Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 37,5 χρονών είμαι τώρα, 35,5 όταν ξεκίνησαν τα προβλήματα.

Όχι, προβλήματα με το σπέρμα δεν είχαμε.

Αποδέχομαι το το θέλημα του Θεού δεν σημαίνει επουδενί παραιτούμαι από τη μάχη της ζωής. Σημαίνει ότι αφήνομαι σε Αυτόν για όσα δεν ελέγχω και δεν ταλαιπωρούμαι με το εγωιστικό "γιατί σε εμένα". Είναι πάρα πολύ δύσκολο, αλλά όταν το καταφέρνει κανείς ανεβαίνει επίπεδο πνευματικό, ηθικό και ψυχολογικό.

Μανούλες Αυγούστου 2013

liana87

Recommended Posts

Thanoula, με εβαλε σε σκεψεις αυτο που ειπες για τα κακακια του, γιατι οντως πορτοκαλιζουν.... Λες να φταινε τα γαλακτοκομικα; Μαρακι, γενικα τρωω πολυ ελαφρια, χωρις σαλτσες και μπαχαρικα. Βεβαια τρωω και φρουτα και λαχανικα.... Θα ξεκινησω δοκιμες... Ζουνιτσα αυτο για τις κομπρεσες μου το ειπε και ο γυναικολογος και οντως κανει δουλεια! Ιωαννακι μια χαρα γαλα θα εχεις, αρκει να το προσπαθησεις πολυ πολυ πολυ!!

Τα κακά από το θηλασμό είναι μουσταρδί με κόκκους. Αυτό το κίτρινο λέμε, εντελώς της μουστάρδας. Από ότι έχω ακούσει (δεν έτυχε σε 'μένα) κάοπιες μαμάδες βλέπουν κόκκινα στίγματα (που είναι αιματάκι) και οι παιδίατροι τους λένε να κόψουν τα αγαλακτοκομικά. Επίσης πολλές φορές χρώματα από το φαγητό βγαίνουν και στα κακά του μωρού, π.χ. αν φας παντζάρια θα είναι πιο κοκκινωπά, αν φας πολύ σπανάκι μπορεί να πρασινίσουν. Φρούτα και λαχανικά που πρίζουν το δικό σου έντερο, μπορεί να το κάνουν και στου μωρού, το είπε και μια κοπέλα πιο πρινα, σόρυ, δεν θυμάμαι ποιά..Πρέπει να κάνεις δοκιμές, δεν γίνεται αλλοιώς. :(

as1cJLP0g410000MDAwOGQ0fDAwMDMxODhkfEVpc2FpIG1hemkgbWFz.gif

as1cONE0g410000MDA4NDczZHwwMDAxMjM1ZHxZb3UgYXJlIHdpdGggdXM.gif

Διαφημίσεις

Μαγδα μου ναι οποτε βρεις χρονο ναας πεις την ιστορια σου!! Ζουνιτσα ευτυχως παει καλα μεχρι στιγμης η κατασταση, μας εχει βγει ησυχη η μπεμπα κ ετσι ειδικα οταν ειναι κ ο Κωστης μπροστα δεν ασχολειται κανενας μαζι της παρα μονο εγω κ αυτο αν πεινασει η πρεπει να αλλαξει παμπερς. Ετσι τη δεχεται καλυτερα κ ο μικρος κ δεν εχουμε ακραιες αντιδρασεις.. Εννοειται οτι δε θα κλειστεις μεσα θα περιμενεις να αναρρωσεις απο τη γεννα κ μετα θα πηγαινεις τις βολτουλες σου ειτε μονοε την κορη σου ειτε με το γιο ειτε ολοι μαζι! Ολα γινονται με πολυ υπομονη φυσικα!

kK3bp2.png

dKVVp3.png

01/08/04 Και συνεχίζουμε..

Μαγδα να σου ζησει!!! Μαζι γεννησαμε.... Για το θηλασμο να μην ανησυχεις καθολου! Αν δεν της εφτανε το γαλα θα ζητουσε κι αλλο! Επισης, αν παιρνει βαρος κανονικα και βρεχει μερικες (τον αριθμο δεν τιν θυμαμαι ακριβως, περιπου 5 πρεπει να ειναι) πανες τη μερα, ολα πανε καλα!

Θανουλα αυτο θα κανω, δοκιμες... Ευτυχως σημερα ειναι ενα αγγελουδι!

Μαρακι τι γλυκος που ειναι ο γιος σου.... Τωρα πια ειναι και ο μεγαλος αδερφος!

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

μαγδα να σου ζησει υπομονη με το θηλασμο αμα αφηνει τη θηλη μονο του και μετα δε ξαναθελει αν κοιμαται καλα μετα αν εχει αρκετα κακακια μουσταρδι ε τοτε τρωει καλα μην αγχωνεσαι!

Χεεεειιι i am back!!!

Ειμαστε πολυ καλα και υγιεις!!!γεννησαμε με κτ τελικα!ξεκινησαμε στις 8 και στις 1323 ο ερωτας ηρθε στη ζωη!!3580γρ κ υψος θα μαθω αυριο!!η βλακεια ειναι οτι το χα ρε γαμωτο με τους πονους τους οποιους κ τοσο φοβομουν!!!αλλα ο λωρος μας ηταν πολυ κοντος κ ο μπεμπης μπηκε στραβα τελευταια στιγμη στο γοφο μου!!!λοξοδρομησε!!ειναι τροφαντουλης,γλυκας κ μαλλον πειναει παρα πολυ!!η μαια μου πε εν θελω να αποφασισω μονο γ αυριο αν δεν εχω γαλα ακομη, να δωσουμε συμπληρωμα μεχρι να μπορεσω να τον ταισω λογω του οτι ειναι μεγαλο μωρο κ πειναει πολυ!τον εχω βαλει στισ θηλες κ το παλευουμε!!

Κοριτσια που αναμενετε,μη φοβαστε τπτ!!χθες ημουν σαν κλαμενο...σημερα ξυπνησα με αλλο αερα,του στυλ σημερα οτι κι αν γινει θα δω το γιο μου κ θα μαι παλικαρι!!κι ετσι κι εγινε!!θα σασ τα πω αναλυτικα καποια στιγμη στο μελλον!!χειροτερη απο μενα δν υπαρχει στο φοβο!!αφου τα καταφερα εγω ΟΛΕΣ μπορουν!!σας φιλω..μανουλες κοιλιτσες κ μπεμπακια

Ελπιζω να κοιμηθω...

Διαφημίσεις

ΚΟΡΊΤΣΙΑ ΒΟΗΘΆΕΙ ΠΟΛΎ Κ Η ΣΟΥΠΊΤΣΑ..... ξέρω, καλοκαιριάτικα???? αλλά.... κ στο να κατεβάσεις πολύ γάλα, κ στο μωράκι, γιατί είναι ελαφριά. εγώ έτρωγα χυλοπίτες αυγοκομένες. μιλάμε για παραγωγή.......

επίσης κάτι που έχω ξεχάσει να σας πω κ μας το έμαθαν στο αρεταίειο. βάζουμε κομπρέσες με ζεστό νερό στο στήθος πριν τον θηλασμό (λίγη ώρα πριν) κ ΄με κρύο νεράκι όταν τελειώνουμε. το ζεστό νερό ανοιγει τους αδένες κ τους πόρους κ με το κρύο κλείνουν για να μην τρέχει το στήθος. πετσετούλες μικρές κ κομπρέσες.

Δωράκι πάω στο μαγαζί μόνο κ μόνο για να περνάει η ώρα. την προηγούμενη εβδομάδα είχαμε κλείσει κ προσπαθούσα να βγω αλλά με πολύ ζόρι. όντως μου φαίνεται αιωνιότητα.....!!!!!! σαν τους φαντάρους μετράω......

εγώ δεν μπορώ να κουνηθώ από το βάρος, εσύ πως την παλεύεις στο μαγαζί???!!!!!

Συμφωνώ και εγώ...οι σούπες βοηθάνε πολύ και για οποια το σκέφτεται λόγω ζέστης, προτείνω να μην τις φάτε ζεστές αλλά χλιαρές ή ακόμη και κρύες. Και γενικά για τη διατροφή που αποτελεί μεγάλο θέμα και οι απόψεις είναι πολλές και διαφορετικές συμφωνώ με τα κορίτσια. Στην κόρη μου απέφυγε ολα όσα μου είχαν πει ότι μπορεί να προκαλέσουν κολικους και δεν είχαμε προβλήματα. Δε νομίζω ότι έχει αναφέρει κάποια το αγγουρι, οπότε προσθέσετε το στα αποφεύγω να τρώω και γενικά ότι έχει σπορια.

Λινα να σου ζησει!!! Να το παλεψεις κοριτσακι μου με το θηλασμο και να μη δωσεις ξενο γαλα επειδη ετσι σου λενε! Ο δικος μου βγηκε 4240 και τρεφεται σποκλειστικα με το δικο μου γαλα! Μπορει στην αρχη να μην εχεις πολυ -καμια μας δεν εχει τις πρωτες 3-4 μερες- αλλα οσο τον βαζεις στο στηθος σου τοσο θα παραγεται γαλα! Το πολυ πολυ να χρειαστει να θηλαζεις οοοολη μερα αλλα γαλα θα εχεις αρκετο! Κι αν χασει βαρος στην αρχη μην ανησυχησεις! Ειναι μεγαλο μωρακι κι εχει περιθωριο να χασει! Ο δικος μου εφτασε τα 3900 στις 10 μερες και η παιδιατρος μου ειπε απλα να συνεχισω να θηλαζω! Καλους θηλασμους λοιπον και καλο σαραντισμο!!!

Σας ευχαριστω ολες για τις συμβουλες διατροφης! Τελικα χθες ηταν υποδειγμα ο μικρος! Ετρωγε και κοιμοταν ολη μερα και το βραυ κοιμηθηκε απο τις 11 μεχρι τωρα που τον σηκωσα με το ζορι να τον αλλαξω και να τον ταισω! Θα σημειωσω τι εφαγα χθες για να ξερω οτι δεν τον πειραζουν. Παντως ολη μερα του εκανα χαδακια στην πλατουλα και την κοιλιτσα και το βραδυ ηπια ενα χαμομηλι. Δεν ξερω αν βοηθησαν κι αυτα....

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

Λινα να σου ζησει!!! Να το παλεψεις κοριτσακι μου με το θηλασμο και να μη δωσεις ξενο γαλα επειδη ετσι σου λενε! Ο δικος μου βγηκε 4240 και τρεφεται σποκλειστικα με το δικο μου γαλα! Μπορει στην αρχη να μην εχεις πολυ -καμια μας δεν εχει τις πρωτες 3-4 μερες- αλλα οσο τον βαζεις στο στηθος σου τοσο θα παραγεται γαλα! Το πολυ πολυ να χρειαστει να θηλαζεις οοοολη μερα αλλα γαλα θα εχεις αρκετο! Κι αν χασει βαρος στην αρχη μην ανησυχησεις! Ειναι μεγαλο μωρακι κι εχει περιθωριο να χασει! Ο δικος μου εφτασε τα 3900 στις 10 μερες και η παιδιατρος μου ειπε απλα να συνεχισω να θηλαζω! Καλους θηλασμους λοιπον και καλο σαραντισμο!!!

Σας ευχαριστω ολες για τις συμβουλες διατροφης! Τελικα χθες ηταν υποδειγμα ο μικρος! Ετρωγε και κοιμοταν ολη μερα και το βραυ κοιμηθηκε απο τις 11 μεχρι τωρα που τον σηκωσα με το ζορι να τον αλλαξω και να τον ταισω! Θα σημειωσω τι εφαγα χθες για να ξερω οτι δεν τον πειραζουν. Παντως ολη μερα του εκανα χαδακια στην πλατουλα και την κοιλιτσα και το βραδυ ηπια ενα χαμομηλι. Δεν ξερω αν βοηθησαν κι αυτα....

Καλά, ξύπνησες το παιδί να το ταΐσεις κτλ. και έχεις και κουράγιο να γράψεις τέτοια ώρα;

Να σημειώσω ότι οι σούπες δεν είναι τόσο ότι βοηθάνε σαν φαγητό, μάλλον πιο πολύ έχει να κάνει με την αυξημένη πρόσληψη υγρών. Κοινώς, νερό και χυμούς (όχι από όξινα φρούτα), όσο πιο πολλά γίνεται. Όχι ότι θα βλάψει και η σούπα βέβαια...

κσλημέρες!!!!!!!! Λίνα να σου ζήσει κ να είστε κ οι 2 καλά!!!!! δεν πειράζει για την καισαρική, όπως είπε κ μια κοπέλα σε ένα blog "έχω μόνιμο τατουάζ από το παιδάκι μου, την καισαρική...". κ με το θηλασμό μια χαρά θα τα πας, υπομονή κ επιμονή!!!!

ναι σίγουρα οι σούπες βοηθούν λόγω υγρών, απλά μπορείς να πάρεις κ άλλες ουσίες χωρίς απαραίτητα να φας τα φαγητά. πχ τον ζωμό της σούπας μπορείτε να τον ετοιμάσετε από μοσχάρι. εγώ μετά την γέννα της Αγγελικής, πέρα από σουβλάκια, ούτε να το δω το κρέας. οχι οτι γενικά τρελένομαι, αλλά τότε... μπλιάξ. οπότε μου έφτιαχναν τις σουπίτσες από μοσχαροζωμό μαζί με βρασμένα λαχανικά (λίγα) ίσα για να πάρω τις ουσίες.

Νεφέλη μου, θα το βρείτε το πρόγραμμά σας. έκανες την αρχή.... εννοείται πως ότι πίνεις κ τρως βοηθάς το μωρό. κ εννοείται οτι αυτό το μασαζάκι-χάδια που του έκανες, βοηθάει πάρα πολύ!!!!!

άντε καλημέρες!!!!!!

WeDjp2.png

0hUop3.png

Διαφημίσεις

ναι σίγουρα οι σούπες βοηθούν λόγω υγρών, απλά μπορείς να πάρεις κ άλλες ουσίες χωρίς απαραίτητα να φας τα φαγητά. πχ τον ζωμό της σούπας μπορείτε να τον ετοιμάσετε από μοσχάρι. εγώ μετά την γέννα της Αγγελικής, πέρα από σουβλάκια, ούτε να το δω το κρέας. οχι οτι γενικά τρελένομαι, αλλά τότε... μπλιάξ. οπότε μου έφτιαχναν τις σουπίτσες από μοσχαροζωμό μαζί με βρασμένα λαχανικά (λίγα) ίσα για να πάρω τις ουσίες.

Αχ, τον εαυτό μου μου θυμίζεις... Στην πρώτη εγκυμοσύνη δεν μπορούσα να ανεχτώ οτιδήποτε είχε κιμά. Δεν πειράζει να το πω τώρα, μου μύριζε σαπίλα. Ειδικά αν ψήναμε μπιφτέκια στο φούρνο μου μύριζε σαν να ψήναμε κάτι σάπιο, πώς μυρίζουν οι κάδοι απορριμμάτων το καλοκαίρι; Έτσι ακριβώς. Τα άλλα κρέτα τα ανεχόμουνα απλώς, δεν μου άρεζε η γεύση τους και όοολο αυτό κράτησε μέχρι περίπου εξάμηνο μετά που γέννησα. Τώρα πάλι με τους κιμάδες έβγαλα θέμα, μου μυρίζουν αίμα... Τρώω όμως, τι να κάνω που είναι μοσχάρι...

ναι, δυστυχώς δεν σταματούν αμέσως οι "παραξενιές" μας.... εγώ στην 1η εγκυμοσύνη έτρωγα τσίχλες λεμόνι γιατί μου έκοβαν την εμετίλα. από τότε κ μέχρι κ σήμερα δεν τις έχω ξαναπλησιάσει. υπομονή κορίτσια....

WeDjp2.png

0hUop3.png

ναι ασε που ειχα φρικαρει τον αντρα μου εκει που δεν μπορουσα να μυρισω το γιαουρτι πριν στην εγκυμοσυνη το τσακιζα μιλαμε για πολυ γιαουρτι και η πλακα οταν στο μαιευτηριο μετα τη γεννα μου φεραν γιαουρτι τους το γυρισα πίσω αθικτο γιατι δεν μπορουσα ούτε να το μυρισω το ιδιο και με το εβαπορε!

Καλημέρα!!!

Αρμεγομαι και ειπα να γραψω ενα μνμ!!!!!:):)

Η διατροφη με προβληματιζει και εμενα.... εαν το γαλα μου ειναι θρεπτικο... εαν ειναι αρκετο.... αληθεια σε ποσες μερες πρεπει να ανακτησουμε το βαρος που χασαμε????

Νεφελη 3900 ειναι στις 10 μερες???? Εμεις γεννηθηκαμε 2810 βγηκαμε απο την κλινικη 2570 και τωρα ειμαστε 10 μερες μετα 2700!!!! Οι παλιες μανουλες πως το βλεπουν???

Σκεφτομαι να δωσω ενα γευμα συμπληρωμα!!!!

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...