Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Ελα τώρα εγώ έχω φίλη που μου είπε πως έπιασε με την μια και ξέρω προσπαθούσαν 10 χρόνια, μάλιστα μου είχε πει πριν 1 χρόνο πως σκέφτεται την εξωσωματική. Κ ο άντρας της συμπεριφέρεται και λέει ότι οι κολυμβητές του είναι πρωταθλητές και με την μια έπιασαν. Εχουμε ακούσει βλακείες με το τσουβάλι όλες, δόξα το θεό. Κλείστε τα αυτιά σας και κυρίως μιλήστε! Απαντήστε όπως τους αρμόζει ή απλά απομακρύνετε άτομα που σας κάνουν να αισθάνεστε άσχημα. Εχουμε άλλα πράγματα για να μας χαλάσουν την διάθεση, να μας λείπουν κάτι τέτοια. 

Μανούλες Αυγούστου 2013

liana87

Recommended Posts

κοριτσάκια μου καλημέρα....

χάθηκα... όμως σαν κλασική πρωτομανούλα τα έχω παίξει!!!!!!!

η μικρή μου είναι του ξενυχτιού και η μανούλα κάνει βραδινές διαδρομές!!!!

δε ξέρω τι να την κάνω για να τη στρώσω..... όλοι μου λένε ότι μετά το 40 ημερο θα δω ένα άλλο παιδί!!!!

Πάντως δε είναι πολύ του ύπνου!

Να σας ρωτήσω βρε κορίτσια με τι μπιμπερό ταΐζεται????

Εγώ με AVENT και dr browns και θηλάζω και νομίζω ότι το έχω μπερδέψει το μωρό! Αυτό ότι τα dr browns βοηθάνε στους κολικούς το έχετε δεί?

Με το καλό ζουνιτσα και δορακι!!!!!!!

Φίλες μου βάλτε και μένα στη λίστα γιατί γράφω από κινητό και δε μπορω

06/8 κοριτσάκι 3650 Μητέρα ευχαριστώ!!!!!!

Ιωαννάκι να σου ζήσει η μικρούλα!!!!! δε μπορείς να φανταστείς πόσο σε καταλαβαίνω έφυγε και η δική μου η μανούλα και για πρώτη φορά έβαλα τα κλάματα.... είχα να κλάψω επειδή έφευγαν οι γονείς μου από παιδί! Τώρα την περιμένω σε 20 μέρες να ξανάρθει!

Αυτά! θα προσπαθήσω να ξαναμπώ να σας διαβάσω λίγο καλύτερα φιλάκια!

Διαφημίσεις

Ζουνιτσα μου με το καλο κοριτσακι μου!!!σε σκεφτομαστε και περιμενουμε νεα της μανουλας!!με ενα πονο(κ χωρις αυτον)!!!

Θα προσπαθησω να μπω αργοτερα να σας πω νεα!!φιλακια σε ολες!!

Ήρθε η ώρα επιτέλους και για την Zounitsa! Με το καλό! Εγώ δεν πρόλαβα να πω και την ιστορία του τοκετού μου, αλλά μήπως καλύτερα, να μην την τρομάξω. Τέλος καλά, όλα καλά, αλλά δεν μου άρεσε καθόλου. Δεν ξέρω πώς περασατε εσείς με το φ.τ., αλλά σας ζηλεύω λιγάκι. Πόλυ υπερρεαλιστική η εγχείρηση, ο τρόπος με τον οποίο ένιωθα πώς τραβάνε διάφορα και εν τέλει, πως είχα πάρα πολλή αίσθηση για όλα που συνέβαιναν από κάτω. Κάποιες λένε ότι δεν ένιωθαν τίποτα, ενώ εγώ κουνούσα τα πόδια μου και έσφιγγα τους κοιλιακούς μου. Η επισκληρίδιος πάντως ήταν γρήγορη και ελάχιστα ενοχλητική. Μετά, τα πρώτα βήματα αφού είχαν βγαλει τον καθετήρα και είχε φύγει η επιρροή της αναισθησίας, η πρώτη αναγκαστική επίσκεψη στην τουαλέτα που δεν μπορούσα καλά καλά να περπατήσω... Αυτά είναι κάποια highlights από την εμπειρία μου. Anyway, τελείωσε τώρα και η αλήθεια είναι ότι αυτό το πλασματάκι αξίζει τα πάντα, αλλά αυτό δεν με κάνει να πω οτι τα ξέχασα ή ότι δεν πόνεσε.

Σαν να είναι λίγο καλύτερα με τον πόνο στο θηλασμό το τελευταίο 24ωρο. Είμαστε σε φάση απεξάρτησης από τις θηλές σιλικόνης που με βοήθησαν πάρα πολύ στην αρχή, αλλά μετά δημιούργησαν άλλα :-( Παλευω να τοποθετησω σωστά το μωρό στο στηθος, διαβάζω όσο μπορώ και αν δεν τα καταφέρω, μαζεύω ονόματα συμβούλων θηλασμού να καλεσω κάποια στο σπίτι. Nefeli, πώς ακριβώς πήγε η επίσκεψη της μαίας στο σπίτι σου? Πόσο κόστισε και πόση ώρα κράτησε?

Πάντως, πολύ καλό σχετικό κείμενο βρήκα εδώ http://www.llli.org/llleaderweb/lv/lvaugsep00p63.html . Μήπως βοήθησει κάποια άλλη μανούλα.

Milinaki, για την απορία σου με τα ρούχα, εγώ μόνο με την πάνα τον έχω, μέρα - νύχτα. Τουλάχιστον την (ατελείωτη) ώρα του θηλασμού, μωρό και μάνα ζεσταινομαστε υπερβολικά. Που και που, όταν κοιμάται, κυρίως τη νύχτα, τον σκεπάζω με ένα ελαφρύ συμβολικό σεντόνι, για ψυχολογική άνεση και όχι για το "κρύο" του Αυγούστου. Όταν τον είχα σε δωμάτιο με κλιματιστικό, επίσης ένα σεντόνι αν κοιμόταν. Αλλιώς, και εκεί μόνο με την πάνα.

Μεγάλη ανακάλυψη χτες όμως, που έκανε λίγο πιο νορμαλ θερμοκρασία, τον φασκιωσα με ένα τετράγωνο από μαλακό ύφασμα. Θαύμα! Κοιμήθηκε τις πιο πολλές ώρες από ποτέ! Όντως, ισχύει η συμβουλή με το swaddling , ετσι απλά http://rcp-hosting.com/client_sites/dailypea/wp-content/uploads/2012/11/BambinoLandSwaddleInstructions.jpg

UaT6p3.png

Anat προσπαθησε να χρησιμοποιεις ενα μονο τυπο μπιμπερο για να μη μπερδευεται και με αυτα! Εμενα με βολεψαν πολυ τα tommee tippee, στην Ελλαδα νομιζω μονο τα morhercare τα εχουν.

Zuzu οσο μπορεις χωρις ψευδοθηλες... Εγω παραλιγο να παθω μαστιτιδα και μαλλον αυτες ηταν η αιτια! Η μαια ηρθε κι εκατσε στο σπιτι σχεδον 3 ωρες, μου εδειξε στασεις θηλασμου, μου εδωσε συμβουλες βλεποντας τον ακριβως πως αντιδρα, μας ελυσε αποριες για το μπανιο και τον υπνο. 50 ευρω πηρε. Δε νομιζω οτι ειναι πιστοποιημενη συμβουλος θηλασμου, αλλα μια χαρα με βοηθησε!

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

κοριτσια σημερα ηταν ξυπνια απ το πρωι η μπεμπα απ τις 7 κ κοιμηθηκε κανονικα στις 2 το μεσημερι,καθε τρεις κ λιγο ηθελε βυζι κοιμοταν για 10 λεπτα κ μετα παλι τα ιδια.δεν ξερω τι επαθε.α κ κατι αλλο ειπα σημερα ν ανεβω στη ζυγαρια κ τι να δω εγω στην εγκυμοσυνη πηρα 11 κιλα κ η ζυγαρια μες εδειξε σημερα μειον 12 λεω θα χαλασε ξανανεβαινω κ παλι μειον 12 καλα τοσο γρηγορα φευγουν τα κιλα?Ζουνιτσα λογικα τωρα θα σαι αγκαλια με τον γιοκα σου.αντε το Δωρακι κ το Μιλινακι μεινανε?

με το καλο κοριτσια.α εσεις που κανατε καισαρικη ετρεχε απ την τομη λιγο υγρο?

pXU3p2.png?EiDCGUBk

empty.gifIA2Ep2.png?qFHIC4kY

Διαφημίσεις

εγω εχω μπιμπερο της μαμ αλλα πνιγεται λετε να φταινε τα μπιμπερο?ποια ειναι πιο καλα?Ζυζυ οντως η επισκληριδιος δεν ειναι τιποτα.ε τωρα για την αισθηση που λες εμενα μ ειχε προετοιμασει ο ανισθησιολογος για το τι ακριβως θα νοιωθω.σα να σε τραβανε κ να σε πιεζουν ολα αυτα μεχρι που βγηκε η μπεμπα μετα μου κανε μια χαλαρωτικη ενεση κ με πηρε ο υπνος εχρι να τελειωσουν.εγω αρχισα να ποναω την τριτη μερα που μου βγαλε τον καθετηρα της επισκληριδιου,2-3 μερες πεθανα στον πονο.

pXU3p2.png?EiDCGUBk

empty.gifIA2Ep2.png?qFHIC4kY

Καλησπέρα, κορίτσια!

Παρούσα και σήμερα και ακόμα κανένα σύμπτωμα... κάτι ψιλοενοχλησούλες στη μέση το πρωί και αυτό ήταν όλο. Μου φαίνεται απίστευτο ότι αύριο είναι η ΠΗΤ, πότε πέρασε ο καιρός από το τεστ εγκυμοσύνης! Όπως και να 'χει, με συμπτώματα ή μη, αύριο θα πάμε μαιευτήριο για εξετάσεις και άμα δε δείξουν κανένα πρόβλημα θα πάρουμε μερικές μερούλες παράταση, αν όχι φαντάζομαι ότι θα με κρατήσουν και ότι θα προχωρήσουμε άμεσα σε πρόκληση.

Στο μεταξύ ο γάτος μας δεν ξέρω τι έχει πάθει αλλά τις τελευταίες μέρες είναι σε μια τρελλή υπερδιέγερση, κάνει όλο σκανταλιές και έχει αρχίσει να με δαγκώνει κιόλας, που δεν το έκανε ποτέ αυτό. Μήπως έχει αρχίσει να μυρίζεται τις επερχόμενες αλλαγές στην οικογένεια και ότι θα χάσει την πρωτοκαθεδρία;

Dsdoraki, κουράγιο, λίγο έμεινε! Μου φαίνεται ότι έχει ήδη ξεκινήσει ο τοκετός, αύριο σε βλέπω με το μωράκι σου αγκαλιά. Με το καλό!

Zounitsa, χρόνια πολλά για την επέτειό σας, να είστε πάντα αγαπημένοι κι ευτυχισμένοι! Από 'δω και πέρα θα γιορτάζετε διπλά τη μέρα!

Anat, να σου ζήσει η κορούλα. Εγώ δεν έχω πάρει καν μπιμπερό ακόμα (ευελπιστώ ότι θα πάνε όλα καλά με το θηλασμό) αλλά έχω ακούσει καλά λόγια για τα dr brown.

Zuzu και Ioannaki28, εύχομαι οι χαρές που θα σας φέρουν τα μωράκια σας να σας αποζημιώσουν και με το παραπάνω για όλους τους πόνους της γέννας.

Zuzu, πολύ ενδιαφέροντα τα link που μας έβαλες και νομίζω ότι είναι πολύ σωστό αυτό που λέει το άρθρο για το θηλασμό ότι δεν υπάρχει μία σωστή στάση αλλά αυτή που βολεύει τη μάνα και το μωρό. Συνέχισε τις δοκιμές και θα τη βρείτε τη λύση με το μπέμπη.

Ioannaki28, παρήγορο αυτό που λες με τα κιλά. Εγώ έχω βάλει 14 και ο γιατρός μου είπε να μην τρώω πολλά γλυκά και μακαρόνια. Ε, λες και μου είπε πήγαινε φάε όσα γλυκά θες.... έχω τρελλή όρεξη για γλυκό, δεν μπορώ να αντισταθώ αυτές τις μέρες! Τουλάχιστον έχω κόψει τα μακαρόνια, οπότε τηρώ κατά το ήμισυ τη σύσταση...

tt18a28c.aspx

Ιωαννα κι ο δικος μου πνιγοταν με τα ΜΑΜ γιατι τρεχει πολυ γαλα απο την τρυπουλα! Μιλλινακι οντως ακουγεται οτι τα dr brown ειναι καλα. Καλου κακου εχε στο σπιτι ενα μπιμπερο παντως....

Τα δικα μας νεα.. Ειμαι πολυ χαρουμενη!! Πηγαμε στην παιδιατρο και ευτυχως πηρε βαρος και υψος!! Τωρα ειμαστε 4310 και 59 εκατοστα!! Του αρεσε και η βολτα στον εξω κοσμο!!

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

Kαλησπέρα!!!

Ζουνιτσα με το καλό κοπέλα μου!!!!

Αντε Μιλινακι και Δωρακι σειρα σας μετα:):):):)

Εμεις ειμαστε καλά και προσπαθουμε να κοψουμε τις ψευδοθηλες!!! Οταν ειναι ηρεμη πιανει το στηθος αμεσως εαν ομως κλαει αφηστε αλλη ιστορια!!! Η αληθεια ειναι πως και εμενα με βοηθησαν στην αρχη αρκετα!!!

Ιωαννακι και εμενα ετσι ηταν εχθες αλλα σημερα πολύ καλο κοριτσι!!!!

Πρεπει να εχουμε κολικους!!!

ΑΑΑΑ... μου εκανε και εμετουλη-γουλια σημερα πανω μου!!!! :):):)

Ρωτησα τον γιατρο μου πιο γαλα προτινει για συμπληρωμα και μου ειπε πως αφου παιρνει κιλα η μικρη δεν προτινει οταν σαραντισω θα την ζυγυσουμε!!!!

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Διαφημίσεις

Νεφελη ευχαριστα τα νεα σας! Μεγαλωνει ο μπομπιρας! Μιλινακι λιιιιιγο εμεινε υπομονη. Ιωαννακι μου αχ ποσο σε ζηλευω με τα κιλα σου. Εγω εχω να χασω ακομα. Ειμαι 66 κ ξρλθμησα εγκυμοσυνη 58. Εκλεισα ραντεβου με διαιτολογο εναν εδω κοντα που λενε οτι ειναι καλος για να δουμε...

kK3bp2.png

dKVVp3.png

01/08/04 Και συνεχίζουμε..

Καλησπερα μανουλες...

Ευτυχως εμας ο μικρος εχει 3 βραδια που κοιμαται,θα δειξει αν θα το καθιερωσει.Αλλα δεν μου καθεται στο ρηλαξ οποτε οταν ειναι ξυπνιος λιγο κρεβατι,λιγο χερια περναει η ωρα.Βεβαια οταν ταυτοχρονα γκρινιαζει και η μπουμπου αφηστε τα!!!Εσεις χρησιμοποιειται ρηλαξ?Στη κορη μου με βολεψε τοσο που η μικρη δεν ηθελε να ξεκολαει απο εκει,στο μικρο εχουμε κλαματα.Σκευτομαι μηπως τον εβαζα στο παρκο απο τωρα (για να τον προστατεψω και απο τη μικρη γιατι τον περναει για κουκλα) με ενα μαλακο μαξιλαρι στη πλατη.Θα ρωτησω βεβαια και το γιατρο!!

Μπιμπερο εγω απο τη κορη μου εχω της chicco και με εχουν βολεψει πολυ.

Xr0Qp3.png

7yzup3.png

καλησπερα μανουλες!!

Να μας ζησει το νεο μελος!!!!!Ζουνιτσα καλο σαραντισμο να εχετε!!

Νεφελη μπραβο στον γιοκα σου που μεγαλωνει!!

Μαρακι χαρα στο κουραγιο σου που εχεις ορεξη για διαιτολογο,εγω τρωω πιο πολυ και απο την εγκυμοσυνη...πφφφ αντε να τα χασω τα κιλα

Ιωαννακι28 εγω υγρο απο την τομη δεν εβγαλα..μηπως να ρωτουσες τον γιατρο σου?σου ειπε οτι μπορει να συμβει κατι τετοιο?

Ιωαννα27 τον βαζω στο ρηλαξ τον μπεμπη και του αρεσει πολυ,εχει και δονηση!

για τα μπιμπερο εμενα τον βολεψαν τα nuk δεν του εχω δωσει και πολλες φορες βεβαια αλλα μια χαρα πινει!

NkOFp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...