Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , Nima21 είπε:

σε ευχαριστώ! Το έψαξα και τελικα εγω τα εχω τσεκαρει τα ΑΝΑ το καλοκαίρι μαζι με τις εξετασεις για θρομβοφιλια και ηταν αρνητικα.. η γνωστη μου που τα ειχε ανεβασμενα της εβαλαν εναν ορό για αυτο πριν την τελευταία εμβρυομεταφορα και πετυχε εγκυμοσυνη μετα απο πολλες αποτυχημένες προσπάθειες και μηδενικες χοριακες!  Βεβαια δεν ξερουν σίγουρα αν βοηθησε αυτο ή ηταν θεμα εμβρύων.. παντως επαιρνε κορτιζονη οπως λες προληπτικα και τη σταματησε μολις ακουσαν καρδια.. 

Αυτός ο όρος είναι βιταμίνες πρωτεινες Κ ιχνοστοιχεία λένε ότι βοηθάει intralipids τον λένε 

• Μου αρέσει 1

Μανούλες Αυγούστου 2013

liana87

Recommended Posts

Ζουνιτσα να σου ζησειο γιος!!!

Μαγδα κι εμενα με βολεψαν πολυ στην αρχη οι ψευδοθηλες αν και βασανιστηκς πολυ μεχρι να τις κοψω αλλα αξιζε τον κοπο! Αφου τα καταφερνετε με το θηλασμο και παιρνει βαρος η μικρη σου μην ψαχνεις για γαλατα. Ο δικος μου επαιρνε βαρος με αργους ρυθμους και παλι του δωσαμε 2-3 μερες λιγα γευματα συμπληρωματικα, το frisolac.

Ιωαννακι πολυ τυχερη με τα κιλα! Απο μπουκαλια εχω τα tommee tippee και ειμαι πολυ ευχαριστημενη.

Ιωαννα ουτε ο δικος μου καθεται στο ρηλαξ... Μονο αγκαλια θελει ο καλομαθημενος μου...

Μαρακι μονο εξι σου μεινανε; Θηλαζεις; Γιατι εχω ακουσει οτι με το που σταματας το θηλασμο φευγουν και τα τελευταια περιπου 4-5! Εγω εχω αλλα 8 για χασιμο... Σνιφ!

Συζηταμε στο διπλα καφε για το ποτε με το καλο θα κανουμε παλι ζουζουνιες. Οι δευτερομανουλες και οι πιο θαρραλαιες της παρεας ποτε το επιχειρησατε πρωτη φορα; Εγω φοβαμαι πολυ.... Βεβαια εχω ακομα τα ραμματα που με τραβανε, θελω να με δει κι ο γιατρος πρωτα αλλα νομιζω οτι και μετα παλι θα φοβαμαι. Χωρια που δεν εχω καθολου διαθεση.... Ειναι φυσιολογικα ολα αυτα;

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα!! Νεφελη μου κ μενα 8 μου μειναν εχω τωρα τρεις μερες που δε θηλαζω πια. Αποφασισα να παω στο διατροφολογο γιατι βλεπω πως παρολο που προσεχω παρα πολυ κ παω κ γυμναστηριο η ζυηαρια εχει κολλησει μαλλον κατι κανω λαθος! Ζουζουνιες εχουμε ξεκινησει εμεις απο την 25 μερα ωε δεν ειχα ραμματα καθολου. Στην πρωτη γεννα ξεκινησαμε δειλα δειλα στις 38 μερες.. Ιωαννα τη βαζω τη μικρη στο ρηλαξ ναι κ καθεται αρκετα μπορω να πω ομως ο γιος μου δεν εκατσε ποτε ζοριζοτσν κ δεν το ηθελε..

kK3bp2.png

dKVVp3.png

01/08/04 Και συνεχίζουμε..

Που λες Νεφελακι λογικο ειναι να φοβασαι την πρωτη επαφη ειδικα αν σε τραβανε ακομα τα ραμματα η εχεις κ λιγα λοχεια αλλα μην ανησυχεις μολις σταματησεις να νιωθεις τραβηγμα θα σταματησεις να φοβασαι. Οσο για την ορεξη λογικο ειναι να μην εχεις κ πολυ απο τη μια η κουραση με το μωρο απο την αλλη ειναι κ η ψυχολογια μεχρι να προσαρμοστεις στα νεα δεδομενα.. ολα αυτα ειναι απολυτα φυσιολογικα! Ολα φτιαχνουν με τον καιρο!

kK3bp2.png

dKVVp3.png

Καθολου ραμματα διαβαζω... Εισαι πολυ τυχερη! Εγω πρεπει να εχω μονο ραμματα εκει κατω! Χιχιχι!! Περιμενε λιγες μερουλες ακομα, να κλεισεις δυο εβδομαδες χωρις θηλασμο μηπως φυγουν τα κιλα!

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

Καλημερα μανουλες!!!

Κοριτσια εμενα ο γιατρος μου ειχε πει μετα τις 40 μερες ζουζουνιες αλλα μετα μου ηρθε και η περιοδος οποτε τραβηξε και αλλο....

Nefeli και εμας καλομαθημενος ο πασακος μου.Τοτε που μου εκανε αρκετους εμετους λογω ΓΟΠ τον κρατουσα αρκετη ωρα αγκαλια γιατι φοβομουν και ετσι τωρα εμαθε..

Με το θηλασμο ειμαι πολυ ευχαριστημενη,αν και μεικτη διατροφη φτασαμε τους 2 μηνες και ο μικρος παιρνει πολυ καλο βαρος και δεν μπορω να πω οτι πινει υπερβολικα πολυ ξενο αρα παιρνει και απο μενα γαλα.Οσες δινετε ξενο ποσο γαλο πινουν τα δικα σας μωρακια??Εμενα απο 120-140 ml πινει με 5 γευματα τις τελευταιες 3 μερες..Αλλα σχεδον πριν απο καθε γευμα πρωτα θηλαζει!

Xr0Qp3.png

7yzup3.png

Διαφημίσεις

καλημερα τι κανετε?εμενα πινει μια φορα τη μερα συμπληρωμα κατα τις 9 το βραδυ που δε χορταινει με τιποτα με το στηθος,ποτε πινει 30 κ ποτε 60 αναλογως με την πεινα.ναι μου χε πει ο γιατρος οτι μπορει να τρεχει υγρο απ την τομη ειναι λεει λιπος.δεν τρεχει συνεχεια ομως.τα λοχεια βρε κοριτσια ποτε θα σταματησουν?

pXU3p2.png?EiDCGUBk

empty.gifIA2Ep2.png?qFHIC4kY

sangreluna ΠΗΤ 29/07/2013 (Αγοράκι) Ρέα - φ.τ. - 30/07 - 4120 γρ

ioanna27 ΠΗΤ 01/08/2013 (Αγοράκι) Λητώ - φ.τ - 08/07 - 3070 γρ

xara_84 ΠΗΤ 03/08/2013 (Κοριτσάκι) - φ.τ. - 26/07 - 3760 γρ

nefel ΠΗΤ 04/08/2013 (Αγοράκι) - φ.τ. - 31/07 - 4450 γρ

Dinakim ΠΗΤ 04/08/2013 (Κοριτσάκι)

Μαριάννα13 ΠΗΤ 07/08/2013 (Αγοράκι) Αρεταίειο

Nefeli_13 ΠΗΤ 08/08/2013 (Αγοράκι) Λητώ

h11rous1 ΠΗΤ 09/08/2013 (Αγοράκι)

ΒΙΒΗ ΠΗΤ 11/08/2013 (Αγοράκι) Ρέα - φτ - 06/08 - 2900γρ

ksotiko ΠΗΤ 12/08/2013 (Αγοράκι)

Floreta ΠΗΤ 13/08/2013 (Αγοράκια) Γένεσις - κ.τ. - 16/07

ΓωγώΖ ΠΗΤ 13/08/2013 (Κοριτσάκι)

Ράνια36 ΠΗΤ 14/08/2013 (Αγοράκι)

Anat ΠΗΤ 15/08/2013 (Κοριτσάκι)Μητερα-φ.τ.-3650-06/08

Ioannaki28 ΠΗΤ 21/08/2013 (Κοριτσάκι)Αλεξανδρουπολη-κ.τ.-3090-22/08

Μαράκι8 ΠΗΤ 15/08/2013 (Κοριτσάκι) Ρέα - 02/08 - φ.τ. - 2800 γρ

christina27 ΠΗΤ 17/08/2013 (Αγοράκι) Ιασώ - 30/07 - κ.τ. - 3300 γρ

Zuzu ΠΗΤ 17/08/2013 (Αγοράκι) Λητώ - 12/08 - κ.τ. - 3.500 γρ

Flosummer ΠΗΤ 18/08/2013 (Κοριτσάκι) Λητώ - φ.τ - 26/07 - 2780 γρ

Appleby ΠΗΤ 18/08/2013(Αγοράκι) Λητώ

Λίνα_ ΠΗΤ 23/08/2013 (Αγοράκι)

liana87 ΠΗΤ 27/08/2013 (Αγοράκι)

anna*22 ΠΗΤ 30/08/2013 (Κοριτσάκι) Ασκληπιείο Κρήτης

Magda TS ΠΗΤ 03/09/2013 (Κοριτσάκι) Γένεσις - φ.τ - 09/08- 2810 γρ

alikys ΠΗΤ 08/09/2013 (Αγοράκι)

milinaki ΠΗΤ 06/09/2013 (Αγοράκι) Λητώ

zounitsa ΠΗΤ 15/09/2013 (Αγοράκι) Αρεταίειο

Margioula ΠΗΤ 16/09/2013 (Αγοράκι)

dsdoraki ΠΗΤ 21/09/2013 (Αγοράκι) Γένεσις

pXU3p2.png?EiDCGUBk

Μπραβο ζουνιτσα μου! Πως είσαι εσύ? Ο μπεμπούλης? Νεφελη ημουν τυχερη, έκανα μικρό μωρακι κ εχει την κοριτσιστικη κατασκευη-καμια σχεση με τον γιο μου που ειχε ανοιχτες πλατες ας πουμε, οπότε εκει είχα χρειαστει και ραμματα! Ιωαννακι τα λοχεια στην πρωτη μου γεννα κρατησαν καμαι 35 μερες σπαστες ομως οχι συνεχεια. Τωρα ενα εικοσαημερο,πάνω κάτω.. Λένε οτι όσες κανουν καισαρικη έχουν λιγότερες μερες λοχεια γιατι μπορεί και τις καθαρίζει καλύτερα ο γιατρός, δε ξερω αν ισχύει..

kK3bp2.png

dKVVp3.png

Διαφημίσεις

Ιωαννα εγω του δινω το βραδυ συμπληρωμα τουλαχιστον 60ml δικο μου και το πινει λες κι ειναι νηστικος κι ας θηλαζει ολη μερα!

Ιωαννακι εμενα τα λοχια κρατησαν 2 εβδομαδες! Απο τοτε δεν εχω αιμα αλλα πολλες εκκρισεις...

Ζουνιτσα μπραβο σας!! Γυρισατε σπιτι; Η μικρη πως το εχει παρει;

Κοριτσια ο μικρος μου σημερα ειναι τελειος! Κοιμηθηκε 10 το βραδυ και μετα ξυπνησε στις 2 στις 5 και στις 8, κοιμηθηκε 10 με 12.30 και απο τοτε τρωει! Μακαρι να κοιμηθει και το μεσημερι...

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

Να σου ζήσει, Zounitsa, τυχερός, όμορφος και έξυπνος, διάλεξε εσύ σε ποια σειρά!

Nefeli, μετά από περίπου 2 εβδομάδες με θηλές παρατήρησα ότι έχω κάποιες μικρές φουσκάλες σε μια ρώγα, ταυτόχρονα με έντονο / stabbing πόνο την ώρα του θηλασμού, ένω φαινόταν ότι ξεπερασαμε τις αρχικές δυσκολίες με ματωμένες θηλές, πόνο κλπ. Υποψιάστηκα Candida, με αυτά που είχα διαβάσει, αν και δεν υπήρχαν άλλα συμπτώματα. Πείσμωσα τότε να βγάλω τις θηλές, με ζεστές κομπρέσες, με πολλή πειθαρχία, υπομονή... Μου φαίνεται ότι ξεπερασαμε τα δύσκολα, ακόμα δεν καταφέρνω ένα σωστό latching, η θηλή μου βγαίνει παραμορφωμένη, σε σχήμα lipstick, που είναι κλασική ένδειξη για λάθος latch-on. Αυτά με έκαναν να αναζητώ ένα σύμβουλο θηλασμού. Εσένα τι σε οδήγησε να καλέσεις τη μαία στο σπίτι? Πώς την βρήκες? Να μου δώσεις και εμένα τα στοιχεία της, αν θες.

Για το γάλα και για όποιες αμφιβολίες έχετε, έχω να σας προτείνω κάποια τσάγια. Εγώ ήμουν τυχερή επειδή είχα ενδείξεις οτι θα έχω αρκετό γάλα (μου έσταζε από την 20η εβδομάδα), το μωρό ξεκίνησε την ανοδική πορεία από την τρίτη μέρα στο μαιευτήριο και γενικά ήμουν αποφασισμένη ότι θα το καταφέρω παρά τον πόνο, ότι όλες έχουμε την κατάλληλη ποσότητα και ποιότητα, θετική σκέψη τέλος πάντων. Μόνο την 7η μέρα λίγο πανικοβλήθηκα επειδή με ρούφηξε όλη τη μέρα και αποφάσησα να φτιάξω ένα τσάι, προληπτικά. Υπάρχουν γαλακτογόνα βότανα και αντίθετα, κάποια φυτά που μειώνουν την παραγωγή, με ένα απλό Google search θα τα βρείτε. Τέλος πάντων, σε ένα forum βρήκα αυτούς τους συνδιασμούς και προμηθεύτηκα αρκετά πριν γεννήσω.

Τσάι 1

25γρ Άνηθο

25γρ Μάραθο

25γρ Γλυκάνισο

25γρ Fenugreek (Trigonella)

25γρ Μελισσόχορτο

Τσάι Α

1 κουτ. γλυκού σπόρους κύμινου

1 κουτ. γλυκού σπόρους άνηθου

1 κουτ. γλυκού σπόρους μάραθου

Τσάι Β

1 κουτ. γλυκού γλυκάνισο

1 κουτ. γλυκού ξεραμένη τσουκνίδα

1 κουτ. γλυκού σπόρους αλφάλφα

--

Τσάι Γ

1 κουτ. γλυκού σπόρους μάραθου

1 κουτ. γλυκού σπόρους λυκίσκου

1 κουτ. ρίζας κάδρου

1 κουτ. γλυκού σπόρους τριγονέλλας

Συμπέρασμα? Δεν έχω δώσει ακόμα συμπλήρωμα, αποκτήσαμε τοι βάρος γέννησης την 9η μέρα - που μας επισκεύτηκε στο σπίτι ο παιδίατρος και από όλα τα σημάδια , τα πάμε πολύ καλά. Φτιάχνω κάθε 2-3 μέρες μια κατσαρόλα με τσάι, με άσχετους συνδιασμούς από τα φυτά της λίστας και το πινω οτάν διψάω.

UaT6p3.png

Ζουνιτσα να σου ζησει!!!!καλο σαραντισμο!!!!!κοριτσια εχω τον αποστειρωτη της chicco κ οι οδηγιες λενε οτι η αποστειρωση κραταει 8 ωρες η κουμπαρα μου μου ειπε οτι μπορεις να τα κρατησεις τα μπιμπερο για 24 ωρες εσεις τι λετε?

pXU3p2.png?EiDCGUBk

Zuzu εγω πινω χαμομηλι με γλυκανισο γιατι βοηθαει λενε στους κολικους! Για το θηλασμο εγω καταλαβα οτι θελει το χρονο του, ο πονος περναει, το μωρο πινει τακτικα και οχι ολη μερα και καποια στιγμη ρυθμιζεται και η παραγωγη μας. Εγω συμβουλευτηκα τη μαια γιατι ο δικος μου επαιρνε βαρος με πολυ αργους ρυθμους, να φανταστεις στο βαρος γεννησης φτασαμε την 26η μερα. Η παιδιατρος μου ειπε να δωσω συμπληρωμα και φοβηθηκα οτι θα το χασω το παιχνιδι... Τελικα ολα καλα, μονο 4 μερες πηρε ξενο κι απο τοτε παιρνει καθε βραδυ συμπληρωμα αλλα δικο μου που βγαζω με το θηλαστρο!

Ιωαννακι εγω τα αποστειρωνω και τα βγαζω εξω να στεγνωσουν. Η αποστειρωση στην ουσια ειναι για να σκοτωθουν τυχον μικροβια και μυκητες που αναπτυσσονται οταν μενει το γαλα μεσα στο μπουκαλι, οποτε μην τρελενεσαι πολυ με το ποσες ωρες κραταει.

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...