Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 19 λεπτά , MK2012 είπε:

Δε το έλαβε καν υπόψη το ecoli. Ενώ το ανέφερα δε το σχολίασε καν. Ναι βιταμίνες κ άλλο πρωτόκολλο κ περαιτέρω διερεύνηση για το σπερμα με ειδικό. Είπε και για τις άλλες εξετάσεις που προανέφερα. Μου έλεγε κ για τον εξοπλισμό στο Ιασώ που έχει μια τεχνική που διαλέγει το καλύτερο έμβρυο σαν A.I. κάπως. Είπε επίσης πως είναι υπέρ της prp, scratching κλπ κ πως βλέποντας το usb της υστεροσκοπησης που του πήγα πως ίσως έκανε κάτι παρεμβατικό γιατί δε βλέπει εμφανως στο βίντεο λέει τη δίοδο (μάλλον εννοούσε τις σάλπιγγες ; ) οπότε λέει εκεί κάτι θέλει «κόψιμο/παρεμβαση» είπε. 

Οκ… έχεις κάνει δηλαδή υστεροσκοπηση στο παρελθόν. Κοίτα, δες και τους άλλους γιατρούς και αποφασίζεις τι θα κάνεις. Νιώθω ότι δεν σε κάλυψε ο συγκεκριμένος. Περίμενε και το ραντεβού του ανδρολογου να δείτε αν συμπίπτουν τα λεγόμενα τους . 

Μανούλες Αυγούστου 2013

liana87

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Zuzu να σου ζησει το μωρουλι σου!! Περιμενουμε και νεοτερα οποτε μπορεσεις! Λινα αυτο για τον τραχηλο που ρωτας δεν το ξερω! Φεγγαρενια μου τι κανεις?

kK3bp2.png

dKVVp3.png

01/08/04 Και συνεχίζουμε..

Μια χαρα κ εγω! Σημερα ειναι η μερα του μικρου τον βγαλαμε για καφεδακι κ δε λεει να φυγει! Πως σου φαινεται η καινουρια σου ζωη? Ο μπεμπουλης τι κανει?

kK3bp2.png

dKVVp3.png

Γρήγορα γρήγορα μπήκα να σας πω οτι ήμαστε καλά, εμένα με φεράνε στο δωμάτιο ήδη και σε λίγο θα τον φέρουν και τον μπέμπη, αφού θα κάνω rooming in. Τον είδα για ένα λεπτό μόνο στην αρχή, πολύ γλυκός! Σε λίγο θα κάνω την πρώτη προσπάθεια για θηλασμό, για να δούμε πώς πάει από τη θεωρία στην πράξη.

μπρ'αβο Ζουζού!!!!!! να σου ζήσει κ καλό σαραντισμό!!! όλα καλά θα πάνε με ψυχραιμία!!!!!

εμείς είχαμε πάει το πρωί οικογενειακώς σε διάφορες δουλειές. μετά από μία επίσης έντονα χάλια Κυριακή, είμαι καλύτερα σήμερα.... κατά τα υπόλοιπα καλά.

WeDjp2.png

0hUop3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα μανουλες κοιλιτσες κ μωρακια! Τι κανετε? Εμεις εχουμε δυσκοιλιοτητα απο προχθες κ ταλαιπωρουμαστε λιγο. Μιλησα με τον παιδιατρο και μου πε να της αλλαξω γαλα. Τη θηλαζω κιολας οχι αποκλειστικα οπως καταλαβατε,μηπως υπαρχει κατι που πρςπει να προσθεσω η αφαιρεσω απο τη διατροφη μου ωστε να τη βοηθησω?

kK3bp2.png

dKVVp3.png

κοριτσια τι κανετε?εγω χτες ειχα γιατρο αφου με εξετασε στην κυριολοεξια στο ποδι μου πε οτι φευγει σε αδεια κ να ψαξω να βρω γιατρο να με αναλαβει φευγω απ το νοσοκομειο μεσα στο κλαμα που με κρεμασε τελευταια στιγμη ο αντρας μου να μου λεει μη στεναχωριεσαι θα βρουμε γιατρο παμε στη κουμπαρα της λεω τι εγινε κ λεει μη σκας θα βρουμε.τελικα βρηκαμε εναν παρα πολυ καλο πηγαμε σημερα καναμε κορδελα κανω συσπασεις,μου πε πολυ ξεκουραση μου δωσε χαπια κ την αλλα τεταρτη να κανουμε την καισαρικη.η μπεμπα ειναι 3100

pXU3p2.png?EiDCGUBk

empty.gifIA2Ep2.png?qFHIC4kY

καλησπερα κοριτσια!!!

πως ειστε?τα μωρακια σας?

οι εγκυουλες μας καλα?

Λινα μου περαστικα σου βρε κοριτσι!και μη χειροτερα!εισαι καλυτερα τωρα?

Ζουζου να σου ζησει ο γιοκας σου,καλο σαραντισμο να εχετε!!

καλε εγω ευχηθηκα στην Βιβη να της ζησει η κορη ενω εκανε γιο ..........ελα Παναγια μου το'χασα τελειως!

ευχομαι να με συγχωρεσει το παλικαρι σου Βιβουλα.......με το ενα ματι κλειστο εγραφα!!

NkOFp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπερα κοριτσακια,κοιλιτσες και μανουλες!!ζουνιτσα πολυ χαιρομαι που σαι καλυτερα,καθε μερα κ καλυτερα!!

Ioannaki28 αν ο λογος της αδειας του δεν ειναι υγειας ή πολυ σοβαρος κι ειναι θεμα διακοπων,δεν εχω λογια για το ποσο απαραδεκτος ειναι ο γιατρος!!αλλα μη στεναχωριεσαι κοριτσι μου!μαλλον καλυτερα που σταθηκε αυτο αφορμη να τον αλλαξεις τωρα,γιατι στον τοκετο θ χρειαζεσαι ενα γιατρο που σε υπολογιζει κ ενδιαφερεται!!αφου λες οτι αυτος ειναι καλος τοτε μια χαρουλα!!εισαι τυχερη μες την ατυχια σου!!Μη ξανασυγχυστεις γι αυτον!!δεν αξιζει!!

Christinaki27,εσεις τι κανετε;ελπιζω ολα καλα!!σ ευχαριστουμε για τις ευχες!!ειμαι λιγο καλυτερα,αλλα για περπατημα ωστε να κατεβει ο μπεμπης ουτε λογος!αυριο θα παμε παλι για nst και να με εξετασει να δουμε που ειμαστε!!!

Κοριτσια ν σας πω και το πιο κουλο;;;;με πηρε σημερα η γιατρος να μου πει πως ειμαστε ομοιοπαθεις!!!επεσε κι εκεινη κ γυρισε το γονατο της κ ειναι κ εκεινη τωρα κουτσαβλος!!!!!!!απλα φανταστειτε διδυμο στη γεννα!!δε ξερω αν πρεπει να γελαω ή να ανησυχησω με τοση γκαντεμια!!

Ποσο μ αρεσει που διαβαζω τις μανουλες μας,παιρνω κουραγιο και ανυπομονω πιο πολυ οσο παιρνουν οι μερες!!βεβαια δε σας κρυβω πως εχω αρχισει κ φοβαμαι!!

Ο βασικος μου φοβος ειναι πως αν δεν κατεβει ο μπεμπης κ δεν ανοιξει ο τραχηλος η γιατρος μου πε κατα τις 20 να παμε γ προκληση!!δε θελω να περασω ολους τους πονους τησ προκλησης κ εφοσον δεν υπαρξουν εξελιξεις τοκετου να παμε γ καισαρικη!!απ την αλλη δε μπορω να πω πως τη θελω κ τη καισαρικη αλλα τρεμω κ το φ.τ.τοσο χ@@@τρα!!!

Σορρυ για το τεραστιο ποστ,ελπιζω να μη σας κουρασα!!φιλια πολλα σε ολες!!

καλησπερα κοριτσια!!!

πως ειστε?τα μωρακια σας?

οι εγκυουλες μας καλα?

Λινα μου περαστικα σου βρε κοριτσι!και μη χειροτερα!εισαι καλυτερα τωρα?

Ζουζου να σου ζησει ο γιοκας σου,καλο σαραντισμο να εχετε!!

καλε εγω ευχηθηκα στην Βιβη να της ζησει η κορη ενω εκανε γιο ..........ελα Παναγια μου το'χασα τελειως!

ευχομαι να με συγχωρεσει το παλικαρι σου Βιβουλα.......με το ενα ματι κλειστο εγραφα!!

Christinaki27,ειχα ξεχασει να σου γραψω για το ιασω που μου απαντησες γιατι διαβαζα την απαντηση σου στον αντρα μου!!πολυ με καθησυχασες με το μαυευτηριο!!απο την καισαρικη πως παει η αναρρωση;σ ενοχλει καθολου;

Καλησπερα κοριτσακια,κοιλιτσες και μανουλες!!ζουνιτσα πολυ χαιρομαι που σαι καλυτερα,καθε μερα κ καλυτερα!!

Ioannaki28 αν ο λογος της αδειας του δεν ειναι υγειας ή πολυ σοβαρος κι ειναι θεμα διακοπων,δεν εχω λογια για το ποσο απαραδεκτος ειναι ο γιατρος!!αλλα μη στεναχωριεσαι κοριτσι μου!μαλλον καλυτερα που σταθηκε αυτο αφορμη να τον αλλαξεις τωρα,γιατι στον τοκετο θ χρειαζεσαι ενα γιατρο που σε υπολογιζει κ ενδιαφερεται!!αφου λες οτι αυτος ειναι καλος τοτε μια χαρουλα!!εισαι τυχερη μες την ατυχια σου!!Μη ξανασυγχυστεις γι αυτον!!δεν αξιζει!!

Christinaki27,εσεις τι κανετε;ελπιζω ολα καλα!!σ ευχαριστουμε για τις ευχες!!ειμαι λιγο καλυτερα,αλλα για περπατημα ωστε να κατεβει ο μπεμπης ουτε λογος!αυριο θα παμε παλι για nst και να με εξετασει να δουμε που ειμαστε!!!

Κοριτσια ν σας πω και το πιο κουλο;;;;με πηρε σημερα η γιατρος να μου πει πως ειμαστε ομοιοπαθεις!!!επεσε κι εκεινη κ γυρισε το γονατο της κ ειναι κ εκεινη τωρα κουτσαβλος!!!!!!!απλα φανταστειτε διδυμο στη γεννα!!δε ξερω αν πρεπει να γελαω ή να ανησυχησω με τοση γκαντεμια!!

Ποσο μ αρεσει που διαβαζω τις μανουλες μας,παιρνω κουραγιο και ανυπομονω πιο πολυ οσο παιρνουν οι μερες!!βεβαια δε σας κρυβω πως εχω αρχισει κ φοβαμαι!!

Ο βασικος μου φοβος ειναι πως αν δεν κατεβει ο μπεμπης κ δεν ανοιξει ο τραχηλος η γιατρος μου πε κατα τις 20 να παμε γ προκληση!!δε θελω να περασω ολους τους πονους τησ προκλησης κ εφοσον δεν υπαρξουν εξελιξεις τοκετου να παμε γ καισαρικη!!απ την αλλη δε μπορω να πω πως τη θελω κ τη καισαρικη αλλα τρεμω κ το φ.τ.τοσο χ@@@τρα!!!

Σορρυ για το τεραστιο ποστ,ελπιζω να μη σας κουρασα!!φιλια πολλα σε ολες!!

Λινακι μου η δικη μου εμπειρια απο την προκληση ητσν σχεδον ανωδυνη.. Να ξερεις ειναι τοσο εντονες εκεινες οι στιγμες που δεν τις πολυκατσλαβαινεις κιολας κ ο οποιος πονος κεθωριαζει μερα με τη μερα μεχρι που καποια στιγμη γινεται μια γλυκια αναμνηση!

Ιωαννα μου καλυτερα που εγινε ετσι με τον γιατρο σου γιατι την ωρα της γεννας θα χρειαζεσαι εναν υπευθυνο επιστημονα διπλα σου να σε στηριξει κ μα σε προσεξει κατα τη διαρκεια της καισαρικης αλλα και μετα .. και αυτος αποδειχθηκε λιγος! Μην κλαις κ ταραζεις το μωρακι σου για τον βλακα. Ευτυχως βρηκες καινουριο! Χριστινακι τι κανεις? Πως εισαι? Πως ειναι η ζωη με τον μπεμπη? Φεγγαρενια μου καλα θα ηταν να θηλαζα αποκλειστικα αλλα το γαλα μου δεν φτανει!

kK3bp2.png

dKVVp3.png

Καλημέρα κορίτσια!

Ευχαριστούμε πολύ για τις ευχές σας...Χριστίνα μην αγχώνεσαι, είμαστε τόσες πολλές που είναι πολύ εύκολο να μπερδευτούμε! Δεν προσβλήθηκε ο μικρούλης μου, εξάλλου οι άντρες οι σωστοί δεν το φωνάζουν, το δείχνουν!!!(τι γράφω η τρελή!).

Εμείς είμαστε κάθε μέρα και καλύτερα, ο μικρός έχει αρχίσει να παίρνει βάρος. Για την ώρα θηλάζουμε αποκλειστικά και αλπίζω να μη χρειαστεί συμπλήρωμα.

Με τη μεγάλη μου έχουμε ένα θεματάκι, γιατί έχει βγει από τη σειρά της και δεν καλοκοιμάται το βράδυ, αλλά που θα πάει θα ξαναρυθμιστούμε...ελπίζω!

καλημέρα κ από εμάς.....

Βιβή μπρ'αβο που τα πάτε μια χαρά... λογικό για την μικρή, μεγάλη αλλαγή στη ζωή της. με ηρεμία όλα θα στρώσουν κ σιγά-σιγά.

εμείς πήγαμε εχτές για μπανάκι στην Κόρινθο. πολύ ωραία περάσαμε αλλά τρίτη κ 13 εχτές, κάτι έπρεπε να γίνει... για να μην σας τρομάζω απλά η μικ΄ρη ξεθάρεψε πάρα πολύ με την θάλλασα κ κάποια στιγμή μπήκε να γεμίσει το κουβαδάκι της χωρίς μπρατσάκια κ πάτησε στο κενό κ βούτηξε μέσα. δεν έγινε κάτι σοβαρό (ευτυχώς αλλά θα μπορούσε) απλά μπήκε ο άντρας μου με τα παπούτσια κ τα ρούχα μέσα για να την βγάλει. ευτυχώς έγιναν όλα τόσο ήσυχα για να μην την τρομάξουμε κ να μην φοβηθεί. όλα καλά..... το γέλιο το μεγάλο όταν φεύγαμε, την ρωτούσα με αν πέρασε καλά. μας είπε " έτανα μπλουτς βουτες, μπομπύλησα, πίγηκα λίγο.." κοινώς έκανα βουτιές, κολύμπησα, πνίγηκα λίγο.... κ φυσικά έπεσε για ύπνο στο αυτοκίνητο κ ξύπνησε σήμερα το πρωί. αυτά......

WeDjp2.png

0hUop3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...