Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλημέρα κορίτσια μου.

Παρότι το ΣΚ ήταν πολύ δύσκολο, προσπάθησα να σκεφτώ τα επόμενα βήματα. Πήρα έκλεισα στο Ελενα στο τμήμα αποβολών, πήρα έκλεισα με ανδρολόγο και εναλλακτικά να πάρω μια γνώμη από 2 άλλους εξωσωματιστες. Μετα ήρθα γραφείο αλλά αδυνατώ να συγκεντρωθώ σε οτιδήποτε. Νιώθω εξαντλημένη συναισθηματικά.

Καλη βδομάδα σε όλες. 

Μανούλες Αυγούστου 2013

liana87

Recommended Posts

Κορίτσια μου εγώ στο γιο μου μόνο υπομονή έκανα με τις δυσπεψίες.. Γενικά, να τρώτε πολύ ελαφριά γεύματα κ συχνά.. Μην αφήνετε το στομάχι σας κενό πολλές ώρες είναι χειρότερα.. ίσως νιώσετε καλύτερα.. πχ μια δυο φρυγανιές κ ένα μικρό κομάτι τυρί είναι ότι πρέπει! Καμιά σοδίτσα πίνω κ εγώ, ένα μικρό ποτηράκι πολύ πολύ αραιά.. προσπαθώ να αποφεύγω το ανθρακικό (αλλά με τρβάει πολύ το άτιμο!!!)

Όταν βγαίνετε έξω, τι πίνετε?

kK3bp2.png

dKVVp3.png

01/08/04 Και συνεχίζουμε..

Διαφημίσεις

Για μένα κορίτσια τελείωσε....... δεν θα είμαι μανούλα Αυγούστου.

Δυστυχώς σταμάτησε η καρδούλα του... με άφησε το μικρό μου...

Δεν θέλω στην κατάσταση σας να στεναχωρήσω και να αγχώσω καμία σας με την δική μου περίπτωση...

Καλή συνέχεια σε όλες σας...!!!!!

Εύχομαι σε όλες να έχετε μια τέλεια εγκυμοσύνη και να κρατήσετε τα παιδάκια σας αγκαλιά ΥΓΙΕΣΤΑΤΑ!!!!!

Ιωάννα μου τί κρίμα... εύχομαι καλή δύναμη και σύντομα να έχετε ένα νέο μωράκι στη ζωή σας! Πολύ λυπάμαι!

Καλημερα κοριτσια. Θελω να ρωτησω οσες γνωριζουν ή εχουν ακουσει κατι... Ειναι καλο το να σταυρωνουν την κοιλια της εγκυου? Μου το εκανε μια χθες και ενιωσα πολυ αβολα.... Μιλαω για κανονικο σταυρωμα πανω στην κοιλια και οχι απλα την χειρονομια απο αποσταση.. :confused:

Εγώ Μαριάννα μου δε δίνω ιδιαίτερη σημασία σε αυτά που κάνει ο κόσμος, ο καθένας έχει τις δικές του συνήθειες και άντε τώρα να βγάλεις άκρη.

3 φορές μου έχουν χαιδέψει την κοιλιά, και δεν είπα τίποτα. Απλά το αφήνω να περάσει. Τη μια μάλιστα που ήταν ο πεθερός μου, μου φάνηκε περίεργο αλλά χάρηκα κιόλας.

Ιωαννάκι κι εγώ είχα δοκιμάσει σουρωτή, αλλά με έστελνε κατευθείαν για εμετό! Η αλήθεια είναι ότι δε θέλω να πάρω και φάρμακα, όσο μπορώ να τα αντιμετωπίζω με φυσικούς τρόπους... Πότε θα πας για αυχενική εσύ;

την τριτη εχω αυχενικη

pXU3p2.png?EiDCGUBk

empty.gifIA2Ep2.png?qFHIC4kY

Κορίτσια μου εγώ στο γιο μου μόνο υπομονή έκανα με τις δυσπεψίες.. Γενικά, να τρώτε πολύ ελαφριά γεύματα κ συχνά.. Μην αφήνετε το στομάχι σας κενό πολλές ώρες είναι χειρότερα.. ίσως νιώσετε καλύτερα.. πχ μια δυο φρυγανιές κ ένα μικρό κομάτι τυρί είναι ότι πρέπει! Καμιά σοδίτσα πίνω κ εγώ, ένα μικρό ποτηράκι πολύ πολύ αραιά.. προσπαθώ να αποφεύγω το ανθρακικό (αλλά με τρβάει πολύ το άτιμο!!!)

Όταν βγαίνετε έξω, τι πίνετε?

εγω οσες φορες εχω βγει που δεν ειναι κ πολλες γιατι με τις αναγουλες που να πας επαιρνα φυσικο χυμο

pXU3p2.png?EiDCGUBk

empty.gifIA2Ep2.png?qFHIC4kY

Διαφημίσεις

Εγώ προχθές που βγήκα με τις φίλες μου, πήρα μια μπύρα χωρίς αλκοολ.. Αν βγω για ''καφέ'' πέρνω κ εγώ φυσικό, ανάμεικτο που είναι η αδυναμία μου!!! Βάλε βρε Ιωαννάκι ένα τικεράκι να βλέπουμε την εβδομάδα που είσαι!!!

kK3bp2.png

dKVVp3.png

Εγώ όταν βγαίνω για καφέ πίνω καφέ! Κανονικό με τη ζαχαρίτσα του, το αφρογαλάκι του.... Μια φορά την εβδομάδα νομίζω το δικαιούμαι, ε; Όταν βγαίνουμε για βράδυ βάζω κρασί αλλά πίνω 2-3 γουλιές τελικά... Στο σπίτι μόνο νερό! Άντε να έρθει το καλοκαιράκι να τσακίσουμε τη buckler!!!

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

Εγώ όταν βγαίνω για καφέ πίνω καφέ! Κανονικό με τη ζαχαρίτσα του, το αφρογαλάκι του.... Μια φορά την εβδομάδα νομίζω το δικαιούμαι, ε; Όταν βγαίνουμε για βράδυ βάζω κρασί αλλά πίνω 2-3 γουλιές τελικά... Στο σπίτι μόνο νερό! Άντε να έρθει το καλοκαιράκι να τσακίσουμε τη buckler!!!

like!!! ΧΑχαχα! Εγώ πίνω ένα καφεδάκι τη μέρα τώρα που έχω εξεταστική.. Από Παρασκευή που τελειώνω θα το περιορίσω σε δυο τη βδομάδα!! Έχω ρωτήσει κ τον ντοκτορ κ μου είπε ένα καφεδάκι την ημέρα είναι οκ! Κ από αλκοόλ ένα δυο ποτηράκια το πολύ τη βδομάδα.. Γενικά το χω κόψει.. Με ζόρισε λίιγο στην αρχή γιατί πίναμε ένα ποτάκι κάθε βράδυ στη σχολή (βραδυνές ώρες το μάθημα δεν παλεύεται!!) Τώρα οκ! ΔΕν πολυβγαίνω κ νύχτα, οπότε κομπλέ!!! :-P

kK3bp2.png

dKVVp3.png

Κι εμένα μου είχε πει καθημερινά 1-2 ποτήρια καφέ και κρασάκι 1-2 φορές την εβδομάδα! Ευτυχώς με τις αναγούλες και τους εμετούς τα έκοψα όλα, ακόμα και το τσιγάρο!!! Ο μπέμπης φροντίζει για τη μανούλα του...

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

Κι εγώ για βράδυ έξω πίνω μπύρα χωρίς αλκοολ, αλλά σε πολλά μέρη δεν έχει. Τις προάλλες πήγα και βρήκα κάποιες φίλες μου σε ένα μπαρ (γουαουουουουου!!!!) και ήπια σόδα. Αλκοολ, κρασί δηλαδή έχω πιει 3-4 φορές μισό ποτηράκι και όταν το κάνω το χαίρομαι πολύ. Αλλά είναι πολύ λίγο και πολύ σπάνιο.

Τον καφέ τον έχω κόψει εντελώς... Και έξω δεν παίρνω γιατί πριν 2 εβδομάδες που πήγα με μια φίλη μου, ζήτησα ντεκαφεινέ αλλά είμαι σίγουρη ότι ήταν κάργα καφεινέ!! Το κατάλαβα και από τη γεύση, όταν μου τον έφεραν. Εκείνη τη μέρα κοιμήθηκα στις 5 το πρωί. Οπότε είπα τέρμα και οι ντεκαφεινέ στις καφετέριες, γιατί πολλές φορές σε κοροιδεύουν. Πάλι κι εκεί με καμιά σόδα ή κανα τσάι τη βγάζω.

Όχι βέβαια ότι βγαίνω και τόσο πολύ πια... :(

Διαφημίσεις

Κι εμένα μου είχε πει καθημερινά 1-2 ποτήρια καφέ και κρασάκι 1-2 φορές την εβδομάδα! Ευτυχώς με τις αναγούλες και τους εμετούς τα έκοψα όλα, ακόμα και το τσιγάρο!!! Ο μπέμπης φροντίζει για τη μανούλα του...

Ξέρει τι κάνει ο μπέμπης!!!!

kK3bp2.png

dKVVp3.png

Καλημέρα κορίτσια

Εμένα ο καφές δε μου αρέσει και το αλκοόλ επίσης, παλιότερα έπινα κανένα ποτηράκι κόκκινο κρασί η στο τσακίρ κέφι κανένα κοκτέιλ αλλά από τότε που έμεινα έγκυος δε θέλω ούτε να το δω! Όμως είμαι εθισμένη στην coca cola όταν λοιπόν έπρεπε να την κόψω τα έβαψα μαύρα:(:(:( το πρώτο τρίμηνο αφού ρώτησα το γιατρό έπινα 2-3 γουλιές για να ξεγελάσω τον εαυτό μου τώρα πίνω 2-3 την εβδομάδα, προσπαθώ όχι ολόκληρες!!!!! Όταν λοιπόν βγαίνω έξω ότι και να πάρω δεν το πίνω;)

Ιωάννα μου λυπάμαι πολύ κοπέλα μου, ευχομαι συντομα να ξαναμεινεις εγκυος!!! Ξερω πως νιωθεις το περασα 2 φορές!!! Νομιζω ομως πως το καλύτερο ειναι να μην σε παρει απο κάτω!!!! Να ξαναπροσπαθησεις συντομα!!!!Φιλάκια

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...