Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , Xristina96 είπε:

Κατάλαβα, για το e-coli είπε τίποτα; Γιατί έχει τέτοια αποτελέσματα στα 35 έδωσε κάποια εξήγηση; 
      δηλαδή σας πρότεινε βιταμίνες και εσένα άλλο πρωτόκολλο; 

Δε το έλαβε καν υπόψη το ecoli. Ενώ το ανέφερα δε το σχολίασε καν. Ναι βιταμίνες κ άλλο πρωτόκολλο κ περαιτέρω διερεύνηση για το σπερμα με ειδικό. Είπε και για τις άλλες εξετάσεις που προανέφερα. Μου έλεγε κ για τον εξοπλισμό στο Ιασώ που έχει μια τεχνική που διαλέγει το καλύτερο έμβρυο σαν A.I. κάπως. Είπε επίσης πως είναι υπέρ της prp, scratching κλπ κ πως βλέποντας το usb της υστεροσκοπησης που του πήγα πως ίσως έκανε κάτι παρεμβατικό γιατί δε βλέπει εμφανως στο βίντεο λέει τη δίοδο (μάλλον εννοούσε τις σάλπιγγες ; ) οπότε λέει εκεί κάτι θέλει «κόψιμο/παρεμβαση» είπε. 

Μανούλες Αυγούστου 2013

liana87

Recommended Posts

Καλημερα μανουλες και φουσκιτσες...Να σας ζησουν τα μωρακια σας σε οσες γεννησατε και υπομονη και φτανει ο καιρος για αυτες που περιμενουν!!!

Εμεις μια χαρα ειμαστε,το Σαββατο σαραντιζουμε.Αντε γιατι τα εχω παιξει ολο μεσα,να παμε και καμια βολτα!Ο αντρας μου με τη μικρη ολο βολτες ειναι,σημερα πηγαν και στο Αττικο παρκο (ζηλευω!!!).

Κοριτσια να ρωτησω εσεις πια ενυδατικη πηρατε για τα μικρα σας?Θελω να του βαλω τωρα που εχουμε κανει διπλες στα μπουτακια αλλα ακουω διαφορα.Στη κορη μου εχω την johnson με aloe vera αλλα ακουω διαφορα για τη μαρκα.Αλλα μυριζει τοσο ωραια και τουλαχιστον στη κορη μου αυτη ταιριαξε και της εκανε ενα δερματακι τελειο.Ειχαμε παρει μια φαρμακευτικη αλλα τις εκανε σπυρακια.Τωρα στο μικρο δεν ξερω ποια να παρω,ακουγονται τοσο πια.....

Xr0Qp3.png

7yzup3.png

Διαφημίσεις

Καλησπερα! Τι κανετε κοριτσια? Εμεις πηγαμε σημερα για ενα καφεδακι με τον μικρο εδω κοντα κ γυρισα αλλος ανθρωπος! Ζουνιτσα εισαι καλυτερα? Καλα πολυ γελασα με την μικρη σου οπβς σας τα περιεγραψε.. ευτυχως το πηρε χαλαρα! Βιβη μπραβο που τα πατε καλα με το θηλασμο! Ιωαννα αντε να αρχισετε τις βολτες θα ανανεωθεις κ εσυ! Βρε κοριτσια το μιλινακι κ η ανατ τι να γινονται αραγε?

kK3bp2.png

dKVVp3.png

01/08/04 Και συνεχίζουμε..

βρε μαρακι μηπως να το ψαξεις λίγο δεν υπαρχει μανα που να μην φτανει το γαλα της εδω το δικο μου φτανει για το μικρο αγλεωρα που αν δε κλεισει 6ωρο στο στηθος θηλαζοντας δε κλεινει ματι ποιος στο είπε μηπως μια μερα να προσπαθησεις να μην του δωσεις ξενο ειμαι σιγουρη οτι φτανει το γαλα σου α και παρτε κι αυτο το λινκ μαρακι παρε τηλ εδω να ρωτησεις

http://www.lllgreece.org/symbouloi

μην το αφησεις παντως τουλ ζητα μια δευτερη γνωμη!

αχ δε προλαβαινω να σας διαβασω οποια γεννησε να της ζησει!

φιλιααααα!

Μαράκι ναι, ευτυχώς ήταν μ'άλλον αναδρομος ο Άρης.... χαχαχαχαχα τεσπα...

είχες περάσει με τον μικρό σου "φάση" κωλοπαιδισμού??? σόρρυ που το λέω έτσι, αλλά μόνο έτσι περιγράφεται. έχει γίνει σκατοπαιδάκι η δικιά μου. μήπως είναι λόγω μπέμπη, ή το terrible two που λέει κ η Φλο.

Αλήθεια που είναι αυτές??? αλλά κ η φλώρα.....

WeDjp2.png

0hUop3.png

Διαφημίσεις

Φεγγαρενια μου σε ευχαριστω παρα πολυ για το λινκ. Θα παρω τηλ νσ παρω μια δευτερη γνωμη δικιο εχεις! Ζουνιτσα ειναι τα τεριμπλ του σιγουρα!! Ο Κωστης δυο εως τριων ετων μας εβγαλε την πιστη! Μετα ξεκινησε παιδικο κ επαιξε κ αυτο το ρολο του φυσικα! Αχ κοριτσια οποια μπαινει απο πισι ας φτιαξει τη λιστα μας εγω τοσες μερες μπαινω απο κινητο και δεν μπορω να κανω κοπι πειστ!

kK3bp2.png

dKVVp3.png

Α επισης να πω οτι εμεις περναμε η σειρα της aveeno για τον Κωστη δηλ σαμπουαν-αφρολουτρο και κρεμα σωματος. Απο αρωμα δεν εσκιζε αλλα ηταν καταπληκτικη στην εφαρμογη της τουλαχιστον εμας μας εκατσε καλα! Κ τωρα στη μπεμπιτσα οταν μας τελειωσουν τα δειγματακια αυτη θα παρω..απο αρωμα παντως τρελενομαι με τα johnsons! Επισης στο ΡΕΑ χρησιμοποιουσαν για τα μωρακια τη σειρα BENOSTAN κ μπορω να πω οτι μαρεσε η μυρωδια τους!

kK3bp2.png

dKVVp3.png

Ζουνιτσα η φλορετα μας με τα διδυμα θα εχει πολυ δουλεια! Θα βρει τους ρυθμους της κ θα επανελθεο δυναμικα! Παντως ειναι κ αλλα κοριτσια που θυμαμαι στη λιστα μας κ εχουν καιρο να μας γραψουν νεα... ελπιζω να ναι ολες καλα!

kK3bp2.png

dKVVp3.png

Διαφημίσεις

ναι, μωρέ η Φλώρα θα έχει μπλέξει τρελά.... χαχαχαχα

ναι η μικρή μου καλή είναι Φεγγαρένια μου, θα τα δεις κ εσύ αυτά κ δεν θα ξέρεις τι να κάνεις, να γελάσεις, να ΄μαλώσεις, να νευριάσεις...???!!!! χαχαχαχαχαααα

Μαράκι μου κατάλαβα... έχω μέλλον ακόμα γιατί τώρα άρχισε.... πάντως αυτό περιμένω, να πάει σχολείο.

WeDjp2.png

0hUop3.png

Καλησπέρα!!! Εμείς στην κόρη μου χρησιμοποιούμε τη σειρά της proderm το μπλε μέχρι ενός έτους μετά το μωβ για το μπάνιο και το πράσινο για κρέμα σώματος γιατί το άρωμά του μου αρέσει πολύ περισσότερο.

Πράγματι το benostan που μας έδωσαν στο Ρεα είναι φανταστικό για την ευαίσθητη περιοχή. Και εγώ το χρησιμοποιώ συνέχεια και είμαι ενθουσιασμένη! Το χαμομηλι που περιέχει κάνει φοβερή δουλειά

]sangreluna ΠΗΤ 29/07/2013 (Αγοράκι) Ρέα - φ.τ. - 30/07 - 4120 γ

ioanna27 ΠΗΤ 01/08/2013 (Αγοράκι) Λητώ - φ.τ - 08/07 - 3070 γ

xara_84 ΠΗΤ 03/08/2013 (Κοριτσάκι) - φ.τ. - 26/07 - 3760 γ

nefel ΠΗΤ 04/08/2013 (Αγοράκι) - φ.τ. - 31/07 - 4450 γ

Dinakim ΠΗΤ 04/08/2013 (Κοριτσάκι)

Μαριάννα13 ΠΗΤ 07/08/2013 (Αγοράκι) Αρεταίειο

Nefeli_13 ΠΗΤ 08/08/2013 (Αγοράκι) Λητώ

h11rous1 ΠΗΤ 09/08/2013 (Αγοράκι)

ΒΙΒΗ ΠΗΤ 11/08/2013 (Αγοράκι) Ρέα

ksotiko ΠΗΤ 12/08/2013 (Αγοράκι)

Floreta ΠΗΤ 13/08/2013 (Αγοράκια) Γένεσις - κ.τ. - 16/07

ΓωγώΖ ΠΗΤ 13/08/2013 (Κοριτσάκι)

Ράνια36 ΠΗΤ 14/08/2013 (Αγοράκι)

Anat ΠΗΤ 15/08/2013 (Κοριτσάκι)

Ioannaki28 ΠΗΤ 15/08/2013 (Κοριτσάκι)

Μαράκι8 ΠΗΤ 15/08/2013 (Κοριτσάκι) Ρέα - 02/08 - φ.τ. - 2800 γ

christina27 ΠΗΤ 17/08/2013 (Αγοράκι) Ιασώ - 30/07 - κ.τ. - 3300 γ

Zuzu ΠΗΤ 17/08/2013 (Αγοράκι) Λητώ

Flosummer ΠΗΤ 18/08/2013 (Κοριτσάκι) Λητώ - φ.τ - 26/07 - 2780 γ

Appleby ΠΗΤ 18/08/2013(Αγοράκι) Λητώ

Λίνα_ ΠΗΤ 23/08/2013 (Αγοράκι)

liana87 ΠΗΤ 27/08/2013 (Αγοράκι)

anna*22 ΠΗΤ 30/08/2013 (Κοριτσάκι)

Magda TS ΠΗΤ 03/09/2013 (Κοριτσάκι) Γένεσις

alikys ΠΗΤ 08/09/2013 (Αγοράκι)

milinaki ΠΗΤ 12/09/2013 (Αγοράκι) Ρέα

zounitsa ΠΗΤ 15/09/2013 (Αγοράκι) Αρεταίειο

Margioula ΠΗΤ 16/09/2013 (Αγοράκι)

dsdoraki ΠΗΤ 21/09/2013 (Αγοράκι) Γένεσις

WeDjp2.png

0hUop3.png

Καλησπέρα και από μας!

Μαράκι χρόνια σου πολλά!!! 'Ο,τι επιθυμείς!!! Να χαίρεσαι την οικογένειά σου και να σε χαίρεται κι εκείνη!!!

Έχουμε καμία άλλη εορτάζουσα εδώ?

Σπίτι σήμερα μοναχούλες με την μικρή. Έστειλα τον άντρα μου στο εξοχικό με τον μικρό να ξεσκάσουν λίγο. Μέχρι στιγμής προσπαθώ να κοιμηθώ όταν κοιμάται η μικρή γιατί τα τελευταία 2 βράδια έχουμε τρελλά ξενύχτια λόγω κολικών. Με τον θηλασμό όλα καλά και η μικρή φαίνεται να παίρνει βάρος. Με προβήματίζει λίγο η κοιλίτσα της. Σαν πολύ φουσκωμένη την βλέπω. Εντάξει ξέρω πως τα μωρά έχουν αυτήν δυσαναλογία στο σωματάκι τους με την κοιλίτσα αλλά αναρωτιέμαι μήπως η δικιά μας παραείναι...

Όλες οι κοιλίτσες καλά? Τα μπεμπάκια?

Ιωάννα μου, εμείς σαμπουάν και κρέμα χρησιμοποιούμε της Frezyderm. Είμαι πολύ ευχαριστημένη από όλες τις απόψεις (μόνο που είναι λίγο ακριβούτσικα όμως πάνε πολύ καιρό). Σίγουρα θα έχουν φτάσει στα χέρια σου δειγματάκια οπότε μπορείς να τα δοκιμάσεις να δεις αν σε βολεύουν.

Ζουνίτσα έτσι όπως η μικρή σου κόντεψα να πνιγώ όταν ήμουν στην ηλικία της (αχ αυτά τα κουβαδάκια...). Μόνο που εμένα με πρόσεξαν όταν ήδη επέπλεα μπρούμυτα στο νερό. Θέλει πολύ προσοχή μωρέ...κι εγώ τρέμω με τον μικρό που θέλει και όλη την ώρα να έχει το κεφάλι του μέσα στο νερό σαν την πάπια.

FQzVp3.png

92nJp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...