Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 14 λεπτά , MK2012 είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου.

Παρότι το ΣΚ ήταν πολύ δύσκολο, προσπάθησα να σκεφτώ τα επόμενα βήματα. Πήρα έκλεισα στο Ελενα στο τμήμα αποβολών, πήρα έκλεισα με ανδρολόγο και εναλλακτικά να πάρω μια γνώμη από 2 άλλους εξωσωματιστες. Μετα ήρθα γραφείο αλλά αδυνατώ να συγκεντρωθώ σε οτιδήποτε. Νιώθω εξαντλημένη συναισθηματικά.

Καλη βδομάδα σε όλες. 

Μην στεναχωριέσαι για ότι διορθώνετε . Υπάρχουν τόσα πολλά δύσκολα στην ζωή που δεν έχουν πραγματικά λύση ... Οπότε επέλεξε γι'αυτα που έχουν λύση να μην στεναχωριέσαι. Η ζωή έχει πολλές δοκιμασίες μακάρι αυτή να είναι η πιο μεγάλη που περνάς γιατί μετά θα την κοιτάς από μακριά Κ θα την θεωρείς ασήμαντη γιατί υπάρχει η λύση της απλά . 

Μανούλες Αυγούστου 2013

liana87

Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσια!!!

Καφεδακι δεν πινω εδω και χρονια!!! Εχω αδυναμια στο τσαι αν και τωρα προτιμω τους φυσικούς χυμούς!!

ΑΑΑ!!!! Ξεχασα να σας πω το σποράκι μου ειναι κοριτσάκι 70%!!!!!!

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Διαφημίσεις

Για μένα κορίτσια τελείωσε....... δεν θα είμαι μανούλα Αυγούστου.

Δυστυχώς σταμάτησε η καρδούλα του... με άφησε το μικρό μου...

Δεν θέλω στην κατάσταση σας να στεναχωρήσω και να αγχώσω καμία σας με την δική μου περίπτωση...

Καλή συνέχεια σε όλες σας...!!!!!

Εύχομαι σε όλες να έχετε μια τέλεια εγκυμοσύνη και να κρατήσετε τα παιδάκια σας αγκαλιά ΥΓΙΕΣΤΑΤΑ!!!!!

Ιωάννα μου λυπάμαι τόσο πολύ.... Σκέψου μόνο ότι πολλές η φύση προστατεύει τα μωρά που είναι να έχουν προβληματάκια και φυσικά καλύπτει το κενό με κάποιο νέο μωράκι!

Καλημέρα!!!! Καλώς μας ήρθες!! Δεν θυμάμαι αν στο είχα πει νωρίτερα!!!

καλως σας βρηκα!!δεν θυμαμαι ουτε εγω,προσπαθω και να σας μαθω σιγα σιγα!!!

να χαιρεσαι το παιδακι σου,και με το καλο το αδερφακι του !!!

NkOFp3.png

xara_84 ΠΗΤ 03/08/3013

Nefeli_13 ΠΗΤ 08/08/2013 (Αγοράκι)

alikys ΠΗΤ 08/09/2013

ksotiko ΠΗΤ 12/08/2013

Floreta ΠΗΤ 13/08/2013 (Κοριτσάκια)

Anat ΠΗΤ 15/08/2013 (Κοριτσάκι)

Μαράκι8 ΠΗΤ 15/08/2013 (Κοριτσάκι)

christina27 ΠΗΤ 17/08/2013 (Αγορακι)

Flosummer ΠΗΤ 18/08/2013

ΒΙΒΗ ΠΗΤ 18/08/2013

liana87 ΠΗΤ 27/08/2013 (Αγοράκι )

Magda ΠΗΤ 31/08/2013 (Κοριτσάκι)

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Διαφημίσεις

Ανατ μου θυμάμαι καλά, είσαι από Αθήνα και θα γεννήσεις στο ΡΕΑ??μόλις πήρα τηλ στο ΡΕΑ και μου είπαν για ΦΤ 1017 ευρω το τρικλινο και 1130 το δικλινο και για κτ 2034 και 2825 αντίστοιχα...

kK3bp2.png

dKVVp3.png

01/08/04 Και συνεχίζουμε..

Καλημέρα κορίτσια!!!

Καφεδακι δεν πινω εδω και χρονια!!! Εχω αδυναμια στο τσαι αν και τωρα προτιμω τους φυσικούς χυμούς!!

τελεια!!!!!!!!ερχεται μια μπουμπου!!!

NkOFp3.png

Christina_27 Εγώ είμαι η Μαρία, 24 από Αθήνα!!! Σε ευχαριστώ πολύ και εσύ με το καλό κ με ένα πόνο! Πές μας για εσένα να σε μάθουμε (εγώ δηλ που έχω κ μνήμη χρυσόψαρου τώρα τελευταία!!)

kK3bp2.png

dKVVp3.png

Καλημέρα κορίτσια!!!

Μάγδα μου και εμένα μου αρέσει το τσάι και το χαμομήλι όμως τώρα δε τα θέλω καθόλου μου ανακατεύουν το στομάχι τρέλα! Μπράβο για τη μικρούλα:P

Γρήγορα να το συμπληρώσεις στη λίστα..... Χαμός από κορίτσια!!!!!

Διαφημίσεις

Christina_27 Εγώ είμαι η Μαρία, 24 από Αθήνα!!! Σε ευχαριστώ πολύ και εσύ με το καλό κ με ένα πόνο! Πές μας για εσένα να σε μάθουμε (εγώ δηλ που έχω κ μνήμη χρυσόψαρου τώρα τελευταία!!)

αχ μη λες για μνημη ουτε γω τα παω καλα τωρα τελευταια.....ασε που πρεπει να εχει πεσει και το iq μου χαχαχχαχχχ

ειμαι 28 χρονων μενω και γω αθηνα και αυτο θα ειναι το πρωτο μου παιδακι!!!ειχα μια ανεμβρυακη κυηση τον ιουνιο!!

NkOFp3.png

Κι εγώ για βράδυ έξω πίνω μπύρα χωρίς αλκοολ, αλλά σε πολλά μέρη δεν έχει. Τις προάλλες πήγα και βρήκα κάποιες φίλες μου σε ένα μπαρ (γουαουουουουου!!!!) και ήπια σόδα. Αλκοολ, κρασί δηλαδή έχω πιει 3-4 φορές μισό ποτηράκι και όταν το κάνω το χαίρομαι πολύ. Αλλά είναι πολύ λίγο και πολύ σπάνιο.

Τον καφέ τον έχω κόψει εντελώς... Και έξω δεν παίρνω γιατί πριν 2 εβδομάδες που πήγα με μια φίλη μου, ζήτησα ντεκαφεινέ αλλά είμαι σίγουρη ότι ήταν κάργα καφεινέ!! Το κατάλαβα και από τη γεύση, όταν μου τον έφεραν. Εκείνη τη μέρα κοιμήθηκα στις 5 το πρωί. Οπότε είπα τέρμα και οι ντεκαφεινέ στις καφετέριες, γιατί πολλές φορές σε κοροιδεύουν. Πάλι κι εκεί με καμιά σόδα ή κανα τσάι τη βγάζω.

Όχι βέβαια ότι βγαίνω και τόσο πολύ πια... :(

Ισχύει.. Κ εμένα σε μια καφετέρια στον Πειραιά μου συνέβη.. μάτι δεν έκλεισα.. Οπότε τέρμα ο έξω ντεκαφεινέ.. Σκέφτομαι να αγοράσω για το σπίτι όμως!!!!!

kK3bp2.png

dKVVp3.png

κοριτσια εσεις μετα την αυχενικη ποτε πηγατε στο γιατρο?

εγω εκανα αυχενικη 12 εβδομαδων κ κατι και μου ειπε να παει ξανα αρχες μαρτη....εγω θα παω πολυ αρχες βεβαια.....1η Μαρτη για την ακριβεια αχχαχχαχ..δεν κρατιεμαι !!!

NkOFp3.png

Ανατ μου θυμάμαι καλά, είσαι από Αθήνα και θα γεννήσεις στο ΡΕΑ??μόλις πήρα τηλ στο ΡΕΑ και μου είπαν για ΦΤ 1017 ευρω το τρικλινο και 1130 το δικλινο και για κτ 2034 και 2825 αντίστοιχα...

Μαράκι είμαι στην Αθήνα λίγο καιρό η καταγωγή μου είναι από θεσ/νικη και θα γεννήσω στο ΡΕΑ λες να είμαστε μαζι:P:p:p??? Νormal μου φαίνεται η τιμή μου έχουν πει πολύ πιο υψηλές τιμές για τα άλλα μαιευτήρια.

Christina Μικρή μαμα κ εσύ! Να την απολαύσεις τη εγκυμοσύνη αυτή αφού είναι η πρώτη σου,στο φουλ.. Στο δεύτερο είναι όλα διαφορετικά.. Τουλάχιστον έτσι το βιώνω εγώ!

kK3bp2.png

dKVVp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...