Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 10 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Καλή επιτυχία! Κι εμάς λίγο τεμπέλικο σπερμα είχαμε αλλά είχαμε και μικρόβιο. Με το dfi 20 δλδ νορμαλ. Γενικα δεν τα πάω καλά με το θέμα τύχης και δεν πιστεύω στην τύχη αλλά σε κάποιες περιπτώσεις φαίνεται να είναι ξεκάθαρα τυχαίο συμβάν. Μακάρι αλλάζοντας κέντρο και γιατρό να αλλάξει το mood και έστω και κάτι μικρό να κάνει την διαφορά! Είναι κρίμα με τόσες βλαστοκύστες να μην τα έχεις καταφέρει. Υπομονή και επιμονή και σου εύχομαι να έρθει το θαυματακι σου σύντομα! 

Ούτε εγώ τα πάω καλά με την τύχη και φαίνεται εκ του αποτελέσματος! Άσε δεν ξέρω πια τι άλλο ν ψάξω. Κ εξετάσεις για αποβολές έκανα κ άλλα

Μανούλες Αυγούστου 2013

liana87

Recommended Posts

Καλημέρα!

Η μικρή μου με ξενύχτάει, οπότε μέχρι να είμαι σίγουρη ότι ξανακοιμήθηκε μπήκα να σας πω τα τελευταία μας νέα.

Κατ' αρχήν, με το καλό σε όλες τις κοπέλες που παίρνουν σειρά αυτές τις ημέρες, άντε κορίτσια και στα δικά μας. Όπως σας είχα γράψει και φαίνεται και από τις μέχρι τώρα περιγραφές η όποια ταλαιπορία ξεχνιέται μόλις μάθεις ότι το μωράκι σου είναι καλά.

Εμένα σήμερα όλοι μου λένε ότι η κοιλιά μου έχει κατέβει πολύ και προφανώς φτάνουμε στο τέλος...εντάξει αυτό και ο πλέον αδαής θα το καταλάβαινε! Η αλήθεια είναι ότι όλη την ημέρα αισθάνομαι μεγάλο βάρος και μικροσυσπάσεις. Τώρα το βράδυ είχα και λίγα πονάκια. Για να δούμε...πάντως από το απόγευμα άρχισα να μαζεύω και κάτι τελευταία για το βαλιτσάκι μου να μην τρέχω τελευταία στιγμή. Τα μόνα που έχω αφήσει έξω είναι οδοντόβουρτσα και αποσμητικό. Όλα τα υπόλοιπα...cheked! Λέτε να συναντηθώ με καμμία στο Ρέα αυτές τις ημέρες????

Διαφημίσεις

καλημέρες!!!!!!

Μαράκι θα κρατάς την μπουμπού σου αγκαλίτσα λογικά!!!!!! να σου ζήσει κ να είναι γερό κ καλότυχο!!!!!!! σε περιμένουμε να μας πεις νέα!!!!!!

Βιβή, τέρμα τα ψέματα, πλησιάζεις στο τέρμα!!!! να μας πεις κ εσύ νέα.

οι υπόλοιπες???? άντε με το καλό όλες σιγά-σιγά.....

WeDjp2.png

0hUop3.png

Καλημερουδια σε ολες!!!να ζησουν τα μπεμπακια στις νεες μανουλες κ με το καλο στις υπολοιπες!!!!εγω περναω την τελευταια μου μερα σαν εγκυουλα γιατι στις 2 τα ξημερωματα μπαινω στο ρεα για προκληση...δε σας κρυβω οτι εχω αγχωθει κ φοβαμαι αλλα απο την αλλη θελω επιτελους να δω το κοριτσακι μου!!!αυτο κ ο αντρας μου μου δινουν θαρρος!!μακαρι να πανε ολα καλα για ολες τις κοπελες...

C5ylp2.png

καλημέρα Ντινάκι.... με το καλό κ εσύ!!!! είναι κ το Μαράκι στο ρέα. μπήκε χτες το βράδυ. όλα καλά θα πάνε, με ένα πόνο....!!!!!! να μπεις όποτε μπορέσεις να μας πεις νέα....

στο τελος θα μείνω μόνη μου να γράφω..... χαχχχααχαα

WeDjp2.png

0hUop3.png

Μαράκι φαντάζομαι είσαι ήδη με την κορούλα σου αγκαλιά!! Dinakim με έναν πόνο! Βιβή έχεις ήδη παρέα για το ΡΕΑ, για ξανασκέψου το... Ζουνίτσα μη μου στεναχωριέσαι... Κι εγώ εδώ θα είμαι, δε βλέπω να κουνιέται ο μπέμπης σύντομα!!

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

Διαφημίσεις

Αν είναι μέχρι και την άλλη εβδομάδα να περιμένω, αλλά όχι παραπάνω... Κουράστηκα!! Είμαι ήδη 3 εβδομάδες στην αναμονή... Θα μου πεις "ποιος σου φταίει;", αλλά άκουγα ιστορίες που γεννούσαν με το μπαίναν στο μήνα τους και νόμιζα ότι έτσι θα είναι και για μένα... Πού να ήξερα...;

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

βρε, καλώς την κ την Ιωάννα....

Νεφέλη μου γιατί ακούς αυτές που μπαίνουν στον μήνα τους κ όχι αυτές που γέννησαν 40+.... εεεε??? χαχαχαχαχα όχι μωρέ το πολύ σε 5-6 μερούλες θα έχεις γεννήσει κ εσύ.

WeDjp2.png

0hUop3.png

βρε, καλώς την κ την Ιωάννα....

Νεφέλη μου γιατί ακούς αυτές που μπαίνουν στον μήνα τους κ όχι αυτές που γέννησαν 40+.... εεεε??? χαχαχαχαχα όχι μωρέ το πολύ σε 5-6 μερούλες θα έχεις γεννήσει κ εσύ.

Έχεις απόλυτο δίκιο!! Το ίδιο μου λέει και ο άντρας μου ο οποίος όμως με το που μπήκε ο Ιούλιος έλεγε σε όλους "από μέρα σε μέρα γεννάμε"!! Ε, επηρεάστηκα λίγο μετά τις 20 του μήνα... :tongue:

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

Διαφημίσεις

Κοριτσάκια μου αν και με μεγάλη καθυστέρηση παρούσα και εγώ!!!!!

Σήμερα γύρισα από τις διακοπές όπου δεν είχα καθόλου πρόσβαση στο forum συγνώμη λοιπόν που χάθηκα όλες αυτές τις μέρες!!!!!

Αρχικά συγχαρητήρια στα κορίτσια της παρέας που γέννησαν, πάντα ευτυχισμένες!!!!!!!

Τώρα να σας πώ τα δικά μου νέα.... σήμερα τελευταία επίσκεψη στο γιατρό η μπουμπού μας μια χαρά.... μεγάλο μωρό ήδη 3500 κιλά περίπου, ο τράχηλος μαλακός και έχει πάρει θέση, μου έκανε κολπική εξέταση η οποία δε ήταν και πολύ ευχάριστη αλλά κράτησε λίγο! Είπαμε ότι περιμένουμε μέχρι την Δευτέρα και πάμε Τρίτη για πρόκληση! Μέχρι σήμερα το μεσημέρι δεν το σκεφτόμουνα καθόλου μετά την κουβέντα που κάναμε με τη μαία με έπιασε ένας ψιλοπανικός!!!!:shock::shock:

Θα διαβάσω τα νέα σας καλύτερα και εκτός απροόπτου θα τα λέμε και όλο το σ/κ

Πολλά φιλιά σε όλες μανούλες και εγκυούλες!!!

Γεια σας κοριτσια μου!!! Γεννησα παρασκευη απογευμα μια μπουμπου 2800 φυσιολογικα κκυριολεκτικα τη στιγμη που ο τραυματιοφορεας ερχοταν να με παρει για το χειρουργιο γισ καισαρικη. Η μικρη ηταν τυλιγμενη σφιχτα με το λωρο κ ετσι κατεβαινε κ λοξα κ ο λωρος την τραβαγε πισω κ μετα απο 16 ωρες στο ρεα αποφασιζουμε να παμε σε καισαρικη. Παει ο γιατρος μου να ετοιμαστει με ετοιμαζουν κ εμενα κ τη στιγμη που ηρθαν ναε παρουν νιωθω αυτη τηγνωστη επιθυμια για οσες εχετε γεννησει φυσιολογικα για κακα συγγνωμη που το λεω χυμα. Το λεω στον αντρα μου φωναζει το γιατρο ο οποιος με ειχε δει κ ενα πενταλεπτο πριν κ με μεγαλη δυσπιστια με ξαναεξεταζει κ μου λεει δεν το πιστευω εκανες τελεια διαστολη κ το μωρο κστεβαινει.. κοριτσια σε εφτα λεπτα τη γεννησα!!!! Θα χω να το λεω ο δευτερος τοκετος μου κρατησε 16 ωρες κ 7 λεπτα!!Ευχομαι με το καλο στα κοριτσια που μπαινουν για προκληση κ με εναν πονο! Με το καλο κ οι υπολοιπες!!ααα αν καποια κοπελα θελει να συναντηθουμε στο ρεα ειμαι στο 510β η ξανθια!! Σας φιλωωωωωω!!!!

kK3bp2.png

dKVVp3.png

01/08/04 Και συνεχίζουμε..

Με λιγα λογια η μπεμπα μου την τελευταια στιγμη εκανε στροφη κ ξετυληχθηκε κ ετσι μπορεσε να εμπεδωθει! Εδω στο ρεα ολοι λεγανε το απογευμα για το περιστατικο του καρκανη .. ακομα δεν το πιστευω ποσο τυχερη ημουν!!!

kK3bp2.png

dKVVp3.png

01/08/04 Και συνεχίζουμε..

Maraki μου συγχαρητηριααααααα!!!!και για σενα που αντεξες κι εσυ 16 ωρες αλλα και στη μπεμπουλα σου που σε εβγαλε ασπροπροσωπη αφου εκανε αυτο που επρεπε να την πιο σωστη στιγμη!!!να σας ζησει,να ναι παντα γερη κι ευτυχισμενη!!!απο θηλασμο πως τα πατε;;

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...