Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 10 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Καλή επιτυχία! Κι εμάς λίγο τεμπέλικο σπερμα είχαμε αλλά είχαμε και μικρόβιο. Με το dfi 20 δλδ νορμαλ. Γενικα δεν τα πάω καλά με το θέμα τύχης και δεν πιστεύω στην τύχη αλλά σε κάποιες περιπτώσεις φαίνεται να είναι ξεκάθαρα τυχαίο συμβάν. Μακάρι αλλάζοντας κέντρο και γιατρό να αλλάξει το mood και έστω και κάτι μικρό να κάνει την διαφορά! Είναι κρίμα με τόσες βλαστοκύστες να μην τα έχεις καταφέρει. Υπομονή και επιμονή και σου εύχομαι να έρθει το θαυματακι σου σύντομα! 

Ούτε εγώ τα πάω καλά με την τύχη και φαίνεται εκ του αποτελέσματος! Άσε δεν ξέρω πια τι άλλο ν ψάξω. Κ εξετάσεις για αποβολές έκανα κ άλλα

Μανούλες Αυγούστου 2013

liana87

Recommended Posts

Μαράκι μου να σου ζήσει και πάλι!!!!! να την καμαρώνετε όπως επιθυμεί η ίδια και να είναι γερή και καλότυχη!!!!!!! σιδερένια και εσύ κ μπράβο σας που τα καταφέρατε να τα κάνετε όλα φυσιολογικά!!!!!!

Ανάτ μπράβο που είστε κ εσείς μια χαρά..... μέχρι την Τρίτη θα τα ξαναπούμε, αλλά ηρέμησε, μην αγχώνεσαι. όλα καλά θα πάνε κοριτσάκι μου!!!!!!

WeDjp2.png

0hUop3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα και από εμένα!

Ακόμη εδώ στην αναμονή. Ποιος να το φανταζόταν όταν αρχές του Ιουλίου στη δουλειά δυσκολευόμουν να πάω με τα πόδια από το ένα γραφείο στο άλλο, ότι τελικά θα εξαντλούσα όλα τα περιθώρια!!!

Κάθε βράδυ πάω για ύπνο και λέω μάλλον σήμερα θα τρέχουμε. Το μόνο που γίνεται είναι να ξυπνάει η μικρή μου κατά τις 4 και 30 για τουλάχιστον 1 ώρα και να μη μπορώ να ευχαριστηθώ τις τελευταίες ήσυχες βραδιές που έχω στη διάθεσή μου. Πάντως, αισθανόμουν τέτοιο βάρος και πίεση χθες βράδυ που ούτε για περπάτημα δεν άντεξα να πάω. Έστειλα τον άντρα μου με τη μικρή στις κούνιες για να ξαπλώσω λίγο να ηρεμήσω. Αυτή η αγωνία των τελευταίων ημερών δε συνηθίζεται όσες φορές και αν έχεις γεννήσει τελικά.

Κουρεύτηκα κιόλας...μη με δει ο μπεμπούλης μου απεριποίητη! Σκέφτηκα πρακτικά αυτή τη φορά και έκανα ένα πολύ κοντό κούρεμα για να αντιμετοπίσω τις ζέστες που έρχονται...γιατί από ότι διάβασα έρχονται στα μέσα του μήνα χειρότερες ημέρες ζέστης. Get prepared και σκεφτείτε λήσεις για τα νεογέννητα μπεμπόνια!!!!!

Μσράκι να σου ζήσει η κοράκλα...είδες σκέφτηκε τη μανούλα και συνεργάστηκε. Έτσι είναι τα κορίτσια...

Ελπίζω να έρθω σύντομα και εγώ στο Ρέα και αν όλα πάνε καλά θα σε ψάξω...

Γεια σας κοριτσια μου!!! Γεννησα παρασκευη απογευμα μια μπουμπου 2800 φυσιολογικα κκυριολεκτικα τη στιγμη που ο τραυματιοφορεας ερχοταν να με παρει για το χειρουργιο γισ καισαρικη. Η μικρη ηταν τυλιγμενη σφιχτα με το λωρο κ ετσι κατεβαινε κ λοξα κ ο λωρος την τραβαγε πισω κ μετα απο 16 ωρες στο ρεα αποφασιζουμε να παμε σε καισαρικη. Παει ο γιατρος μου να ετοιμαστει με ετοιμαζουν κ εμενα κ τη στιγμη που ηρθαν ναε παρουν νιωθω αυτη τηγνωστη επιθυμια για οσες εχετε γεννησει φυσιολογικα για κακα συγγνωμη που το λεω χυμα. Το λεω στον αντρα μου φωναζει το γιατρο ο οποιος με ειχε δει κ ενα πενταλεπτο πριν κ με μεγαλη δυσπιστια με ξαναεξεταζει κ μου λεει δεν το πιστευω εκανες τελεια διαστολη κ το μωρο κστεβαινει.. κοριτσια σε εφτα λεπτα τη γεννησα!!!! Θα χω να το λεω ο δευτερος τοκετος μου κρατησε 16 ωρες κ 7 λεπτα!!Ευχομαι με το καλο στα κοριτσια που μπαινουν για προκληση κ με εναν πονο! Με το καλο κ οι υπολοιπες!!ααα αν καποια κοπελα θελει να συναντηθουμε στο ρεα ειμαι στο 510β η ξανθια!! Σας φιλωωωωωω!!!!

μπραβο κοπελα μου!!!!!!!!!!ταλαιπωρηθηκες αλλα γλιτωσες την καισαρικη.να σου ζησει η μπουμπου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!γερη κ δυνατη!!!!!!!!!!!!

pXU3p2.png?EiDCGUBk

empty.gifIA2Ep2.png?qFHIC4kY

sangreluna ΠΗΤ 29/07/2013 (Αγοράκι) Ρέα - ? 30/07 - 4120 γ

ioanna27 ΠΗΤ 01/08/2013 (Αγοράκι) Λητώ - φ.τ - 08/07 - 3070 γ

xara_84 ΠΗΤ 03/08/2013 (Κοριτσάκι) - φ.τ. - 26/07 - 3760 γ

nefel ΠΗΤ 04/08/2013 (Αγοράκι) - ? 31/07 ?

Dinakim ΠΗΤ 04/08/2013 (Κοριτσάκι)

Μαριάννα13 ΠΗΤ 07/08/2013 (Αγοράκι) Αρεταίειο

Nefeli_13 ΠΗΤ 08/08/2013 (Αγοράκι) Λητώ

h11rous1 ΠΗΤ 09/08/2013 (Αγοράκι)

ΒΙΒΗ ΠΗΤ 11/08/2013 (Αγοράκι) Ρέα

ksotiko ΠΗΤ 12/08/2013 (Αγοράκι)

Floreta ΠΗΤ 13/08/2013 (Αγοράκια) Γένεσις - κ.τ. - 16/07

ΓωγώΖ ΠΗΤ 13/08/2013 (Κοριτσάκι)

Ράνια36 ΠΗΤ 14/08/2013 (Αγοράκι)

Anat ΠΗΤ 15/08/2013 (Κοριτσάκι)

Ioannaki28 ΠΗΤ 15/08/2013 (Κοριτσάκι)

Μαράκι8 ΠΗΤ 15/08/2013 (Κοριτσάκι) Ρέα - 02/08 - φ.τ. - 2800 γ

christina27 ΠΗΤ 17/08/2013 (Αγοράκι) Ιασω

Zuzu ΠΗΤ 17/08/2013 (Αγοράκι) Λητώ

Flosummer ΠΗΤ 18/08/2013 (Κοριτσάκι) Λητώ - φ.τ - 26/07 - 2780 γ

Appleby ΠΗΤ 18/08/2013(Αγοράκι) Λητώ

Λίνα_ ΠΗΤ 23/08/2013 (Αγοράκι)

liana87 ΠΗΤ 27/08/2013 (Αγοράκι)

anna*22 ΠΗΤ 30/08/2013 (Κοριτσάκι)

Magda TS ΠΗΤ 03/09/2013 (Κοριτσάκι) Γένεσις

alikys ΠΗΤ 08/09/2013 (Αγοράκι)

milinaki ΠΗΤ 12/09/2013 (Αγοράκι) Ρέα

zounitsa ΠΗΤ 15/09/2013 (Αγοράκι) Αρεταίειο

Margioula ΠΗΤ 16/09/2013 (Αγοράκι)

dsdoraki ΠΗΤ 21/09/2013 (Αγοράκι) Γένεσις

UaT6p3.png

Διαφημίσεις

Συγχαρητήρια!!! Να μας ζήσουν όλα τα μωράκια του Αυγούστου!

Μάζεψα ο,τι πληροφορίες βρήκα και έκανα μια περίληψη της λίστας μας. Ξέχασα κάτι;

Γειά σας κορίτσια!!!!! Τί κάνετε???

Λοιπόν η sangreluna γέννησε με φυσιολογικό τοκετό....και εγώ θα γεννήσω στο Ασκληπιείο Κρήτης!!!!

Να σας ζήσουν τα μπεμπάκια σας όσες τα πήρατε στην αγκαλιά σας!!!!

Και με το καλό και μ έναν πόνο στις υπόλοιπες!!!!!!!!

sJcip3.png

eNortjKzUjIyMDQzNleyBlwwFWgC0A,,04.png

Μαράκι να σου ζήσει! Μπράβο κιόλας στη μπεμπούλα που εκανε την ανατροπή την τελευταία στιγμή!! Ανατ με το καλό κι εσύ!! Μου φαίνεται μόνο εγώ δε θα γεννήσω αυτή την εβδομάδα....

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

Κοριτσια μου καλησπερα!!!καμια μεσα για παρεουλα;;

Ειμαστε λιγακι στα αγχωμενα μας εμεις...εχω την εντυπωση πως εχω συσπασεις και ειναι και επωδυνες σαν να μου σκιζουν την κοιλια!!!!!οι πρωτες εμφανιστηκαν 05 το πρωι και με ξυπνησε οξυς πονος σε ολη την κοιλια και πετρωματα!!δεν ηταν τακτικες και μετα απο μια ωρα που εφευγαν κ ερχοντουσαν καταφερα να ηρεμησω κ να κοιμηθω!!το μεσημερι παλι τα ιδια αλλα ακανονιστες και τωρα το βραδυ ειχα κανα δυο!!το περιεργο ειναι οτι με πιανει οταν ξαπλωνω...ακυρο;;τη γιατρο δεν την πηρα μιας κ δευτερα πρωι εχω ραντεβου αλλα εχω θορυβηθει ιδιαιτερα η αληθεια ειναι!!!νομιζα πως τεντωνεται ο μπεμπης κ οτι οι πονοι ηταν λογω εντερου αλλα πλεον αμφιβαλλω...ομως στις συσπασεις ποναει ταυτοχρονα κι η μεση σου εχω διαβασει!!εμενα τπτ!!δε ξερω....

Καμια πιο εμπειρη;;;;;που ειστε ολες καλε;;;δωστε μου τα φωτα σας!!!

Ελπιζω να χουμε μια ηρεμη βραδια...Φιλακια σε ολες!!

δευτερα αποφασιζουμε πως την τριτη θα μπω για προκληση όλη νυχτα εχω πόνους το πρωι φτανω στο μαιευτηριο με διαστολη 7 και πληρη εξαλειψη τραχήλου ο γιατρος μου λεει πως θα ξεμπερδεψουμε γρηγορα αλλα συντομα διαπιστωνουμε πως ο παιδαρος παρα είναι μεγαλος και δεν κατεβαινει με τιποτα σφιγγομαι από τις 9 ως τις 12 ματαια καμια προοδος συνεχιζω αλλη μια ωρα κι εχω αρχισει να κουραζομαι δυναμονουμε την προκληση και βαζουμε επισκληριδιο συνεχιζω φτανει 4 και με εχει κοψει ψιλος ιδρωτας γιατι φοβαμαι για καισαρικη ο μπεμπης αφαντος εγω εξαντλημενη και απογοητευμενη στις 5 είναι σχεδον σιγουρο πως δε βγαινει μπαινει μεσα η προυσταμενη βαρδιας με βλεπει βαλε τη μεγαλυτερη δυναμη να τελειωνουμε μου λεει τα δωσα όλα κι εκει που απογοητευομαστε ακουω βαλτε τα πόδια ψηλα ερχεται... όλοι τρεχουν εγω νομιζω πως θα σκασω από το σφιξιμο κι ακουω τον αντρα μου βγηκε το κεφαλι αλλη μια βγηκε!!!!! επιτελους τα καταφερα διπλα μου προσγειωνεται ενα ηρεμοτατο και πανεμορφο πλασματακι θελω τοσο πολυ να κλαψω δε με νοιαζει τιποτα υπερτατη ευτυχια...ο γιατρος ραβει ραβει και ραβει χρειαστηκε παραπανω κοψιμο ηταν θαυμα που χορεσε!!!! το βαζουν στη ζυγαρια 4120!!!! σου είπα πως δεν ήταν για φυσιολογικο ο γιατρος με μαλωνει δε με νοιαζει δε θα το αλλαζα... Με πιανει τρεμουλο από το σφιξιμο δυο μερες αισθανομαι χαλια... τωρα είμαι καλα αναλαφρη και με ενα υπεροχο μωρο στην αγκαλια μου που το λατρευω... Αυτα! και στα δικα σας

Διαφημίσεις

Φεγγαρένια μου μπράβο σου που το κατάφερες!!!!!!! με λίγη ή πολύ θέληση όλα γίνονται...!!!!!!! συγχαρητήρια κ να σας ζήσει κ πάλι ο παίδαρος!!!!!!!!!!!!!!!!!! καλό σαραντισμό κ καλή ανάρρωση σε εσένα!!!!!! ευτυχισμένη μανούλα!!!!

WeDjp2.png

0hUop3.png

Γεια σας κοριτσια μου! Τι κανετε? Σας ευχαριστω πολυ ολες για τις ευχες σας!! Με το καλο κ τα τπολοιπα μωρακια του καφε μας! Αυριο γυρναμε κ εμεις σπιτι μας ανυπομονω να βρουμε τους ρυθμους μας! Η μπεμπα μας ειναι πολυ καλη κ προσπαθουμε πολυ με το θηλασμο μας! Εγω ειμαι πολυ καλα κσθως ο ντοκ μου εκανε μονο δυο εξωτερικα ραμματα. Φεγγαρενια μου μπραβο σου κουκλα μου το ηθελες πολυ και το καταφερες να σας ζησει κ παλι! Τα υπολοιπα κοριτσια??

kK3bp2.png

dKVVp3.png

01/08/04 Και συνεχίζουμε..

Καλησπέρα κορίτσια!!!

Μαράκι και Φεγγαρένια να σας ζήσουν τα μπουμπούκια σας!!!!!!!!!

Εμείς έχει 4 μέρες που έχουμε την μπέμπα σπίτι μας. Είναι πολύ καλή, τρώει κάθε 2μιση-3 ώρες, κοιμάται αρκετά, λερώνει 10 πάνες τη μέρα και προχτές που την είδε και η παιδίατρος την βρήκε σε όλα της πολύ καλή. Μάλιστα άρχισε να παίρνει και βάρος. Η λαρυγγομαλακία μας ταλαιπωρεί λιγάκι, όχι την μικρή, εμάς κυρίως που ακούμε αυτό το χουρχουριτό που σου δίνει την αίσθηση πως το μωρό δεν αναπνέει καλά ή οτι πνίγεται...αλλά θα το συνηθίσουμε μας είπαν οπότε υπομονή. Με τον θηλασμό όλα καλά, η μικρή ρουφάει καλά και φαίνεται να χορταίνει.

Με το καλό σε όσες περιμένετε τα ζουζούνια σας αυτές τις μέρες!!!

FQzVp3.png

92nJp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...