Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Αυτο για τα βακτηρια μου φαινεται και μενα κουλο γιατι και μενα ειχε ο αντρας μου κατι ενοχλησεις ενω ειχα ηδη ξεκινησει διεγερση και μας ειχαν πει οτι σε περιπτωση που εδειχνε η καλλιεργεια κατι δε θα αξιζε να προχωρησουμε γιατι το σπερμα δε θα ηταν καλο παρολο που θα καναμε κι εμεις μικρογονιμοποιηση. 

Μανούλες Αυγούστου 2013

liana87

Recommended Posts

καλημέρες!!!!!! μανούλες πως πάτε????

Μάγδα μια χαρά το πρόγραμμά σας!!! κ σιγά σιγά θα αραιώσει κι άλλο.

εγώ επιτέλους έχω γιατρό σήμερα για τελαυταίο ραντεβού κ οδηγίες.... αχ βρε κορίτσια απ'τη μία ανυπομωνώ, απ'την άλλη ψιλοαγχώνομαι.... τεσπα.

WeDjp2.png

0hUop3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα Ζουνιτσα!!!!

Νομιζω οτι το καλυτερο ειναι να μην το σκεφτεσαι!!!

Θα δεις όλα θα γινουν τοσο γρηγορα που δεν θα το καταλαβεις!!! Σκεψου οτι μετα θα εχει πολύ ξενυχτει(μπορει και οχι)!!!!

Αυτο που συνειδητοποιησα ειναι πως οσο περισσοτερες μερες παρει το παιδι απο τον μηνα του ειναι καλυτερα!!! Εμας που γεννηθηκε 36 εβδ και 4 ημερων μας συμπεριφερονται σαν προωρο γι'αυτο και όλη την ωρα παμε στο νοσοκομειο να μετραμε τον ικτερο!!!!

Αληθεια ειναι φυσιολογικο η μπεμπα να κανει κακακια 4-5 φορες την μερα???? μουσταρδυ με κοκκους!!!

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Μάγδα μου το ξέρω οτι δεν πρέπει να σκέφτομαι, όπως επίσης θα λέω "τι καλά που ήταν μέσα..." χαχαχαχα επίσης το ξέρω πολύ καλά οτι όσο περισσότερο τόσο καλύτερο!!!

κ εσάς καλέ γιατί σας συμπεριφέρονται σαν πρώορο?? μια χαρά είναι το 36+4. τεσπά.... όσο για τα κακάκια, ειδικά με το θηλασμό, ναι είναι φυσιολογικά. κ αναλογα τι τρως εσύ, κάνει κακά το μωρό. φαντάσου οτι σε κάθε γεύμα εγώ την άλλαζα μετά. στην μονάδα τα άλλαζαν πριν το γευμα κ μετά παρακολουθούσαν αν έκανε κακά. πολλές φορές με το που τελείωνε το γεύμα, έκανε πάλι κακά.

WeDjp2.png

0hUop3.png

Διαφημίσεις

κοριτσια κ κατι ακομα δε μου ρευεται παντα εσας?

Κατ' αρχήν γιατί να χρησιμοποιήσεις θήλαστρο; Για να ταλαιπωρήσεις και άλλο το στήθος σου; Αν δεν έχεις υπερπαραγωγή (πράσινα κακά στο μωρό και πνίξημο όταν τρώει απ' ότι ξέρω είναι τα "συμπτώματα" )δεν υπάρχει λόγος.

Και εμένα δεν μου ρευόταν πάντα, αλλά δεν θυμάμαι από ποιά ηλικία. Θυμάμαι σίγουρα τον παιδίατρο να λέει ότι με το θηλασμό δεν είναι απαραίτητο ότι θα καταπιεί και αέρα μαζί με το γάλα, οπότε ...Απλά, μπρεί να έχει πιει παραπάνω από ότι χωράει το στομαχάκι του και να πρέπει να βγάλει "γουλίτσα"...

as1cJLP0g410000MDAwOGQ0fDAwMDMxODhkfEVpc2FpIG1hemkgbWFz.gif

as1cONE0g410000MDA4NDczZHwwMDAxMjM1ZHxZb3UgYXJlIHdpdGggdXM.gif

Εγω χρησιμοποιω θηλαστρο!!! Προσπαθω μετα απο καθε γευμα την μερα να βγαλω λιγο γαλα ετσι ωστε το βραδυ να εχω ενα μπουκαλι 90 μλ γιατι δεν χορτενει με το δικο μου!!!! Απο της 1900 εως της 2330 ειναι στο στηθος, στης 2330 που εχω κουραστει δινω αυτο που εχω αντλησει και κοιματε αλλιως μπορει να μεινει στο στηθος εως και της 0130!!!!!

Την μερα δεν εχω αυτο το προβλημμα τρωει και κοιματε καθε 2-2,5 ωρες!!!!!

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Διαφημίσεις

Η αληθεια ειναι πως ειναι πολύ κουραστικο το θηλαστρο, μακαρι να αυξηθει η παραγωγη μου με τους συχνους θηλασμους και να το κοψω!!!!

Αληθεια ποση ωρα κρατατε το μωρο μετα τον θηλασμο για να ρευτει??? Εαν εχει κοιμηθει δεν ξυπναει οταν το βαζετε να ρευτει????

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Καλησπέρα, κορίτσια!

Τι κάνετε; Εγώ ακόμα στην αναμονή...

Για το θηλασμό δεν μπορώ να μιλήσω εκ πείρας, αφού ακόμα αναμένεται ο μπέμπης, αλλά θεωρητικά ξέρω ότι τα μωράκια που θηλάζουν πολλές φορές δεν ρεύονται, όπως είπε κι η Thanoula.

Μάγδα, αναρωτιέμαι γιατί βγάζεις το γάλα με το θήλαστρο για να το δίνεις το βράδυ; Δεν είναι πιο σπαστικό να πρέπει να αποστειρώσεις το μπουκάλι κλπ από το να αφήσεις το μωράκι απλώς να θηλάσει άλλη μια φορά;

Επίσης, οι ήδη μανούλες, έχω μια απορία: πότε αλλάζετε τα μωράκια σας, πριν ή μετά το θηλασμό; Μετά δεν τα παίρνει ο ύπνος, δεν τα αναστατώνει η αλλαγή της πάνας;

tt18a28c.aspx

Καλησπέρα, κορίτσια!

Τι κάνετε; Εγώ ακόμα στην αναμονή...

Για το θηλασμό δεν μπορώ να μιλήσω εκ πείρας, αφού ακόμα αναμένεται ο μπέμπης, αλλά θεωρητικά ξέρω ότι τα μωράκια που θηλάζουν πολλές φορές δεν ρεύονται, όπως είπε κι η Thanoula.

Μάγδα, αναρωτιέμαι γιατί βγάζεις το γάλα με το θήλαστρο για να το δίνεις το βράδυ; Δεν είναι πιο σπαστικό να πρέπει να αποστειρώσεις το μπουκάλι κλπ από το να αφήσεις το μωράκι απλώς να θηλάσει άλλη μια φορά;

Επίσης, οι ήδη μανούλες, έχω μια απορία: πότε αλλάζετε τα μωράκια σας, πριν ή μετά το θηλασμό; Μετά δεν τα παίρνει ο ύπνος, δεν τα αναστατώνει η αλλαγή της πάνας;

Στην αρχή και μέχρι να εδραιωθεί ο θηλασμός το αλλάζεις με την αλλαγή στήθους. Δηλ. Θηλάζεις από το ένα, το αλλάζεις για να ξυπνήσει και το πας στο άλλο στήθος να πιει και από εκεί λίγο.

Μετά.......δεν θυμάμαι καθόλου, το πιστεύεις; Πραγματικά δεν θυμάμαι τι έκανα μετά...Περιμένω και εγώ κάποια μανούλα να πει, μπας και θυμηθώ.....

as1cJLP0g410000MDAwOGQ0fDAwMDMxODhkfEVpc2FpIG1hemkgbWFz.gif

as1cONE0g410000MDA4NDczZHwwMDAxMjM1ZHxZb3UgYXJlIHdpdGggdXM.gif

νά'μαι κ εγώ..... λοιπόν δεν ξέρω να σας βοηθήσω.....

Μάγδα κ εγώ το θεωρώ πολύ μεγάλο βάσανο το θηλαστρο αφού θηλάζεις.

λοιπόν τα νέα μας, 3280 φτάσαμε κ το άλο σάββατο θα μπω για την καισαρική. υπάρχει ένα πολύ μικρό ενδεχόμενο για πέμπτη, αλλά ως σίγουρο έχουμε το σάββατο. αυτά.... κατά τα υπόλοιπα μια χαρά. θα μου διορθώσει κ την τομή γιατί όπως είχα πει παλιά, είναι χάλια λόγω (μάλλον) βιασύνης της κατάστασης τότε.

WeDjp2.png

0hUop3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...