Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Μανούλες Αυγούστου 2013

liana87

Recommended Posts

χμ ζουνιτσα το χα κι εγω αλλα νομιζω πως με τρωγαν κουνουπια όχι; και μαλιστα καθε φορα που θηλαζα.!!!!! παντως οτι και να ταν πέρασε! αν μαθεις πες να μου φυγει η απορία!

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσια!!!!!Ζουνιτσα ευχομαι να βρεις γρηγορα ακρη για το τι ειναι.κοριτσια εγω εχω αρχισει να χω δυσκοιλιοτητα κατι που δεν ειχα ποτε διαβασα καπου οτι μπορει να ναι απ τον θηλασμο]

pXU3p2.png?EiDCGUBk

empty.gifIA2Ep2.png?qFHIC4kY

Φεγγαρένια μου κ εγώ αυτό νόμιζα στην αρχή αλλά είναι κοκκινίλες σαν εκζεματάκια.

Ιωαννάκι μου, τελικά δύσκολο πράγμα ο θηλασμος... χαχαχαα

επίσης έδιωξα την μικρή μου χτες γιατί είχε μύξα κ φτερνιζόταν. πήγε στην μαμά μου κ θα δούμε... νωρίς αρχίσαμε.

WeDjp2.png

0hUop3.png

Καλησπέρα!!!!

Ζουνιτσα περαστικα να ειναι!!!! Καλό υπέρηχο!!!

Φεγγαρενια ιδια κιλα πήραμε!!! Απο 49 πήγα στα 56!!! εφτασα στα 50 μια εβδομαδα μετα την γεννα αλλα επειδη τρωω πολυ μπας και βοηθησει στην παραγωγη γαλατος εφτασα στα 52!!! Δεν θελω να τα χασω αλλα θελω να αρχισω τρεξιμο τον αλλο μηνα!!!

Ιωαννακι αρχισε τωρα ο θηλασμος να ειναι πιο ευκολος και γρηγορος, δεν περιμενα να το πω αυτο πριν λιγο καιρο:):)

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Διαφημίσεις

Κοριτσια εχω απορια!!! Θα βγουμε εξω να παμε γιατρο και θα κανουμε και την πρωτη βολτα μας. Φορεσα την μπεμπα μακρυμανικο και εριξα απο πανω της μια βαμβακερη κουβερτουλα!!! Πως ντυνεται τα μωρακια τετοιο καιρό????

Και οταν βγαινετε εξω εαν πεινασει το ζουζουνι τι κανετε, ντρεπομαι να θηλασω εξω!!! Εχετε μαζι σας γαλα δικο σας ή σκονη??? Διαβασα για ενα θερμο της chicco που κραταει το μητρικο γαλα εως 4 ωρες!!!Βαζεις όλο το μπουκαλι μεσα!!!!

YgXXp2.png

wbSJp2.png

εγω οταν βγηκαμε για να παμε γιατρο της εβαλα μακρυ φορμακι μακο κ την τυλιξα σε μια βαμβακερη κουβερτα οσο για το αν πεινασει εγω οταν πεινασε την θηλασα μεσα στο αμαξι

pXU3p2.png?EiDCGUBk

empty.gifIA2Ep2.png?qFHIC4kY

Γεια σας μανουλες!! Μολις γυρισαμε απο το γιατρο και ειμαι λεει τελεια! Ισως να μου ερθει και περιοδος γιατι ειδε ενα ωοθηλακιο μεγαλουτσικο. Το σκ ειχαμε παει χωριο και περασαμε αρκετα καλα αν και ειχαμε καθημερινα κρισεις γκρινιας... Δεν ξερω αν πειναει η αν του φταιει η αλλαγη περιβαλλοντος αλλα απο την Παρασκευη ολο κλαιει!!! Μαγδα, οταν χρειαστηκε να τον ταισω στην κεντρικη πλατεια του χωριου δε σκεφτηκα τιποτα αλλο παρα το μωρο μου που πεινουσε κι ετσι εβαλα μια πανα αγκαλιας πανω απο τον εναν ωμο και τον θηλασα ωραιοτατα!! Για τα κιλα που λεγατε, ξεκινησα 53, εφτασα 73 και τωρα ειμαι κολλημενη στα 60.... Σνιφ!

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

Καλημερα! Ζουνιτσα, ολα καλα με τον υπερηχο? Μαγδα νομιζω μια χαρα την εντυσες την μπουμπουκα εκει στα βορεια εχετε αλλο κρυο!

kK3bp2.png

dKVVp3.png

01/08/04 Και συνεχίζουμε..

καλημέρες κορίτσια!!!!! λοιπόν ο υπέρηχος του μπέμπη είναι καλός, θα κάνουμε επαναλειπτικό σε δύο μήνες. όσο για την φαγούρα κ τα σπυράκια πήγα σε δερματολόγο στην Αθήνα κ ειναι ή αντίδρα ση από τα φάρμακα ή (το πιο πιθανό) σύνδρομο πεκ. πολυμορφικό εξάνθηκα κύησης. θέλει κορτιζόνη για να περάσει. το συζήτησα με την παιδίατρο κ μου είπε να πάρω στο κέντρο δηλητηριάσεων στιο τμήμα θηλασμού να ρωτήσω αν επιτρέπετε κ (άκουσον άκουσον) λόγω περικοπών δεν υπάρχει κανείς στο τμήμα αυτό που να μπορεί να με βοηθήσει.!!!! που μας καταντήσανε...!!!!!!!!! κ ο θεός βοηθός να λέμε....

τώρα, όσο αφορά την μεγάλη μου ξεκίνησε το βράδυ λαρυγγίτιδα κ με ζητούσε..... με τσάκισε αυτό τώρα..... τεσπα ηρέμησε, κοιμήθηκε πάλι κ τώρα θα πάνε παιδίατρο. άντε όλα μαζί!!!!!

WeDjp2.png

0hUop3.png

Διαφημίσεις

Αννα μου μπραβο για τον υπέρηχο του μικρου! Αχ σε καταλαβαινω πως νιωθεις με την κορουλα σου περαστικα της κιολας, ειναι αυτες οι τυψεις των πρωτων ημερων οτι παραμελεις το ενα για να φροντισεις το αλλο. Σκεψου ομως οτι αν κολλησει ο μπεμπούλης θα μπείτε σε άλλες διαιδκασιες-φτου μακρυα απο εμας!!- και προσπαθησε να ηρεμησεις. Περαστικα και για την αλλεργια. Ενταξει, δε θα σχολιασω τι σου ειπανε.. ντροπη πια τι αλλο θα μας κανουν..

Εμας ειναι αρρωστος ο μπαμπας μας και κοιμαμαι με τα πιτσιαρικα στους γονεις μου, μεχρι νεωτερας.. Τη Δευτερα επιτελους ξεμπερδευω κ απο εξεταστικη και ειμαι και μειον 1,2 κιλα!!!! Γιουπιιιιιιι

kK3bp2.png

dKVVp3.png

01/08/04 Και συνεχίζουμε..

μπράβο σου που τα έχεις καταφέρει όλα αυτά σε τόσο λίγο χρονικό διάστημα!!!!!!!! εγώ δεν ασχολούμαι με τα κιλά γιατί μου είπαν πρέπει να τρώω καλά. βέβαια δεν τρώω γλυκά-σοκολάτες-αναψυκτικά κλπ. οπότε κάτι θα χάσω.... είμαι -7 από το νοσοκομείο. θα δείξει.....

παω να ετοιμαστώ να πάμε μια μικρή βολτούλα.

WeDjp2.png

0hUop3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...