Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , Xristina96 είπε:

Κατάλαβα, για το e-coli είπε τίποτα; Γιατί έχει τέτοια αποτελέσματα στα 35 έδωσε κάποια εξήγηση; 
      δηλαδή σας πρότεινε βιταμίνες και εσένα άλλο πρωτόκολλο; 

Δε το έλαβε καν υπόψη το ecoli. Ενώ το ανέφερα δε το σχολίασε καν. Ναι βιταμίνες κ άλλο πρωτόκολλο κ περαιτέρω διερεύνηση για το σπερμα με ειδικό. Είπε και για τις άλλες εξετάσεις που προανέφερα. Μου έλεγε κ για τον εξοπλισμό στο Ιασώ που έχει μια τεχνική που διαλέγει το καλύτερο έμβρυο σαν A.I. κάπως. Είπε επίσης πως είναι υπέρ της prp, scratching κλπ κ πως βλέποντας το usb της υστεροσκοπησης που του πήγα πως ίσως έκανε κάτι παρεμβατικό γιατί δε βλέπει εμφανως στο βίντεο λέει τη δίοδο (μάλλον εννοούσε τις σάλπιγγες ; ) οπότε λέει εκεί κάτι θέλει «κόψιμο/παρεμβαση» είπε. 

Μανούλες Αυγούστου 2013

liana87

Recommended Posts

Κοριτσακια μου καλημερουδια!!

Ανατ μου ν σου ζησει!!!!!!!καλοτυχο και παντα υγιες να ναι το μωρακι σου!!καλο σαραντισμο να χετε!!!

Οι υπολοιπες τι κανετε;διαβαζω γ θεματακια με κολικους και θηλασμο,εε;δυστυχως δεν εχω εμπειρια να σας συμβουλεψω αλλα σας καμαρωνω κι ειμαι περηφανη για τις προσπαθειες και τις αντοχες σασ(αλλα μαθαινω κιολας)!!!!

Εμας ο μπεμπακος εχει βολευτει για τα καλα εκει ψηλα,και κατα πασα πιθανοτητα τριτη ή τεταρτη μπαινουμε με προκληση(φοβαααααμαιιιιι)!!!!

Η γιατρος φοβαται να τον αφησει παραπανω μη παρει υπερβολικο βαρος κ μετα δυσκολευεται να εμπεδωθει την ωρα της προκλησης μιας κι ειμαστε κ μικροκαμωμενοι!να σας πω ανυπομονω τοσο πολυ να τον δω οποτε δε με πειραζει για 2-3 μερες νωριτερα!!!σημερα ειμαστε ηδη στη 39η!!!!!!!πως περασε ετσι ο καιρος,δε μπορω να το πιστεψω!!!η γιατρος ειπε πως εχουμε καλες βασεις γ φτ απο τη στιγμη που ο τραχηλος ειναι μαλακος και η μητρα κανει τις συσπασουλες της!!!οποτε θα ξεκινησουμε και θ περιμενουμε να κατεβει το μωρο απο τις συσπασεις κ να ανοιξει ο τραχηλος!!!

Αυτα τα νεα μας...στην αναμονη λοιπον!!!!

μην φοβασαι ολα καλα θα πανε και εγω με προκληση ειχα γεννησει τον γιο μου στις 40+1 ημερες!!αντε με το καλο!!!

gk4cp3.png

7QUvp2.png

237480sbpovrx874.gif

Διαφημίσεις

Καλησπερα σε ολα τα κοριτσια! Νεφελακι να σου ζησει το αγορακι σου!! Λινα μου καθολου να μην τη φοβασαι την προκληση. Εγω μπηκα για προκληση 12 το βραδυ κ γεννησα την επομενη το απογευμα χωρις πονο πραγματικα,φυσιολογικα. Θα σας γραψω την ιστορια μου μεχρι το βραδυ! Ολα καλα θα πανε κ αν το σωμα σου ηδη ειναι ετοιμο να ανταποκριθει ειμαι σιγουρη οτι ολα θα κυλησουν ομαλοτατα!! Φλορετα μου σε σκεφτομαι και σε θαυμαζω απεριοριστα! Θα περασει ο καιρος τοσο γρηγορα! Οσο κ να σε ταλαιπωρουν τωρα να χαρεις το καθε τους λεπτο γιατι περναει τοοοοοσο γρηγορα η μωρουδιακη τους ηλικια που μετα μεχρι κ τα ξενυχτια τους τα νοσταλγεις!

kK3bp2.png

dKVVp3.png

01/08/04 Και συνεχίζουμε..

Καλησπέρα!!!!!

Και εμεις γεννησαμε μια μικρουλα μπεμπα 2800!!!! Βιαστηκε κσι βγηκε στης 36 εβδομαδες!!!!

Τωρα παιδευομαι με τα θηλαστρα και τον θηλασμο γιατι δεν εχω πολύ γαλα 30 ml την αντληση!!!!

Θα μπω να σας διαβασω αργοτερα!!!!

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Φλορετα μου εισαι ηρωας!! Εμεις με ενα και δεν προλαβαινουμε.... Να τα χαιρεσαι τα αντρακια σου!

Μαρακι μου σ΄ευχαριστω! Με ειχες εμψυχωσει πολυ πριν μπω γις προκληση και σε θυμηθηκα αρκετες φορες την ωρα του τοκετου... Κι εμεις μπηκαμε βραδυ και το επομενο μεσημερι τον ειχα στην αγκαλια μου!

Μαγδα να σου ζησει η μπεμπουλα!!! Με στεναχωριεσαι για το θηλαστρο, στην αρχη οι αντλησεις ειναι λιγο φτωχες αλλα μετα απο λιγο θα ειναι καλυτερα!

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

Διαφημίσεις

Νεφελακι πολυ χαιρομαι που σε ενθαρυνα! Δε θα το πιστεψεις. Κ εγω καθως περνουσε η ωρα κ ολα εδειχναν πτι παμε για καισαρικη ελεγα συνεχεια στον αντρα μου αχπυ τα λεγε η νεφελη στοφπρουμ οτι η προκληση σχεδον παντα οδηγει σε καισαρικη κ δεν την ακουγαααα. Αλλα ευτυχως ηικρη ειχε αλλα σχεδια. Μαγδα να σου ζησει η βιαστικουλα σου! Υγεια και καλη τυχη στη ζωουλα της ευχομαι κ καλη λοχεια σε σενα!

Οι υπολοιπες τι κανετε? Εμεις εχουμε παιδιατρο στις εφτα αντε να δουμε που βρισκομαστε με τη μπουμπουκα.

kK3bp2.png

dKVVp3.png

Καλησπερα μανουλες και λοιπες εγκυουλες....

Αυριο σαραντιζουμε οποτε θα παμε την πρωτη μας βολτουλα (επιτελους).

Βρε κοριτσια να ρωτησω τις δευτρο-τριτο μανουλες εχετε θεμα με τα παιδακια σας?Εννοω πως η μικρη δεν βγαζει ζηλια στο μικρο,αντιθετως μεγαλη αγαπη.Αλλα εχει μια γκρινια για ολα,φωναζει χωρις λογο,θελει κατι και το θελει στη στιγμη αλλιως ξεσπαει σε κλαματα κ.α.Ποσο υπομονη να εχω η γυναικα,τη μαλωνω συχνα αλλα δεν θελω γιατι ηδη η σχεση μας δεν ειναι καλες και βλεπω οτι εχει κολλησει με το μπαμπα της.Πως χειριζεστε εσεις τα πραγματα?

Xr0Qp3.png

7yzup3.png

Ιωάννα μου καλησπέρα! Και εγώ αντιμετωπίζω το ίδιο πρόβλημα με την κόρη μου και για να είμαι ειλικρινής με πληγώνει πολύ και πολλές φορές με παίρνουν τα κλάματα που βλέπω να ζητάει μόνο το μπαμπά της για να κοιμηθεί ή για να πιει το γάλα της ή για να χουζουρέψει στην αγκαλιά του, πράγματα που μέχρι πριν γεννήσω τα έκανε αποκλειστικά με εμένα.

Νομίζω ότι είναι η αντίδραση στην άφιξη του νέου μέλους της οικογένειας, αλλά όσο και αν είχα προετοιμαστεί για αυτό, δε νομίζω ότι το χειρίζομαι καλά. Είναι και οι ορμόνες μου ακόμη αλλού για αλλού και δε μπορώ να σταματήσω να κλαίω. Αισθάνομαι ότι χάνω στιγμές μαζί της και έχω τύψεις!

Καλησπερα μανουλες και λοιπες εγκυουλες....

Αυριο σαραντιζουμε οποτε θα παμε την πρωτη μας βολτουλα (επιτελους).

Βρε κοριτσια να ρωτησω τις δευτρο-τριτο μανουλες εχετε θεμα με τα παιδακια σας?Εννοω πως η μικρη δεν βγαζει ζηλια στο μικρο,αντιθετως μεγαλη αγαπη.Αλλα εχει μια γκρινια για ολα,φωναζει χωρις λογο,θελει κατι και το θελει στη στιγμη αλλιως ξεσπαει σε κλαματα κ.α.Ποσο υπομονη να εχω η γυναικα,τη μαλωνω συχνα αλλα δεν θελω γιατι ηδη η σχεση μας δεν ειναι καλες και βλεπω οτι εχει κολλησει με το μπαμπα της.Πως χειριζεστε εσεις τα πραγματα?

Καλο σαραντισμο! Απο αυριο βολτουλες λοιπον!! Κ εμας ο γιος μας σε παρομοια φαση ειναι.. Εκνευρισμος κ δυνατη φωνη κ μαλιστα εκοψε κ το φαγητο κ θελει μονο γαλα. Κ μας το δηλωσε κιολας εγω θα πινω μονο γαλα ποτε κανα φαι.Σημερα εκανε την εξαιρεση κ εφαγε ξανα φρουτα κ μια μικρη ομελετα με τυρι. Α κ οταν ζηταει κατι το απαιτει η παραπονιεται εντονα. Αλλα στην μικρη φερεται πολυ στοργικα με πολυ αγαπη κ τρυφεροτητα.. Υπομονη πιστευω πως θελει πολυ υπομονη κ με τον καιρο θα το δεχρουνε τα μεγαλα μας οτι υπαρχει πλεον κ αδερφακι.. εμεις προσπαθουμε να κανουμε πραγματα μαζι του οπως παλια τον παμε για καφε η παιδοτοπο..σε δυο βδομαδες θα ανοιξει κ ο παιδικος οποτε σιγα σιγα θα τους βρουμε τους ρυθμους μας..

kK3bp2.png

dKVVp3.png

Διαφημίσεις

Να σας γραψω κ εγω την ιστορια μου.. Πεμπτη 1/8 κατατις 12 παρα φτανουμε στο ΡΕΑ. Κανουμε μια πολυ μεγαλη κ σφιχτη αγκαλιαε τον αντρα μου κ μπαινουμε μεσα.. Εγω ημουν σα ζαβλακωμενη σαν να πηγαιναν τα ποδια μου μεσα κ το υπολοιπο σωμα μου να θελει να γυρισει σπιτι! Παμε στην υποδοχη δινω στοιχεια με κατεβαζουν κατω κ μενει πισω ο αντρας μου να κανει τημ εισαγωγη... Αφου μου εκαναν τους σχετικους καλωπισμους και μου ξεβαψαν τα νυχια των χεριων σνιφ σνιφ με πηγαν στο δωματιο για την προκληση οπου ξαπλωσα κ συνδεθηκα με τον καρδιοτοκογραφο.Εκει γυρω στη μια κατεβηκε κ ο αντρας μο εμεινε για λιγο μαζι μου κ αφου ειπε σε ολες τις νοσοκομες να μην με πονεσουν γιατι θα με παρει κ θα με παει στο ΜΗΤΕΡΑ εφυγε αφου κ ο γιατρος του χε πει να ξαναρθει στις εξι το πρωι.. δυο παρα μου εβαλαν το υποθετο για να μαλακωσει ο τραχηλος και με αφησανε στην ηησυχια μου.. Καταφερα να κοιμηθω σπαστα γυρω στις δυομιση ωριτσες κ περιπου πεντε η ωρα ακουσα τογιατρο μου εκει καπου ηρεμησα γιατι λεω ωραια τωρα κ μα γεννησω θα ναι εδω ο δικος μου γιατρος. Μου βαλανε τον ορο για τους πονους γυρβ στις πεντεμιση κ αρχισε η αναμονη.. εξι ηρθε κ ο καλος μου.. εγω εντωμεταξυ πονουσα αλλα οχι κατι το ιδιαιτερο σαν να περιμενω περιοδο.. οι συσπασεις μου πολυ καλες ο γιατρος μουε εξεταζει κ μου λεει μεχρι τις εντεκα γενναμε! Ωστοσο οι ωρες περναγανε κ η μικρη δεν μπορουσε να βρει το δρομοναβγει γιατι λογω τψν περιτυλιξεων ο λωρος την τραβαγε πισω κ ρης κραρουσε το κεφαλι λοξα.. Ο γιατρος μου μου δινε συνεχβς παραταση καθε τρια τεταρτα μου εδινε παραταση για αλλα τρια τεταρτα για να αποφυγουμε το χειρουργιο.. Η ωρα εχει φτασει 15.30 εγβ εζω αρχισει να τρεμω απο την επισκληριδιο κ να νιωθω οτι δεν αντεχω αλλο απο την κουραση.. η μικρη δεν κατεβαινε κ ο γιατρος μου μου εξηγησε τι θα μπορουσε να συμβει αν περιμεναμε και αλλο(σχετικα με την εκβαση του τοκετου καθως οι παλμοι της μπεμπας ηταν αριστοι) και μας αφησε λιγο μονους με τον αντρα μου να αποφασισουμε τι θα κανουμε.Αποφασιζουμε λοιπον καισαρικη οποτε φευγει ο ντοκ να αλλαξει κ λιγο αργοτερα αφου με ετοαζουν για καισαρικη ερχεται ο τραυματιοφορεας να με παρει. Εκεινη τη στιγμη λοιπον η μπεμπιτσα μου εκανε την αματροπη εκανεια στροφη κ ξετυλιξε κομματι απο το λωρο κ βρηκε δρομο να κατεβει.. ο αντρας μου λεει στον τραυματιοφορεα περιμενεην την παρεις ακομα φωναζει το γιατρο με εξεταζει μου λεει ρε συ δε θα το πιστεψεις εκανες τελεια διαστολη κ γεννας ΤΩΡΑ! Εγω χεστηκα παμω μου απο τη χαρα μου και λεω Μαρια εδω ειμαστε συγκεντρωσου να τελειωνουμε.. σε εφτα λεπτα απο τη στιγμη που ειπε ο ντοκγεννας ειχα ρην μπεμπιτσα μου αγκαλια!! Ευκολα γρηγορα κ κυριως χωρις πονο!!

kK3bp2.png

dKVVp3.png

Μαρακι τελικα η μικρη σου εκανε το θαυμα της και δεν ταλαιπωρηθηκες.... Τι καλα!!! Θελω κι εγω να γραψω τη δικη μας ιστορια αλλα περιμενω να βρω λιγο ησυχο χρονο...

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

καλημέρες!!!! τι ωραία πράγματα αρχίζουν κ γράφονται...!!!!! μια χαρά!!!!

εμείς επισήμως μπαίνουμε στον μήνα μας. άντε 19 μέρες μείνανε. κατά τα υπόλοιπα καλά.

Ιωάννα κ από άλλες κοπέλες που ξέρω, σαν να είναι copy-paste η ιστορία. νομίζω οτι είναι αναμενόμενο κ θέλει υπομονή μέχρι να τα ξαναβρείτε. τα έχει βάλει μαζί σου γιατί εσύ έφερες το μωρό. υπομονη σε όλες. μάλλον κ εγώ τα ίδια θα περάσω...

WeDjp2.png

0hUop3.png

Καλησπερα!! Ζουνιτσα μπηκες στο μηνα σου! Κοντευεις λιγο εμεινε! Νεφελη να μας τη γραψεις την οστορια σου ανυπομονω να τη διαβασω! Κ τα αλλα κοριτσια μολις βρειτε λίγο χρονο! Τι κανετε? Εμεις πηγαμε χθες παιδιατρο κ τηβρηκεια χαρα τη μπεμπιτσα μας!

kK3bp2.png

dKVVp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...