Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• dimu.tra Σε ευχαριστώ για την απάντηση...Ναι γνωρίζω την ανακατοσουρα του δημοσίου αλλά και τα λεφτά για τις ιδιωτικές κλινικές πολλά..Εννοεις να πάω επίσκεψη στο ιατρείο του γυναικολόγου κ να του πω αν μπορεί να μου κάνει λαπαροσκόπηση σε δημόσιο κ πόσα θέλει αν καταβαινω σωστά Ε;

Μανούλες Αυγούστου 2013

liana87

Recommended Posts

καλά κ εγώ όλο κάτι θυμάμαι..... πάλι όλο το σπίτι θα κουβαλήσουμε...χαχααχαχαα

ναι καισαρική θα ξανακάνω. 2 γιατροί μου είπαν κατηγορηματικά όχι στο φυσιολογικό. μου έχει πει 5-8/9 θα γεννήσω, αλλά την Παρασκευή ναι όντως θα οριστεί το τελικό ραντεβού. έχω αγωνία η αλήθεια ε'ιναι, αλλά από την άλλη προσπαθώ να καθησυχάσω κ τους γύρω μου.

WeDjp2.png

0hUop3.png

Διαφημίσεις

Νομιζω οτι καλα κανουν και ειναι κατηγορηματικοι..............εχουν περασει μονο 2,5 χρονια απο την προηγουμενη φορα...............ειναι λιγα για να το διακινδυνεψουν!

Παντως εγω πιστευω απο εβδομαδα θα σου πει να πας να γεννησεις.................Πριν της 5/9.............τι αγχωνεσαι? μηπως δε το ξαναεζησες? τωρα θα μου πεις για να πανε ολα καλα για σενα και το μωρο...........δικιο εχεις αλλα μη το σκεφτεσαι...........να σκεφτεσαι οτι πραγματι θα πανε ολα καλα!

UW0Gp2.png

wlX5p3.png

είναι κατηγορηματικοί (απ'ότι μου είπε η εδώ γυναικολόγος) επειδή μένω μακριά κ αν αρχίσουν οι συσπάσεις κ εγώ έχω κ ταξίδι να κάνω δεν το διακυνδυνεύουν επειδή μπορεί να γίνει ρήξη μήτρας κ εκεί πρέπει μέσα σε λίγα λεπτά να γίνει χειρουργείο. οπότε.... γιοκ. όχι οτι με πειράζει, απλά ρώτησα.

την προηγούμενη φορά είχα κάνει ολική νάρκωση λόγω κατάστασης, οπότε απλά ξύπνησα κ είχαν όλα τελειώσει. ούτε το παιδί είχα κοντά μου. τώρα λογικά θα γίνει με επισκληρήδιο οπότε είναι καινούρια εμπειρία για εμένα....

WeDjp2.png

0hUop3.png

Α, καταλαβα..............λογικο ακουγεται λοιπον...............καινουρια εμπειρια λοιπον οποτε αναμενομενη η αγωνια σου...............ολα καλα να πανε Ζουνιτσα κι ευχομαι απο εβδομαδα να το εχεις αγκαλια το μωρακι σου...................τελικα τελευταια θα μεινω...............

Θα σε χαιρετισω για να κανω φαι, να φαω και να ξαπλωσω λιγο............το απογευμα θα ερθει η μαμα μου για καθαριοτητα οποτε να παρω δυναμεις...........τα λεμε αυριο μαλλον!

UW0Gp2.png

wlX5p3.png

Διαφημίσεις

Ζουνιτσα και Δωρακι καντε λιγη υπομονη και θα ερθει η ωρα να αγκαλιασετε τα μπεμπακια σας!! Ιωαννα συμφωνω οτι δεν πρεπει να μας γινεται εμμονη ο αποκλειστικος θηλασμος αλλα αξιζει τον κοπο η προσπαθεια και φυσικα χρειαζεται σωστη ενημερωση, επιμονη και υπομονη! Κι εγω εχω ενα λαιμαργο τερατακι που μου ματωσε τις θηλες ηδη απο το μαιευτηριο, φυγαμε με λιγο ικτερο και ολη την πρωτη εβδομαδα εχανε βαρος αλλα με το πεισμα το δικο μου και την καθοδηγηση της παιδιατρου καταφεραμε να θηλασουμε!

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

Ζουνιτσα κ Δωρακι υπομονη κ πλησιαζει η μερα που θα κρατησετε τα μπεμπακια σας αγκαλιτσα!! Ιωαννακι μου οι πρωτες μερες με το θηλασμο ειναι δυσκολες αλλα μετα ολα βρισκουν τοδρομο τους! Προσεξε μονο μη σου "πετρωσει" αν το νιωσειε να βαραινει να κανεις μαλαξεις χχχμε ντουζακια με χλιαρο νερο! Εμενα με βοηθησαν πολυ κ κομπρεσες με χαμομηλι! Καλα κοριτσια δε το συζητω. Αν ποτε καταφερω κ κανω τριτο παιδακι δεν ξαναγενναω καλοκαιρι! Χειμωνα κ παλι χειμωνα!!!! Αληθεια ποιες εισαστε ακομα εγκυουλες? Εκτος απο ζουνιτσα κ δωρακι κ η λιανα καποια αλλη???

kK3bp2.png

dKVVp3.png

01/08/04 Και συνεχίζουμε..

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσια!!!!ευτυχως απο χτες εχω κατεβασει αρκετο γαλα κ την θηλαζω τρεχει απ εξω σας λεω χαχα.πηγαμε στην παιδιατρο μας βρηκε μια χαρα της πηραν αιματακι κ εκλαιγε πολυ η μικρη μου.Ζουνιτσα η επισκληριδιος δεν ειναι τιποτα τζαμπα φοβομουνα,δεν ποναει καθολου.εγω ειχα εναν φοβερο αναισθησιολογο.μου κανε ξυλοκαινη πρωτα ενοιωσα ενα ελαφρυ τσιμπημα κ μετα τιποτα.μετα απο κανα μισαωρο αρχισε να βαραινει ολο το σωμα.οταν ξεκινησε η καισαρικη δεν πηρα χαμπαρι οτι με ειχαν ηδη κοψει κ οτι το μωρο κοντευε να βγει,ενοιωθα μονο ενα τραβφγμα κ ενα πατημα με το που βγηκε το μωρο μου κανε κ μια χαλαρωτικη ενεση κ κοιμηθηκα ενω με ραβανε ξαφνικα ξυπναω κ μου λενε σε 2 λεπτα εχουμε τελειωσει.για 2 μερες ειχα το καθετηρακι της επισκληριδιου οπου μου βαζανε μορφινη για να μην ποναω κ ολα καλα.

pXU3p2.png?EiDCGUBk

empty.gifIA2Ep2.png?qFHIC4kY

καλημέρα κορίτσια μου!!!!!!!

Ιωαννάκι ευχαριστώ για την περιγραφή. η αλήθεια είναι οτι συλέγω πληροφορίες. ήσουν κατατοπιστικότατη. μπράβο για το γάλα. θέλει λίγο δουλειά αλλά αξίζει τον κόπο.

κορίτσια γέννησε κ η Λιάνα στις 00,04 σήμερα!!!!!! ήρθε ο μπέμπης της!!!!!! να της ζήσει!!!!!!

WeDjp2.png

0hUop3.png

Κορίτσια καλημέρα!

Έκανα αρκετό καιρό να μπω στο forum, οι εξελίξεις υπήρξαν καταιγιστικες!

Κατ΄αρχην να ευχηθω σε όλες όσες έγιναν ήδη μανουλες να σας ζήσουν τα μπεμπακια σας! Να ειναι όλα υγιή και καλοτυχα!

Ο μπεμπης μας γεννήθηκε τελικα 14/8. Δυο ημέρες πριν είχα ραντεβού με το γιατρό, όπου διαπίστωσε διαστολη! Μου λέει : μέχρι το τέλος της εβδομάδας γενας!

Χαρα εγω, γιατι μια εβδομάδα πριν ο τραχήλος κλειστος και απο συσπασεις μηδέν...γυριζω σπίτι, απο το ραντεβού,έρχεται το απόγευμα, και βλέπω μια ανεπαίσθητη ροζ βλέννα στο εσώρουχο... Προετοιμασμένη απο το γιατρό ότι αυτο μπορει να συμβεί και ότι ειναι δείγμα ότι είμαστε σε καλο δρόμο, πέφτω και κοιμάμαι, ήσυχα-ήσυχα...την επόμενη ημέρα Τρίτη και 13 έλα που με έπιασε μια ανησυχία, λέω : Ασε καλύτερα μην γεννησουμε σήμερα, δεν μου κολλάει η ημερομηνία!καθομαι λοιπόν σαν την κλωσσα όλη την ημέρα στο κρεβάτι μην σπάσουν τα νερά! Να μην τα πολυλογω, το βράδυ περισσότερο αιμα, και λέω μέσα μου να δεις που αυριο θα γέννησω! Και κοιμάμαι μετα απο πολλές εβδομάδες πολυ πολυ καλα και χορταστικα! Το άλλο πρωί 14/8 πάμε στο ραντεβού με το γιατρό, με εξετάζει και μου λέει: Μα εσυ έχεις διαστολη 4! Εγω να μην έχω καταλάβει τιποτα πέρα απο πονάκια περιόδου! Και κάπου εκει αρχίζει το πρόβλημα μια που δεν είχα σχεδόν καθόλου συπασεις! Τι να με κάνει και ο γιατρός? να με αφήσει να φύγω και να επιστρέψω τρέχοντας με καμία διαστολη του τύπου γενναω τώρα και να μην το έχω καταλάβει; Τέλος πάντων αποφασίζουμε τέχνητους πόνους και σπάσιμο νερών μπάς και προχωρήσει η διαδικασία! Κάθομαι λοιπόν 10 ώρες με τους πόνους ( πραγματικα ήταν κάτι ανεκτό, αντίθετα με τα όσα είχα ακούσει μέχρι τότε και φοβόμουν...) περνάει κάθε τόσο ο γιατρός, με εξετάζει και αυτός και η μαια, αλλα τιποτα! Διαστολη στα ίδια...ε, κάπου αργά το απόγευμα, καταλήξαμε στο αναπόφευκτο, καισαρικη...και τελικα καλα κάναμε γιατι ο μικρός κατέβαινε με το πλάι και είχε σφηνωθει σε λαθος σημεία και όσο και να προσπαθούσαμε δεν θα είχαμε αποτέλεσμα. Αφού τον τραβούσαν 2 για να βγει, και εγω παρόλη την επισκληριδιο, το καταλαβα πολυ καλα το τράβηγμα... Ο μπεμπης θηριακι 3430 και 52 εκ!

Ε, απο εκείνο το βράδυ δεν αποχωριστηκαμε καθόλου, τον είχαμε rooming in στο δωμάτιο, και αυτο βοήθησε τρομερά σε πολλα επιπεδα και κυρίως με το θηλασμο...βέβαια τώρα που γυρίσαμε σπίτι ζοριζομαστε λιγάκι με αυτο το τελευταίο, κυρίως γιατι απο παντού πήρα αντικρουόμενες απόψεις. Τελικα ίσως η καλυτερη ήταν η ΄΄ασε τον αν φάει όση ώρα θέλει, όσο θέλεί΄ αλλα και πάλι προκύπτουν διάφορα θέματα...

Συγνώμη για το μεγάλο post, είπα αφού βρήκα μισή ώρα ησυχία να σας γράψω την ιστορία μου!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...