Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 27/12/2024 at 8:14 ΜΜ, Makelen είπε:

Να σε ρωτησω κατι; αν ξερεις. Αν μεινω εγκυος, τα κροσυντηρημενα εμβρυα ειναι απο πριν κλεισω τα 39. Ενω οταν κανω την-τις ετ, θα ειμαι 42 κοντα στην αυχενικη. Σε αυτη την εξεταση μετρανε την τωρινη μου ηλικια ή την ηλικια των εμβρυων;? 

Την ίδια απορία έχω και εγώ.Στις 2/1 έχω αυχενική και δεν ξέρω τι θα γίνει.Εβαλα δύο έμβρυα,ένα παλιό από το 2021 και ένα καινούριο που κάναμε τον Σεπτέμβρη του 2024.Επιασε μόνο το ένα,αλλά δεν ξέρουμε ποιο.Αρα θα μου βγάλουν δύο διαφορετικά ποσοστά?Θα βάλουν μέσο όρο?Δεν έχω ιδέα,μεγάλο μπερδεμα

Μανούλες Αυγούστου 2013

liana87

Recommended Posts

Διαφημίσεις

sangreluna ΠΗΤ 29/07/2013 (Αγοράκι) Ρέα- φ.τ. - 30/07 - 4120 γ

ioanna27 ΠΗΤ 01/08/2013 (Αγοράκι) Λητώ - φ.τ - 08/07 - 3070 γ

xara_84 ΠΗΤ 03/08/2013 (Κοριτσάκι) - φ.τ. - 26/07 - 3760 γ

nefel ΠΗΤ 04/08/2013 (Αγοράκι) - φ.τ. - 31/07 - 4450 γ

DinakimΠΗΤ 04/08/2013(Κοριτσάκι)

Μαριάννα13 ΠΗΤ 07/08/2013 (Αγοράκι) Αρεταίειο

Nefeli_13ΠΗΤ 08/08/2013(Αγοράκι) Λητώ - φ.τ - 09/08 - 4240 γ

h11rous1 ΠΗΤ 09/08/2013 (Αγοράκι)

ΒΙΒΗ ΠΗΤ 11/08/2013 (Αγοράκι) Ρέα- φ.τ. - 06/08 - 2900 γ

ksotiko ΠΗΤ 12/08/2013 (Αγοράκι)

Floreta ΠΗΤ13/08/2013(Αγοράκια) Γένεσις - κ.τ. - 16/07

ΓωγώΖ ΠΗΤ 13/08/2013 (Κοριτσάκι)

Ράνια36 ΠΗΤ 14/08/2013 (Αγοράκι)

Anat ΠΗΤ 15/08/2013 (Κοριτσάκι) Μητέρα - φ.τ. - 06/08 - 3650 γ

Ioannaki28 ΠΗΤ 15/08/2013 (Κοριτσάκι) Αλεξανδρουπολη - κ.τ. - 22/08 - 3090 γ

Μαράκι8 ΠΗΤ15/08/2013 (Κοριτσάκι) Ρέα - φ.τ. - 02/08 - 2800 γ

christina27 ΠΗΤ 17/08/2013(Αγοράκι) Ιασώ - κ.τ. - 30/07- 3300 γ

Zuzu ΠΗΤ 17/08/2013 (Αγοράκι) Λητώ - κ.τ. - 12/08 - 3500 γ

Flosummer ΠΗΤ 18/08/2013 (Κοριτσάκι) Λητώ -φ.τ - 26/07 - 2780 γ

Appleby ΠΗΤ 18/08/2013(Αγοράκι) Λητώ

Λίνα_ ΠΗΤ 23/08/2013 (Αγοράκι) Ιασώ - κ.τ. - 20/08 - 3580 γ

liana87 ΠΗΤ 27/08/2013(Αγοράκι)

anna*22 ΠΗΤ 30/08/2013 (Κοριτσάκι) Ασκληπιείο Κρήτης

Magda TS ΠΗΤ 03/09/2013 (Κοριτσάκι) Γένεσις - φ.τ. - 09/08 - 2810 γ

alikys ΠΗΤ 08/09/2013 (Αγοράκι)

milinaki ΠΗΤ 12/09/2013 (Αγοράκι) Λητώ - κ.τ - 06/09 - 3450 γ

zounitsa ΠΗΤ 15/09/2013 (Αγοράκι) Αρεταίειο - κ.τ. - 05/09 - 3240 γ

Margioula ΠΗΤ 16/09/2013 (Αγοράκι)

dsdoraki ΠΗΤ 21/09/2013 (Αγοράκι) Γένεσις - φ.τ. - 06/09 - 3310 γ

UaT6p3.png

να σας ζήσει το αγοράκι, να το χαίρεστε, dsdoraki!! Με 'σενα ολοκληρώθηκε και η λίστα μας, είμαστε κομπλέ όλος ο active πυρήνας του forum. Μπράβο μας, το καταφέραμε!:cool:

Λινα, η ιστορία σου λίγο - πολύ μου θυμίζει τη δικιά μου εμπειρία καισαρικής, δεν την απόλαυσα...

Τώρα, λίγο άσχετο, να σας πω ότι ο ομφάλιος λώρος σε ΄μας ήταν μικρό, μόλις 50 cm, ίσως γι 'αυτό δεν γύρισε ποτέ το μωράκι. Και υποθέτω ότι αν όντως το είχε κάνει νωρίτερα, όταν ήταν ακόμα μικρό, θα ξεκινούσε ο φ.τ. και δεν θα κατέβαινε ποτέ, οπότε μάλλον σε καισαρική θα καταλήγαμε πάλι... Γι' αυτό το λόγο, ούτε η συλλογή του ο.π.α. δεν έγινε, αφού ο πλακούντας αποκόλλησε όταν έβγαλε και το μωρό. Ααα, και για την παλιά μου απορία με τα βαμμένα νύχια, δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα με το διαφανές βερνίκι ούτε στα χέρια ούτε στα πόδια (που είχα ημιμόνιμο κιόλας ) , μόνο με ρωτήσανε περισσότερες φορές αν έχω κάτι πρόσθετο επάνω μου ενώ κοιτάζανε τα νύχια μου.

UaT6p3.png

κορίτσια καλημέρες!!!!!!!!! σας διαβάσα πολύ γρ'ηγορα..... δεν προλαβαίνω....

Λίνα, εμένα μου έριξαν παραπάνω δόση μάλλον κ δεν αισθανόμουν τπτ από αυτά που λες. μόνο ταρακουνήματα. κ φυσικά άκουγα κ καταλάβαινα τι έκαναν. πέρασαν πολλές ώρες μέχρι να ξεμουδιάσω τελείως κ όταν ξεμούδιασα (λίγο είχε μείνει ακόμα) άρχισε να πονάει η καισαρική. φαντάσου. απλά με είχα κανά 2 ώρες έτοιμη κ περίμεναν να κουνήσω τα πόδια μου. γέννησα 18,35 κ με πήγαν 9 το βράδυ στο δωμάτιο. μου έφτιαξαν κ την τομή. όλα καλά. αλλά φυσικά δεν θα το ξανακάνω...χαχαχαα

τωρά στα καθημερινά μας. είμαι όλη μέρα με το στήθος έξω κ να θηλάζω.... δεν αντέχω άλλο. εχτές έβαλα τα κλάματα από την απογοήτευση. κ φυσικά του δίνω ένα γεύμα ξένο γιατι δεν την παλεύω. είναι λογικό?????? ναι θα μου πείτε αλλά.... εντωμεταξύ αυτός δεν κοιμάτε. κλαίει κ θέλει βυζί το οποίο δεν νομίζω τελικά οτι πίνει, απλά πιπιλάει. κ όταν αποκοιμηθεί κ τον βάλω κάτω, κλαίει..... (καλή ώρα τώρα....)

όσο για την μικρή ευτυχώς το έχει πάρει καλά μέχρι τώρα, βέβαια δεν θέλει άλλον για να κάνει κάτι κ έχει κολλήσει επάνω μου. έπαθε ένα σόκ μόλις τον είδε αλλά ευτυχώς μέχρι τώρα καλά.

τα του μπέμπη έχουμε λίγο ίκτερο, θα κάνουμε κ έναν υπέρηχο νεφρών για ασφάλεια λόγω μονήρους ομφαλικής κ όλα καλά κατά τα υπόλοιπα.

βοηθήστε με, με τον θηλασμό.... κάνω κάτι λάθος???? με την γιατρό μας που το συζητήσαμε μου είπε όποτε θέλει, όταν θέλει, όση ώρα θέλει κ μετά τον σαραντισμό θα στρώσει...... πως να αντέξω εγώ όμως?????? ούτε για κατούρημα......

WeDjp2.png

0hUop3.png

Διαφημίσεις

zounitsa μου να σου ζησει το αντρακι σου......

Για το θηλασμο δεν μπορω να σου πω κατι γιατι κανω μεικτη διατροφη αλλα απο αυτα μου εχουν πει και συμφωνα και με το γιατρο σου υπομονη και θα στρωσει η κατασταση.Και αλλες μανουλες εχουν πει το ιδιο.Εγω αυτο που θα σου πω ειναι μα μην αγχωνεσαι και απογοητευεσαι γιατι και το μωρακι σου θα καταλαβει την αγωνια σου και το γαλα θα φυγει.Οι πρωτες μερες παντα μας φαινονατι βουνο ειδικα αν εχουμε και ενα ζουζουνι να τριγυρναει σε ολο το σπιτι.

Xr0Qp3.png

7yzup3.png

Ζουνιτσα σε καταλαβαινω κ μενα η μπεμπα συνεχεια βυζι θελει.το θεμα ειναι ομως οτι δεν χορταινει,κλαιει κ ετσι της δινω κ συμπληρωμα.απ οτι φαινεται δεν εχω αρκετο γαλα η ειναι αραιο.θα κνω υπομονη μεχρι τις 21 που θα παμε στην παιδιατρο να δω τι βαρος παιρνει κ αναλογως θα πραξω.αν ειναι να μην χορταινει το παιδι θα το κοψω το βυζι.

pXU3p2.png?EiDCGUBk

empty.gifIA2Ep2.png?qFHIC4kY

Ιωάννες...... σας ευχαριστώ για το κουράγιο!!!! χαχαχαχααα

Ιωαννάκι σήμερα ήρθε η μαμά μου κ τον πήρε αγκαλιά για να μην κλαίει κ έτσι το καθυστερήσαμε αρκετά το φαγητό οπότε μόλις έφαγε κοιμήθηκε. τι ναπω... πάντως εμένα μου είπε η γιατρός να αποφύγω το μεικτό. όσο μπορώ.... αν είναι όμως να φτάνω στα όρια της παράνοιας όπως εχτές, να δίνω.

WeDjp2.png

0hUop3.png

Kαλημερα!!!

Ζουνιτσα και εγω ετσι ειμαι..... εχθες ηθελα να βαλω τα κλαματα δεν ελεγε να χορτασει!!!

Ξερεις τι εχω καταλλαβει...οτι περνανε φασεις, δυο μερες δεν χορτενε και ετρωγε ανα μια ωρα σημερα πρεπει να κατεβασα γαλα κα τρωει και κοιμαται!!! Μου το εχει ξανακανει και διαβασα πως μεχρι να σαραντισουμε και να ρυθμιστει η παραγωγη ετσι θα ειναι!!! Εχθες ηθελα να δωσω ξενο αλλα με στηριξε ο αντρας μου και δεν πηγε να αγορασει(δεν εχω σπιτι)!!!

Παντως εαν δεν στρωσει λιγο η κατασταση μετα τις 40 σκεφτομαι και εγω να δινω ξενο που και που!!!

Εχθες την ξεγελασα λιγο με πιπιλα και εκανα τσαι με μαραθο!!!!

YgXXp2.png

wbSJp2.png

zounitsa παλεψε τον αποκλειστικο θηλασμο οσο μπορεις και αντεχεις φυσικα.Το περιεργο με εμας ηταν πως οταν θηλαζα αποκλειστικα τα πηγαιναμε πολυ καλα.Θηλαζε περιπου 1 ωρα και ξυπναγε μετα απο 3 ωρες για να ξαναθηλασει αλλα λογω ικτερου πηγαμε στο ξενο για 1 εβδομαδα και εκει εμεινε!!

ioannaki αν χρειαστει να δωσεις ξενο (αυτο θα το κρινεις εσυ και ο γιατρος σου) μην αφησεις το θηλασμο σε καμια περιπτωση.Απο το ολοτελα που λενε και οι παλιοι καλη και η Παναγιωτενα χαχαχαχα.....

Κοριτσια αυριο εχουμε τα εμβολια,θα κανουν και τα δυο ωχχχχχχ....

Εμαθα και κατι δυσαρεστο χτες.Μια φιλη μου ειναι εγκυος και στις εξετασεις βγηκε οτι ειναι θετικη στο τοξοπλασμα.Θα κανει παραπανω εξετασεις για να δουν τι θα γινει.Αν το κολλησε τωρα η παλια.Ελπιζω να πανε ολα καλα γιατι ειχε και μια αποβολη....

Xr0Qp3.png

7yzup3.png

Διαφημίσεις

zounitsa μου να σου ζησει το αντρακι σου......

Για το θηλασμο δεν μπορω να σου πω κατι γιατι κανω μεικτη διατροφη αλλα απο αυτα μου εχουν πει και συμφωνα και με το γιατρο σου υπομονη και θα στρωσει η κατασταση.Και αλλες μανουλες εχουν πει το ιδιο.Εγω αυτο που θα σου πω ειναι μα μην αγχωνεσαι και απογοητευεσαι γιατι και το μωρακι σου θα καταλαβει την αγωνια σου και το γαλα θα φυγει.Οι πρωτες μερες παντα μας φαινονατι βουνο ειδικα αν εχουμε και ενα ζουζουνι να τριγυρναει σε ολο το σπιτι.

Εχθες νομιζω πως μου συνεβει αυτο ακριβως....... Οταν στεναχωριεμαι οτι δεν εχω γαλα, δεν εχω!!!!

YgXXp2.png

wbSJp2.png

zounitsa παλεψε τον αποκλειστικο θηλασμο οσο μπορεις και αντεχεις φυσικα.Το περιεργο με εμας ηταν πως οταν θηλαζα αποκλειστικα τα πηγαιναμε πολυ καλα.Θηλαζε περιπου 1 ωρα και ξυπναγε μετα απο 3 ωρες για να ξαναθηλασει αλλα λογω ικτερου πηγαμε στο ξενο για 1 εβδομαδα και εκει εμεινε!!

ioannaki αν χρειαστει να δωσεις ξενο (αυτο θα το κρινεις εσυ και ο γιατρος σου) μην αφησεις το θηλασμο σε καμια περιπτωση.Απο το ολοτελα που λενε και οι παλιοι καλη και η Παναγιωτενα χαχαχαχα.....

Κοριτσια αυριο εχουμε τα εμβολια,θα κανουν και τα δυο ωχχχχχχ....

Εμαθα και κατι δυσαρεστο χτες.Μια φιλη μου ειναι εγκυος και στις εξετασεις βγηκε οτι ειναι θετικη στο τοξοπλασμα.Θα κανει παραπανω εξετασεις για να δουν τι θα γινει.Αν το κολλησε τωρα η παλια.Ελπιζω να πανε ολα καλα γιατι ειχε και μια αποβολη....

Δυσκολες καταστασεις ελπιζω να πανε όλα καλά!!!!!

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Zounitsa και υπόλοιπα κορίτσια που παλεύετε με τον θηλασμό, προσπαθήστε να πίνετε πολλά υγρά (νερό, χυμούς, μπύρες, σούπες κλπ...) και κατά τη διάρκεια του θηλασμού έχετε ένα μπουκάλι νερό εκεί δίπλα και ρουφάτε.....παίζει ρόλο...τουλάχιστον αυτό διαπίστωσα σε μένα. Επίσης προσπαθείτε όσο γίνεται να κρατάτε ξύπνιο το μωρό όσο τρώει 1ον για να χορταίνει και να μην ξαναζητάει σε 1 ώρα και 2ον για να μην σας παίρνει έναν αιώνα ο κάθε θηλασμός. Ειδικά εμείς που έχουμε και ένα άλλο να τρέχει εκεί δίπλα και να θέλει κι εκείνο τον χρόνο του μαζί μας, δεν έχουμε την πολυτέλεια κάθε γεύμα να διαρκεί 1 και 1.30 ώρα. Εγώ αυτό έκανα και πέτυχε. Τις πρώτες 20 μέρες έδινα 10 λεπτά από το κάθε στήθος και από κει και πέρα μέχρι σήμερα δίνω το ένα για 15 λεπτά και πολλές φορές το αδειάζει σε 5 λεπτά. Όμως εδώ να σημειώσω πως όταν λέω 15 λεπτά εννοώ να ρουφάει το μωρό....όχι να ρουφάει μία και δέκα να κοιμάται.

Πάντως ένα θα πω: Πολύ μεγάλη ευκολία ο αποκλειστικός θηλασμός κορίτσια. Ούτε αποστειρώσεις, ούτε ζέσταμα-κρύωμα....ούτε να ετοιμάζεις βαλίτσα ολόκληρη για να πας σ/κ στους παππούδες. Στον πρώτο μου έδινα και ξένο και μπορώ να κάνω την σύγκριση. Πάντως αν δεν τα καταφέρετε εξακολουθείτε να είστε υπέροχες μαμάδες!!!!!!!!!!!

FQzVp3.png

92nJp3.png

μανουλες υπομονη και επιμονη με τον θηλασμο!

οντως ειναι δυσκολο και πολυ κουραστικο να εχεις ενα μωρο συνεχεια στο στηθος

ειδικα εσεις που εχετε και αλλο παιδακι

δυστυχως ετσι ειναι τα νεογεννητα θελουν συνεχεια βυζι,μεχρι να βρειτε τους ρυθμους ετσι θα παει, οσο θελει εκεινο οποτε θελει εκεινο!

αλλωστε οσο εχεις το μωρο στο στηθος και τρωειι-πιπιλαει δινει το ερεθισμα στο στηθος για την παραγωγη γαλακτος,και το στηθος θελει μια περιοδο προσαρμογης!

απλα βεβαιωθειτε οτι το μωρο πιανει σωστα το στηθος και κανει θηλαστικες κινησεις,το τελευταιο που θελουμε ειναι πληγωμενες θηλες!

NkOFp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...