Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Ελα τώρα εγώ έχω φίλη που μου είπε πως έπιασε με την μια και ξέρω προσπαθούσαν 10 χρόνια, μάλιστα μου είχε πει πριν 1 χρόνο πως σκέφτεται την εξωσωματική. Κ ο άντρας της συμπεριφέρεται και λέει ότι οι κολυμβητές του είναι πρωταθλητές και με την μια έπιασαν. Εχουμε ακούσει βλακείες με το τσουβάλι όλες, δόξα το θεό. Κλείστε τα αυτιά σας και κυρίως μιλήστε! Απαντήστε όπως τους αρμόζει ή απλά απομακρύνετε άτομα που σας κάνουν να αισθάνεστε άσχημα. Εχουμε άλλα πράγματα για να μας χαλάσουν την διάθεση, να μας λείπουν κάτι τέτοια. 

Μανούλες Αυγούστου 2013

liana87

Recommended Posts

Καλησπέρα σε όλες!

Συμφωνώ και εγώ ότι είναι πολύ ξεπερασμένα αυτά που λένε να μην πηγαίνει μια γυναίκα που έχει περίοδο σε ασαράντιστο μωρό. Όπως επίσης και ότι δεν κάνει να έχεις απλωμένα ρούχα του μωρού όταν δύσει ο ήλιος, γιατί "θα αποκτήσει αντιαισθητικά σημάδια το μωρό" κλπ.

Επισκέψεις όμως δεν πολυδέχομαι, εκτός από ελάχιστες εξαιρέσεις, πιο πολύ για προστασία του μωρού...έτσι και αλλιώς η κόρη μου κυκλοφορεί παντού, οπότε καλό είναι να τον φυλάξουμε λίγο.

Ιωαννάκι 28 σε καταλαβαίνω απόλυτα...εμένα η μαμά μου είναι δυο ορόφους κάτω...είναι μεγάλη βοήθεια και τρομερό στήριγμα, ειδικά όταν είσαι πρωτομαμά. Να σκεφτείς ότι στην κόρη μου, ένα βράδυ που είχε λερωθεί πολύ και ήταν μόνο λίγων ημερών την πήρα τηλ. και ήρθε να την κάνει εκείνη μπάνιο, γιατί φοβόμουν να την κάνω εγώ...(ντρέπομαι για αυτό αλλά είναι αλήθεια!). Τώρα, στο δεύτερο, η βοήθεια που μου προσφέρει είναι περισσότερο ως προς τη μεγάλη μου κόρη. Το μωρό δεν το πολυακουμπάει, αλλά παίρνει τη μεγάλη μου λίγες ώρες το μεσημέρι για να ξεκουράζομαι και εγώ.

Με το μικρό πάμε καλά, εμείς ξυπνάμε μόνο μια φορά το βράδυ για φαγητό, απλά τις τελευταίες ημέρες έχει λίγο παραπάνω γκρίνια και φοβαμαι ότι μάλλον έχουμε λίγους κολικούς. Την άλλη εβδομάδα έχουμε παιδίατρο, οπότε θα έχουμε νεότερα.

Νέα από το Ινστιτούτο Υγείας του Παιδιού δεν είχαμε άρα μάλλον όλα καλά με την εξέταση που επαναλάβαμε.

Διαφημίσεις

Να θέσω κι ένα ερώτημα για τις ήδη μανούλες: βρε κορίτσια, πολύ με προβληματίζει τι φοράνε τα μωρά αυτή την περίοδο και με τι σκεπάζονται όταν κοιμούνται. Χτες πήρα ένα θερμόμετρο δωματίου και είδα ότι τη μέρα έχουμε γύρω στους 27 βαθμούς μέσα στο σπίτι, τι πρέπει να φοράει το μωράκι, μόνο ζιπουνάκι; Και το βράδυ τι πρέπει να φοράει; Τα μωράκια σας τα κοιμίζετε σε υπνόσακους ή με σεντονάκια / κουβερτούλες;

Εγώ μέχρι τώρα τον κοιμηζα μόνο με το ζιπουνάκι. Σήμερα μου φάνηκε ότι είχε περισσότερη δροσιά και τον σκέπασα με ένα σεντονάκι.

Πάντως οι 27 βαθμοί είναι καλή θερμοκρασία. Ένας καλός τρόπος για να δεις αν κρυώνει είναι να τσεκάρεις αν είναι κρύα τα ποδαράκια του μωρού. Αν είναι είτε σκέπασέ το με ένα σεντονάκι ή φόρεσέ του καλτσάκια.

Millinaki εγω τον εχω ολη μερα μονο με το ζιπουνακι αλλα οταν κοιμαται του ριχνω ενα σεντονακι. Γενικα θα τον ντυνεις οπως ντυνεσαι εσυ. Βιβη, διαβαζα οτι αυτο με τα ποδαρακια δεν ισχυει γιατι τα νεογεννητα εχουν μονιμως παγωμενα ακρα. Το καλυτερο λεει ειναι να τσεκαρεις το σβερκο τους.

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

κοριτσια σας ευχαριστω για τα καλα σας λογια!!!!!!!!1μονο λιγες ωρες ειναι που εφυγε η μανουλα μου κ μου φαινεται αιωνας.εμεις εδω εχουμε πολυ ψυχρα το βραδυ οποτετην κανω μπανιο κ της βαζω ζιπουνακι με μακρυ μανικι κ τα ξημερωματα της ριχνω κ μια λεπτη κουβερτουλα

pXU3p2.png?EiDCGUBk

empty.gifIA2Ep2.png?qFHIC4kY

Διαφημίσεις

Zounitsa μου με το καλό! Όλα να πάνε καλά και αύριο τέτοια ώρα να έχεις αγκαλιά το μωράκι σου. Περιμένουμε νεώτερα! Μ' ένα πόνο, ή μάλλον με κανένα, γιατί να τσιγκουνευόμαστε στις ευχές :D

tt18a28c.aspx

Επιτελους λιγη ηρεμια...Τι κανετε μανουλες?

zounitsa αντε με το καλο το μωρακι σου και στα υπολοιπα κοριτσια υπομονη!!

Εμεις την αλλη εβδομαδα εχουμε το πρωτο μας εμβολιο και μετα θα φυγουμε στο χωριο μου για 2 μερουλες γιατι κοριτσια δεν αντεχω αλλο Αθηνα...Ουτε βολτες δεν παμε γιατι ο κυριος γκρινιαζει πολυ και για βολτα 1 ωρας κουραστηκα παρα πολυ!!!Εχουμε και τις αντιδρασεις της μικρης και γενικα ειμαι λιγο πεσμενη και κουρασμενη οποτε να παω λιγο στο χωριο θα μου κανει καλο πιστευω...Τελικα και εμεις οι μανουλες εχουμε αναγκη τη μανουλα μας.....

Xr0Qp3.png

7yzup3.png

κορίτσια εν τάχει γιατί όπως καταλαβένεται ύπνος γιοκ..... χαχαχαχαααα

με πήραν τηλ κ μου είπαν αύριο 3 το μεσημέρι να είμαι στο νοσοκομείο. να μην έχω πιει ούτε νερό, να πιω ένα τσαγάκι το πρωί κ τπτ άλλο. είχαμε πει μάλλον για Πέμπτη κ τελικά έγινε.... έχω μεγάλη αγωνία!!!!

εντωμεταξύ τα είχαμε κανονίσει όλα για σάββατο κ τώρα το βράδυ επήλθε ένας πανικός για τα της τελευταίας στιγμής.... πλ΄'ακα είχε!!! έχω βάλει 3 πλυντήρια για να καταλάβεται... ένα πιάτων κ 2 ρούχων.... νομίζω είναι της υπερέντασης αυτά.

θα μπω μία αύριο το πρωί κ μετά όταν μπορέσω.

σας ευχαριστώ για τιςευχές σας!!!!!!!!!!!!!!!!!!

WeDjp2.png

0hUop3.png

Ζουνιτσα ωραια αυτη η υπερενταση λιγες ωρες πριν.... Αντε, σε λιγοτερο απο 12 ωρες θα εχεις το γιο σου αγκαλια!! Εμεις οπως καταλαβαινετε τρωμε τετοια ωρα. Χιχιχιχι! Το Δωρακι εξαφανιστηκε. Μηπως γεννησε; Μιλλινακι εισαι η επομενη νομιζω!

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσια.................

Νεφελη μου εξαφανιστηκα γιατι ακομα παλευω με πονους, διαστολες και με ολα τα προερτια................

Ζουνιτσα μου με το καλο...............ολα να πανε καλα.................και τελικα δεν θα γεννησουμε την ιδια μερα αλλα θα εχουμε μαλλον 1 μερα διαφορα.................χαχαχαχαχα

Στα γρηγορα λοιπον κι εγω να πω οτι εχθες οι πονοι ηταν πιο εντονοι και συχνοι (καθε τεταρτο περιπου για κανενα λεπτο) οποτε πηγα στη κλινικη..............διαστολη εχω 2 και οι πονοι ακομα δεν ειναι γεννας μου ειπαν οποτε και ο γιατρος εδωσε "εντολη" να μου βαλουν ξανα 2 υποθετα τα οποια τελικα ειναι για να με χαλαρωνουν απο τις συσπασεις και τον πονο για να χαλαρωσει ευκολοτερα ο τραχηλος..................και γυρισα σπιτι ξανα................το βραδακι με πηρε τηλ να δει πως ειμαι κ μου ειπε οτι ειμαστε ετοιμοι και πολυ κοντα................θα με δει το απογευμα σημερα στο ιατρειο και αυριο μου ειπε μαλλον θα με βαλει μεσα για προκληση.............καλυτερα να σας πω την αληθεια να μου κανει την προκληση για να προχωρησει λιγο πιο γρηγορα ο τοκετος κι οχι γιατι βιαζομαι αλλα γιατι ηδη εχω αρχισει και κουραζομαι με τα προπαρασκευαστικα γιατι ειναι εντονα..................Αυτα!!!!!!!

Ζουνιτσα καλη επιτυχια και με ενα πονο................

Οι υπολοιπες να ειστε καλα και τα μωρακια σας και πολυ πολυ υπομονη!!!!!!!!!!!!!!!!

UW0Gp2.png

wlX5p3.png

Καλημερα στα ομορφα κορίτσια! Ζουνιτσα μου με το καλο η σκέψη μας μαζι σου και θα περιμένουμε νεα σου! Νεφαλη θα συμφωνησω μαζι σου, αυτη η υπερενταση λίγες ωρες πριν είναι μια πολύ γλυκιά αναμνηση για μενα πλέον!Ιωαννακι μου θα ξαναρθει γρηγορα η μανούλα σου, να δεις θα περνανε γρηγορα ι μερες με το μωρό! Ζουζου μου γλυκας ο γιοκας ε? Αχ εμείς οι αγορομάνες πως τα βλέπουμε τα αντράκια μας! Μιλινακι κοντευεις κ εσυ! Σε ευχαριστω για την υποστηριξη πιστευω πως η κορούλα μου θα μου φερει τυχη να περασω το μαθημα του μεσιε και να μην τον ξαναδω ποτέ,, Και τελος Δωρακι αυριο σου ευχομαι με (καν)ενα πονο,να μην ταλαιπωρηθεις καθολου μα καθολου! Απο αυριο μια ευτυχισμένη μανούλα κ εσύ!

kK3bp2.png

dKVVp3.png

01/08/04 Και συνεχίζουμε..

κορίτσια μου καλημέρες!!!!!

σας ευχαριστώ όλες για τις ευχές σας!!!!! να χαίρεστε όλες σας τα παιδάκια σας!!!! και οι μέλλουσες με το καλό!!!!!!!

Δωράκι μια χαρά πας κ εσύ!!!!!

σήμερα κορίτσια που θα γεννηθεί ο μπεμπάκος μας έχουμε κ επέτειο γάμου!!!!!! τέλειο???!!!!!! δεν περνάει η ώρα να φύγουμε......

WeDjp2.png

0hUop3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...