Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Χριστίνα μου♥️ Ο χθεσινός γιατρός είπε πως δε φαίνεται κάτι μεμπτό στις ορμονολογικές (παλιές μεν) πλην της ΑΜΗ. Δεν έδωσε ουσιαστικό λόγο για αυτή την ποιότητα και τα έμβρυα 6ης ημέρας με αργή ανάπτυξη διότι πρέπει να διερευνηθεί περαιτέρω. Για το σπερμα είπε πως ο κατακερματισμός δεν είναι καλός. Το ότι μπορεί να ευθύνεται και το σπερμα είναι μια πιθανότητα απλά συνήθως η χαμηλή ΑΜΗ συνδέεται και με κακής ποιότητας ωάρια. Είδες πάλι 4BC είχα τώρα. Δε θα προχωρήσω βέβαια με ετ αν διερευνήσω τα υπόλοιπα πρώτα. Υπάρχει περίπτωση να επηρεάζεται η ποιότητα των εμβρύων από ινσουλίνη και τα αποτελέσματα της καμπύλης ζαχαρου; Έτσι κατάλαβα με αυτά που λέγαμε στο φόρουμ χθες. Νόμιζα πως αυτά επηρεάζουν  μόνο την εμφύτευση. 

Α και το καλύτερο τελικά ο σύζυγος θα λείψει παραπάνω μέρες Αμερική οπότε πιάνει και την ωοληψια του Ιανουαρίου αν αποφάσιζα να κάνω και πάρα πολλούς γιατρούς που έχω κανονίσει. Παρόλα αυτά θα πάω μόνη μου, δε τα πάω και άλλο πίσω τα ραντεβού.

Κλείνω χρόνο τώρα σε αυτή τη φάση κ άλλο ενα χρόνο φυσικής προσπάθειας. Ναι ενδεχομένως ολα ισως γίνονται αλλα υπάρχουν και δυσκολες περιπτώσεις που δεν ευδοκίμησαν ποτε τους. Ακόμα και ο γιατρός που είδα χθες μου είπε, συνεχίζεις με 3 προσπάθειες με ημιφυσικό και μετά κοιτάς αν θες για δανεικά που ιδανικά ήθελα να εξετάσω σε μετέπειτα χρόνο.

Θεωρώ η ηλικία είναι πιο σημαντικός παράγοντας για την ποιότητα πάρα η ΑΜΗ, εγώ είμαι 41 με υψηλή ΑΜΗ αλλά λόγω ηλικίας έχω λίγα ποιοτικά ωάρια.

Επίσης όπως είπα πιστεύω παίζει σημαντικό ρόλο το πρωτόκολλο που ακολουθείς κ τον πιο σημαντικό το εμβρυολογικο!!

Όταν ξεκίνησα πήγα στο δημόσιο (επέμενε ο άντρας μου), οι γιατροι εκει κάνουν κ σε ιδιωτικά εξωσωματικες, έκανα 2 ωοληψίες κ οι βλαστοκυστες μου έφτασαν  4 απο 2 ωοληψιες, ήταν όλες χαμηλής βαθμολογίας 2ΒΒ, πρώτη ετ αποτυχία, δεν εκανα αλλη. Αλλάζω κέντρο με άλλο πρωτόκολλο άλλο εμβρυολογικο κ φτάνω στις 11 άριστες βλαστοκύστες, 2 υγιείς απο τις 11 , η μία είναι τα διδυμα μου τώρα!! Θέλω να πω πως άλλος γιατρός διαφορετική αντιμετώπιση μπορεί να φέρει τα επιθυμητά αποτελέσματα.

• Μου αρέσει 1

Μανούλες Αυγούστου 2013

liana87

Recommended Posts

Nefel ομολογώ ότι τρομοκρατήθηκα λίγο διαβάζοντας την ιστορία σου... Σε ποιο νοσοκομείο γέννησες να ξέρουμε να μην περάσουμε ούτε απ' έξω; Τεσπα, σημασία έχει ότι είστε και οι δυο σας καλά, γυρίσατε και στο σπιτάκι σας νωρίς... Καλό σαραντισμό να έχετε και να σου ζήσει!!!

Εγώ πήγα σήμερα για καρδιοτοκογράφημα, είδαμε και 2 συσπασούλες και κατάλαβα επιτέλους πώς είναι! κατά τα άλλα ο τράχηλος ψηλά, πίσω αλλά μαλακός... Δε βγάζουμε άκρη... Την Πέμπτη θα ξαναπάμε αλλά σίγουρα θα περιμένουμε μέχρι τη Δευτέρα πριν σκεφτούμε την πρόκληση...

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

Διαφημίσεις

Νεφέλ, να σου ζήσει. όλα καλά πήγαν τελικά. αυτό έχει σημασία. κ ο μπεμπάκος παίδαρος!!!!! όλα ξεχνιούνται όπως ξέρεις κ όπως είπες. καλή συνέχεια να έχετε κ καλό σαραντισμό!!!!

Νεφέλη13 έχω ακόμα περιθώρια να πέσω μέσα....

κορίτσια εγώ σήμερα πάω γιατρό (επιτέλους) κ να δούμε τι θα μου πει για την συνέχεια.

καλημέρες!!!!

WeDjp2.png

0hUop3.png

Καλημερα στα ομορφα κοριτσια! Χριστινακι κ νεφελ να σας ζησουν τα μωρακια σας! Τι κανετε? Εμεις ειμαστε μιαχαρα η μικρη ειναι ησυχη μεχρι στιγμης κ πολυ συνεργασιμη! Ο Κωστης τη δεχτηκε με πολυ αγαπη τη θελει αλλα τη ζηλευει κιολας κ εναν μικρο εκνευρισμο τον εχει.. ολα καλα ομως! Εγω ειμαι μια χαρα δρν ποναω καθολου εχω μονο ενα προβληματακι με το στηθος αλλα παλευω για το θηλασμο κ ελπιζω να τα καταφερω! Μολις βρω λιγο χρονο θα σας γραψω αναλυτικα την ιστορια τοκετου μου! Πολλά φιλια σε όλες !

kK3bp2.png

dKVVp3.png

01/08/04 Και συνεχίζουμε..

καλησπερα κοριτσακια μου, να σας ενημερωσω πως γεννησα και γω στις 30/7 τον μπεμπη μου με κτ, 3300 και 52εκ.

ειμαστε απο το σαββατο στο σπιτι μας,θηλασουμε,κοιμομαστε και γεμιζουμε πανες!!!

καλη λευτερια σε ολα τα κοριτσια μας!

να μας ζησουν τα μπεμπακια μας!!!

να σου ζησει!!!!!!!!!!!!!!!!ηξερες απ την αρχη οτι θα κανεις καισαρικη?

pXU3p2.png?EiDCGUBk

empty.gifIA2Ep2.png?qFHIC4kY

christina27, να σου ζήσει ο μπέμπης! Πώς και έγινε τόσο νωρίς, ρωτάω εγώ που είχαμε την ίδια ΠΗΤ... nefel, σκέτη ταλαιπωρία, αλλά εντυπωσιακή η γρήγορη ανάρρωση μετά από τόσο ζόρι. Αλήθεια, σε ποιο νοσοκομείο έγιναν όλα αυτά; Είχες επίσης από πριν μια σωστή εκτίμηση του βάρους του μωρού; Να σου ζήσει πάντως ο μικρός! Μαράκι8, πολύ ευτυχισμένη μανούλα πρέπει να είσαι, με ένα αγοράκι και ένα κοριτσάκι. Να τους χαίρεσαι!

Πλησιάζει και για μένα η ημερομηνία, αύριο έχω το τελευταίο ραντεβού στο ιατρείο, το Σάββατο θα κλείσω 39 εβδομάδες και τη Δευτέρα, 12/08, μάλλον θα αντικρίσω το αγοράκι μου. Είναι απίστευτο ακόμα και τώρα όταν το γράφω, μόνο εκείνη τη μέρα θα το αντιληφθώ...

Τώρα, μια επιπόλαια ερώτηση θέλω να κάνω μανικιούρ / πεντικιούρ γαλλικό, με αδιαφανές βερνίκι - ένα από τα καλά της προγραμματισμένης καισαρικής. Τελικά, για το οξύμετρο δακτύλου που σου βάζουν, τι ισχύει; Διάβασα ότι σε κάποιες περιπτώσεις επιτρέπουν το διαφανές, ενώ σε άλλες το σβήνουν - έστω και από ένα δάχτυλο.

UaT6p3.png

Διαφημίσεις

sangreluna ΠΗΤ 29/07/2013 (Αγοράκι) Ρέα - φ.τ. - 30/07 - 4120 γ

ioanna27 ΠΗΤ 01/08/2013 (Αγοράκι) Λητώ - φ.τ - 08/07 - 3070 γ

xara_84 ΠΗΤ 03/08/2013 (Κοριτσάκι) - φ.τ. - 26/07 - 3760 γ

nefel ΠΗΤ 04/08/2013 (Αγοράκι) - φ.τ. - 31/07 - 4450 γ

Dinakim ΠΗΤ 04/08/2013 (Κοριτσάκι)

Μαριάννα13 ΠΗΤ 07/08/2013 (Αγοράκι) Αρεταίειο

Nefeli_13 ΠΗΤ 08/08/2013 (Αγοράκι) Λητώ

h11rous1 ΠΗΤ 09/08/2013 (Αγοράκι)

ΒΙΒΗ ΠΗΤ 11/08/2013 (Αγοράκι) Ρέα

ksotiko ΠΗΤ 12/08/2013 (Αγοράκι)

Floreta ΠΗΤ 13/08/2013 (Αγοράκια) Γένεσις - κ.τ. - 16/07

ΓωγώΖ ΠΗΤ 13/08/2013 (Κοριτσάκι)

Ράνια36 ΠΗΤ 14/08/2013 (Αγοράκι)

Anat ΠΗΤ 15/08/2013 (Κοριτσάκι)

Ioannaki28 ΠΗΤ 15/08/2013 (Κοριτσάκι)

Μαράκι8 ΠΗΤ 15/08/2013 (Κοριτσάκι) Ρέα - 02/08 - φ.τ. - 2800 γ

christina27 ΠΗΤ 17/08/2013 (Αγοράκι) Ιασώ - 30/07 - κ.τ. - 3300 γ

Zuzu ΠΗΤ 17/08/2013 (Αγοράκι) Λητώ

Flosummer ΠΗΤ 18/08/2013 (Κοριτσάκι) Λητώ - φ.τ - 26/07 - 2780 γ

Appleby ΠΗΤ 18/08/2013(Αγοράκι) Λητώ

Λίνα_ ΠΗΤ 23/08/2013 (Αγοράκι)

liana87 ΠΗΤ 27/08/2013 (Αγοράκι)

anna*22 ΠΗΤ 30/08/2013 (Κοριτσάκι)

Magda TS ΠΗΤ 03/09/2013 (Κοριτσάκι) Γένεσις

alikys ΠΗΤ 08/09/2013 (Αγοράκι)

milinaki ΠΗΤ 12/09/2013 (Αγοράκι) Ρέα

zounitsa ΠΗΤ 15/09/2013 (Αγοράκι) Αρεταίειο

Margioula ΠΗΤ 16/09/2013 (Αγοράκι)

dsdoraki ΠΗΤ 21/09/2013 (Αγοράκι) Γένεσις

UaT6p3.png

καλησπερα κοριτσακια μου, να σας ενημερωσω πως γεννησα και γω στις 30/7 τον μπεμπη μου με κτ, 3300 και 52εκ.

ειμαστε απο το σαββατο στο σπιτι μας,θηλασουμε,κοιμομαστε και γεμιζουμε πανες!!!

καλη λευτερια σε ολα τα κοριτσια μας!

να μας ζησουν τα μπεμπακια μας!!!

Christina27 μου να σου ζησει!!καλους θηλασμους κ καλο σαραντισμο!!!να ναι παντα υγιες!!ιασω δε γεννησες;;ημασταν κοντα στην πητ αν δε κανω λαθος!!εμενα μου μειναν 2 βδομαδες υπομονης και αναμονης,αλλα ο μπεμπης ειναι ψηλα!!πες μας οποτε μπορεσεις λεπτομερειες της εμπειριας σου αλλα και ποσο ευχαριστημενη εμεινες απ το ιασω!!να ξερουμε τι μας περιμενει..φιλια πολλα στα πατουσακια του μπεμπακου!!!

sangreluna ΠΗΤ 29/07/2013 (Αγοράκι) Ρέα - φ.τ. - 30/07 - 4120 γ

ioanna27 ΠΗΤ 01/08/2013 (Αγοράκι) Λητώ - φ.τ - 08/07 - 3070 γ

xara_84 ΠΗΤ 03/08/2013 (Κοριτσάκι) - φ.τ. - 26/07 - 3760 γ

nefel ΠΗΤ 04/08/2013 (Αγοράκι) - φ.τ. - 31/07 - 4450 γ

Dinakim ΠΗΤ 04/08/2013 (Κοριτσάκι)

Μαριάννα13 ΠΗΤ 07/08/2013 (Αγοράκι) Αρεταίειο

Nefeli_13 ΠΗΤ 08/08/2013 (Αγοράκι) Λητώ

h11rous1 ΠΗΤ 09/08/2013 (Αγοράκι)

ΒΙΒΗ ΠΗΤ 11/08/2013 (Αγοράκι) Ρέα

ksotiko ΠΗΤ 12/08/2013 (Αγοράκι)

Floreta ΠΗΤ 13/08/2013 (Αγοράκια) Γένεσις - κ.τ. - 16/07

ΓωγώΖ ΠΗΤ 13/08/2013 (Κοριτσάκι)

Ράνια36 ΠΗΤ 14/08/2013 (Αγοράκι)

Anat ΠΗΤ 15/08/2013 (Κοριτσάκι)

Ioannaki28 ΠΗΤ 15/08/2013 (Κοριτσάκι)

Μαράκι8 ΠΗΤ 15/08/2013 (Κοριτσάκι) Ρέα - 02/08 - φ.τ. - 2800 γ

christina27 ΠΗΤ 17/08/2013 (Αγοράκι) Ιασώ - 30/07 - κ.τ. - 3300 γ

Zuzu ΠΗΤ 17/08/2013 (Αγοράκι) Λητώ

Flosummer ΠΗΤ 18/08/2013 (Κοριτσάκι) Λητώ - φ.τ - 26/07 - 2780 γ

Appleby ΠΗΤ 18/08/2013(Αγοράκι) Λητώ

Λίνα_ ΠΗΤ 23/08/2013 (Αγοράκι)

liana87 ΠΗΤ 27/08/2013 (Αγοράκι)

anna*22 ΠΗΤ 30/08/2013 (Κοριτσάκι)

Magda TS ΠΗΤ 03/09/2013 (Κοριτσάκι) Γένεσις

alikys ΠΗΤ 08/09/2013 (Αγοράκι)

milinaki ΠΗΤ 12/09/2013 (Αγοράκι) Ρέα

zounitsa ΠΗΤ 15/09/2013 (Αγοράκι) Αρεταίειο

Margioula ΠΗΤ 16/09/2013 (Αγοράκι)

dsdoraki ΠΗΤ 21/09/2013 (Αγοράκι) Γένεσις

Υπαρχει καποιο κοριτσι να μποσεσει να μου προσθεσει το ΙΑΣΩ γιατι κατι κανω λαθος;;;

Μανουλες καλησπερα!!!τι κανετε μπεμπακια και κοιλιτσες;;

Εμεις καναμε χθες βιοφυσικο,καρδιοτοκ κ δυστυχως κολπικη εξεταση και καλλιεργια!!!ολες οι εξετασεις μια χαρουλα,ο μπεμπης ειναι με το κεφαλακι προς τα κατω αλλα εμπεδωση μηδεν!!grade πλακουντα 1 προσ 2,τραχηλοσ μαλακοσ αλλα κλειστοσ!!ο μικροσ ειναι 3 κιλακια περιπου υγιεστατος!!πανω απο μια ωρα περπατημα ημερησιως κι αν κατεβει...ειχα μια ελπιδα οτι με τοση πιεση που αισθανομαι κι ετσι οπως ποναν τα κοκκαλα της λεκανης μου πως θα χε μπει!!εχω ακουσει πολλες ιστοριες εμπεδωσης την ωρα του τοκετου οποτε προσπαθω να μη το αφηνω να με αγχωνει...αυριο μπαινουμε στην 38η και δεν εχω πολυκαταλαβει...μπορει να επελθει τοκετος χωρις να χει κατεβει το μωρο;πχ σπασιμο νερων,τραχηλικη βλεννη κλπ;;θα περιμενουμε μεχρι 20 και μετα θα παμε γ προκληση!!αυτα νεα μας!!2 εβδομαδες απομενουν κ πως γινεται να το αισθανομαι ταυτοχρονα τοσο κοντα αλλα κ τοσο μακρια;;καλο βραδυ,φιλακια πολλα

καλημερουδια!!!!!!! που είστε οι υπόλοιπες????? εξαφανιζόλ????

Λίνα κ εσύ με το καλό!!!! 10 μερούλες ακόμα.... τπτ!!!! όλα καλά θα πάνε.

εμείς πήγαμε εχτές γιατρό, όλα καλά, 2,5 κιλά είμαστε, θα ξαναπάω 30/8 τελευταίο ραντεβού κ 5-8/9 θα με βάλει να γεννήσω με καισαρική. δεν το συζητάει για φυσιολογικό.

με έχει πιάσει μια στεναχωρια αυτές τις μέρες.... βλέπω κ κάτι παλιόνειρα.... άστο καλό πια. είδα κ το γιατρό μου εχτές σε χάλια κατάσταση (από την κούραση) κ στεναχωρήθηκα πολύ. αλλά κ η διάθεσή μου είναι στα πατώματα. τι να πω...??? ευχομαι να μου περάσει....

WeDjp2.png

0hUop3.png

Διαφημίσεις

Τριγύρω είμαι και 'γώ, zounitsa! Καλημέρα! Τι στεναχώρια είναι αυτή; Μανούλα με μια κόρη και έναν γιο, είσαι το by the book παράδειγμα ευτυχίας και επιτυχίας! Πόσο θα ήθελα και εγώ να τα καταφέρω έτσι! Είναι ακόμα μακριά η σκέψη για δεύτερο, αλλά δεν αποκλείεται κιόλας :wink:

UaT6p3.png

Zuzu, επειδή ρώτησα στο Λητώ, το γαλλικό στα νύχια με σχετικά διαφανές μανό δεν τους πειράζει! Έτσι τα έχω κι εγώ, τα έδειξα στη μαία και μου είπε οκ, να τα αφήσω έτσι στα πόδια και στα χέρια τελείως άβαφα.

Τα νέα μας... Το βράδυ μπαίνουμε για πρόκληση!! Ο τράχηλος μαλακός, λίγο πιο χαμηλά, αλλά ακόμα πίσω. Θεωρητικά είχαμε μέλλον και θα μας άφηνε μέχρι τη Δευτέρα αλλά μετά κάναμε υπέρηχο και ο μάγκας μας είναι 4.200!!!!!!!! Άρα δεν υπάρχει λόγος να περιμένουμε άλλο και πολύ φοβάμαι ότι δε θα γλιτώσουμε την καισαρική... Με έχει πιάσει κάτι... Από τη μια ανυπομονώ να γνωρίσω το παιδάκι μου από την άλλη φοβάμαι την όλη διαδικασία...

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

Καλημερα κοριτσια!! Νεφελη μου με το καλο!! Με εναν πονο ! Να μην αγχωνεσαι καθολου ολα καλα θα πανε και θα παρεις το μωρακι σου αγκαλιτσα επιτελους! Ζουζου κοντευεις κ εσυ με το καλο! Ναι ειμαι πολυ ευτυχισμενη που πετυχαμε ενα κ ενα! Κ να ειμαι ειλικρινης θελουμε και αλλο! Οσο για τα νυχια δε θυμαμαι ποια ρωτησε εμενα μου τα ξεβαψαν στα χερια ολα αλλα τα ειχα βαμμενα κοραλι!! Στα ποδια δεν μου τα πειραξαν. Λινακι κοντευεις κ εσυ! Με το καλο! Ζουνιτσα μου γιατι κουκλα μου τετοια ψυχολογια??εχεις την κουκλα σου περιμενεις κ τον μπεμπουλη σου εισαστε ολοι καλα να εισαι χαρουμενη !!!

kK3bp2.png

dKVVp3.png

01/08/04 Και συνεχίζουμε..

Νεφέληηηηηηηη!!!!!!!! έπεσα μέσα τελικά..... χαχαχαχαχαχαχαχααααα άντε βρε με το καλό!!!!! όλα καλά θα πάνε!!!!! μην φοβάσαι θα είναι η πιο ευτυχισμένη στιγμή της ζωής σου κ αξέχαστη επίσης!!!!!!!

Zuzu μου δεν την έχω την συνταγή.... δεν το κατάλαβα....χαχαχαχαχαα

Μαράκι μου δεν ξέρω τι με έχει πιάσει.... ένας φόβος, μια στεναχώρια (όχι για την εγκυμοσύνη ευτυχώς), έχω επηρεαστεί κ από τον γιατρό μου χτες κ από μια καλή μου φίλη που χωρίζει... τι να πω... θα φταίει κ το φεγγάρι μάλλον..... θα το ξαναβρώ το κέφι μου, δεν το βάζω κάτω. είμαι αισιόδοξο άτομο!!!

καμιά άλλη το παρόν..????

WeDjp2.png

0hUop3.png

Γεια σας από το εξωτικό ΡΕΑ!

Γεννήσα το μπεμπούλη μου την Τρίτη 06/08, μια μέρα πριν τα γεννέθλια του άντρα μου (είπα να του το κάνω δώρο). Ήταν 2900γρ και 50 εκ., με ταλαιπώρησε λίγο γιατί έχανε παλμούς και αγχώθηκα απίστευτα, αλλά τελικά γλυτώσαμε και την καισαρική και πήγαν όλα καλά. Το μόνο που με ζόρισε ήταν ότι επισκληρίδειο έκανα τελικά λίγο μόνο πριν γεννήσω οπότε έφαγα σεδόν όλους τους πόνους, αλλά αυτό ήταν το λιγότερο.

Τώρα περιμένουμε να δούμε πως θα είναι και αύριο, μήπως και κάνει ίκτερο και αν πάρουμε την άδεια του παιδιάτρου μπορεί να πάμε αύριο σπίτι μας, αλλιως πιθανότερο να βγούμε Σάββατο πρωί.

Καλό κουράγιο σε όσες είναι στην αναμονή!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...