 27/02

μου είχε πει σε 3 με 4 εβδομάδες οπότε φυσιολογικό το ακούω και το δικό σου ραντέβου!

χαρηκα πολυ Αναστασια μου!!!!!

ενταξει ησυχασα ολες πανω κατω μαζι παμε ;)

NkOFp3.png

Αχ ναι βρε κ θυμόμουν κάτι για για Θεσ/νικη.. Κ εγώ κρατάω από εκεί.. από την πλευρά του πατέρα μου! Να δεις μαζί θα μαστε! Κ εμένα οι τιμές μου φαίνονται οκ κ να σου πω ζαχαρώνω κ το 3κλινο.. Στον Κωστή είχα πληρώσει 2150 για 3κλινο δωμάτιο...

Απλά είναι πολύ μικρή η διαφορά του τρίκλινου και του δίκλινου μόνο 120ε και οι επισκέπτες του τρίκλινου μπορεί να είναι τόσο πολύ που θα σου κάνουν το νευρικό σύστημα κουρέλι! Μόνο αυτό σκέφτομαι και αν έχεις εύκολη γέννα οκ αλλά αν ταλαιπωρηθείς μετά γ@μ@τ@!

Τον Κωστή που τον είχες γεννήσει?

Χριστίνα, καλά σου είπε ο γιατρός, περίπου ένα μήνα μετά την αυχενική! Από δω και πέρα δυστυχώς αραιώνουν οι επισκέψεις... Εγώ έχω την Παρασκευή ραντεβού και δεν κρατιέμαι!!!

anat πολύ καλές μου ακούγονται οι τιμές! Μέσω ΕΟΠΠΥ είναι; Ξέρει καμία τι παίζει στο Λητώ;

Μαράκι κι εγώ πιστεύω ότι η πρώτη εγκυμοσύνη έχει κάτι το μαγικό... Είναι όλα καινούργια, όλα μας τρομάζουν κι όλα μας κάνουν εντύπωση... Κι εγώ θέλω να την απολαύσω! Ευτυχώς έχω αναρρωτική οπότε μάλλον θα ξαναπάω για δουλειά μετά από κανα χρόνο!

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

Πωπω κορίτσια με τίποτα δε συγκεντρώνομαι δε μπορώ να διαβάσω!!! Ανατ μου στα έγραψα λάθος πριν από αφηρημάδα το 3κλινο είναι 1017 φτ και 1130 κτ και το δικλινο 2034 και 2825 αντίστοιχα.. Τον Κωστή στο ΜΗΤΕΡΑ τον γέννησα.. Δεν έμεινα και ιδιαίτερα ευχαριστημένη από το προσωπικό..

kK3bp2.png

dKVVp3.png

Διαφημίσεις

καλησπερα κοριτσακια μου τι κανετε?

ως συνηθως τρεχχχχχχχωωωωωωωωωωωωω..........

Ιωαννα μου κοριτσι μου πολυ λυπαμαι για το αγγελουδακι σου.Ευχομαι πολυ γρηγορα ενα καινουργιο μωρακι στην κοιλιτσα σου........

Μαρακι μονο 24 εισαι?Μικρομανουλα κανονικη!

Νεφελη εγω γεννησα και τα δυο μου παιδια στο Λητω και εμεινα παρα μα παρα πολυ ευχαριστημενη!!!!!!!Φοβερο προσωπικο και πολυ ανθρωπινο π[εριβαλλον......

[IMG]http://lbyf.lilypie.com/6QhFp3.png?TWzLZ8D5[/IMG]
[IMG]http://lpmf.lilypie.com/K4Sgp2.png?UYTvmZAf[/IMG]
[IMG]http://lb3f.lilypie.com/Qk1Hp3.png?V2xKCBPp[/IMG]

Εγώ προχθές που βγήκα με τις φίλες μου, πήρα μια μπύρα χωρίς αλκοολ.. Αν βγω για ''καφέ'' πέρνω κ εγώ φυσικό, ανάμεικτο που είναι η αδυναμία μου!!! Βάλε βρε Ιωαννάκι ένα τικεράκι να βλέπουμε την εβδομάδα που είσαι!!![Μαρακι μου προσπαθησα πολλες φορες αλλα δεν μπορω να το βαλω.καλο διαβασμα

εγω τωρα ειμαι 11 εβδομαδων κ 3 ημερων

pXU3p2.png?EiDCGUBk

empty.gifIA2Ep2.png?qFHIC4kY

Εγώ προχθές που βγήκα με τις φίλες μου, πήρα μια μπύρα χωρίς αλκοολ.. Αν βγω για ''καφέ'' πέρνω κ εγώ φυσικό, ανάμεικτο που είναι η αδυναμία μου!!! Βάλε βρε Ιωαννάκι ένα τικεράκι να βλέπουμε την εβδομάδα που είσαι!!![Μαρακι μου προσπαθησα πολλες φορες αλλα δεν μπορω να το βαλω.καλο διαβασμα

εγω τωρα ειμαι 11 εβδομαδων κ 3 ημερων

Ιωάννα μου αν κατέβεις αυτή τη σελίδα κάτω κάτω θα δεις ένα πινακάκι που λέει δικαιώματα επιλογές εκεί ο δικός μου υπολογιστής έλεγε "ο κωδικός HTML είναι εκτός λειτουργίας " αυτός ήταν ο λόγος που ενώ επέλεγα κάποιο τικεράκι δε μου το εμφάνιζε στο forum. Άκου λοιπόν τι έκανα έκανα κλικ πάνω στο τικεράκι της Μαρίας γιατί ήταν το μοναδικό που μου έδινε δυο επιλογές στους κωδικούς

δηλαδή και HTML και ΒΒ, αφού έβαλα τις σχετικές ημερομηνίες το έκανα copy paste sto forum( φυσικά επέλεξα το ΒΒ που είναι σε λειτουργία ) στη συνέχεια μέσα σ αυτήν τη σελίδα και πάνω πάνω αριστερά θα μπεις στον πίνακα ελέγχου και αφού τον ανοίξεις θα επιλέξεις επεξεργασίά υπογραφής και θα ξαναπεράσεις με copy paste το τικεράκι σου και θα το κάνεις αποθήκευση

Αφού το έκανα εγώ μπορούν όλοι χχαχαχχαχχαχαχ Ελπίζω να βοήθησα!!!!

Κορίτσια καλησπέρα!

Εμένα στην πρώτη μου εγκυμοσύνη η γιατρός ήθελε να με βλέπει κάθε 3 βδομάδες ενώ τώρα τις αραιώσαμε σε 4........

Δυστυχώς τον καφέ δεν μπορώ να τον κόψω και πίνω έναν την ημέρα (γαλλικό πάντα) εκτός από την περίοδο με τις αναγούλες που ούτε να τον μυρίσω δεν μπορούσα. Αν τύχει να βγούμε καμιά βόλτα, κόκκινο κρασάκι!

FQzVp3.png

92nJp3.png

Ιωάννα μου αν κατέβεις αυτή τη σελίδα κάτω κάτω θα δεις ένα πινακάκι που λέει δικαιώματα επιλογές εκεί ο δικός μου υπολογιστής έλεγε "ο κωδικός HTML είναι εκτός λειτουργίας " αυτός ήταν ο λόγος που ενώ επέλεγα κάποιο τικεράκι δε μου το εμφάνιζε στο forum. Άκου λοιπόν τι έκανα έκανα κλικ πάνω στο τικεράκι της Μαρίας γιατί ήταν το μοναδικό που μου έδινε δυο επιλογές στους κωδικούς

δηλαδή και HTML και ΒΒ, αφού έβαλα τις σχετικές ημερομηνίες το έκανα copy paste sto forum( φυσικά επέλεξα το ΒΒ που είναι σε λειτουργία ) στη συνέχεια μέσα σ αυτήν τη σελίδα και πάνω πάνω αριστερά θα μπεις στον πίνακα ελέγχου και αφού τον ανοίξεις θα επιλέξεις επεξεργασίά υπογραφής και θα ξαναπεράσεις με copy paste το τικεράκι σου και θα το κάνεις αποθήκευση

Αφού το έκανα εγώ μπορούν όλοι χχαχαχχαχχαχαχ Ελπίζω να βοήθησα!!!!

τα κανα ολα αυτα αλλα τιποτα

pXU3p2.png?EiDCGUBk

empty.gifIA2Ep2.png?qFHIC4kY

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...