Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 27/12/2024 at 8:14 ΜΜ, Makelen είπε:

Να σε ρωτησω κατι; αν ξερεις. Αν μεινω εγκυος, τα κροσυντηρημενα εμβρυα ειναι απο πριν κλεισω τα 39. Ενω οταν κανω την-τις ετ, θα ειμαι 42 κοντα στην αυχενικη. Σε αυτη την εξεταση μετρανε την τωρινη μου ηλικια ή την ηλικια των εμβρυων;? 

Την ίδια απορία έχω και εγώ.Στις 2/1 έχω αυχενική και δεν ξέρω τι θα γίνει.Εβαλα δύο έμβρυα,ένα παλιό από το 2021 και ένα καινούριο που κάναμε τον Σεπτέμβρη του 2024.Επιασε μόνο το ένα,αλλά δεν ξέρουμε ποιο.Αρα θα μου βγάλουν δύο διαφορετικά ποσοστά?Θα βάλουν μέσο όρο?Δεν έχω ιδέα,μεγάλο μπερδεμα

Μανούλες Αυγούστου 2013

liana87

Recommended Posts

Διαφημίσεις

εξαφανιζόλ σήμερα..... μπράβι Ιωαννάκι!!!! μια χαρά βάρος... εμείς θα μετρηθούμε την Δευτέρα.

κατά τα άλλα καλά... με τα πάνω μας κ τα κάτω μας.... άντε να σαραντίσουμε να στρώσουμε......

WeDjp2.png

0hUop3.png

Μάλλον το παραέκανα με τα γλυκά όλη αυτή την περίοδο! Όλο χαρά, όλο κέρασμα, όλο επισκέπτες :wink: Τρώω εγώ και παχαίνει το μωρό. Πήρε στο πρώτο μήνα 1300γ.

Μάλλον πρέπει να σκεφτώ να γίνω δότρια. Λυπάμαι πολύ για σας που ταλαιπωρείτε με την ποσότητα, εγώ είχα τα βάσανά μου με τον πόνο, με τις θηλές.... Καμία από μας φαίνεται δεν ήταν παράδειγμα ευτυχίας, όπως αυτές οι ψεύτικες εικόνες από τα βιβλία που προάγουν το θηλασμό. Προσπαθείτε μήπως και με τα φυτά που σας έλεγα.

UaT6p3.png

Καλημέρα!!!!

Ιωαννακι και Ζουζου τελειο το βαρος σας!!!!

Εγω δεν εχω ποσοτητα ελπιζω να ειμαστε καλα στην ποιοτητα γαλακτος!!!! Ζουζου στειλε λιγο γαλατακι και εδω;):):)

Ο θηλασμος πια δεν ποναει αλλα εξακολουθουμε να μην εχουμε ωραριο οποτε θελει η κυρια αλλες φορες στην 1 ωρα αλλες στις 2 ωρες και τις μερες τις καλες ανα μισαωρο!!!!:):):)

Εγω πινω γλυκανισο και την Τριτη που θα παω να αγορασω πραγματα απο το φαρμακειο θα αγορασω τσαι θηλασμου της welenda εχει το βατανα που ειπατε μεσα απλα ειναι ετοιμο σε φακελακι:):):)

Αληθεια τις θηλες καουτσουκ τις αλαζουμε στον μηνα και τις θηλες σιλικονης των μπιμπερων στους 2 μηνες????

YgXXp2.png

wbSJp2.png

γεια σας κοριτσακια πηγαμε κι εμεις παιδιατρο 42 ημερων 5 κιλα ο μπεμπαρος και 62 εκατοστα !με απακλειστικο θηλασμο! ειμαι πολυ χαρουμενη που τα καταφερα

Διαφημίσεις

καλησπερα σας μανουλες!!

βλεπω ολες ειχαμε παιδιατρο αυτη την εβδομαδα!

και μεις ειμαστε μια χαρα φτασαμε τα 4800

ο θηλασμος παει μια χαρα,και εχει στρωσει τα ωραρια του!

υπαρχουν βεβαια και μερες με γκρινια αλλα ειναι μεσα στο προγραμμα και αυτες!!

μπραβο σε ολα τα μωρουδελια που μεγαλωνουν!!!

NkOFp3.png

Καλημέρα σε όλο το παρεάκι!

Κορίτσια μια χαρά πάνε τα μπεμπάκια βλέπω! Συγχαρητήρια σε όλες τις μανούλες του καφέ. Καλή συνέχεια να έχουμε.

Εσείς πως τα πάτε με τα κιλάκια? Εγώ ξεκίνησα 68 (ύψος 1.75) έφτασα 80 και εδώ και ένα μήνα είμαι σταθερά στα 70. Δεν προσέχω βέβαια καθόλου και δεν χορταίνω και εύκολα. Στόχος τα 63!

FQzVp3.png

92nJp3.png

Γεια σας γεια σας γεια σας!!!! Τι κάνετε μανουλες? Βλέπω όλα τα μωράκια του καφε μας μεγαλώνουν με γρηγορους ρυθμούς, εμεις αυτη τη βδομαδα θα πάμε παιδιατρο κ θα σας φερω νεοτερα! Χαρα, πονεμενο θεμα τα κιλάκια.. ξεκινησα 58 με υψος 1.71 και πηγα λγικα 72 73 74 δε ξερω πάντως γυρνωντα2 σπιτι ειχα να χασω 11 κιλα. αυτη τη στιγμη ειμαι 65 οποτε μου μενουν 7 κιλάκια ακομα .. Κοριτσια χθες εδινα το μαθημα του μεσιε κ τα πηγα πολυ πολυ καλα, ελπιζω να ηταν κ η τελευταια φορα που τον ειδα. Όταν μας εδινε τα θεματα, ενω σε όλους τα εδινε κανονικά σε εμενα τα κοπάνησε πάνω στο θρανίο .. αλλα βασικα σκασιλα μου, αρκει να με περασει κ να μην τον ξαναδω!!!!!

kK3bp2.png

dKVVp3.png

01/08/04 Και συνεχίζουμε..

καλημέρες!!!!!! είστε όλες ξενυχτησμένες ή απλά λείπετε για σ/κ????? Ιωαννάκι πως είσαι?? εμείς μια χαρά την ημέρα, το βράδυ τραβάμε κάτι ζόρια... θα στρώσει, δεν θα στρώσει...?????

WeDjp2.png

0hUop3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα και από εμάς!

ΣΑΡΑΝΤΙΣΑΜΕ!!!!

Εμείς πήγαμε την Τετάρτη παιδίατρο και μας βρήκε πολύ καλά. 4220 γρ και 57 εκ. Από τα 2900 που γεννήθηκε και με αποκλειστικό θηλασμό είναι τέλεια!

Μιλλινακι να σου ζησει! Υπομονη με το θηλασμο και μη νιωθεις ασχημα αν χρειαστει να δωσεις και λιγο συμπληρωμα!

Χαρα κι εμεις με την πιπιλα κοιμομαστε και δεν εχουμε θεμα με συγχυση θηλων.

Μαρακι καλα αποτελεσματα!

Ζουνιτσα ευχομαι να πανε ολα καλα με τον υπερηχο σας!

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

Και μιας και η κουβέντα είναι για κιλά, εγώ πήρα σε αυτή την εγκυμοσύνη 14. Μέχρι τώρα έχω χάσει τα 9, οπότε μένουν άλλα 5 μόνο. Όταν φτάσω στα αρχικά μου, θα προσπαθήσω να χάσω άλλα 2 για να είμαι στο ιδανικό μου.

καλημερα σας βιβη δεν είναι καταπληκτικο να ξερεις πως μονο με το δικο σου γαλα μεγαλώνει ενας ανθρωπος; εγω τα κιλα μου τα χασα όλα 7 πήρα 7 εχασα τωρα μπορει να χω χασει ακομα αλλα εχω μερες να ζυγιστω και μεις σαραντισαμε αλλα χτες πήγαμε για την ευχη ηταν πολυ ομορφο εμας 42 ημερων ηταν 5 κιλα και 62 εκατοστα.

μπράβο μανούλες!!!!! τα καταφέρατε!!!!!! εύχομαι κ εμείς... αύριο θα ζυγιστούμε για να δούμε τι κάνουμε... κορίτσια αντιμετωπίζω σοβαρό πρόβλημα... έχω πετάξει κοκκινίλες κ στα δύο μου πόδια που κάθε μέρα γίνονται πιο πολλά, σαν κουνούπια. δεν είναι κουνούπια όμως. κ με τρώνε........... δεν έχετε ιδέα, να τα ματώσω από το ξύσιμο μπορώ. κ κάθε μέρα πιο πολλά. διάβασα μια κοπέλα το είχε στην εγκυμοσύνη. θα πάρω τον γιατρό μου τηλ να ρωτήσω, πήρα μια δερματολόγο αν μπορεί να έρθει εδώ αλλά μου τα μασούσε. ψάχνουμε να βρούμε άλλον. μου έρχετε να τα γδάρω....

κατά τα υπόλοιπα, καλά. τα ίδια.

WeDjp2.png

0hUop3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...