Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Σε όλη τη διάρκεια της προσπάθειας σπάνια προσευχόμουν να μου δώσει ο Θεός ένα παιδί. Προσευχόμουν πάντα να αντέξω ό,τι έρχεται και να μην χάσω την πίστη μου.

Και αυτό γιατί τις μισές φορές όντως λύγιζα και θύμωνα και απελπιζόμουν... 🥹

Κι ακόμα και τώρα μάχη δίνω να μην θεωρήσω τίποτα δεδομένο και να φανώ αντάξια της Χάρης. 

Μανούλες Αυγούστου 2013

liana87

Recommended Posts

ναι Μαράκι μου!!!!! τερματίζω...... βλέπω την κορδέλα..... χαχαχαχαχαχαααα

πολύ ωραία η ιστορία σου!!!!! εννοείται οτι θα ήταν μια χαρά η μπεμπούλα σας. μπράβο σας!!!!

WeDjp2.png

0hUop3.png

Διαφημίσεις

Καλησπερα μανουλες,κοιλιτσες και νινακια!!!!

Μαγδα μου να σας ζησει η μπουμπουκα!!!!!!μαρακι τι ωραια η ιστορια σας!!!οντως το κανε το θαυμα της η μικρη!!η φυση ειχε παρει τις αποφασεις της!!

Μαρακι 1106 καλως ορισες στο καφε μας!!!

Ζουνιτσα συγχαρητηρια,τπτ δεν εμεινε!!!θυμαμαι τη χαρα που ειχα οταν μπηκα στον 9ο!!!πως σε καταλαβαινω!!!

Περιμενουμε κ τις υπολοιπες ιστοριες σας να συγκινηθουμε κι αλλο!!

Εμεις κοριτσια ειμαστε καλα,ολο το απογευμα χθες μεχρι το ξημερωμα ειχα συσπασεις κ συνεχομενα πετρωματα,τοσο που δε μπορουσα να ξεχωριζω συνεχεια το χρονο!ειχα κ κατι επωδυνες αλλα δεν κρατησαν πανω απο μια ωρα!!τουλαχιστον η μητρα μας δεν κοιμαται...λετε να το παρει αποφαση ο μπεμπης για να βγει πριν μπω για προκληση;;πολυ σκληρη η μητρα βρε παιδι μου!!!!

Βιβη μου και ιωαννα ,μη μου στεναχωριεστε!!ακριβως αυτο που λεει η ζουνιτσα ισχυει!!θα συνηθισουν,απλα θελουν το χρονο τους!!οπως ολοι σας!!θα δειτε θα μπουν ολα σε μια σειρα!!

Φιλακια πολλα σε ολες!!

Αχ κοριτσια μου σας ευχαριστω! Ευτυχως η μπεμπιτσα ειχε αλλα σχεδια.. λιονταρινα! Λινα λες να σου κανει την εκπληξη το μπεμπεδακι?

kK3bp2.png

dKVVp3.png

01/08/04 Και συνεχίζουμε..

Δε ξερω βρε Μαρακι μου!!!δεν εχω και εμπειρια οποτε δε μπορω να πολυκαταλαβω τι μπορει να σημαινουν αυτες οι συσπασεις!!σιγουρα χαιρομαι ακομη κ προπαρασκευαστικες να ναι,απλα δε μπορω να καταλαβω αν βοηθουν καθολου στο να εμπεδωθει το παιδι,κατι που θα μας βοηθησει στην προκληση ή αν μπορουν να φερουν τοκετο!!!παντως ειναι διαφορετικη η αισθηση της μητρας τις τελευταιες μερες!!οπως κ να χει 3-4 μερουλες εμειναν κοριτσια μεχρι ν γνωρισω τον αντρα της ζωης μου...

Διαφημίσεις

Λινα βλεπω να την γλιτωνεις την προκληση,αντε κουκλα μου με ενα πονο!!

θα παρεις αγκαλια τον αντρα της ζωης σου και θα εισαι η πιο ευτυχισμενη γυναικα στη γη!!

Μαγδουλα να σας ζησει η μπεμπα σας!!!υγεια και ευτυχια να εχει η μπουμπουκα!!!

Μαρακι τι καλα που δεν σε ταλαιπωρησε η ζουζουνα σου, ειδες τελικα οποτε θελουν αυτα βγαινουν δεν ηθελε τοσες ωρες και μεσα σε λιγα λεπτα τσουπ εσκασε μυτη,μπραβο σας!!

NkOFp3.png

Να ρωτησω τις δευτερο-τριτομανουλες... Ο μπεμπης μας θηλαζει περιπου μιση ωρα με τις ψευδοθηλες -ξερω οτι δυσκολευεται περισσοτερο και τρωει λιγοτερο απο οτι χωρις αυτες- και μετα διαμαρτυρεται αλλοτε με κλαμα γκρινιας που θελει αγκαλιτσα για να ηρεμησει κι αλλοτε με σπαρακτικο κλαμα που καταληγει σε νεο ταισμα! Μηπως τον κοβω νωρις και πειναει το θηριακι μου η τον κακομαθαινουμε με τις αγκαλιες και το εκμεταλλευεται; Τη νυχτα κοιμαται 3-5 ωρες συνεχομενα και μεσα στη μερα μονο μια φορα γυρω στο μεσημερι για 1-3 ωρες. Πειτε καμια ιδεα γιατι δεν αντεχω να τον ακουω να κλαιει, ουτε μπορω να τον εχω ολη μερα αγκαλια...

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

Νεφέλη, γενικά οι ώρες που γράφεις ότι κοιμάται είναι λίγες για τόσο μικρό παιδάκι, χωρίς να υπάρχει κάποιος συγκεκριμένος κανόνας γιατί το κάθε παιδάκι διαφέρει και "φτιάχνει" τους δικούς του κανόνες.

Για να καταλάβεις θα σου πω ότι ο δικός μου μένει ξύπνιος συνολικά περίπου 7 ώρες την ημέρα από όσο το έχω υπολογίσει.

Δοκίμασε να τον θηλάσεις περισσότερο και περίμενε να αφήσει μόνος του τη θηλή. Μη κρατάς χρόνο, παρά μόνο για να δεις πόση ώρα θήλασε τελικά.

Διαφημίσεις

Νεφελάκο ο γιός σου κοιμάται πάρα πολύ λίγο... πρέπει να τον βοηθήσεις να ηρεμεί και να κοιμάται προτού γίνει πολυ γκρινιάρης και εκνευριστεί! Είναι ακόμη πολύ μικρός και δεν μπορεί να καταλάβει από μόνος του ότι είναι κουρασμένος και πρέπει να κοιμηθεί.

Ένα μηνα τώρα με δυο μωρά έχω ψάξει τα πάντα στο ιντερνετ οπότε σας λέω αυτά που βρήκα πιο χρήσιμα. Δυστυχώς δεν μπορώ να σας περιγράψω λεπτομέρειες γιατί μόλις έβαλα για ύπνο και τον δεύτερο και σε 2 ώρες πρέπει να ξαναξυπνήσω. Αλλά σας στέλνω λινκ:

1. αυτό το site λέει πολλά χρήσιμα πράγματα για τον ύπνο των νεογέννητων:

http://www.troublesometots.com/newborn-baby-sleep-survival-guide/

Αξίζει να το διαβάσετε!

2. επίσης τα δικά μου ηρεμούν με αυτό:

ή και με το πιστολάκι των μαλλιών, το στεγνωτήριο, τον απορροφητήρα

3. Γενικά όταν δεν κοιμούνται, σβήνω το φως, τα φασκιώνω σφικτά (swaddling), τους βάζω πιπίλα και τα παίρνω αγκαλιά...βάζω και τον ιονιστή αέρα που κάνει θόρυβο (δηλ. white noise) και συνήθως μέσα σε 10-15 λεπτά έχουν κοιμηθεί...

καλή επιτυχία!

Καλημερα! Λινα αν ο τραχηλος σου ειναι μαλακος κ μπεις για προκληση μπορει να γλυτωσεις το σταδιο του υποθετου δηλ να μπεις κατευθειαν για ορο.. οποτε γλυτωνεις καποιες ωριτσες αναμονης.. ετσι ειχε συμβει σρην πρωτη μου γεννα! Οπως κ να εχει κοντευεις! Νεφελη μου οντως ειναι λογες οι ψρες που κοιμαται ο μικρος σου. Μηπως εχουν αρχισει κ τα πονακια κ εχει γκρινια κ για αυτο? Ο παιδιατρος σας ειδε? Για τις θηλες σου αν θες ρωτα φυσικα κ το γυναικολογο σου κ βαλε την purelan ρης medela.. η κρεμα αυτη απλα κανει θαυματα!!!!

kK3bp2.png

dKVVp3.png

καλημερα κοριτσια τι κανετε?εγω καλα ανυπομονω να ρθει η μεγαλη μερα!!!!!!!!!!!!zuzu,nefeli 13,anat,magda να σας ζησουν τα μπεμπακια σας!!!!!!!δε νομιζω να ξεχναω καμια που να μην της εχω ευχηθει?

pXU3p2.png?EiDCGUBk

empty.gifIA2Ep2.png?qFHIC4kY

καλημερα κοριτσια τι κανετε?εγω καλα ανυπομονω να ρθει η μεγαλη μερα!!!!!!!!!!!!zuzu,nefeli 13,anat,magda να σας ζησουν τα μπεμπακια σας!!!!!!!δε νομιζω να ξεχναω καμια που να μην της εχω ευχηθει?

Καλημερα!! Ποτε ειναι η μεγαλη μερα? Με ραντεβου δε θα πας η θυμαμαι λαθος??

kK3bp2.png

dKVVp3.png

Καλημερουδιααααα!!!!

Μαρακι8,ετσι μου χε πει η γιατροσ στην τελευταια εξεταση!!μακαρι να ισχυσει και σε μας το ιδιο!!!παρηγορα τα λογια σου!!!

Ιωαννακι28,ποτε με το καλο;

Εγω κοριτσια μολις μιλησα με τη γιατρο καιαιαιαιαιαι.....μια και σημερα!!τριτη πρωι μπαινουμε...οοοοχι!!!δεν εχω χ@@@@στει πανω μου!!!χαχαχα!!!

Πολλα φιλια σε πατουσακια και κοιλιτσες!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...