Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, Blue Velvet είπε:

Πήγα χθες ναι!Όλα σούπερ,αυχενική 2,2 και όλα φυσιολογικά,ούτε νιπτ δεν θα κάνω.Και τελικά αγοράκι 😊 Εύχομαι σε όλες να γίνουν σύντομα μανουλες και να γεμίσουν οι αγκαλιές τους με πολλά μωράκια❤️ 

Τέλεια νέα, με το καλό το μικρό σου θαυματάκι, συγχαρητήρια! 

Κορίτσια όποια κοπέλα δεν έχει διαβάσει το It starts with an egg και ενδιαφέρεται να το βρει σαν audiobook, μπορεί μέσω amazon να ενεργοποιήσει την προσφορά της audible με 0,99€/μήνα (ή 0,99 λίρες/μήνα αν χρησιμοποιεί το amazon uk) για τους 3 πρώτους μήνες και να το λάβει με το ticket που σου δίνει η συνδρομή, σαν audiobook. Την προσφορά μπορείτε να την ενεργοποιήσετε από την σελίδα της amazon αν αναζητήσετε το βιβλίο ή αν κατεβάσετε την εφαρμογή audible και συνδεθείτε μέσω amazon λογαριασμού, από το email που θα σας έρθει. Προϋπόθεση πως είναι πολύ καλά τα αγγλικά σας, αν και είναι πολύ καλά ηχογραφημένο σαν audiobook. Το ίδιο ισχύει και για το it starts with the bump της ίδιας συγγραφέως και άλλους τίτλους. Για όσες δεν προλαβαίνουν να διαβάσουν βιβλία είναι πολύ καλό ντιλ! Φυσικά μπορείτε να βρείτε άπειρους τίτλους βιβλίων στα αγγλικά αν σας αρέσει και να ακυρώσετε την συνδρομή σας όποτε θέλετε. 

• Μου αρέσει 1

Μανούλες Αυγούστου 2013

liana87

Recommended Posts

Θανουλα το ιδιο ειχα κι εγω με τον κιμα στην εγκυμοσυνη!!

Ζουνιτσα οντως αν δεν τρως τιποτα οι σουπες ειναι τελεια λυση! Εγω προς το παρον τρωω τα παντα!!!! Επιτελους μπορω να φαω χωρις καουρες και θα αφησω την ευκαιρια να παει χαμενη;;; Πινω ομως παρα πολυ νερο! Σχεδον 3 λιτρα τη μερα!

Μαγδα εμενα η παιδιατρος μου ειπε οτι δεν πειραζει να χανει λιγο βαρος στην αρχη, μεχρι να τα βρουμε με το θηλασμο. Την αλλη εβδομαδα ομως που θα τον ξαναδει θελει να εχει φτασει στο βαρος της γεννησης αλλιως θα δουμε τι θα κανουμε... Μη δωσεις συμπληρωμα χωρις λογο!! Ρωτα τον παιδιατρο πρωτα γιατι ειναι κριμα αν εχεις γαλα δικο σου να δωσεις ξενο!

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

Διαφημίσεις

Το γάλα σου είναι θρεπτικότατο. Δεν μιλάω μόνο στη Μάγδα, αλλά σε όλες όσες έχουν αυτήν την απορία. Είναι το γάλα που φτιάχνει το ανθρώπινο σώμα μέσα στο οποίο μεγάλωσε το συγκεκριμμένο μωρό, και έχει όλα όσα χρειάζεται το μωρό αυτό. Τώρα αν είναι αρκετό... αν δεν χορτάσει το μωρό δεν κοιμάται. Συνεχίζει να κλαίει. Οπότε αν σταματήσει να ρουφάει από το ένα στήθος και αρχίσει να κλαίει ¨ψάχνοντας" το αλλάζουμε στήθος και το αφήνουμε να ιπει και από εκεί. Έτσι κα ιτο μωρό γεμίζει το στομάχι του, και το σώμα της μαμάς παίρνει το μήνυμα "Ει, ψιτ, φτιάξε παραπάνω γάλα γιατί αυτό δεν φτάνει". Και θα φτιάξει. Αν θυμάμαι καλά, κάθε φορά που η κόρη μου χρειαζόταν παρπάνω γάλα έπαιρνε περίπου τρία εικοσιτετράωρα με συχνότατους θυλασμούς (κάποιες φορές και ανά μία ώρα ακόμα και το βράδυ) μέχρι να τσιτώσει πάλι το στήθος μου και να αρχίσει να τρέχει από μόνο του, σημάδι για εμένα ότι αυξήθηκε το γάλα.

Για το να ανακτήσει το βάρος γέννησης δεν θυμάμαι, μάλλον δεν με απασχόλησε ποτέ, ούτε και τον γλυκό μου τον παιδίατρο. Μας έφτανε και τους δύο που στις 8 μέρες που το πρωτοείδε είχε πάρει βάρος σε σχέση με αυτό που βγήκε από το νοσοκομείο, σημάδι ότι τρεφόταν καλά. Αλλοιώς δεν θα έπαιρνε.

as1cJLP0g410000MDAwOGQ0fDAwMDMxODhkfEVpc2FpIG1hemkgbWFz.gif

as1cONE0g410000MDA4NDczZHwwMDAxMjM1ZHxZb3UgYXJlIHdpdGggdXM.gif

Διαφημίσεις

Ευχαριστω για τις απαντησεις!!!!

Η αληθεια ειναι πως ωραια τα ειπες θανουλα!!!!

Ο παιδιατρος που την ειδε ειπε πως ειναι πολύ καλα και θα την ζυγησουμε σε καμια 15 μερες!!!! Καλος μου φανηκε και ειναι υπερ του θηλασμου!!!!

Και εμεις κανουμε 3-4 φορες κακα μουσταρδη και κατουραμε αρκετα σιγουρα 6 φορες το 24 ωρο!!!

Αποφασισα οτι μετα τον θηλασμο της ημερας θα βγαζω με το θηλαστρο οτι εχει απομεινει για να το δινω το βραδυ μετα απο το θηλασμο!!!!! Μπας και αυξηθει η ζητησει αρα και η παραγωγη!!!!!!:):):)

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Μάγδα, εγώ δεν θα το έκανα. Προσωπική μου άποψη (αλλά είμαι μηχανικός, όχι σύμβουλος θυλασμού) είανι ότι τζάμπα θα ταλαιπωρήσεις το στήθος σου αντλώντας. Άσε τη φύση να κάνει τη δουλειά της, τόσους αιώνες ξέρει αυτή. Αφού το μωρό θυλάζει και καταλερώνει πάνες, τότε μια χαρά είστε. Απλώς δίνε το στήθος σου πρώτα κάθε φορά που κλαίει (ακόμα και αν το θήλασες πριν μία ή μισή ώρα) και όλα θα πάνε καλά.

as1cJLP0g410000MDAwOGQ0fDAwMDMxODhkfEVpc2FpIG1hemkgbWFz.gif

as1cONE0g410000MDA4NDczZHwwMDAxMjM1ZHxZb3UgYXJlIHdpdGggdXM.gif

Διαφημίσεις

και γω πηρα θηλαστρο κοριτσια, δεν το εχω χρησιμοποιησει ακομα βεβαια

σκεφτομουν να εχω ενα γευμα για το βραδυ ,δηλαδη τα ξημερωματα, που βγαινει ο ηλιος μεχρι να πιει το πουλακι μου το γαλα του χιχιχι

θα δω πως θα παει βεβαια!

NkOFp3.png

Κι εγω το θηλαστρο το περιμενω πως και πως!!! Δεν παλευεται να τον εχω ολη μερα κρεμασμενο πανω μου!!!! Θελω να εχω καβατζα 1-2 γευματα τη μερα να τα δινει ο μπαμπαδ του γιατι υπαρχουν μερες -οπως σημερα- που ειναι ολη μερα στο στηθος και δεν προλαβαινω ουτε τουαλετα να παω!

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

Καλησπερα σε ολα τα κοριτσια! Λινα να σου ζησει ο παιδαρος!Γερος δυνατος κ ευτυχισμενος παντα! Καλο σαραντισμο να εχεις! Κοριτσια σημερα το απογευμα θα ξεκινησω γυμναστηριο το πηρα αποφαση! Γιουπιιι αν γκρεμιστει κανενας φουρνος να ξερετε απο αυτο θα ειναι χαχα. Μαγδα μου ναι η μπεμπουλα εκανε την ανατροπη την τελευταια στιγμη! Ρε κοριτσια με τα λοχεια πως πατε? Εγω δυο μερες τωρα δεν ειχα τιποτα και ξαφνικα τωρα το μεσημερακιετα το ντουζακι που εκανα τσουουοπ εμφανιστηκαν παλι...

kK3bp2.png

dKVVp3.png

01/08/04 Και συνεχίζουμε..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...