Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Ελα τώρα εγώ έχω φίλη που μου είπε πως έπιασε με την μια και ξέρω προσπαθούσαν 10 χρόνια, μάλιστα μου είχε πει πριν 1 χρόνο πως σκέφτεται την εξωσωματική. Κ ο άντρας της συμπεριφέρεται και λέει ότι οι κολυμβητές του είναι πρωταθλητές και με την μια έπιασαν. Εχουμε ακούσει βλακείες με το τσουβάλι όλες, δόξα το θεό. Κλείστε τα αυτιά σας και κυρίως μιλήστε! Απαντήστε όπως τους αρμόζει ή απλά απομακρύνετε άτομα που σας κάνουν να αισθάνεστε άσχημα. Εχουμε άλλα πράγματα για να μας χαλάσουν την διάθεση, να μας λείπουν κάτι τέτοια. 

Μανούλες Αυγούστου 2013

liana87

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

γιατί υποτίθεται όταν έχεις περίοδο, είσαι ας πούμε "βρώμικη".... βλακείες....

Αυτό είναι από τα παλιά χρόνια που δεν πολυπλενότανε ο κόσμος, που φορούσανε πανιά και ήταν στ' αλήθεια ας πούμε "λερωμένες" οι γυναίκες. Τώρα δεν νομίζω να έχει κάποια βάση.

as1cJLP0g410000MDAwOGQ0fDAwMDMxODhkfEVpc2FpIG1hemkgbWFz.gif

as1cONE0g410000MDA4NDczZHwwMDAxMjM1ZHxZb3UgYXJlIHdpdGggdXM.gif

Κσλημερα κοριτσια! Ιωαννακι εγω δεν πιστευω τπτ απο ολα αυτα που λενε για επισκεψεις κτλ.. δεχομαι κανονικα κοσμο απλα οχι πολλους μαζι καθε φορα κ προτιμαω απογευμα η πρωι ωστε να μπορουμε να κατσουμε στο μπαλκονι η να χουμε ανοιχτα παραθυρα και φυσικα το μωρο το πιανω εγω μονο κ ο συζυγος (εντολη απο τον παιδιατρο) Κατα τα αλλα τα βραδια μας κατα κυριο λογο πανε καλα με πολλα ξυπνηματα για φαγητο βεβαια.. Μαγδα μηπως εχετε κολικους? Κ εμας τα απογευματα την επιανε μια μικρη γκρινια..

kK3bp2.png

dKVVp3.png

01/08/04 Και συνεχίζουμε..

Αυτό είναι από τα παλιά χρόνια που δεν πολυπλενότανε ο κόσμος, που φορούσανε πανιά και ήταν στ' αλήθεια ας πούμε "λερωμένες" οι γυναίκες. Τώρα δεν νομίζω να έχει κάποια βάση.

καλημέρες!!!!!! ναι , το ξέρω.... γι'αυτό κ δεν τα πιστευω....

πως είστε μικροί κ μεγάλοι???

WeDjp2.png

0hUop3.png

Διαφημίσεις

Πολλή κούραση, μανούλες μου! Το πρώτο βήμα που κατάφερα τώρα ήταν να αλλάξω την υπογραφή, μεγάλη επιτυχία!

Ούτε καν να σας διαβάσω δεν πρόλαβα, μπήκα κατευθείαν εδώ, στην τελευταία σελίδα να γράψω.

Κάλο μωρό, γλυκό και αξιαγάπητο! Το παλεύουμε με αποκλειστικό θηλασμό, παίρνει μια χαρά το βάρος του, αλλά πολύς πόνος :-( Μάλλον πρέπει να ζητήσω βοήθεια από κανένα σύμβουλο :-(

Θα σας διαβάσω και θα γράψω όποτε μπορώ. Ευχαριστώ για τις γλυκές σας ευχές, να σας ζήσουν τα μωράκια και υπομονή στις τελευταίες :wink: Λίγο έμεινε μόνο.

UaT6p3.png

κοριτσια σημερα ειμαι πολυ στεναχωρμενη,εφυγε η μανουλα μου για το νησι!!!!!πολυ δυσκολο να χεις την μανουλα σου μακρια το καταλαβαινω πιο πολυ τωρα που εγινα κ εγω μανουλα.ειμαστε πολυ μακρια δυστυχως,ελπιζω να ξαναρθει συντομα.ευτυχως εχω την μπεμπα μου κ παιρνω κουραγιο.

pXU3p2.png?EiDCGUBk

empty.gifIA2Ep2.png?qFHIC4kY

Κι εμεις δεχομαστε επισκεψεις σε σημειο να μην υπαρχει μερα που να μενουμε μονοι μας! Το εχουμε παρακανει λιγο... Ο δικος μας το βραδυ ξυπναει 1 η 2 φορες για φαγητο αλλα τη μερα θελει συνεχεια φαι και αγκαλια. Χθες ηρθε μια μαια στο σπιτι και με βοηθησε πολυ στο θεμα του θηλασμου! Εφαρμοζω πιστα τις οδηγιες της κι επιτελους καταφερνω να τον κοιμιζω λιγο και τη μερα!!!

Ζουζου δε θυμαμαι αν τα ειπαμε.. Να σου ζησει!! Ετσι ειναι οι πρωτες μερες δεν προλαβαινεις τιποτα... Με το θηλασμο θα σου προτεινα να ζητησεις βοηθεια γιατι μερικα τρικ μπορει να σου αλλαξουν τη μερα! Αν θες μπορω να σου συστησω τη μαια που ηρθε μενα! Για τον πονο, ενα μπανιο τη μερα χωρις σαπουνι, μη βαζεις επιθεματα, να κυκλοφορεις ημιγυμνη και υπομονη μεχρι να σκληρυνουν οι θηλες σου!

Ιωαννακι τεραστια βοηθεια οι μανουλες! Μη στεναχωριεσαι ομως.... Τωρα εισαι εσυ μανουλα και το παιδακι σου σε χρειαζεται ηρεμη και δυνατη!

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

Καλησπέρα, κορίτσια!

Όπως βλέπετε, εδώ είμαι ακόμα, σήμερα κανένα σύμπτωμα που να προμηνύει τοκετό προς το παρόν κι αυτό παρά κάτι πικάντικα κεμπάπ που έφαγα χτες το βράδυ, με μπόλικη μπάρμπεκιου σως και ινδικό τσάτνεϋ ντομάτας, χι χι! Τίποτα σας λέω, ούτε καν καμιά γαστρεντερική διαταραχή δε μ' έχει πιάσει!

Ευχαριστώ πάντως πολύ για την υποστήριξή σας, στην αρχή το είχα πάρει στραβά που μάλλον θα πάμε για πρόκληση αλλά τώρα τη συνήθισα την ιδέα. Γερός να είναι ο μπεμπάκος κι ας έρθει όπως θέλει.

Nefeli_13, μπράβο, νομίζω ότι χειρίστηκες το θέμα του θηλασμού πολύ σωστά και πολύ υπεύθυνα! Ελπίζω σύντομα με τη βοήθεια της μαίας να ξεπεραστούν τα όποια προβλήματα!

Ioannaki28, κι εγώ συμφωνώ με τα υπόλοιπα κορίτσια ότι αυτά τα περί περιόδου και ασαράντιστων μωρών είναι τελείως αβάσιμα. Γενικότερα νομίζω ότι το όλο θέμα με το σαραντισμό των μωρών και των λεχώνων είχε να κάνει περισσότερο με την προστασία των λεχώνων και των μωρών τους παρά με οτιδήποτε άλλο. Μην ξεχνάμε ότι παλιότερα αν δεν υπήρχε η όλη δοξασία με το σαραντισμό τις λεχώνες θα τις στέλνανε από την επόμενη μέρα να δουλέψουν στα χωράφια και φανταστείτε πόσο ολέθριο θα ήταν αυτό και για τη δική τους υγεία και των μωρών, που δε θα είχαν τη φροντίδα που πρέπει. Αφήστε που κανείς δεν ήξερε για μικρόβια τότε και πολλοί δεν είχαν καν νερό και σαπούνι να πλένουν τα χέρια τους ώστε να τηρείται στοιχειωδώς η υγιεινή. Αλλά στις μέρες μας το βρίσκω πολύ υπερβολικό να κλείνονται μέσα οι λεχώνες και τα μωρά ή να μη δέχονται καθόλου επισκέψεις - με μέτρο πάντα και με πολλές προφυλάξεις.

Όσο για τη μανούλα σου που έφυγε, μη στενοχωριέσαι, θα ξανάρθει και θα την δεις με μεγαλύτερη λαχτάρα - μικρή παρηγοριά, το ξέρω, αλλά μη στενοχωριέσαι και στενοχωριέται και η μπεμπούλα σου!

Μαράκι8, καλό διάβασμα, θα δεις ότι η γέννηση της κορούλας σου θα σου φέρει και τύχη και θα το περάσεις πανεύκολα το μάθημα του μεσιέ. Καλή επιτυχία!

tt18a28c.aspx

Να θέσω κι ένα ερώτημα για τις ήδη μανούλες: βρε κορίτσια, πολύ με προβληματίζει τι φοράνε τα μωρά αυτή την περίοδο και με τι σκεπάζονται όταν κοιμούνται. Χτες πήρα ένα θερμόμετρο δωματίου και είδα ότι τη μέρα έχουμε γύρω στους 27 βαθμούς μέσα στο σπίτι, τι πρέπει να φοράει το μωράκι, μόνο ζιπουνάκι; Και το βράδυ τι πρέπει να φοράει; Τα μωράκια σας τα κοιμίζετε σε υπνόσακους ή με σεντονάκια / κουβερτούλες;

tt18a28c.aspx

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...