Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 11 ώρες πρίν, Blue Velvet είπε:

Πήγα χθες ναι!Όλα σούπερ,αυχενική 2,2 και όλα φυσιολογικά,ούτε νιπτ δεν θα κάνω.Και τελικά αγοράκι 😊 Εύχομαι σε όλες να γίνουν σύντομα μανουλες και να γεμίσουν οι αγκαλιές τους με πολλά μωράκια❤️ 

Συγχαρητηρια κοριτσακι μου!! Ποσο τελεια νεα!! Με το καλο ο μπεμπουλης!!❤❤ 

11 ώρες πρίν, amelena είπε:

Κορίτσια από χθες άρχισαν οι έντονες ναυτίες! Δεν ξέρω τι να κάνω να τις ανακουφίσω… καμία ιδέα;

Καλημερα! Το ειχα γραψει κ σε μια αλλη κοπελα εδω. Οι φρυγανιες ειναι η λυση για ανακουφιση. Τρως αρχικα 1 με 2 μολις ξυπνησεις, πριν σηκωθεις απο το κρεβατι, για να κρατησουν τα πρωινα υγρα!! 

• Ευχαριστώ 1

Μανούλες Αυγούστου 2013

liana87

Recommended Posts

ιωαννακι σιγορεψου οτι το παιδι δε πιανει μονο τη θηλη αλλα και μερος της θηλαιας αλου το γυρω γυρω η θηλη δεν πρεπει να ποναει ανυπόφορα ισως λιγο στην αρχη για κανα λεπτο και λιγοτερο μεχρι να αρχισει να ξεφουσκωνει! μη δινεις ξενο και αν δεις οτι σου κοιμαται η δε ρουφαει εντονα πειραξε το μυτουλα χερακια ποδαρακια να ξυπνησει

Διαφημίσεις

ΚΑλημερα κοριτσια................

Ιωαννακι να σου ζησει η μπεμπα..................υπομονη και με τους πονους και με το θηλασμο.............εγω συμβουλες δεν ξερω να σου δωσω ακομα...............θα μου δινεις εσυ σε λιγο που θα παρεις το κολαι!!!!!!!!

Ζουνιτσα κι εγω δεν την παλευω αλλο με το περπατημα...............σταματησα το μαγαζι απο αυτη την εβδομαδα κι αν θα βγω πηγαινω εδω κοντα μια βολτουλα αλλα σερνοντας.............και κουραζομαι και ζεσταινομαι και ποναω και το μονο που σκεφτομαι ειναι ποτε θα φτασω σπιτι...........αχ υπομονη λιγο ακομα................αφου ξεγεννησουμε ολο το καφε θα ερθει κι η σειρα μας................εγω εχω ραντεβου αυριο στο γιατρο...........για να δουμε!

Οι υπολοιπες τι κανετε?

UW0Gp2.png

wlX5p3.png

καλημερα κοριτσια!!!

ιωαννα προσεξε αυτα που σου ειπαν τα κοριτσια και θα τα πατε μια χαρα με τον θηλασμο

οσο για το ξενο γαλα που εδωσες,μην στεναχωριεσαι και γω ειχα δωσει στον δικο μου,

οσο ημερων ειστε και σεις, το παλευαμε και μεις να πιασει σωστα το στηθος, αφου για 2-3 μερες θηλαζα παρεα με την μανα μου.....μου κρατουσε το στηθος κοριτσια και γω το μωρο,προσπαθουσα βρω την σωστη σταση, ασε που πονουσε και η τομη.....γενικα οι πρωτες μερες στο σπιτι ηταν λιγο δραμα,αλλα τα καταφεραμε,και μετα επιανε την ρωγα αμεσως! οποτε ιωαννα μην αγχωνεσαι, να εχεις λιγο υπομονη και ολα θα πανε καλα!!

Ζουνιτσα κ Δωρα κουραγιοοοοοοο λιγη ουριτσα εμεινε μονο,φαγατε ολοκληρο γαιδαρο!!!!!!!

NkOFp3.png

Διαφημίσεις

Βρε Ζουνιτσα..................αντε εγω ημουνα πρωταρα.........εσυ που ειχες κανει ηδη ενα παιδι κι απ'οτι βλεπω παλι ησουν εγκυος καλοκαιρι.........δεν εμαθες και το 2ο να το εκανες χειμωνιατικο? χαχαχαχαχαχαχα...............Εγω παντως το 2ο πρωτα ο Θεος θα το κανω μεχρι τελη Απριλιου............δηλαδη επαφες απο Μαρτιο μεχρι αρχες Αυγουστου το πολυ............μετα λουκετο!!!!!!!!! Φανταζομαι παλευεται καλυτερα ο χειμωνας τους τελευταιους μηνες!!!!!!

UW0Gp2.png

wlX5p3.png

Καλημερα μανουλες και λοιπες εγκυουλες...

ioannaki να σου ζησει το μωρακι σου,γερο και δυνατο.

Κοριτσια με το θεμα του θηλασμου ακουγονται πολλα και καλο ειναι να ακολουθουμε τη συμβουλη του παιδιατρου μας.Εμας πχ 2 παιδιατροι και 2 μαιες μου ειπαν το μωρο ενα τεταρτο σε καθε στηθος πρεπει και οχι να μαθαινει να πιπιλαει το στηθος αλλα μονο να τρωει...Οι μαιες στο μαιευτηριο μου ελεγαν οσο θελει το μωρο και ενα βραδυ το θηλαζα 2 ωρες με αποτελεσμα να κουραστω παρα πολυ 2η μερα που ειχα γεννησει,να μου κανει χειροτερα τη θηλη και η παιδιατρος μου ειπε πως οχι αυτο δεν ειναι σωστο...Οπως και εμενα ο μικρος μου πληγωσε τις θηλες ασχημα οχι απο λαθος σταση γιατι ζητουσα να με παρακολουθησουν να δουν αν κανω λαθος αλλα απο λαιμαργια.Τα λαιμαργα παιδια τραυματιζουν τις θηλες!!!Μετα απο συμβουλη τις προισταμενης πηρα τα κοχυλια στηθους (ετσι λεγονται) και με εσωσαν.

Το θεμα ειναι οτι για το θηλασμο ακουγονται πολλα.Ειμαι βεβαια υπερ και το τι περασα για να θηλαζω εστω και λιγο δεν λεγεται αλλα αυτη η πορωση που εχουν και καποιοι με το θηλασμο δεν την καταλαβαινω!!!

Ο μικρος μου κανει μεικτη διατροφη.Πινει απο 100 μεχρι 130 ml ξενο το γευμα αλλα πριν θα θηλασει λιγο και θα γκρινιαξει μολις αρχισει να μην ρουφαει πολυ...Ξεκινησα με ολη τη διαθεση να τον θηλασω αποκλειστηκα αλλα λογω ικτερου δεν τα καταφεραμε...

Κατα τα αλλα σε 2 εβδομαδες εχουμε το 1ο εμβολιο και λεω πως περασε ο καιρος.Συγνωμη για το μεγαλο μην αλλα διαβαζω πολλα ε και εκνευριζομαι (οχι εδω για να μην παρεξηγηθω αλλα σε αλλα site).Εδω ευτηχως βοηθαμε η μια την αλλη και δεν κρινουμε...

Xr0Qp3.png

7yzup3.png

zounitsa μου τι κανετε?η μικρη σου?Αντε υπομονη λιγο εμεινε....

sangreluna επειδη ειχα δει την ερωτηση σου σχετικα με το σεχ αλλα δεν ειχα χρονο να απαντησω.Στο πρωτο παιδακι μου που γεννηθηκε 3.700 σχετκα μεγαλο μωρο μετα τις 40 μερες με ειχε συμβουλευσει ο γιατρος μου να χρησιμοποιησουμε προφυλακτικο με λιπαντικο γιατι λογω της μεγαλης περιοδου αποχης αλλα και το οτι ταλαιπωρηθηκε αυτη η περιοχη θα το βοηθησει να μην πονεσεις γιατι μπορει την πρωτη φορα να νιωσεις καποια ενοχληση...

Xr0Qp3.png

7yzup3.png

Διαφημίσεις

Δωράκι μου, την είχα πετύχει τη μικρή.... τερ 25/4 κ μετά τέλος. οπότε το καλοκαίρι ήμουν σε χαμηλούς μήνες. τώρα μου ξέφυγε.....χαχαχαχχααα

A, καλα λες.................αν θυμαμαι καλα στις 31 ή 32 εβδομαδες γεννησες ε?

Που να ηξερες σωστα.............ανκανεις 3ο λοιπον τωρα θα ξερεις..............χαχαχαχαχαχα................ζορικοι το καλοκαιρι οι τελευταιοι μηνες!!!!!!!

UW0Gp2.png

wlX5p3.png

31 γέννησα, θα γεννούσα κανονικά τέλος Δεκέμβρη. καλή επόχή κ αυτή.

3ο......????????????????? χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαααααα το άλλο με τον Τοτό το ξέρεις???? εεεεε χαχαχαχαχαχαχαχαα

Ιωάννα μου καλά είμαστε. η μικρή έχει ξεσαλώσει λιγάκι, εγώ δεν έχω κ πολλές αντοχές, τσακωνόμαστε συχνά, το μετανιώνω, έχει φάει κ πολλές κολιές τελευταία.... θα στρώσουμε κ οι 2 που θα πάει...!!!!! εσείς????

WeDjp2.png

0hUop3.png

Το ξερω και το αλλο με το Τοτο και γελαω πολυ αλλα μ'αυτα τα θεματα ασ'το............μη γελας καθολου...............τωρα γελας και ξαφνικα θα σου σκασει μυτη και το 3ο εκει που νομιζεις οτι ολοκληρωθηκε η οικογενεια!!!!!!!!!!!!! Παντως δε θελω να σε στεναχωρησω αλλα οσες ακουγα να λενε οχι οχι, με τιποτα, τα εκανα τα παιδια μου, μετα απο λιγο καιρο τσουπ, να κι αλλο..............

Ναι μια χαρα ειναι ο Δεκεμβρης για γεννα..............τον εχω μεσα στο πλανο μου........χιχιχιχιχι..............απο Μαρτιο ανοιγει το εργοστασιο.............

Τι λεει? Κανενα πονακι εχουμε ή πολυ χαλαρα? Στο μαγαζι πας? Τη βαλιτσα σου τη τελειωσες?

UW0Gp2.png

wlX5p3.png

μωρέ το ξέρω το σενάριο οταν ο ανθρωπος κάνει σχέδια, ο Θεός γελάει..... αλλά δεν αντέχω άλλο 9μηνο κ με 2 πίσω.....!!!!

η βαλίτσα σχεδόμ έτοιμη, τα της τελευταίας στιγμής μένουνε, από πονάκια κατι ψιλοέχω. σαν περιόδου κάτι φορές, στην παλιά μου τομή με τρβάνε όλα.... η λεκάνη μου πονάει πότε από την μια μεριά πότε από την άλλη αναλογα πως κοιμάμε. σηκώνομαι κάνω μια βόλτα να ξεπιαστώ κ ξανά νάνι..(λέμε τώρα). στο μαγαζί κατεβαίνω να περάσει η ώρα, να μαζέψω κ κάτι λογιστικά τελευταία κ άπό Δευτέρα σπίτι.

WeDjp2.png

0hUop3.png

Ε, αντε καιρος να μαζευτεις κι εσυ απο το μαγαζι.................κι εγω δεν αντεχα αλλο!

Τη βαλιτσα παντως κι εγω αν και τη εχω ετοιμη ολο κατι θυμαμαι και συμπληρωνω........θα κανεις παλι καισαρικη ε? Οποτε πολυ πιθανον τη Παρασκευη που θα πας να σου κανονισει ραντεβου απο εβδομαδα ε?

UW0Gp2.png

wlX5p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...