Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, Blue Velvet είπε:

Πήγα χθες ναι!Όλα σούπερ,αυχενική 2,2 και όλα φυσιολογικά,ούτε νιπτ δεν θα κάνω.Και τελικά αγοράκι 😊 Εύχομαι σε όλες να γίνουν σύντομα μανουλες και να γεμίσουν οι αγκαλιές τους με πολλά μωράκια❤️ 

Τέλεια νέα, με το καλό το μικρό σου θαυματάκι, συγχαρητήρια! 

Κορίτσια όποια κοπέλα δεν έχει διαβάσει το It starts with an egg και ενδιαφέρεται να το βρει σαν audiobook, μπορεί μέσω amazon να ενεργοποιήσει την προσφορά της audible με 0,99€/μήνα (ή 0,99 λίρες/μήνα αν χρησιμοποιεί το amazon uk) για τους 3 πρώτους μήνες και να το λάβει με το ticket που σου δίνει η συνδρομή, σαν audiobook. Την προσφορά μπορείτε να την ενεργοποιήσετε από την σελίδα της amazon αν αναζητήσετε το βιβλίο ή αν κατεβάσετε την εφαρμογή audible και συνδεθείτε μέσω amazon λογαριασμού, από το email που θα σας έρθει. Προϋπόθεση πως είναι πολύ καλά τα αγγλικά σας, αν και είναι πολύ καλά ηχογραφημένο σαν audiobook. Το ίδιο ισχύει και για το it starts with the bump της ίδιας συγγραφέως και άλλους τίτλους. Για όσες δεν προλαβαίνουν να διαβάσουν βιβλία είναι πολύ καλό ντιλ! Φυσικά μπορείτε να βρείτε άπειρους τίτλους βιβλίων στα αγγλικά αν σας αρέσει και να ακυρώσετε την συνδρομή σας όποτε θέλετε. 

• Μου αρέσει 1

Μανούλες Αυγούστου 2013

liana87

Recommended Posts

Καλησπέρα και από εμένα,

Από όσο ξέρω δεν υπάρχει fixed αριθμός ημερών που κρατάνε τα λόχεια, ούτε και για να ανακτήσει το μωρό το βάρος της γέννησης.

Ειδικά για το δεύτερο, στην κόρη μου 3 εβδομάδες αφού βγήκαμε από το μαιευτήριο έχανε βάρος και ξεκίνησε να παίρνει στο τέλος της τρίτης εβσομάδας. Η παιδίατρος δε με άφησε να δώσω ξένο και μας βγήκε σε καλό. Θήλασε περίπου 6,5 μήνες και τότε σταμάτησε το γάλα μου, γιατί λόγω δουλειάς καθυστερούσα να γυρίσω και αναγκαστηκά πήρε ξένο γιατί αλλιώς θα έχανε γεύματα το μωρό.

Μη βιαστείτε να δώσετε ξένο και σίγουρα αν δεν το προτείνει ο παιδίατρός σας...το σώμα μας ξέρει καλύτερα.

Διαφημίσεις

κοριτσια μια ερωτηση για τις δευτεροτριτομανουλες οσες γεννησατε φυσιολογικα και κανατε περινεοτομη κατα προτιμηση οσες ειχατε μεγαλα μωρα 4 και πανω κιλα το σεχ μετα ηταν το ιδιο εννοω οπως και πριν η οχι;

Καλημερα κοριτσια...............

Τι κανετε?

Ζουνιτσα προχθες με ρωτησες κατι για το μαγαζι αλλα το ειδα αργα, δεν ειχα κουραγιο και μετα ξεχασα να απαντησω................τωρα το θυμηθηκα παλι.............συγνωμη ε??

Λοιπον εχουμε εκθεση επιπλων............οταν ειμαι στο μαγαζι τη παλευω γιατι καθομαι στο γραφειο ουσιαστικα, δεν εχω να κανω και πολλα, ασε που καλοκαιριατικα αλλα και γενικα τα πραγματα ειναι σπασμενα................δεν τη παλευω με τα μεταφορικα γιατι και με κουραζουν πλεον τα αστικα, και ζεστη εχει, και εχω βαρυνει κι εγω και γενικα μαλλον θα σταματησω να ερχομαι γιατι κουραστηκα................καλα ειναι που ξεφευγω κι εγω αλλα αν με πηγαινοεφερναν δε θα ειχα προβλημα, τωρα ομως αρχισα να ταλαιπωρουμαι..................

UW0Gp2.png

wlX5p3.png

ΚΑΛΗΜΈΡΑ ΚΟΡΊΤΣΙΑ!!!!!

Δωράκι δεν πειράζει βρε.... έχω ένα ξαδερφο που είναι κατασκευαστής επίπλων. σε ποια περιοχή είστε??? εγώ καλώς ή κακώς μετακινούμε με αυτοκίνητο ακόμα γιατί έχω κ την μικρή που την πηγαινοφέρνω. κ εγώ γενικότερα κάθομαι. γι'αυτό κ έρχομαι.

WeDjp2.png

0hUop3.png

ΚΑΛΗΜΈΡΑ ΚΟΡΊΤΣΙΑ!!!!!

Δωράκι δεν πειράζει βρε.... έχω ένα ξαδερφο που είναι κατασκευαστής επίπλων. σε ποια περιοχή είστε??? εγώ καλώς ή κακώς μετακινούμε με αυτοκίνητο ακόμα γιατί έχω κ την μικρή που την πηγαινοφέρνω. κ εγώ γενικότερα κάθομαι. γι'αυτό κ έρχομαι.

Κι εμεις τα κατασκευαζουμε και την εκθεση την εχουμε στον Ευοσμο αν γνωριζεις απο Θεσσαλονικη.............χαρα στο κουραγιο σου που οδηγεις ακομα................εγω δεν θα μπορουσα ουτε αυτο να κανω! Θα μου ηταν βεβαια πιο ευκολο γιατι τωρα παιρνω 2 αστικα να ερθω κι αλλα 2 για να γυρισω σπιτι................γι'αυτο σου λεω, αν ειχα να με φερνουν ή οδηγουσα δε θα ειχα προβλημα μεχρι τελους να ερχομαι, θα εβαζα και τη βαλιτσα μεσα για να μη καθυστερω, αλλα τωρα με κουραζει ολη αυτη η διαδρομη μεσα στη ζεστη με τα ελεφαντισια πλεον ποδια μου...............χαχαχαχαχαχα

Πως τα πας κατα τ'αλλα..............αρχισαν οι προετοιμασιες ή τιποτα ακομη?

UW0Gp2.png

wlX5p3.png

Διαφημίσεις

αααα ο ξαδερφός μου είναι Αθήνα.

μη λες για ελεφαντίσια πόδια.... μου λέει ο άντρας μου χτες "ρε Άννα εξαφανίστηκαν οι άστραγάλοι σου" !!!!!!!!

πολύ κουραστικές οι συγκοινωνίες. χαράς το κουράγιο σου. από προετοιμασίες όλο τις μισές κάνω. ούτε τη βαλίτσα δεν έχω τελειώσει. αλλά σήμερα θα το κάνω γιατί 13+σήμερα μείνανε......

WeDjp2.png

0hUop3.png

Ασ'τα μ'αυτα τα ποδια.................κι εμενα οι αστραγαλοι εξαφανιστηκαν, ειναι και μικρα τα ποδια μου (35-36 φορουσα) και φαινονται ακομα πιο μικρα, τα δαχτυλα σχεδον ανυπαρκτα...............εμενα ο αντρας μου χομπιτ με φωναζει...............με ενα ζευγαρι παντοφλες κανω καριερα στις εξοδους οταν κι αν παω πουθενα...............χαχαχαχαχα..............ο κουνιαδος μου προχθες που τα ειδε γελουσε, ηθελε να τα βγαλει και φωτογραφια, και μου ειπε κιολας...........εχεις και βαμμενα νυχια, αυτα σου λειπανε, συγνωμη κιολας και γελουσε.................ειναι πραγματι αστεια αλλα το βραδυ με πονανε πολυ!!!!!!!!!!!!!!

Δεν εχω διπλωμα και δεν οδηγω ετσι κι αλλιως...............τωρα βεβαια προβληματιζομαι για να βγαλω.............ισως χρειαστει οταν επιστρεψω στη δουλεια μου...............θα δω!

Α, δεν το εθεσα σωστα αλλα δεν πειραζει.............για τις προετοιμασιες του οργανισμου σου μιλουσα βασικα..............αν αρχισες να εχεις τιποτα ενδειξεις.........αλλα κι απο τις αλλες κοιτα τουλαχιστον τη βαλιτσα να τη τελειωσεις γιατι ποτε δεν ξερεις..............φορτωνε την και στο αυτοκινητο!!!!!!!!!

UW0Gp2.png

wlX5p3.png

α κ εμένα τα ίδια με τα πόδια. εγώ φοράω 38, αλλά εμένα τείνει να γίνει από την γάμπα νέχρι κάτω σχεδόν ένα..... αλλά μου είπε μια ξαδέρφη μου οτι με το που γέννησε ξεπρήστηκαν με την μία, γιατί όλα αυτά είναι κατακράτηση.

όσο για τον οργανισμό, κάτι μικροσυσπάσεις τις καταλαβαίνω. τώρα κάτι παραπάνω δεν έχω καταλάβει. αλλά επειδή θα πάω για καισαρική δεν θέλω να έχω.

οσο για την βαλίτσα, εννοείται από αύριο φορτώνεται στο αυτ/το. όσο για το δίπλωμα, να βγάλεις όπωσδηποτε γιατί με το μικρό θα σε καταβολέψει. κ τώρα στην αρχή αλλά περισσότερο μετά με σχολεία κλπ...

WeDjp2.png

0hUop3.png

Ναι για τα ποδια κι εμενα το ιδιο μου ειπαν.............οτι με το που γεννησαν ξεπρηστηκαν............ειδωμεν!!!!!!!!!

Για το διπλωμα φανταζομαι οτι θα ειναι πολυ χρησιμο αλλα φοβαμαι πολυ..............και τοσα χρονια ολο ελεγα θα βγαλω αλλα ολο το αφηνα γιατι στο τελος σκεφτομουν αν ειναι να φοβαμαι καλυτερα ασ'το...............ομως πιστευω κι εγω οτι θα χρειαστει πολυ με το μωρο και μετα οπως λες.............τουλαχιστον να το αφηνω στη μαμα μου, να πηγαινω στη δουλεια, να μπορω να παω σουπερ, σε ενα παιδοτοπο και γενικα καπου χωρις να περιμενω απο αλλου...............ο αντρας μου ολη μερα δουλευει και εκει που μετακομισαμε τωρα ενω ειναι πολυ κοντα σε ολα τα αστικα κανουν κυκλο μεγαλο για να παω ας πουμε στη μαμα μου.................με αυτοκινητο ειναι 10 λεπτα και με το λεοφωρειο θελω 1 ωρα..................

Εγω Ζουνιτσα εχω συσπασεις τις οποιες αλλες φορες καταλαβαινω αλλες οχι...........απλα οταν εκανα καρδιοτοκογραφο ειχα μου ειπαν...............βεβαια περνοντας οι μερες γινονται πιο εντονες μερικες φορες και θελω απλα εκεινη την ωρα να απλωθω, να ξαπλωσω και να χαλαρωσω............δεν ξερω αν ειναι του μυαλου μου αλλα εμενα με ενοχλουν αυτα τα πονακια.............κι η μεση αρχισε να με ποναει αλλα ηπια............πιστευω οτι ειμαστε σε καλο δρομο............αυτο που νιωθω εντονα ειναι οταν βγαινουμε για περπατημα απο τα μισα και μετα με ποναει πολυ η μεση μου και η λεκανη μου, θελω να περπατησω με ανοιχτα ποδια εκεινη την ωρα..............νομιζω κανει δουλεια τελικα το περπατημα!!!!!!!!!!!!!!!! Εσυ ασ'το αφου πας για καισαρικη..........αραξε στο καναπε με τη κορουλα σου...........!!!!!!!!!!!!!!!

UW0Gp2.png

wlX5p3.png

έγώ δεν μπορώ να περπατάω πολύ γιατί έχω μια τεράστια κοιλιά κ αρχίζει κ με πονάει όλο το σύστημα.... κ τώρα έχει αρχίσει να με τραβάει κάτω από την κοιλιά, οι μυες όλοι αυτοί.

για το δίπλωμα ξεκίνα το τώρα γιά να το συνηθίσεις. να ξετρίψεις. καλό είναι που έχεις συσπάσεις. προετοιμάζεσαι.

WeDjp2.png

0hUop3.png

Διαφημίσεις

Ζουνιτσα και Δωρακι σαν νιωθω απολυτα με τα ποδια!!!! Εγω ημουν με πρησμενους αστραγαλους απο τον 7ο μεχρι και που γεννησα! Με ενα μοναδικο ζευγαρι σαγιοναρες που μου εκανε και το οποιο θα πεταξω το συντομοτερο γιατι το σιχαθηκα 3 μηνες... Τωρα κοιταω τα ποδαρακια μου και μου φαινονται σαν ποδια ανορεξικου!!! Χιχιχιχι!!! Μολις γεννησετε θα επανελθουν πληρως τα ποδαρακια σας!

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

έτσι..... μετά θα καμαρώνουμε που θα ξεπρηστούμε κ μας έχουν συνηθίσει σαν "χόμπιτ"...1!!!!!! χαχαχαχαχαα εεεε Δωράκι...???? θα γίνουμε γαζέλες.....!!!!!! κ όταν μας συνηθίσουν με τα κιλά που θα έχουν μείνει, θα ξεκινήσουμε προσπάθειες για απώλεια. κ βοηθάει πολύ κ ο θηλασμός σ'αυτό.

WeDjp2.png

0hUop3.png

Γεια σας κοριτσια μου! Τι κανετε? Εγω ξεκινησα γυμμναστηριο και νιωθω αλλος ανθρωπος!! Φεγγαρενια μου στον γιο μου ειχα κανει περινεοτομη. Ο αντρας μου ετσι λεει εγω δε θυμαμαι ωστοσο ειχα 14 ραμματα. Μπορω να σου πω οτι το σεχ μετα τις πρωτες φορες βεβαια δηλ περιπου κανα δυο βδομαδες μετα την πρωτη μας επαφη μετα τη γεννα ηταν πολυ πολυ καλυτερο.. αλλα εμενα ο πιτσιρικας ειχε γεννηθει τρια κιλα δε ξερω αν παιζει ρολο ..

kK3bp2.png

dKVVp3.png

01/08/04 Και συνεχίζουμε..

Βρε Μαρακι ποτε προλαβες να πας γυμναστηριο; Εγω ουτε τουαλετα δεν προλαβαινω να παω!!!

Kαλημέρα!!!

Νεφελη μια απο τα ιδια!!! Η μικρη χτυπαει 2ωρα πανω στο στηθος!!! Και δεν μπορω να καταλαβω εαν πιπιλαει ή αν τρωει:roll::roll::roll:

Μαρακι σε βλεπω ντουρασελ!!!! Τι κανει η εμπειρια....

Φεγγαρενια και εχω ραμματα δεν ξερω εαν σκιστηκα μονη μου ή εαν εκανα περινεοτομη!!! Παντως λογω δυσκιλιοτητας δεν εχει κλεισει ακομη η τομη πισω!!!! αρα για επαφη ουτε λογος!!!!!

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...