Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 38 λεπτά , Ιουλιέτα είπε:

Χρόνια σας Πολλά κορίτσια,

Ήρθε η ώρα να σας γράψω ένα μήνυμα από τη θέση που έβλεπα να γράφουν στο παρελθόν γυναίκες και δεν πίστευα ότι μπορεί ποτέ να βρεθώ εγώ.

Λίγες από εσάς θα με θυμούνται, κάποιες μου είχαν στείλει και μηνύματα, αλλά για καιρό το site δε με άφηνε να συνδεθώ.

Η ιστορία μου εν συντομία είναι μια διάγνωση υπογονιμότητας πριν δυο χρόνια, με ΑΜΗ 0,1 και FSH από 9 έως 18. Δύο γιατροί μου απέκλεισαν τη φυσική σύλληψη και αμφέβαλαν ότι θα τα πάω καλά ακόμη και με εξωσωματική. Ο Κ. Πάντος, ο γιατρός στον οποίο κατέληξα, μου είπε ότι όλα είναι πιθανά, και μαζί κάναμε μια αποτυχημένη σπερματέγχυση και 12 ωοληψίες σε διάστημα ενός έτους, που απέδωσαν 24 ωάρια στην κατάψυξη. Στο τέλος του έτους, το περασμένο καλοκαίρι, συμφωνήσαμε με το γιατρό να σταματήσω τις ωοληψίες και να προσπαθήσω για λίγους κύκλους μαζί με το σύζυγό μου για φυσική σύλληψη. Να σημειώσω ότι ο σύζυγος είχε σοβαρό πρόβλημα υγείας το οποίο ευτυχώς ξεπέρασε, και λόγω του οποίου δεν μπορούσαμε ως τότε ούτε να προσπαθήσουμε φυσικά, ούτε να γονιμοποιήσουμε.

Στη διάρκεια του καλοκαιριού έκανα τεστ ωορρηξίας και είχαμε επαφές. Είχα πολύ άγχος και καθόλου πίστη, αλλά δεν ήθελα να απορρίψω τις ελάχιστες πιθανότητες που μου έδινε η φύση και κυρίως τη μεγάλη δυνατότητα που δίνει όταν το θέλει ο Θεός. Και πράγματι αγαπητές μου, συνέλαβα το παιδί μου ανήμερα του Δεκαπενταύγουστου!

Όλα βαίνουν καλώς ως τώρα και προσδοκούμε να ειδωθούμε ως τις αρχές Μαΐου με το δικό μας θαύμα.

Σας γράφω με την ελπίδα να μην κάνετε πολλά από τα λάθη που έκανα εγώ και με ταλαιπώρησαν άδικα. Θέλω να τονίσω ότι είναι καταστροφικό να στεκόμαστε πάντα και μόνο στους αριθμούς και τις στατιστικές. Μη δέχεστε άκριτα τις απόψεις που ακούτε και διαβάζετε. Είναι καταστροφικό να αποκαλούμε τους εαυτούς μας άμοιρους, άτυχους, τιμωρημένους. Είμαστε ζωντανές και η ζωή είναι κινούμενη δύναμη, στα σώματα και στο νου μας. 

Βρείτε γιατρούς με εμπειρία και γνώση, ακόμη κι αν δε σας γλυκομιλάνε. Μη δεχτείτε όμως γιατρούς που σας θέτουν προ τετελεσμένων και δεν έχουν διάθεση να δουλέψουν μαζί σας. Μην προτάσσετε το Θέλω σας, αλλά προσπαθήστε να αποδέχεστε τα θελήματα του Θεού. Καλλιεργήστε την υπομονή και την αντοχή σας. Ταυτόχρονα επιτρέψτε στον εαυτό σας να αποφορτίζεται συναισθηματικά. Αυτά που περνάμε είναι η σφύρα και ο άκμονας μεταξύ των οποίων διαμορφώνουμε το μέταλλο της προσωπικότητάς μας. Έτσι γινόμαστε τα όπλα των αγαπημένων μας και κυρίως των παιδιών μας. 

Σας εύχομαι Καλή Χρονιά και Καλή Φώτιση!

Κορίτσι μου καλή χρονιά. Περνώντας παρόμοια φάση , η ιστορία σου με αγγίζει πραγματικά. Δεν είμαι αισιόδοξη, δεν περνάνε καλά ούτε εύκολα οι μέρες. Νιώθω πως με έχει καταπιεί όλο αυτό. Αλλά κάπως βρίσκω τη δύναμη να συνεχίζω. Εύχομαι τα καλύτερα για την εγκυμοσύνη σου και με το καλό να υποδεχτείς το μωράκι σου.

• Μου αρέσει 1

Μανούλες Αυγούστου 2013

liana87

Recommended Posts

Καλημερα κοριτσια! Αχ ποσο σας νιωθω βρε κοριτσια εσας που ζοριζεστε..ετσι προς το τελος της εγκυμοσυνης συμβαι ει αυτο αλλα υπομονη σας εμεινε λιγο! Λινα αυριο η μεγαλη μερα? Ιωαννακι στην επισκληριδιο σου κανουν πρωτα μια ενεση αναισθητικη κ μετα σου βαζουν το καθετηρακι. Πιστετω πως εξαρταται απο το ποσο ελαφρυ χερι εχει ο αναισθησιολογος το ποσο θα "πονεσεις" εγω ας πουμε σρην πρωτη γεννα με ενοχλησε μονο η αναισθητικη ενεση οχι το καθετηρακι τωρα σρη δευτερη με ενοχλησαν και τα δυο αλλα οχι σε τραγικο σημειο απλα με ενοχλησαν! Μετα απο καποιες ωρες περναει η δραση της κ θα σαι κομπλε!

kK3bp2.png

dKVVp3.png

01/08/04 Και συνεχίζουμε..

Διαφημίσεις

Νεφελη πολυ συγκινητικη η ιστορια της γεννας σου!ο αντρας σου βραχος!!!!!Ζουνιτσα υπομονη κ εγω δεν μπορω να κοιμηθω καθολου ολο το βραδυ καθε μια ωρα σηκωνομαι μια για τουαλετα,μια να πιω νερο μια ν αλλαξω πλευρο αστα.κοριτσια επειδη θα κανω καισαρικη με επισκληριδιο θα μου πειτε πως ειναι η επισκληριδιο?ποναει?πρεπει να μεινεις ακινητη την ωρα που στο κανουν?φοβαμαι μη κουνηθω κ μετα απο ποση ωρα σηκωνεσαι κ περπατας κανονικα?

Καλημερα εγω ειμαι απο αλλο καφε αλλα επειδη καταλαβαινω την Αγωνια σου ειπα να σου απαντησω

Πρωτα να ευχηθω σε ολες τις μανουλες να τους ζησουν τα μωρακια τους και με το καλο σε οσες περιμενουν ακομα!

Γεννησα και τα 2 παιδια μου με καισαρικη και επισκληριδιο,Ναι πρεπει να μεινεις ακινητη την ωρα που κανεις την επισκληριδιο,σου κανει τοπικη και μετα την επισκληριδιο,αν κανεις οτι σου λεει η αναισθησιολογος ουτε που θα την καταλαβεις!! θα σου βαλουν καθετειρακι οπου και θα τον εχεις για τις επομενες 24 ωρες εσυ λογικα και λογο καισαρικης θα σε σηκωσουν 5-6 ωρες μετα την καισαρικη(οχι λογο επισκληριδιου) αλλα λογο καισαρικης,τις πρωτες 24 ωρες καθε 8 ωρες θα σου βαζουν δοση Επισκληριδιου για να μην πονας (παντα λογο καισαρικης ) θα μπορεις να περπατησεις κανονικα εινα ιδοση για τον πονο οχι σαν αυτη που σου κανουν για να μπεις χειρουργειο!

Μια συμβουλη ακομα! περπατα οσο ποιο πολυ μπορεις τις πρωτες μερες! θα αναρρωσεις πολυ ποιο γρηγορα,Ευχομαι να βοηθησα!! με το καλο ευχομαι και με κανεναν πονο ;)

79o6p3.png

Καλημερα εγω ειμαι απο αλλο καφε αλλα επειδη καταλαβαινω την Αγωνια σου ειπα να σου απαντησω

Πρωτα να ευχηθω σε ολες τις μανουλες να τους ζησουν τα μωρακια τους και με το καλο σε οσες περιμενουν ακομα!

Γεννησα και τα 2 παιδια μου με καισαρικη και επισκληριδιο,Ναι πρεπει να μεινεις ακινητη την ωρα που κανεις την επισκληριδιο,σου κανει τοπικη και μετα την επισκληριδιο,αν κανεις οτι σου λεει η αναισθησιολογος ουτε που θα την καταλαβεις!! θα σου βαλουν καθετειρακι οπου και θα τον εχεις για τις επομενες 24 ωρες εσυ λογικα και λογο καισαρικης θα σε σηκωσουν 5-6 ωρες μετα την καισαρικη(οχι λογο επισκληριδιου) αλλα λογο καισαρικης,τις πρωτες 24 ωρες καθε 8 ωρες θα σου βαζουν δοση Επισκληριδιου για να μην πονας (παντα λογο καισαρικης ) θα μπορεις να περπατησεις κανονικα εινα ιδοση για τον πονο οχι σαν αυτη που σου κανουν για να μπεις χειρουργειο!

Μια συμβουλη ακομα! περπατα οσο ποιο πολυ μπορεις τις πρωτες μερες! θα αναρρωσεις πολυ ποιο γρηγορα,Ευχομαι να βοηθησα!! με το καλο ευχομαι και με κανεναν πονο ;)

σ ευχαριστω πολυ να σαι καλα!!!!!!να χαιρεσαι τα παιδακια σου

pXU3p2.png?EiDCGUBk

empty.gifIA2Ep2.png?qFHIC4kY

Καλησπέρα, κορίτσια!

Ελπίζω να μη με ξεχάσατε μετά από τόσο καιρό που απουσίασα... Τι επεισόδια έχασα, ποιες έχουν ήδη στις αγκαλιές τους τα μωράκια τους και ποιες περιμένουν ακόμα; Συγχαρητήρια στις πρώτες και υπομονή στις δεύτερες (κι εγώ στη δεύτερη κατηγορία είμαι ακόμα!) Nefeli_13 κι εγώ συγκινήθηκα πολύ με την αφήγησή σου, να είστε πάντα έτσι αγαπημένοι κι ευτυχισμένοι με τον άντρα σου και να χαίρεστε το μωράκι σας!

Εγώ χάθηκα τον τελευταίο καιρό γιατί πέρασα μια απίστευτη αναστάτωση που κατέληξε στην αλλαγή ΠΗΤ, γιατρού και μαιευτηρίου... Περίμενα να κατασταλάξει αυτή η ιστορία για να σας τα γράψω με ηρεμία! Το κακό είναι ότι πάνω που τα είχα γράψει αναλυτικά κόλλησε το forum και σβήστηκαν όλα όσα είχα γράψει :mad: Τέλος πάντων, θα επανέλθω στο θέμα κάποια άλλη στιγμή, προς το παρόν σας λέω μόνο ότι η ημερομηνία έχει πάει για 6 Σεπτέμβρη και ότι πλέον πάμε για το Λητώ (οπότε πρέπει να γίνει και η σχετική αλλαγή στη λίστα).

Κατά τα λοιπά είμαστε σχεδόν έτοιμοι για την άφιξη του μπέμπη, έχουμε στήσει το λίκνο του και την μπανιέρα - αλλαξιέρα του, τα ρουχαλάκια του είναι πλυμένα, σιδερωμένα και τακτοποιημένα και το βαλιτσάκι μου για το μαιευτήριο έτοιμο κι' αυτό (όπως και του συζύγου, έχει ετοιμάσει ένα σακκίδιο με τα απαραίτητα έγγραφα, φωτογραφική μηχανή, βιντεοκάμερα και διάφορα ...σνακ για τις ώρες της αναμονής!) Πάντως μέχρι στιγμής δεν έχω κανένα σημάδι ότι ο μπέμπης ετοιμάζεται να κάνει την εμφάνισή του, ούτε προπαρασκευαστικές συσπάσεις ούτε τίποτα και έχω αρχίσει να ανησυχώ. Όσες από την παρέα γεννήσατε ήδη, ο τοκετός άρχισε μπαμ και κάτω ή είχατε τίποτα ενοχλήσεις τις προηγούμενες μέρες;

tt18a28c.aspx

Διαφημίσεις

που είσαι βρε Μιλινάκι????!!!! φυσικά κ δεν σε ξεχάσαμε, σε έχουμε αναζητήσει κιόλας!!!! όλα καλά σου εύχομαι να πάνε με τα νέα δεδομένα. περιμένουμε νέα....

Ιωαννάκι επίσης μου είπε μια ξαδέρφη μου οτι αυτό που θα νιώσεις είναι να σου παίρνουν όλο το βάρος από πάνω σου... μεγάλη ανακούφιση!!!!!

WeDjp2.png

0hUop3.png

Κοριτσακια μου υπομονη! Θα περασει γρηγορα ο καιρος και θα ερθει η μερα που θα κρατησετε τα μπεμπακια σας! Σας νιωθω απολυτα... Ο τελευταιος μηνας ειναι ο πιο δυσκολος αλλα και ο πιο γλυκος...

Μιλλινακι τι εγινε τελευταια στιγμη; Παντως για το Λητω εχω να σου πω τα καλυτερα! Εμεινα απολυτα ευχαριστημενη και απο το προσωπικο και απο τις παροχες του μαιευτηριου!

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

Κοριτσια μου!!!!!

Αυριο πρωι στις 8 μπαινουμε!!!μαρακι8 ειχες δικιο,η γιατροσ μου πε πωσ θα παραλειψουμε το υποθετο στον τραχηλο κ θα παμε με ορο!ελπιζω οντως να παμε γρηγοροτερα ετσι!!!

Δε ξερω αν θα καταφερω να κοιμηθω(θα προσπαθησω ομως) αλλα σας τα γραφω απο τωρα!δεν μπορω να σας κρυψω το μεγαλο αγχος,το τεραστιο φοβο,την ανειπωτη χαρα,την ανυπομονεσια,την ελπιδα πως ολα θα πανε καλα και για μας!!

Θελω πραγματικα να σας ευχαριστησω για οολες τις συμβουλες,την πολυ καλη παρεα που προσφερατε σε μενα και στο μπεμπακο κρατωντας μας καθησυχασμενους στο οτιδηποτε μοιραζομουν μαζι σας!!ησασταν απο τια καλυτερες παρεες στην εγκυμοσυνη μου κ βοηθησατε σημαντικα στο να ειναι ηρεμη και ευτυχης!!σας ευχαριστω πολυ και σας υποσχομαι να επανελθω με νεα κ λεπτομερειες το συντομοτερο δυνατο!!αυριο τετοια ωρα η κοιλιτσα μου θα αδειασει αλλα η αγκαλια μου κι η ψυχη μου θα γεμισουν και θα πλημμυρισουν συναισθηματα και δε μπορω ουτε

να το φανταστω πως θα ναι!!

Σας φιλω και σας και τα μπεμπακια σας και εις το επανιδειν!!να προσεχετε και να ευχαριστιεστε καθε στιγμη της εγκυμοσυνης σας (οτι απεμεινε απο αυτη)!!

Φιλακια πολλα

Λίνα με το καλό!!!Το πιθανότερο είναι πως θα δυσκολευτείς να κοιμηθείς, αλλά προσπάθησε να χαρείς το τελευταίο ξέγνοιαστο βράδυ σου. Από εδώ και μετά, όλα αλλάζουν! Προς το καλύτερο φυσικά, αλλά όλα αλλάζουν.

Δε θα σου ευχηθώ με ένα πόνο το θεωρώ εκτός πραγματικότητας...θα ευχηθώ όμως να πάνε όλα καλά και να κρατήσεις το συντομότερο στα χέρια σου ένα γερό μωράκι!

Λίνα με το καλό!!!!!!!!! όλα καλά θα πάνε....!!!!!!! μερικές φορές η καλύτερη παρέα είναι από άτομα που δεν "γνωρίζεις" προσωπικά και χρόνια και είναι κάποια άτομα που ούτε καν ξέρεις πως είναι εμφανισιακά!!!!!!! και φυσικά υπάρχει κ συνέχεια στο παρεάκι..... κάποια στιγμή θα ξαναμαζευτούμε όλες!!!!!

καλό ξημέρωμα και με το καλό!!!!

WeDjp2.png

0hUop3.png

Διαφημίσεις

Λινακι μου!! Με το καλο κοριτσι μου!! Προσπαθησε να χαλαρωσεις κ να μαζεψεις δυναμεις για αυριο!! Απο αυριο ξεκιναει η καινουρια σου ζωη! Μια ευκολη γεννα σου ευχομαι! Θα περιμενοθμε νεα σου το συντομοτερο! Φιλιαααα!

kK3bp2.png

dKVVp3.png

Μιλινακι μου δε σε ξεχασαμε! Αναρωτιομασραν που χαθηκες! Φανταζομαι για καλο θα ηταν η αλλαγη γιατρου.. εγω μπαινω απο κινητο οποτε αλλαγη στη λιστα δε μπορω να σου κανω.. αν κ καποτε την ειχα παρει εργολαβια τη λιστουλα μας! Μεχρι στιγμης εχουμε γεννησει η Ιωαννα27 η φλορετα η φλοσαμερ ξ φεγγαρενια εγω η χριστινα27 η νεφελη η βιβη η μαγδα.. ξεχναω καποια??

kK3bp2.png

dKVVp3.png

Και η zuzu, που είμαστε και γειτόνισσες και είδα το μπεμπάκο της, είναι γλυκύτατος! Μαράκι να σου ζήσει η κορούλα σου (κοριτσάκι, έτσι, καλά δε θυμάμαι; ) όπως και όλα τα υπόλοιπα μωράκια των μανάδων της παρέας! Όλα πήγαν καλά, έτσι; Ελπίζω όλες οι μαμάδες και όλα τα μωράκια να είναι καλά και να χαίρουν άκρας υγείας!

Λίνα, όλα να πάνε καλά και με το καλό να πάρεις στην αγκαλιά σου το μωράκι σου! Η σκέψη μας θα είναι μαζί σου και θα ανυπομονούμε να μάθουμε τα νέα σου!

Λοιπόν, εγώ το πώς κατέληξα σε αλλαγή γιατρού είναι μεγάλη ιστορία αλλά για να μη σας κουράσω θα σας τα πω περιληπτικά. Αν θυμόσαστε ο μπεμπάκος μας σε όλους τους υπερήχους έβγαινε καμιά βδομάδα μεγαλύτερος αλλά ο γιατρός μας έλεγε ότι αυτό δεν επηρεάζει την ΠΗΤ. Ξαφνικά, σε ένα από τα τελευταία ραντεβού μας είπε ότι το μωρό βγαίνει πολύ μεγάλο, σχεδόν 2,5 εβδομάδες μεγαλύτερο και ότι αντιστοίχως έπρεπε να αλλάξει και η ΠΗΤ. Αυτό μας είχαν πει και στα μαθήματα ανώδυνου τοκετού που πηγαίναμε με τον άντρα μου ότι δεν είναι σωστό και ότι το μεγάλο μέγεθος του μωρού σε προχωρημένο στάδιο της εγκυμοσύνης δεν αλλάζει την ημερομηνία και επειδή ανησυχήσαμε είπαμε να πάρουμε μία δεύτερη γνώμη. Ε, ο δεύτερος γιατρός είπε ότι πράγματι έπρεπε να αλλάξει η ημερομηνία αλλά για 6 μέρες μόνο, σύμφωνα με τα αποτελέσματα της αυχενικής διαφάνειας, και ότι αν γίνει αυτή η αλλαγή το μωρό όχι μόνο δεν είναι μεγαλύτερο αλλά είναι στο εντελώς φυσιολογικό και μάλιστα και λίγο μικρότερο από το μέσο όρο! Μετά πήραμε και μία τρίτη γνώμη και ο τρίτος γιατρός μας είπε ακριβώς τα ίδια με το δεύτερο. Σημειωτέον ότι ο αρχικός γιατρός μας έβγαζε το μωρό κάπου μισό κιλό βαρύτερο απ' ό,τι οι άλλοι δύο. Θα μου πείτε τώρα ότι μια βδομάδα διαφορά δεν είναι και τόσο σημαντική και το μισό κιλό είναι στα όρια του στατιστικού σφάλματος, αλλά από την άλλη αυτές οι "μικροδιαφορές" είναι που μπορεί να κάνουν τη διαφορά μεταξύ ενός τελειόμηνου και ενός οριακά πρόωρου μωρού, για να μην πω μεταξύ ενός δυνητικά φυσιολογικού τοκετού και μίας αναίτιας πρόκλησης ή και καισαρικής, για την οποία είχαμε κάπως την εντύπωση ότι προετοιμαζόταν το έδαφος! Δεν ξέρω αν υπήρξαμε υπερβολικοί αλλά το όλο θέμα μας στρέσαρε πολύ και για αρκετό καιρό αμφιταλαντευόμασταν τι να κάνουμε. Από τη μία πλευρά, αφού δεν είμαστε γιατροί οι ίδιοι, δεν μπορούμε να κρίνουμε ποιος έχει δίκιο επιστημονικά και πέρα από το συγκεκριμένο θέμα δεν είχαμε κανένα παράπονο από το γιατρό που μας παρακολουθούσε, άσε που όπως και να'χει το να αλλάξεις γιατρό σ' αυτή τη φάση είναι πολύ δύσκολο. Από την άλλη πλευρά, αυτά που μεσολάβησαν κλόνισαν την εμπιστοσύνη μας στον αρχικό γιατρό και δεν θα αισθανόμασταν καλά να συνεχίσουμε μαζί, αφού θα μπαίναμε στη διαδικασία να αμφιβάλλουμε γι' αυτά που μας έλεγε και προφανώς αυτό δεν θα ήταν ό,τι καλύτερο. Έτσι, μετά από πολύ προβληματισμό και πολλούς ενδοιασμούς καταλήξαμε στην αλλαγή και ελπίζω να μην το μετανιώσουμε! Το καλό είναι ότι ο καινούριος γιατρός φαίνεται πολύ ενημερωμένος, υπέρ του φυσιολογικού τοκετού και το κυριώτερο πολύ πρόθυμος να μας αφιερώνει χρόνο και να απαντάει σε όλες τις απορίες μας, οπότε ελπίζω η αλλαγή να μας βγει σε καλό... θα δείξει!

tt18a28c.aspx

Λινα με το καλο!!

Μιλλινακι αν εσυ νιωθεις καλυτερα με την επιλογη σου καλα εκανες και αλλαξες γιατρο!

Εμεις εδω.... Θηλαζουμε ολη νυχτα ανα 2ωρο και στο ενδιαμεσο εχουμε γκρινια και μερικες φορες ασταματητο κλαμα! Μαλλον ποναει η κοιλιτσα του και ηρεμει μονο οταν τον εχω αγκαλια και τον χαιδευω... Υπαρχει κατι που μπορω να τρωω εγω για να τον βοηθησει; Δεν αντεχω να τον βλεπω να βασανιζεται....

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...