Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 56 λεπτά , Antonia_ είπε:

Κ θρομβοφιλια έκανα μετά την πρώτη αποβολή. Βγήκε ότι έχω αλλά δεν προκαλεί λέει αποβολές απλά είναι επικίνδυνο γ εμένα. Έκανα με τη σύσταση της αιματολογου αντιπηκτικες

Τι εννοείς όμως ότι το θέμα σας είναι ο ανδρικός παράγοντας; Τι πρόβλημα έχετε εντοπίσει; Γιατί το dfi είναι σχετικά οκ. Δεν είναι το τέλειο αλλά ούτε κάτι τρομερό. Και οι 8 βλαστοκύστες είναι ένα καλό νούμερο στατιστικά. Εκτός αν μορφολογικά δεν ήταν καμία καλή. Τις εμβρυομεταφορες τις κάνατε όλες με τον ίδιο τρόπο; Δεν ξέρω πόσο τυχαίο μπορεί να είναι και η αλήθεια είναι πως επειδή με ξέρω θα απαιτούσα προεμφυτευτικό. Τώρα είπες θα αλλάξεις κέντρο και γιατρό; 

Μανούλες Αυγούστου 2013

liana87

Recommended Posts

Διαφημίσεις

καλημερα!!!!!!!!!!!Φεγγαρενια να σου ζησει ο γιοκας σου!!!!!!!!!!αντε κοριτσια κοντευουμε κ εμεις!!!!!!εγω ανυπομονω!!!!!!!!!σημερα εχω κατι τσιμπηματακια στην κοιλια χαμηλα κ πονακια απο κατω,λετε να ναι κατι?

pXU3p2.png?EiDCGUBk

empty.gifIA2Ep2.png?qFHIC4kY

Φεγγαρένια μου να τον χαίρεσαι τον παίδαρο!!!!!!

Ιωαννάκι μου φαίνεται λίγο νωρίς αλλά ποτέ δε ξέρεις!!!

Όσο για μένα κορίτσια ενώ έχω όλα τα συμπτώματα από την παρασκευή το βράδυ τσίφος..... αύριο όμως είναι η μεγάλη μέρα!

Καλημέρα και απο εμένα! Ακόμη τίποτα και από εδώ αλλά σήμερα πάω γιατρό, οπότε θα έχω νεότερα!

Χθες περπάτησα τόσο που με πόνεσε η μέση μου αλλά δεν έγινε κάτι. Αντε να δούμε σήμερα

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσια!!!Καταρχην να σας ζησουν τα μικρουλια σας σε οσες γεννησαν μαρακι,xara,sangreluna,flo συγνωμη αν ξεχναω καποια!Με το καλο κοριτσια και οι υπολοιπες.

Τα νεα μας ειναι πως ο μικρος εχει μια μικρη παλλινδρομηση οπως πολλα παιδακια και κανει συχνα εμετο αλλα παιρνει πολυ καλο βαρος οποτε δεν κανουμε κατι.Απλα περασαμε και αυτο το αγχος.Με το θηλασμο συνεχιζουμε αν και τον βλεπω οτι ρουφαει 5 λεπτα και μετα τιποτα και στο καπακι πινει 100ml ξενο αλλα δεν πειραζει,τα αντισωματα και τις βιταμινες τις παιρνει.Ειναι φαγανος και ξεσηκωνει το κοσμο μεχρι να του φτιαξω το γαλα.Στοχος μου ειναι οπως και στη κορη μου οι 3 μηνες και μακαρι να φτασω και τους 6....

Κοριτσια απλα ο γιος μου μου εχει παρει τα μυαλα!!!!!!!!!

Xr0Qp3.png

7yzup3.png

Ιωαννάκι..... τι καλά!!!!!! ξετρελαμένη μανούλα!!!!! για την παλλινδρόμηση, όπως είπες.... πολλά παιδάκια κ αφού πέρνει καλό βάρος όλα οκ. όσο για το θηλασμό, εννοείται οτι όσο μπορέσεις κ δεν πειράζει που πίνει κ ξένο... όπως τα φτιάχνουν τα ξένα, είναι πολύ τούρμπο!!!!1 μπράβο σας!!!!!

WeDjp2.png

0hUop3.png

Φτασαμε σχεδον 1 μηνα θηλασμου και συνεχιζουμε.Ευχαριστημενη ειμαι!

zounitsa μου θα δεις τωρα που θα ερθει ο γιος σου θα σου φαινεται η μικρη σου ταιραστια μπροστα του.Εμενα μου φαινεται πως μεγαλωσε ξαφνικα.Οταν δε γυρισα απο το μαιευτηριο ηταν σαν να μην την ειχα δει πολυ καιρο...

Xr0Qp3.png

7yzup3.png

ναι, Ιωάννα. το είχα περάσει με την αδερφή μου αυτό.... βέβαια άλλο να στο λένε κ άλλο να το ζεις...!!!! εδώ βλέπω τα ρούχα του μπέμπη κ λέω είναι πολύ μικρά..... χαχαχαχαχααα

WeDjp2.png

0hUop3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσια, τι κανετε?

Πολλα γεννητουρια εχουμε καθοτι ειναι ο μηνας μας και δεν θυμαμαι ποια πρεπει να ευχηθω, αλλα θυμαμαι οτι γεννησατε αρκετες ολες αυτες τις μερες που εχω να μπω..................να σας ζησουν κοριτσια οσες γεννησατε, να δειτε να μεγαλωνουν γερα και να ειναι πατα καλοτυχα! Υπομονη σε αυτες που αναμενουν, δηλαδη σε ολες αφου ολες σχεδον μπηκαν στο μηνα τους χιχιχιχιχι,..............Ζουνιτσα εμεις οι τελευταιες των μοικανων θα ειμαστε ε? Εχουμε να ξεγεννησουμε.................!!!!!!!!!!

Εγω χαθηκα λιγο γιατι αλλαξα σπιτι και εκτος οτι στην αρχη δεν ειχα καθολου ιντερνετ ειχα, κι εχω φυσικα, να τακτοποιω κουτες και πραγματα οποτε χρονος μηδεν..............τα της εγκυμοσυνης ολα καλα αν καιεχθες παθαμε με τον αντρα μου μια μικρη δηλητηριαση και τη βγαλαμε στο νοσοκομειο................εκεινος εφαγε 2 ενεσεις και μετα απο εμετους και τουαλετα (ευτυχως οχι διαρροια, κανονικη τουαλετα) συνηλθε..................εγω μετα απο εμετους συνηλθα απο μονη γιατιι δεν με εκαναν τιποτα λογω καταστασεις και δεν θα ηθελα αλλωστε................περισσοτερο για το μωρο φοβομουν και εκει επικεντρωθηκαν κιολας..........με εβαλαν στον καρδιοτοκ. μετα υπερηχο κοιλιακο αλλα και κολπικο...............το μωρο ειναι καλα, 2250κιλα, η μητρα μου ειναι δραστηρια.....εχω συσπασουλες μου ειπε κι αν με πονανε αλλα δεν μου ειπε πως ειναι ο τραχηλος μου..........τελικα για 2 μερες διατροφη με παξιμαδια, λαπαδες κτλ κι εγω να μετραω λιγο τη θερμοκρασια, τις κινησεις του μωρου και να περιορισω λιγο τις δραστηριοτητες μου..............ολα καλα δηλαδη τελικα...............γυρισαμε 6:30 και κοιμηθηκαμε κι ολη μερα σημερα ξεκουραση................

UW0Gp2.png

wlX5p3.png

Δωράκι καλως ήρθες πάλι..... σε μελετούσα, είπα οτι με το Δωράκι θα μείνω.... όλες οι άλλες σιγα-σιγά θα εξαφανιστούν.... χαχαχαχαχαχα

περαστικά σας κ υπομονή. μεγάλωσε το μπουμπούκι σας κ βιάζεται. εγώ την τετάρτη πάω ντοκτορ να δούμε....

WeDjp2.png

0hUop3.png

Ευχαριστουμε Ζουνιτσα.............να'σαι καλα.............

Ναι τελευταιες θα μεινουμε......χαχαχαχαχαχα ευτυχως θα εχουμε κι εμεις η μια την αλλη οταν ολες θα εχουν τα μωρακια τους πλεον................

Λες μωρε να βιαζεται τοσο ο μικρος να βγει? Εγω λεω ειναι φυσιολογικες οι συσπασεις............θα δειξει............εγω εχω την αλλη εβδομαδα γιατρο! Ανα ποσο πας τωρα στον γιατρο? Ανα 2 εβδομαδες? Εγω ακομα σχεδον καθε μηνα..........Απο τωρα μαλλον θα πηγαινω πιο τακτικα..............

UW0Gp2.png

wlX5p3.png

δεν ξέρω ακόμα, θα πάω τεταρτη κ θα μου πει τότε. έκανα ντόπλερ πριν 3 περιπου εβδομάδες. θα συζητήσουμε κ για τον τοκετό τώρα. θα τον ρωτήσω αν μου επιτρέψει φυσιολογικό ή πάλι καισαρική.

ναι μωρέ, φυσιολογικές είναι συσπάσεις σου. κ εγώ αισθάνομαι μερικές φορές. όχι έντονες.

WeDjp2.png

0hUop3.png

δεν το έχω ξαναζήσει το αυτό το στάδιο 8ος-9ος κ δεν ξέρω τι γίνεται. κάθε πόσο πηγαίνεις, μέχρι πότε είναι για καισαρική, κ γενικότερα δεν τα γνωρίζω αυτά τα στάδια. βέβαια κάθε γιατρός έχει τα δικά του κ κάθε κοπέλα είναι διαφορετικά.

WeDjp2.png

0hUop3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...