Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , MK2012 είπε:

Ο σύζυγος λέει πως του φάνηκε πως είναι πολύ φιλοχρήματος που οκ όλοι είναι… είναι βιομηχανία αυτό. Δλδ πχ του έκανε κακή εντύπωση που μας είπε συγκεκριμένα που να πάρουμε τις βιταμίνες και κάποια άλλα πράγματα που είπε.Ως επιστήμονας έδωσε ιδέες βέβαια. Καλά το κόστος είναι x3 σχεδόν η ωοληψια από αυτά που δίνουμε τώρα. Αυτό το βάζω στην άκρη βέβαια αν είναι να βρεθεί λύση.

Και ο δικός σας δεν σας έδωσε τηλέφωνο αντιπροσώπου; Ότι κάνουμε ιατρικό από κάποια εταιρεία τα παίρνουν και συνεργάζονται με κάποιο κέρδος. Δεν είναι κακό αυτό. Κακό είναι στο να επιμένει να πάρεις αυτά που σου λέει. Μιλήστε και με τους άλλους και βλέπετε. 

Μανούλες Αυγούστου 2013

liana87

Recommended Posts

Τσάι για ανακούφιση από τους κολικούς. Στην εντατική που ήμασταν μας είπαν το φαί της να μην κρατάει πάνω από μισή ώρα συνολικά οπότε παλεύω να την κρατάω ξύπνια και έτσι στο μισάωρο έχουμε τελειώσει εμείς με τα ρουφίγματα...

FQzVp3.png

92nJp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσια! Χαρα ειναι καλυτερα η μικρουλα σου? Κοριτσια δυσκολος ο αποχωρισμος απο το πρωτο παιδακι εμενα μου λειψε πολυ κ στο μαιευτηριο κ τωρα που λενε να τον παρουνε οι δικοι μου για λιγες μερες στο εξοχικο ζοριζομαι να τον δωσω! Ζουνιτσα πως περασες χθες? Ωραια η συναυλια?

kK3bp2.png

dKVVp3.png

01/08/04 Και συνεχίζουμε..

καλημέρες κοριτσια!!!!!!!! πως είστε σήμερα???

Μαράκι τι να σου πω..... το τέλεια είναι λίγο!!!!!!!!! είμαι κ κολημμένη με Αλκίνοο... όλα τα λεφτά.... ήταν σε μια περιοχή, το Λεωνίδιο, που δεν είναι με πολύ κόσμο. εννοώ δεν ήταν συναυλία τύπου Αθήνας. πιο παρείστικη. φανταστικό θέαμα. 2 άτομα, 3 όργανα, 2,5 ώρες φοβερή μουσική..... αν σας δωθεί η ευκαιρία κ ακούτε τέτοια μουσική, αξίζει να πάτε.

όσο για τον μικρό, πόσο σε καταλαβαίνω.... κ εγώ γι'αυτό διαφωνούσα να φύγει η Αγγελική, θα την αποχωριστώ τότε κ μου την δίνει από τώρα.... αλλά μου την έδωσε κ το όλο σκηνικό όπως έγινε. τεσπα.....

Χαρά εμάς στην μοναδα μας είχαν πει κ για τύλιο, επειδή μερικά μωράκια παρουσιάζου αλεργίες στο χαμομήλι ή στο τσάι.

WeDjp2.png

0hUop3.png

Ζουνιτσα ζηλευω τρελα ο αλκινοος ειναι απλά λατρεμενος... τον θεωρω ισαξιο των παλιων και πιστευω πως τα τραγουδια του θα μεινουν φωνη στιχος μουσικη αγγιζουν την τελειοτητα ωρα για θηλασμο

Καλησπέρα μανούλες! Περαστικά στη Λίνα, φιλιά σε όλες που είναι ακόμα σε αναμονή και ακόμα άλλα φιλάκια στα γλυκά καινούρια μωρά του Αυγούστου.

Αύριο το πρωί μπαίνω και εγώ στο χειρουργείο, νιώθω πολύ περίεργα. Ωστόσο, ανυπομονώ πολύ να τον δω! Θα σας διαβάζω και θα σας σκέφτομαι!

Καληνύχτα!

UaT6p3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα μανούλες! Περαστικά στη Λίνα, φιλιά σε όλες που είναι ακόμα σε αναμονή και ακόμα άλλα φιλάκια στα γλυκά καινούρια μωρά του Αυγούστου.

Αύριο το πρωί μπαίνω και εγώ στο χειρουργείο, νιώθω πολύ περίεργα. Ωστόσο, ανυπομονώ πολύ να τον δω! Θα σας διαβάζω και θα σας σκέφτομαι!

Καληνύχτα!

Να σαι καλα κοριτσι μου!!!με το καλο να παρεις αγκαλια το θαυματακι σου ευκολα και οσο πιο γρηγορα γινεται!!προσπαθησε να ξεκουραστεις(οσο γινεται σημερα,μην εισαι τελειως αυπνη)!!!αυριο τετοια ωρα θα ναι αγκαλια σου κ θα σε κοιταει με τα αθωα του ματακια!!!!περιμενουμε νεα!!!με το καλο κ με κανενα πονο!!!

Zuzu μου με το καλο! Ολα θα πανε καλα και αυριο τετοια ωρα θα σαι αγκαλια με το γιοκα σου! Θα σε σκεφτομαστε κ εμεις κ θα περιμενουμε νεα σου! Φιλια!!!!

kK3bp2.png

dKVVp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια! Κι εγώ εδώ! Μωράκια και κοιλίτσες καλά?

Εμείς μια χαρούλα αν εξαιρέσουμε πως όλη νύχτα ακούμε αυτό το χουρ-χουρ της μικρής που ώρες ώρες είναι αρκετά έντονο και δεν μας αφήνει να κοιμηθούμε. Σήμερα ήρθε και ο πάτερ και μας διάβασε τις ευχές για να μπορούμε να πάμε και καμιά βολτούλα κάποια στιγμή.

Ζουζού, με έναν πόνο κοπέλα μου!!!!!!!!

FQzVp3.png

92nJp3.png

Καλημερα στα κοριτσια! Ζουζου λογικα θα εισαι αγκαλια με τον μικρο σου λεβεντη! Τι κανετε μανουλες και μωρακια? Εμεις αφησαμε την μπεμπουλα σπιτι με παπουδογιαγιαδες κ βγηκαμε για ενα καφεδακι με τον πιτσιρικα!

kK3bp2.png

dKVVp3.png

Κοριτσια να σασ ρωτησω κατι μηπως ξερετε!!

Στην τελευταια κολπικη μου πε η γιατρος πως ο τραχηλος ειναι μαλακος αλλα κλειστος κ πισω!!τι σημαινει το οτι ειναι πισω;δεν ρωτησα εκεινη την ωρα!οκ μαλακος κ κλειστος αλλα πισω;

Γρήγορα γρήγορα μπήκα να σας πω οτι ήμαστε καλά, εμένα με φεράνε στο δωμάτιο ήδη και σε λίγο θα τον φέρουν και τον μπέμπη, αφού θα κάνω rooming in. Τον είδα για ένα λεπτό μόνο στην αρχή, πολύ γλυκός! Σε λίγο θα κάνω την πρώτη προσπάθεια για θηλασμό, για να δούμε πώς πάει από τη θεωρία στην πράξη.

UaT6p3.png

Γρήγορα γρήγορα μπήκα να σας πω οτι ήμαστε καλά, εμένα με φεράνε στο δωμάτιο ήδη και σε λίγο θα τον φέρουν και τον μπέμπη, αφού θα κάνω rooming in. Τον είδα για ένα λεπτό μόνο στην αρχή, πολύ γλυκός! Σε λίγο θα κάνω την πρώτη προσπάθεια για θηλασμό, για να δούμε πώς πάει από τη θεωρία στην πράξη.

Να σου ζησει κοριτσακι μου!!!αντε τωρα σιγα σιγα κ με υπομονη κι ο θηλασμος κι ολα θα γινουν!!σας φιλουμε και τους δυο!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...