Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, Blue Velvet είπε:

Πήγα χθες ναι!Όλα σούπερ,αυχενική 2,2 και όλα φυσιολογικά,ούτε νιπτ δεν θα κάνω.Και τελικά αγοράκι 😊 Εύχομαι σε όλες να γίνουν σύντομα μανουλες και να γεμίσουν οι αγκαλιές τους με πολλά μωράκια❤️ 

Τέλεια νέα, με το καλό το μικρό σου θαυματάκι, συγχαρητήρια! 

Κορίτσια όποια κοπέλα δεν έχει διαβάσει το It starts with an egg και ενδιαφέρεται να το βρει σαν audiobook, μπορεί μέσω amazon να ενεργοποιήσει την προσφορά της audible με 0,99€/μήνα (ή 0,99 λίρες/μήνα αν χρησιμοποιεί το amazon uk) για τους 3 πρώτους μήνες και να το λάβει με το ticket που σου δίνει η συνδρομή, σαν audiobook. Την προσφορά μπορείτε να την ενεργοποιήσετε από την σελίδα της amazon αν αναζητήσετε το βιβλίο ή αν κατεβάσετε την εφαρμογή audible και συνδεθείτε μέσω amazon λογαριασμού, από το email που θα σας έρθει. Προϋπόθεση πως είναι πολύ καλά τα αγγλικά σας, αν και είναι πολύ καλά ηχογραφημένο σαν audiobook. Το ίδιο ισχύει και για το it starts with the bump της ίδιας συγγραφέως και άλλους τίτλους. Για όσες δεν προλαβαίνουν να διαβάσουν βιβλία είναι πολύ καλό ντιλ! Φυσικά μπορείτε να βρείτε άπειρους τίτλους βιβλίων στα αγγλικά αν σας αρέσει και να ακυρώσετε την συνδρομή σας όποτε θέλετε. 

• Μου αρέσει 1
      • Ευχαριστώ 1

Μανούλες Αυγούστου 2013

liana87

Recommended Posts

Λοιπον Παω αρχες του μηνα στον γιατρο για καρδιοτοκογραφο και μου λεει οτι θα παρουμε όλο τον μηνα!!!! Με κλεινει ραντεβου σε 4 μερες για να κανουμε κολπικο!!!

Εγω γνωριζοντας οτι εχω μελλον ακομη ξεκινησα να κανω βολτιτσες;):):)

Παω σε 4 μερες να με παρει κολπικο για μικροβια κοιταει τον τραχηλό και μου λεει οτι εχει εξαληφθει τελειως να μεινω ξαπλα να παρουμε αλλη 1 εβδομαδα να μεγαλωσει η μικρη!!!

Εγω παλι σκεφτομουν την Φεγγαρενια με διαστολη 2 πηρε 2 εβδομαδες (Τελικα ποτε γεννησες????) αρα δεν αγχωνομαι σκεφτομαι πως εχω 2 βδομαδες μπροστα μου!!!

Το βραδυ στις 12 ακουω ή νιωθω ενα κρακ..... νομιζω οτι η μικρη με κλωτσαει πολύ στην ουροδοχο και παω τουαλετα!!! Μου φευγουν υγρα και εγω νομιζω πως εχω ακρατεια!!!!!!

Παω ξανα για υπνο..... τα υγρα συνεχιζονται και εγω ακομη στην κοσμαρα μου!!!! Τελικα τα υγρα γινονται ροζ ξυπναω την μητερα μου και μεχρι να αποφασισουμε οτι γενναω και να παμε στο Γενεσις ειχε παει 3 το βραδυ!!!

Ο αντρας μου εφτασε στην κλινικη στις 6 και 15 δεν προλαβε να ρωτησει τι κανουμε και ακουσε το κλαμα της μπεμπας που γεννηθηκε στης 6 και 20:):):)

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Διαφημίσεις

αχαχαχα μαγδουλα αυτα είναι...μπραβο σου και να χαιρεσαι την μπεμπουλα λοιπόν 30/7 γεννησα μια μ,ερα μετα την πητ με προκληση ενω η διαστολη εγινε από μονη της και η εξαλειψη κανονικα ο κυριος δεν κατεβαινε γιατι δε χωρουσε ε τελικα χωρεσε με λίγο σκισιμο παραπανω να σου πω κι εγω εχω θεμα δυσκιλιοτητας και ο γιατρος μου δωσε σιροπακι για να μην σφιχτω στην αρχη μεχρι να κλεισουν τωρα είμαι μια χαρα μονο οταν θηλάζω εχω λίγο αιματακι απο κατω. Αν θες σου λεω το σιροπι

Μαγδα εισαι τυχερη που ξεκινησε ο τοκετος μονος του και εξελιχθηκε τοσο γρηγορα!! Κι εγω εχω αρκετα ραμματα αλλα ευτυχως οχι προβλημα δυσκοιλιοτητας! Εκοψα βεβαια και το σιδηρο οποτε ισως βοηθησε κι αυτο... Σημερα μας επεσε ο αφαλος!!!

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

Γεια σας κοριτσια και μωρακια εντος κ εκτος κοιλιας! Τι κανετε? Νεφελη μου το γυμναστηριο το ηθελα παρα πολυ να το ξεκινησω να φανταστεις προτιμαω να κοθμηθω μια ωρα λιγοτερο για να παω γυμναστικη.. κ επειτα βλεπω αυτο που μου λεγαν οτι το δευτερο παιδι μεγαλωνει κ λιγο στον "αυτοματο πιλοτο" δηλ καποια πραγματα που μου φαινοντουσαν βουνο στο πρωτο παιδι τωρα γινονταιπιμυ φυσικα κ γρηγορα. Εχω πολυ βοηθεια αλλα κ ψυχολογικη υποστηριξη απο τον συζυγο φυσικα εννοειται μονη μου δεν θα προλαβαινα ουτε θα ημουν τοσο ανετη κ χαρουμενη-μετα τη γεννα του γιου μου ημουν στα πολυ κατω μου κ αυτο με επηρεαζε σε ολες τις εκφανσεις της καθημερινοτητας. Μαγδα μπραβο σου πολυ γρηγορα γεννησες και για πρωτο παιδακι κιολας!Φανταζομαι χαρα ο συζυγος οταν ηρθε κ σε βρηκε.. διπλη! Μαμα κ μωρο μαζι! Ρε κοριτσια μιας κ λεγαμε για σεχ να σας πω τι φοβαμαι? σε αυτη τη γεννα δεν εκανα ραμματα ο ντοκ μου εκανε μονο ενα στον τραχηλο για να κλεισει λιγο γιατι μου πε οτι μετα απο δυο παιδια ειχε χαλαρωσει λιγο κ επειδη ειμαι νεα κοπελα ειναι κριμα να χω χαλαρο τραχηλο. Κ τωρα φοβαμαι μηπως ποναω στις πρωτες επαφες κ μας παει πισω γιατι ειμαι κ κοτα με κατι τετοια εγω :'(

kK3bp2.png

dKVVp3.png

01/08/04 Και συνεχίζουμε..

Διαφημίσεις

Καλημέρα σε όλες τις μανούλες, είτε φέρουν ήδη περήφανα τον τίτλο είτε είναι σε αναμονή!

Μάγδα, συγχαρητήρια για τη γέννηση της κορούλας σου! Μπράβο που όλα πήγαν έτσι φυσιολογικά και γρήγορα, μακάρι να ακολουθήσουμε και οι υπόλοιπες το παράδειγμά σου!

Μαράκι ξεκίνησες γυμναστήριο από τώρα; Καλά, υποκλίνομαι! Εγώ δεν μπορώ να συρθώ μέχρι το γυμναστήριο τον καλό καιρό, για μετά τη γέννα μου ακούγεται σενάριο επιστημονικής φαντασίας... Ποτέ δεν ήμουνα της άθλησης και στο σχολείο ήμουν ανεπίδεκτη, στη γυμναστική είχα το χειρότερο βαθμό, χάλια μαύρα! Η γιόγκα είναι το μόνο που έχω δοκιμάσει και μ' αρέσει πολύ αλλά δυστυχώς δεν έχω βρει κάτι καλό στη γειτονιά μου.

Φεγγαρένια, κι εσύ αφού σκέφτεσαι το σεξ από τώρα υποκλίνομαι παρομοίως, χι χι χι!!! Έχω διαβάσει τόσα άρθρα ότι μετά τη γέννα πέφτει δραματικά η ερωτική επιθυμία που μάλλον αναμένω περίοδο ερωτικής ξηρασίας...

Νεφέλη, πόσο καιρό μετά έπεσε ο αφαλός; Καλά μπανάκια στο μωράκι σου πλέον!

Συναδέλφισσες στην αναμονή, zounitsa και dsdoraki, εγώ μάλλον είμαι τυχερή, τα πόδια μου δεν έχουν πρηστεί καθόλου - τα χέρια μου ίσως έχουν πρηστεί ανεπαίσθητα κι αυτό όχι ότι φαίνεται αλλά δε μου κάνει η βέρα μου πλέον. Μπορεί να βοηθάει όμως ότι στο σπίτι κάνουμε ανάλατη δίαιατα. Κορίτσια, νομίζω πάντως ότι έχει έρθει πια η ώρα να σταματήσετε τη δουλειά! Ξεκουραστείτε και κρατήστε δυνάμεις για όταν έρθουν τα μωράκια σας!

Εμείς χτες είχαμε επίσκεψη στο γιατρό, ο μπεμπάκος ζυγίζει 2.900 περίπου γραμμάρια και έχει πάρει τέλεια θέση για φυσιολογικό τοκετό, με το κεφαλάκι προς τα κάτω - δεν έχει εμπεδωθεί ακόμα αλλά έχει 2 βδομάδες ακόμα καιρό μπροστά του. Ο γιατρός διακινδύνεψε την πρόβλεψη ότι έχουμε καμιά βδομάδα ακόμα αλλά αυτό με επιφύλαξη, γιατί πλέον οι εξελίξεις μπορεί να είναι ραγδαίες από στιγμή σε στιγμή. Στην οικογένεια έχουν αρχίσει να πέφτουν στοιχήματα για το πότε θα αφιχθεί ο μπέμπης (όπως με το βασιλικό μωρό, χι χι!) Η βαλιτσούλα είναι έτοιμη αλλά την έχουμε στο σπίτι γιατί όλο και κάτι μπαινοβγαίνει τελευταία στιγμή (λέτε να τη βάλουμε καλύτερα στο αυτοκίνητο ; ) Κατά τα λοιπά δεν έχω τίποτα συσπάσεις αλλά μικροπονάκια μόνο, σαν να πάει να έρθει περίοδος και αυτό συνήθως το βράδυ, μετά τη μία ώρα περπάτημα που έχουμε καθιερώσει - από συσπάσεις τίποτα κι αυτό με ανησυχεί λιγάκι. Λέτε να έπρεπε να έχω πιο θεαματικά συμπτώματα ως τώρα;

tt18a28c.aspx

Κορίτσια, επικαιροποιώ και τη γνωστή λίστα με τις δικές μου αλλαγές και τα στοιχεία της zuzu:

sangreluna ΠΗΤ 29/07/2013 (Αγοράκι) Ρέα - φ.τ. - 30/07 - 4120 γρ

ioanna27 ΠΗΤ 01/08/2013 (Αγοράκι) Λητώ - φ.τ - 08/07 - 3070 γρ

xara_84 ΠΗΤ 03/08/2013 (Κοριτσάκι) - φ.τ. - 26/07 - 3760 γρ

nefel ΠΗΤ 04/08/2013 (Αγοράκι) - φ.τ. - 31/07 - 4450 γρ

Dinakim ΠΗΤ 04/08/2013 (Κοριτσάκι)

Μαριάννα13 ΠΗΤ 07/08/2013 (Αγοράκι) Αρεταίειο

Nefeli_13 ΠΗΤ 08/08/2013 (Αγοράκι) Λητώ

h11rous1 ΠΗΤ 09/08/2013 (Αγοράκι)

ΒΙΒΗ ΠΗΤ 11/08/2013 (Αγοράκι) Ρέα - φτ - 06/08 - 2900γρ

ksotiko ΠΗΤ 12/08/2013 (Αγοράκι)

Floreta ΠΗΤ 13/08/2013 (Αγοράκια) Γένεσις - κ.τ. - 16/07

ΓωγώΖ ΠΗΤ 13/08/2013 (Κοριτσάκι)

Ράνια36 ΠΗΤ 14/08/2013 (Αγοράκι)

Anat ΠΗΤ 15/08/2013 (Κοριτσάκι)

Ioannaki28 ΠΗΤ 21/08/2013 (Κοριτσάκι)Αλεξανδρουπολη

Μαράκι8 ΠΗΤ 15/08/2013 (Κοριτσάκι) Ρέα - 02/08 - φ.τ. - 2800 γρ

christina27 ΠΗΤ 17/08/2013 (Αγοράκι) Ιασώ - 30/07 - κ.τ. - 3300 γρ

Zuzu ΠΗΤ 17/08/2013 (Αγοράκι) Λητώ - 12/08 - κ.τ. - 3.500 γρ

Flosummer ΠΗΤ 18/08/2013 (Κοριτσάκι) Λητώ - φ.τ - 26/07 - 2780 γρ

Appleby ΠΗΤ 18/08/2013(Αγοράκι) Λητώ

Λίνα_ ΠΗΤ 23/08/2013 (Αγοράκι)

liana87 ΠΗΤ 27/08/2013 (Αγοράκι)

anna*22 ΠΗΤ 30/08/2013 (Κοριτσάκι) Ασκληπιείο Κρήτης

Magda TS ΠΗΤ 03/09/2013 (Κοριτσάκι) Γένεσις - φ.τ - 09/08- 2810 γρ

alikys ΠΗΤ 08/09/2013 (Αγοράκι)

milinaki ΠΗΤ 06/09/2013 (Αγοράκι) Λητώ

zounitsa ΠΗΤ 15/09/2013 (Αγοράκι) Αρεταίειο

Margioula ΠΗΤ 16/09/2013 (Αγοράκι)

dsdoraki ΠΗΤ 21/09/2013 (Αγοράκι) Γένεσις

tt18a28c.aspx

καλημέρες!!!!!!

Μιλινάκι..... τυχερή είσαι που δεν έχεις πρηστεί. εδώ μιλάμε για λίτρα νερό κ καρπούζι κ να πηγαίνω για πιπί μία φορά το βράδυ. άσε.... αφού λέω θα κατουράω με τις ώρες μετά.... χαχαχαχαχαχαχα

μια χαρά το μπεμπουλίνι, δεν πειράζει που δεν έχει εμπεδωθεί. θα γίνει κ αυτό. εσύ κ η Κέιτ.... χαχαχαχαα

όσο για την βαλίτσα, δεν νομίζω πως πρέπει να την βάλεις στο αυτ/το αφού μένεις κοντά στο νοσοκομείο. αρκεί να μην την ξεχάσετε τη στιγμή που θα φύγετε..... εγώ θα την βάλω για καλό κ για κακό όταν πάω στο τελευταίο ραντεβού 30/8, αλλά όπως λες όλο κ κάτι βγαινει-μπαίνει όλη την ώρα.....

WeDjp2.png

0hUop3.png

Καλημερα κι εδω!! Εμεις ευτυχως κοιμηθηκαμε το βραδυ και μπορεσε επιτελους η μανουλα να ξεκουραστει, να κανει μποτε, να καθαρισει το σπιτι και να παει για ψωνια!!!! Τωρα τρωμε παλι... Μιλλινακι, ο αφαλος του επεσε στις 2 εβδομαδες και μαλιστα δεν εμεινε πληγουλα απο μεσα οποτε μαλλον σημερα θα κανουμε το πρωτο μας κανονικο μπανιο!!!! Ειναι ενας γλυκας σημερα!!!!!

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσια..............

Ολο εχω προβληματα με το ιντερνετ και χανομαι...............

Τωρα εχω αλλα δεν ξερω για ποσο...................

Λοιπον θα τα πω εν ταχυ τα νεα μου.............

ΜΙλινακι εισαι πολυ τυχερη που δεν πρηστηκαν τα ποδια σου.............αλλα κι εγω το αλατι το περιορισα μα δεν ξεφουσκωνουν..........πιο πολυ πρηζονται καθε μερα και απο νερο Ζουνιτσα και πινω πολυ, και καρπουζια πολλα οπως κι εσυ αλλα η τουαλετα, τουαλετα...........ολη τη μερα την επισκεφτομαι και το βραδυ πλεον 2 φορες...............

Εχω ελαττωσει κατα πολυ τις δουλειες στο σπιτι παρ'οτι δεν ειναι ολα ετοιμα κι αυτο γιατι νιωθω εντονη δυσφορια απο την Τεταρτη..............κι εχθες απο το μεσημερακι ποναει παρα πολυ η μεση μου χαμηλα και οι γοφοι, η κοιλια μου επισης χαμηλα με ποναει ποτε σαν να περιμενω περιοδο και ποτε σαν να εχω κραμπες κι οταν ο μικρος κουνιεται με πιεζει απο κατω και νομιζω θα βγει..............αυτα δεν σταματουν ποτε ομως και ενα βαρος το νιωθω διαρκως...............πιστευω εχω ακομα αλλα πηρα σημερα το γιατρο να το ρωτησω ποτε να συγκινηθω να κουνηθω και μου ειπε να ξαπλωσω κι αν νιωσω πιο εντονους τους πονους αυτους να επικοινωνησω παλι.................ωστοσο αυτα τα πονακια ειναι ιδιας εντασεως ακομα οποτε μαλλον θα προλαβω το ραντεβου της Τεταρτης...............

Ελπιζω ολες να ειστε καλα και τα μπεμπακια σας το ιδιο................

Ευχομαι να εχω καποια στιγμη ανα πασα στιγμη ιντερνετ γιατι δεν θελω να χανω τοσα πολλα!!!!!!!!!!!!!!!

UW0Gp2.png

wlX5p3.png

κοριτσια καλημερα!!!!!!γεννησα κ εγω την πεμπτη κ χτες επιστρεψαμε σπιτι!!!!!!!!εχω μια μπεμπα η οποια γεννηθηκε 3090!!!!!!!!!!ποναω πολυ απ την καισαρικη αλλα ο γιατρος ειπε οτι σε μια βδομαδα θα μαι καλα!!!!!!!!!με το θηλασμο το προσπαθουμε πολυ αλλα καποιες φορες δεν χορταινει κ δινω κ ξενο.τωρα που ειμαστε σπιτι κ θα τρωω κανονικα ευχομαι να χω πιο πολυ γαλα.θα σας πω αλλη ωρα την δικη μου ιστορια.

pXU3p2.png?EiDCGUBk

empty.gifIA2Ep2.png?qFHIC4kY

να σας ζησει η μπεμπουλα ιωαννακι οσο για το θηλασμο προσπαθησε να μην δινεις καθόλου ξενο και αστο περισσοτερη ωρα στο στηθος σου αν ζητησει παραπανω τοτε θα χει παραπάνω

Ιωαννακι συγχαρητηρια!!!! Να ειναι γερη και καλοτυχη!!!!

Φεγγαρενια μου πολύ κουραση με τον θηλασμο!!!! Ενω την μερα ειμαστε οκ, το βραδυ απο της 2000 μεχρι 2300 δεν μπορω να την χορτασω με ρουφαει και δεν χορτενει και κλαιει!!!! δεν ξερω τι να κανω!!!! Προσπαθω να μαζεψω με το θηλαστρο 90 μλ και να της τα δωσω ως συμπληρωμα εκεινη την ωρα!!!!

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...