Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 11 ώρες πρίν, Blue Velvet είπε:

Πήγα χθες ναι!Όλα σούπερ,αυχενική 2,2 και όλα φυσιολογικά,ούτε νιπτ δεν θα κάνω.Και τελικά αγοράκι 😊 Εύχομαι σε όλες να γίνουν σύντομα μανουλες και να γεμίσουν οι αγκαλιές τους με πολλά μωράκια❤️ 

Συγχαρητηρια κοριτσακι μου!! Ποσο τελεια νεα!! Με το καλο ο μπεμπουλης!!❤❤ 

11 ώρες πρίν, amelena είπε:

Κορίτσια από χθες άρχισαν οι έντονες ναυτίες! Δεν ξέρω τι να κάνω να τις ανακουφίσω… καμία ιδέα;

Καλημερα! Το ειχα γραψει κ σε μια αλλη κοπελα εδω. Οι φρυγανιες ειναι η λυση για ανακουφιση. Τρως αρχικα 1 με 2 μολις ξυπνησεις, πριν σηκωθεις απο το κρεβατι, για να κρατησουν τα πρωινα υγρα!! 

• Ευχαριστώ 1

Μανούλες Αυγούστου 2013

liana87

Recommended Posts

Διαφημίσεις

καλημερα ζουνιτσα μαγδουλα σιγουρα πιναει η μηπως απλα εχει κολικους; γιατι εκεινη την ωρα τα πιανει... εμας εχει σχεδον στρωσει πλεον αν καταφερναμε να του κοψουμε τα βραδυνα θα ταν αψογος

Καλημερα!! Ιωαννακι να σου ζησει η μπουμπουκα σου! Γερη και δυνατη παντα! Καλη αναρρωση κ σε σενσ! Τι κανετε οι υπολοιπες? Κοριτσια ξερετε αν μπορουμε να παρουμε σημερα τη μιση ευχη? Δεν την πηγα να την παρουμε ακριβως στις 20 μερες κ αναρωτιομουν αν γινεται τωρα!

kK3bp2.png

dKVVp3.png

01/08/04 Και συνεχίζουμε..

Μαρακι γινετε!!! εγω πηρα ευχη πιο νωρις γιατι καθε μερα παμε την μπεμπα στο νοσοκομειο για να της μετρησουν τον ικτερο!!!

Φεγγαρενια υποπτευομαι κολικους γιατι ζοριζεται και οταν κανει κακακια της ηρεμει και κοιματε!!!!

Αληθεια τι γνωμη εχετε για το τσαι μαραθου και την πιπιλα????

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Μαράκι τι να πειράζει καλέ??? εγώ για τις ευχές των 40 ημερών είχα πάει 2 μήνες αργότερα λόγω προωρότητας.

Μάγδα εμάς μας είχαν πει τύλιο για κολικούς κ ναι στην πιπιλα. είναι το ηρεμηστικό τους....

WeDjp2.png

0hUop3.png

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσια!!!

ιωαννα να σας ζησει η μπεμπα σας!!

καλο σαραντισμο να εχετε!!

οσο για την καισαρικη αυτο που σου ειπε η ζουνιτσα,θελει πολυ περπατημα και θα εισαι

μια χαρα!

εγω κοριτσια πιπιλα του βαζω του μικρου οταν ειναι πολυ γκρινιαρης την κραταει λιγο τον παιρνει ο υπνος και την πεταει!

εχω ακουσει και για τον μαραθο και για το τηλιο,δεν εχω δωσει τιποτα ακομα στον μπεμπη βεβαια

NkOFp3.png

Ιωάννα, να σας ζήσει η μπεμπίνα σας, να την καμαρώσετε όπως επιθυμείτε!

Εγώ πάντως κορίτσια πιπίλα δίνω στο μωρό...από το να είμαι συνέχεια με ένα μωρό κρεμασμένο πάνω μου, όχι απαραίτητα γιατί πεινάει, αλλά γιατί απλά θέλει να παίξει, προτιμώ να μάθει την πιπίλα. Επίσης, από το να μάθει να πιπιλάει το δάχτυλο πάλι είναι προτιμότερη η πιπίλα. Ήδη στη μεγάλη μου είμαι σε φάση να της την κόψω, δεν είναι και τόσο τραγική συνήθεια. Το δάχτυλο από την άλλη είναι δύσκολο να κοπεί γιατί είναι πάντα εκεί διαθέσιμο...

Και μια και λέμε για πιπίλες, κορίτσια πολύ προσοχή στο ποια θα δώσετε στα μωρά σας...είμαι παθούσα για αυτό και το αναφέρω...δεν είναι όλες όσες γράφουν ορθοδοντική έτσι όπως λένε. Αυτό μου το εξήγησε η παιδοδοντίατρος που πήγα την κόρη μου και μου έδειξε πως ακριβώς είναι η ορθοδοντική πιπίλα. Δυστυχώς, υπάρχουν πολλές στο εμπόριο που δεν είναι αυτό που λένε και ο κόσμος γενικά δεν το γνωρίζει. Τώρα στον μικρό έχω πάρει μόνο ορθοδοντικές πιπίλες, όπως μου υπέδειξε η παιδοδοντίατρος. Για να ξέρετε, ορθοδοντικές είναι μόνο αυτές που το σχήμα τους δεν έχει καμία καμπύλη αν δηλαδή τις κοιτάξετε από το πλάι θα δείτε μια ευθεία, χωρίς γωνίες. Ελπίζω να το εξήγησα καλά.

Πήραμε και εμείς μισή ευχούλα σήμερα, οπότε με πρώτη ευκαιρία θα αρχίσουμε και εμείς τις βόλτες μας. Μας έφαγε η κλεισούρα και όχι τίποτα άλλο, η κόρη μου μου ζητάει να πάω μαζί της τόσες ημέρες στην απογευματινή της βόλτα και πως να της εξηγήσω γιατί δεν πήγαινα!

κοριτσια καλημερα!!!!!!γεννησα κ εγω την πεμπτη κ χτες επιστρεψαμε σπιτι!!!!!!!!εχω μια μπεμπα η οποια γεννηθηκε 3090!!!!!!!!!!ποναω πολυ απ την καισαρικη αλλα ο γιατρος ειπε οτι σε μια βδομαδα θα μαι καλα!!!!!!!!!με το θηλασμο το προσπαθουμε πολυ αλλα καποιες φορες δεν χορταινει κ δινω κ ξενο.τωρα που ειμαστε σπιτι κ θα τρωω κανονικα ευχομαι να χω πιο πολυ γαλα.θα σας πω αλλη ωρα την δικη μου ιστορια.

Ioannaki28,συγχαρητηρια!!!!να σου ζησει η μπεμπουλα και καλο σαραντισμο!!!να ξερεσ ποσο σε καταλαβαινω με το θηλασμο!!

Διαφημίσεις

Μαγδα, απο το να δωσεις στο μωρο τσαι η χαμομηλι καλυτερα να το πινεις εσυ!! Εγω πινω πρωι και βραδυ μια κουπα χαμομηλι με λιγο γλυκανισο που υποτιθεται οτι βοηθαει για τους κολικους και οντως ο μικρος γκρινιαζει λιγοτερο! Επισης, τουλαχιστον 6 ωρες πριν το βραδυνο υπνο δεν τρωμε οτιδηποτε εχει καφεινη, δηλ. καφε, τσαι, σοκολατα, κοκα κολα κλπ. Αν υποψιαζεσαι κολικους βαζε τη μπρουμυτα πανω στα ποδια σου και χαιδευε της την πλατουλα! Με το θηλασμο κανε λιγο υπομονη.... Εγω τον εχω ολη μερα πανω μου και μου ειπε η παιδιατρος μετα τις 40 μερες θα προσπαθησουμε να τον βαλουμε σε προγραμμα. Για την πιπιλα συμφωνω! Απο το να κλαιει και να βασανιζοναστε ολοι, καλυτερα πιπιλα που κοβεται και πιο ευκολα απο το δαχτυλο μετα! Ο δικος μου δυστυχως δεν τη θελει κι ετσι περναμε ολη τη μερα σαν αυτοκολλητακια!!

Ιωαννακι να σου ζησει!!! Καλη αναρρωση! Με το θηλασμο προσπαθησε να κανεις λιγη υπομονη τωρα στην αρχη και μετα θα ειναι ολα πιο ευκολα. Καλο ειναι να περιορισεις το συμπληρωμα και να τη βαζεις συνεχεια στο στηθος σου, οποτε θελει και για οσο θελει! Κι εγω βασανιστηκα πολυ στην αρχη αλλα τωρα μου αρεσει πολυ που θηλαζουμε ολη μερα! Χιχιχι!

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

καλημερα κοριτσια τι κανετε?αχ ποσο το παλευω με το θηλασμο χτες την ειχα κανα δυωρο στο στηθος κ μολις σταματησε κ γω νομιζα οτι χορτασε αρχισε να ρουφαει τα χαρακια της κ λεει η πεθερα μου το μωρο πειναει δωστης μπουκαλι,λεω οχι αφηστε την δυο ωρες την ειχα στο στηθος ας περιμενουμε λιγο μετα αρχισε να κλαιει κιολας κ ετσι εδωσα ξανα μπουκαλι στεναχωρηθηκα αλλα απο το να μεινει νηστικη,σημερα θα παμε στην παιδιατρο για να της παρει αιμα.α βρε κοριτσια εσας σας ποναει η ρωγα οταν ρουφαει το μωρο?εμενα πολυ νομιζεις πως εχει δοντια κ με δαγκωνει.φυσιολογικο ειναι?ευχαριστω πολυ ολες σας για τις ευχες σας.οι πονοι της καισαρικης συνεχιζονται σε πιο ηπιο βαθμο σημερα λεω να παω να παρω κ μια ζωνη για τη μεση λενε οτι βοηθαει

pXU3p2.png?EiDCGUBk

empty.gifIA2Ep2.png?qFHIC4kY

Ιωαννακι ο θηλασμος και ο πονος τις πρωτες μερες πανε μαζι... Αν εισαι σιγουρη οτι εχετε σωστη σταση αλλα συνεχιζει να σε ποναει προσπαθησε να βρεις κατι να σε ανακουφιζει. Εγω χρησιμοποιω ψευδοθηλες και δεν ποναω καθολου! Επισης, το μωρο χορταινει μια χαρα με το δικο σου γαλα και να μην της δινεις καθολου μπιμπερο μονο και μονο απο το φοβο οτι θα μεινει νηστικη! Θα υπαρχουν μερες που θα θηλαζει επι ωρες και μολις τη βγαζεις απο το στηθος παλι θα κλαιει!!! Ειναι φυσιολογικα ολα αυτα καθ θελει μονο υπομονη και ανθρωπους που θα σε στηριξουν σε αυτο!!! Τι ειναι αυτο το κακο με ολους τους "ειδημονες" που ξερουν παντα τι φταιει στο δικο σου το παιδι, 9 στις 10 φορες αυτο ειναι οτι πειναει και 10 στις 10 το δικο σου γαλα δεν ειναη αρκετο, δεν ειναι θρεπτικο κλπ... Μπορει να ειναι και οι ορμονες αλλα οποτε ακουω τετοια μου ανεβαινει το αιμα στο κεφαλι!

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

καλημερα κοριτσια τι κανετε?αχ ποσο το παλευω με το θηλασμο χτες την ειχα κανα δυωρο στο στηθος κ μολις σταματησε κ γω νομιζα οτι χορτασε αρχισε να ρουφαει τα χαρακια της κ λεει η πεθερα μου το μωρο πειναει δωστης μπουκαλι,λεω οχι αφηστε την δυο ωρες την ειχα στο στηθος ας περιμενουμε λιγο μετα αρχισε να κλαιει κιολας κ ετσι εδωσα ξανα μπουκαλι στεναχωρηθηκα αλλα απο το να μεινει νηστικη,σημερα θα παμε στην παιδιατρο για να της παρει αιμα.α βρε κοριτσια εσας σας ποναει η ρωγα οταν ρουφαει το μωρο?εμενα πολυ νομιζεις πως εχει δοντια κ με δαγκωνει.φυσιολογικο ειναι?ευχαριστω πολυ ολες σας για τις ευχες σας.οι πονοι της καισαρικης συνεχιζονται σε πιο ηπιο βαθμο σημερα λεω να παω να παρω κ μια ζωνη για τη μεση λενε οτι βοηθαει

Για τους πόνους της καισαρικής θυμάμαι ότι περίπου στις 20 μέρες ήμουν απολύτως ικανή να κάνω τα πάντα, δηλαδή είχαν μειωθεί πάααααρα πολύ .

Ιωαννάκι όλα αυτά που μαύρισα μου δείχνουν ότι ίσως να μην έχεις το μωρό σε σωστή θέση και τζάμπα να υποφέρεις. Θα γίνω όσο πιο περιγραφική μπορώ: πρέπει να είναι με σχεδόν όλη τη θηλή στο στόμα της, και αναλόγως με το μέγεθος και το γύρω- γύρω, δηλαδή όλο όσο είναι καφέ χρώμα (αχχχ πιστεύω να κατάλαβες τι εννοώ). Πολύ σηματικό είναι να είναι η θηλή σε ευθεία με το λαιμό του μωρού, υποτίθεται όταν ρουφάει τεντώνεται η θηλή και φτάνει στον ουρανίσκο του. Δεν μπορώ να σου πω κάποια στάση συγκεκριμμένη γιατί εγώ έχω πολυ μικρό στήθος και βολευόμασταν σε όλες τις στάσης, αλλά ίσως μπορούν τα άλλα κορίτσια να σου προτέίνουν τποι στάση τις βόλεψε στην αρχή μέχρι να συνηθίσουν και αυτές και το μωρό...

Αααχ, με το ξένο γάλα θα μειωθεί η δική σου παραγωγή και θα στεναχωριέσαι... πρέπει να βρεις το σωστό τρόπο.. Μα καλά, δεν σου δείξανε στο Νοσοκομείο; Εμένα (και εγώ Αλεξανδρούπολη είχα γεννήσει) μόλις με γυρίσανε στο δωμάτιο η μαία που ήρθε μαζί μου έβαλε και το μωρό στο στήθος να θηλάσει, και αφού το είδε ότι ρουφάει τότε έφυγέ... Βέβαια τους είχα πρίξει ότι θέλω να θηλάσω...

as1cJLP0g410000MDAwOGQ0fDAwMDMxODhkfEVpc2FpIG1hemkgbWFz.gif

as1cONE0g410000MDA4NDczZHwwMDAxMjM1ZHxZb3UgYXJlIHdpdGggdXM.gif

καλημέρες στα κορίτσια!!!!!

λοιπόν, υπομονή με το θηλασμό κ ρώτα κ την παιδίατρο να σου δείξει. η δικιά μας μας μαθαίνει στάσεις. όσο για τους πόνους της καισαρικής δυστυχώς είναι φυσιολογικοί. κάνει κ συσπάσεις η μήτρα με τον θηλασμό κ τραβάνε τα άτιμα τα ράμματα.

όσο αφορά πιπίλα, εγώ ως παθούσα με την μικρή μου με δάχτυλο, θα συμφωνήσω στο ναι στην πιπίλα. εμένα την έπερνε κανονικά την πιπιλα κ ξαφνικά μια ωραία μέρα κ ενώ είχε το δάχτυλό της κοντά στο στόμα (χωρίς να το βάζει μέσα) στον ύπνο της έφτυσε την πιπίλα κ έβαλε το δάχτυλο. 3 προσπάθειες επιτόπου για την πιπίλα κ τζίφος. θέμα δευτερολέπτων ήταν. εεε από τότε πάντα δάχτυλο.... κ όπως είπε η Βιβή θα είναι πάντα εκεί κ διαθέσιμο.... οπότε από εμειρία ναι στην πιπίλα....

κατά τα υπόλοιπα κορίτσια μου, δεν την παλεύω άλλο. θέλω να γεννήσω χτες.... απόρω πως περπατούσατε εσείς που φτάσατε 40 εβδομάδων...... εγώ 37 κ δεν αντέχω άλλο.... την Παρασκευή ραντεβού κ νεότερα!

WeDjp2.png

0hUop3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...