Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• dimu.tra Σε ευχαριστώ για την απάντηση...Ναι γνωρίζω την ανακατοσουρα του δημοσίου αλλά και τα λεφτά για τις ιδιωτικές κλινικές πολλά..Εννοεις να πάω επίσκεψη στο ιατρείο του γυναικολόγου κ να του πω αν μπορεί να μου κάνει λαπαροσκόπηση σε δημόσιο κ πόσα θέλει αν καταβαινω σωστά Ε;

Μανούλες Αυγούστου 2013

liana87

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Kαλημερα κοριτσια!!!!

Δωρακι με το καλο!!!! Με εναν πονο να αγκαλιασεις το μωρακι σου!!!!:):):)

Θα ειναι απο τις πιο δυνατες και ωραιες εμπειριες της ζωης σου!!!!

ζουνιτσα υπομονη αλλες 5 μερες!!!! Θαμετραμε αντιστροφα:):):)

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Καλημερούδια!

Τι κάνετε, όλα καλά;

Dsdoraki, zounitsa και thanoula, όντως μόνο εμείς μείναμε μου φαίνεται αλλά πλησιάζει και για μας ο καιρός!

Dsdoraki, με το καλό, εσύ είσαι η πρώτη στη σειρά απ' ό,τι καταλαβαίνω. Νομίζω ότι αυτά τα υπόθετα φέρνουν αποτέλεσμα συνήθως την επόμενη μέρα, οπότε για έχε το νου σου σήμερα!

Thanoula, σήμερα έχεις ραντεβού με τη γιατρό; Αν θυμάμαι καλά, εσύ δεν έλεγες ότι στα μέρη σου προγραμματίζουν τους τοκετούς στις 38 εβδομάδες; Είχα διαβάσει ένα άρθρο σχετικά, που έλεγε ότι αυτή είναι απαράδεκτη πρακτική (βλ. http://www.birthchoices.gr/category/resources/ το άρθρο "Καισαρική πριν την 39η εβδομάδα κύησης. Πόσο ασφαλής είναι;") Δεν στο λέω για να σε αγχώσω τελευταία στιγμή, άλλωστε φαντάζομαι ότι θα υπάρχουν και άλλες απόψεις για το θέμα, απλά για να το συζητήσεις με τη γιατρό σου.

Nefeli, η παιδίατρός σου προτού προτείνει το συμπλήρωμα, σε ρώτησε πώς πάει ο θηλασμός, είδε αν ο μικρός "πιάνει" καλά και αν θηλάζει σωστά; Και πάλι γιατρός δεν είμαι αλλά απ' ό,τι έχω διαβάσει αν αρχίσεις το συμπλήρωμα δύσκολα θα συνεχίσεις τον αποκλειστικό θηλασμό, αν βέβαια είναι κάτι που το θες. Ίσως θα ήταν καλή ιδέα να πάρεις μία συμβουλή από σύμβουλο θηλασμού αλλά άμεσα, μέσα στη μέρα δηλαδή αν είναι δυνατόν, γιατί το μωράκι δεν μπορεί να περιμένει, πεινασμένο και αφυδατωμένο. Ή να δώσεις λίγο συμπλήρωμα (και μάλιστα στα μαθήματα που είχα πάει μας είπαν τις πρώτες εβδομάδες αν χρειαστεί λίγο συμπλήρωμα να το δώσουμε με ειδικό κυπελλάκι ή με αποστειρωμένο ουροσυλέκτη, για να μη γίνει σύγχυση θηλών με το μπιμπερό) και να δεις αμέσως σύμβουλο θηλασμού. Επίσης, έχε υπόψη ότι τα μωρά που θηλάζουν παίρνουν βάρος με διαφορετικούς ρυθμούς από τα μωρά που παίρνουν συμπλήρωμα, οπότε είναι βασικό η παιδίατρός σου να είναι εξοικειωμένη με τα θέματα του θηλασμού για να σου δίνει και σωστές συμβουλές.

Κατά τα λοιπά εγώ τις τελευταίες κανά - δυο μέρες έχω λίγη τάση για εμετό και τα βράδυα και προς τα ξημερώματα έχω κάτι πονάκια, νευρόπονους χαμηλά στην κοιλιά που κρατάνε λίγα δευτερόλεπτα και πόνο στη μέση που κρατάει πολύ ώρα, σαν να πάει να έρθει περίοδος. Λέτε να είναι braxton hicks; Σήμερα το μεσημέρι έχω ραντεβού με το γιατρό και έχω αγωνία να δω τι θα μας πει!

tt18a28c.aspx

Μιλινακι κανονικα ειμαι τελευταια στη σειρα αλλα ποιος ξερει............ισως ερθει νωριτερα ο μικρος............

Αντε μακαρι σημερα που θα πας στο γιατρο να εισαι ετοιμη και να ερθει το μωρακι πολυ συντομα.............ολα αυτα ομως που νιωθεις ειναι ευνοικα..........ετσι ακριβως ενιωθα κι εγω μερες τωρα αλλα εχθες λιγο εντονοτερα............ανακατοσουρες εχω τα πρωινα και ακομα κατι που επηρεαστηκε ειναι τα εντερικα μου γενικα..............και αερια (συγνωμη κιολας) και παρα το σιδηρο που παιρνω ακομα καθε αλλο παρα δυσκοιλια εχω γινει...........η επισκεψη ειναι καθημερινη και πολυ ευκολη...........συγνωμη και παλι!!!!!!!!! Να μπεις να μας πεις νεα σου μετα το γιατρο ε?

UW0Gp2.png

wlX5p3.png

Διαφημίσεις

Dsdoraki, αυτό που λες για τα εντερικά και ειδικά η διάρροια είναι στάνταρ δείγμα επερχόμενου τοκετού! Κι αυτό επειδή όσο κατεβαίνει το μωράκι τόσο πιέζει το έντερο και την ουροδόχο κύστη. Οπότε σε βλέπω πρώτη και καλύτερη! Εννοείται ότι θα μπω να σας γράψω τα νέα μου αλλά μη μας ξεχάσεις κι εσύ, αναμένουμε τα δικά σου!

tt18a28c.aspx

Αυτό με τη διάρροια το ξέρω και εγώ. Είναι ο τρόπος της φύσης να καθαρίζει το σώμα πριν τη γέννα, αλλά δεν ξέρω πόσο κρατάει. Στην πρώτη εγκυμοσύνη τον τελευταίο καιρό θυμάμαι πήγαινα και δύο φορές τη μέρα τουαλέτα και μάλιστα πολύ εύκολα (για να μην μπερδέυεστε να θυμήσω ότι ναι μεν είχα κανονίσει καισαρική, αλλά την παραμονή της κανονισμένης καισαρικής σπάσαν τα νερά και ξεκίνησε τοκετός με συσπάσεις και τα πάντα).

Nefeli, δεν θα ήταν δυνατόν να συμφωνήσω περίσσότερο με το μιλινάκι στο θέμα του συμπληρώματος...πρόσεξέ το λίγο και αν δεν υπάρχει πραγματικός λόγος μην δίνεις συμπλήρωμα καθόλου.

Millinaki αυτό φοβάμαι και εγώ. Τουλάχιστον στην πρώτη γέννα νομίζω με ξεπέταξε πιο πριν, μην τυχόν και γεννήσω μέσα στο τριήμερο (25η Μαρτίου, Παρασκευή τότε..). Αλλά δεν ήξερα, είχα και το τεράστιο ινομύωμα....Τώρα άλλαξα γιατρό φυσικά. Η διαφορά νομίζω ήδη φάνηκε, ο προηγούμενος μου είχε ήδη κλείσει ραντεβού στη βδομάδα που είμαι τώρα, η τωρινή μου γιατρός μου δήλωσε από τον προηγούμενο μήνα ότι μετά από αυτήν την επίσκεψη (σήμερα) θα με βλάπει δύο φορές την εβδομάδα. Οπότε ελπίζω..

as1cJLP0g410000MDAwOGQ0fDAwMDMxODhkfEVpc2FpIG1hemkgbWFz.gif

as1cONE0g410000MDA4NDczZHwwMDAxMjM1ZHxZb3UgYXJlIHdpdGggdXM.gif

κοριτσια τι κανετε?να σας γραψω κ γω την ιστορια μου!!!!Τριτη μεσημερι κανω μπανιο,ξυριζομαι κ πεφτω να ξεκουραστω λιγο.θα φευγαμε αργα τ απογευμα για Αλεξανδρουπολη θα μεναμε στην κουμπαρα γιατι Τεταρτη πρωι ειχαμε ραντεβου με το γιατρο.σηκωνομαι,παω τουαλετα κ οπως σκουπιζομαι βλεπω κατι σταγονες αιμα,λεω θα ναι απ το ξυρισμα.μετα απο λιγο ξανα παω τουαλετα παλι λιγο αιμα στο χαρτι ,λεω στον αντρα μου ελα να δεις καπου πρεπει να κοπηκα,μου λεει δε βλεπω να τρεχει αιμα απο καπου τοτε λεω θα ναι απ τον κολπο.παιρνω τον γιατρο λεει αρχιστε να κατεβαινετε κ σε περιμενω στο νοσοκομειο να σε δω.ετοιμαστηκαμε κ δρομο,εγω πολυ χαλαρη δεν ξερω γιατι,δεν ειχα πονο.ο αντρας μου ειχε αγχος αλλα δε μου πε κουβεντα ωσπου φτασαμε.φτανουμε κανω κορδελα ολα καλα εκανα καποιες συσπασεις,μου κανει υπερηχο ολα καλα μου λεει το μωρο ειναι 3500.με εξεταζει απο κατω κ λεει εχεις διαστολη 2 απο κει ειναι το αιμα,θα μεινεις μεσα να κανουμε ενεσεις κορτιζονης να παρεις κ γιουτοπαρ κ την πεμπτη θα κανουμε καισαρικη.ετσι κ εγινε ωσπου ηρθε η πεμπτη κ αρχισα να αγχωνομαι,με ετοιμαζουν με παιρνουν στο χειρουργειο κ μου λενε οτι πρεπει να βγαλεις τα γυαλια απαγορευονται στο χειρουργειο,αρχισα να κλαιω κ να τους λεω μα πως θα δω το μωρο μου χωρις γυαλια?ερχεται ο αναισθησιολογος μου κανει την επισκληριδιο,δεν καταλαβα τιποτα τζαμπα φοβομουν,μου μιλουσε ολη τηνωρα καθως κ ο γιατρος μου κ ξαφνικα μου λεει σε 2 λεπτα θα εισαι μανουλα κ τοτε ακουω το κλαμα της μπεμπας,εβαλα κ γω τα κλαματα,μου την φερνουν να την δω κ λεω στη μαια φερτην πιο κοντα μου δεν βλεπω,την ερωτευτηκα αμεσως.κ ακομα δε το χω συνειδητοποιησει οτι αυτο το μικρο πλασματακι ειναι δικο μου!!!!!!!!!!!!!

pXU3p2.png?EiDCGUBk

empty.gifIA2Ep2.png?qFHIC4kY

Γεια σας κορίτσια!! Δωράκι με το καλό, σε βλέπω να εγκαινιάζεις τα μωράκια του Σεπτέμβρη! Ιωαννάκι πολύ με συγκίνησες οπως περιεγραψες την ιστοριούλα σου.. τελικά όλες μας κλαίμε όταν βλέπουμε πρώτη φορά τα πλασματάκια μας!

kK3bp2.png

dKVVp3.png

01/08/04 Και συνεχίζουμε..

Καλησπέρα, κορίτσια!

Ioannaki28 κι εγώ πολύ συγκινήθηκα με την ιστορία σου, ιδίως εκεί που λες ότι έβαλες τα κλάμματα επειδή σου πήραν τα γυαλιά... τελικά όλα καλά, όμως, και τώρα φαντάζομαι ότι δεν έχεις μάτια παρά μόνο για την κορούλα σου! Να σου ζήσει ο νέος έρωτας της ζωής σου!

Εγώ πήγα στο γιατρό σήμερα και υπάρχουν καλά και κακά νέα: τα καλά είναι ότι ο μπεμπάκος είναι μια χαρά, έχει φτάσει τα 3.200 περίπου γραμμάρια, το αμνιακό υγρό είναι φυσιολογικό και ο πλακούντας ΟΚ. Τα κακά είναι ότι ο μπέμπης είναι μάλλον ψηλά ακόμα, μόλις που έχει αρχίσει να σφηνώνει το κεφαλάκι του και ο ομφάλιος λώρος έχει τυλιχτεί ελαφρά γύρω από τον αυχένα του. Ο δε τράχηλος έχει αρχίσει να εξαλείφεται αλλά θέλει πολύ ακόμα, για διαστολή ούτε λόγος. Οπότε μετά από αυτά και επειδή πλέον την Παρασκευή κλείνουμε τις 40 εβδομάδες συζητήσαμε για το ενδεχόμενο πρόκλησης (αυτό ακριβώς που ήθελα να αποφύγω... ο νόμος του Μέρφυ :( ). Είπαμε την Παρασκευή να κάνουμε stress test κι αν όλα πάνε καλά θα πάμε για πρόκληση κάποια στιγμή το πολύ ως τα μέσα της επόμενης εβδομάδας.

Να πω την αλήθεια έχω στενοχωρηθεί μ' αυτή την εξέλιξη, ήλπιζα πολύ ότι θα αποφεύγαμε την πρόκληση αλλά προσπαθώ να το δω απ' τη θετική πλευρά, ότι ο μπέμπης πήρε όλο το χρόνο του και ότι τουλάχιστον αποφύγαμε μια πρόωρη πρόκληση, που είναι σημαντικό κι αυτό. Κατά τα λοιπά από την ώρα που γύρισα από το ραντεβού με το γιατρό το έριξα στις ασκήσεις με τη μπάλα πιλάτες και ετοιμάζομαι για περπάτημα, μπας και βοηθήσουμε το μπεμπάκο να κάνει την έκπληξη και να βγει από μόνος του!

tt18a28c.aspx

Διαφημίσεις

Ιωαννακι αυτα ειναι τα πιο γλυκα δακρυα της ζωης μας! Αχ ποσο χαιρομαι να διαβαζω ιστοριες τοκετου...

Μιλλινακι να μην την φοβασαι καθολου την προκληση!! Κι εγω ειχα απογοητευτει καο φοβομουν οτι θα μου συμβουν ολα τα δεινα της προκλησης που διαβαζα στην εγκυμοσυνη αλλα τελικα ολα κυλησαν ομαλα και σε 6 ωρες χωρις πονους ειχα το μικρουλη μου αγκαλια! Για την περιτυλιξη επισης να μη φοβασαι πρωτον επειδη μπορει να ξετυλιχτει και δευτερον γιατι αν ειναι μονη μπορει να το ξετυλιξει ο γιατρος την ωρα που θα βγαινει!

Στα δικα μου τωρα, αυτα που μου λετε ελεγα κι εγω και στεναχωριομουν οχι τοσο για τον αποκλειστικο θηλασμο οσο για το οτι θα συνηθισει στο ξενο καη μετα θα μου κοπει το γαλα και δε θα καταφερω να τον θηλασω ουτε 40 μερες! Τελικα πηρα τηλεφωνο μια μαια που μου συατησαν και μου ειπε οτι θα πρεπει οπωσδηποτε να δωσω συμπληρωμα, αλλα οσο λιγοτερο γινεται καθε φορα και οταν αυξηθει κι εμενα το γαλα μου το μειωνουμε. Χθες πηρε συμπληρωμα μονο το μεσημερι και το βραδυ που πεινουσε του εδωσα αυτο που ειχα βγαλει με το θηλαστρο! Παντως η παιδιατρος -αν και ημουν πολυ δυσπιστη και εψαξα πολυ να το διασταυρωσω- ειχε δικιο! Οντως πεινουσε ο μικρουλης γιατι απο τοτε ειναι πιο ηρεμος και επιτελους κοιμαται!! Μας εδωσε και περιθωριο 2 εβδομαδων να φτασουμε στα κιλα της γεννας, μας ειδε και κατα τη διαρκεια του θηλασμου οτι εχουμε σωστη σταση και μου ειπε οτι αργοτερα θα μειωσουμε το συμπληρωμα ωστε να επιστρεψουμε στον αποκλειστικο θηλασμο. Τωρα παμε ψαχνοντας να δουμε ποσο και καθε ποτε θα του δινουμε... Περιμενω να ερθει και η μαια μεσα στην εβδομαδα για να τα πουμε απο κοντα.

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

Καλημερα κοριτσια!

Ιωαννακι πολυ συγκινητικη η ιστορια σου ειλικρινα.............να τη χαιρεσαι και να τη καμαρωνεις τη μπεμπα σου.............

Μιλινακι μη το βλεπεις για κακο την προκληση................καλα το λες.............πηρε σχεδον κι ολο το μηνα το μωρακι σου οποτε θελει λιγο "σπρωξιμο" για να βγει..............δες το θετικα.............ολα θα πανε κι εγω το βλεπω.............Εσυ, η Ζουνιτσα κι εγω μαλλον την ιδια μερα θα γενναμε ή εστω ανα μια μερα................χαχαχαχαχαχα..............Αντε εφτασε η ωρα.............με το καλο λοιπον.................

Εγω εχθες πηγα στο ιατρειο να με δει ξανα ο γιατρος γιατι οι συσπασεις γιναν τακτικες αλλα οχι με ενταση..............τελικα διαστολη εχω λιγο παραπανω απο 1 μου ειπε, επιασε με την ακρη του δαχτυλου του το κεφαλακι και μου ειπε ειναι λιγο πισω ακομα και θελει πολυ λιγο να κατεβει................μεχρι τη Παρασκευη θα γεννηθει κι οτι με λιγο περπατημα θα βοηθησω κι αλλο................Αν δεν σπασουν τα νερα ή δεν πιασουν πονοι την Πεμπτη θα ξαναπαω να με δει..............Αυτα και τα δικα μου!!!!!!!!!!!

Καλημερα να εχετε ολες.................

UW0Gp2.png

wlX5p3.png

Καλημέρα κορίτσια! Μιλινακι μου την προκληση μην τη φοβασαι καθόλου! Πήρες όλο σου το μήνα και το μωρακι σου θελει απλά λίγη ώθηση για να βγει όπως σου είπαν τα κορίτσια! Σκέψου οτι εγω γεννησα με πρόκληση στις 38 εβδ κ με τριπλή περιτυλιξη και όλα πήγαν απλά τελεια,και κυριως.. ανώδυνα! Όλα καλά θα πάνε! Δωράκιιιιι αντε την Παρασκευη ετοιμασου για το σημαντικότερο ραντεβου της ζωης σου! Νεφελη μου σε θαυμαζω για το πεισμα και την επιμονή σου στο θεμα του θηλασμού μπράβο!! Τα υπολοιπα κορίτσια που είναι? Αχ εγω απο χθες ξεκίνησα διαβασματάκι και δίνω πρώτο μαθημα αυτο του γνωστού ''μεσιε''... αχ βαχ θα παθω ετεροχρονισμενη επιλοχειο καταθλιψη τη βλέπω τη δουλειά!

kK3bp2.png

dKVVp3.png

01/08/04 Και συνεχίζουμε..

καλημέρα κ από εμένα..... τελευταίες κ δεν θα μας προλαβαινετε..... χαχαχαχαχαχααα

μετράω κ ξαναμετράω.... δεν την παλεύω βρε κορίτσια!!!!!

Μαράκι καλή αρχή κ καλό κουράγιο!!!!

Μιλινάκι μην αγχώνεσαι... προχώρα, όλα για το καλό του μωρού!!!!

Δωράκι, στο'πα μαζί θα γεννήσουμε.....

WeDjp2.png

0hUop3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...