Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 10 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Καλή επιτυχία! Κι εμάς λίγο τεμπέλικο σπερμα είχαμε αλλά είχαμε και μικρόβιο. Με το dfi 20 δλδ νορμαλ. Γενικα δεν τα πάω καλά με το θέμα τύχης και δεν πιστεύω στην τύχη αλλά σε κάποιες περιπτώσεις φαίνεται να είναι ξεκάθαρα τυχαίο συμβάν. Μακάρι αλλάζοντας κέντρο και γιατρό να αλλάξει το mood και έστω και κάτι μικρό να κάνει την διαφορά! Είναι κρίμα με τόσες βλαστοκύστες να μην τα έχεις καταφέρει. Υπομονή και επιμονή και σου εύχομαι να έρθει το θαυματακι σου σύντομα! 

Ούτε εγώ τα πάω καλά με την τύχη και φαίνεται εκ του αποτελέσματος! Άσε δεν ξέρω πια τι άλλο ν ψάξω. Κ εξετάσεις για αποβολές έκανα κ άλλα

Μανούλες Αυγούστου 2013

liana87

Recommended Posts

Καλησπέρα κορίτσια!!!!!

Δεν πρόλαβα να σας διαβάσω όμως απ'ότι κατάλαβα γέννησαν η φλο και η φεγγαρένια. Να σας ζήσουν κορίτσια τα μπουμπούκια σας!!! Να τα καμαρώνετε όπως επιθυμείτε!!! Καλούς θηλασμούς και λοχεία!

Γεννήσα κι εγώ στις 26 του μήνα 3.15 τα ξημερώματα μια μελαχρινή κουκλίτσα 3760γρ. και 53εκ. Ο τοκετός ήταν πολύ γρήγορος (2.30 ώρες) παρ' όλο που μπήκα με πρόκληση.

Η εμπειρία μου: στις 11.45 το βράδυ 25/7 φτάνουμε στην κλινική. Φοράω το νυχτικάκι μου και μου κάνουν το καθιερωμένο κλίσμα. Στις 12.30 γίνεται η πρώτη εξέταση από κάτω και μου βάζουν το χαπάκι της πρόκλησης. Αμέσως αρχίζω να πονάω και νομίζω πως είναι από την εξέταση όμως μετά από λίγο συνειδητοποιώ πως πρόκειται για συσπάσεις. Στη 1 είχα ήδη κανονικές συσπάσεις και έρχεται και η 2η εξέταση. Η μήτρα ψηλά όμως ο τράχυλος ήταν πολύ μαλακός ώστε παρ όλο που δεν είχα καθόλου διαστολή, με τα δάστυλα έφταναν σε διαστολή 4-5. Καλούν την γιατρό μου η οποία φτάνει στις 2 στην κλινική. Μέχρι τότε κανονικότατες συσπάσεις. Έρχεται η αναισθησιολόγος και μου βάζει την δοκιμαστική δόση της επισκληριδίου. Η γιατρός μου σπάει τα νερά και σε μία ώρα και 3 εξωθήσεις βγαίνει η μικρή. Ούτε η επισκληρίδιος πρόλαβε να με πιάσει ούτε οι μαίες και η γιατρός μου κατάλαβαν πως έγινε τόσο γρήγορα ο τοκετός. Σπάνιο πράγμα μου είπαν να εξεληχθεί τόσο γρήγορα ένας τοκετός και ειδικά με πρόκληση. Η μικρή είχε περιτύλιξη και κόμπο κανονικό στον ομφάλιο λώρο (πράγμα εξαιρετικά σπάνιο) που ευτυχώς δεν επηρέασε καθόλου την ανάπτυξή της. Μέχρι και φωτογραφία ζήτησε η γιατρός να τον βγάλει διότι δεν πιστεύει πως μπορεί να της ξανατύχει κάτι τέτοιο. Η μικρή έκλαψε αμέσως και μαζί της κι εγώ. Την ακούμπησαν πάνω μου και με κοιτούσε στα μάτια το αγγελούδι μου, κι εγώ να πετάω από ευτυχία.........................

Και τώρα αρχίζει ο εφιάλτης μου. Ένα 24ωρο μετά τον τοκετό συνειδητοποιούμε πως ακούγεται ένα σφύριγμα όταν αναπνέει η μικρή. Την εξετάζει ο παιδίατρος, ο οριλάς, της κάνουν ακτίνες και αποφασίζουν να την στείλουν στην εντατική νεογνών στο Παπαγεωργίου. Σάββατο μεσήμερι την παίρνει το ασθενοφόρο σε θερμοκυτίδα και την μεταφέρει στο νοσοκομείο. Μετά από λίγο βγαίνω κι εγώ και πάω να την δω. Δεν μπορώ να περιγράψω αυτό που έζησα εκεί και δεν θέλω γιατί αυτό είναι ένα χαρούμενο φόρουμ με εγκυούλες και φρεσκομανούλες και χαρές. Το ίδιο βράδυ στις 3 τα μεσάνυχτα ξυπνάω με φριχτούς πόνους από τις αιμορροϊδες μου. Πάω στα επείγοντα και ευτυχώς έτυχε να εφημερεύει το Παπαγεωργίου. Την κατάστασή μου την χαρακτήρισαν 4ου βαθμού και μου έκαναν εισαγωγή. Ένιωσα καλύτερα που θα ήμουν τουλάχιστον κοντά στο κοριτσάκι μου παρ'όλο που απ' τον πόνο δεν μπορούσα ούτε 5 λεπτά να ηρεμήσω και να κοιμηθώ. Τις μέρες που ήμουν μέσα ευτυχώς είχα την δυνατότητα να βγάζω το γάλα με το θήλαστρο και να το δίνω στις κοπέλες στην εντατική να το δίνουν στο μωρό. Εγώ μπορούσα να την δω 2 φορές τη μέρα. Χτες το βράδυ βγήκα και πρώτα ο Θεός αύριο θα πάρουμε και την μπουμπού σπίτι μας. Η διάγνωση που έκαναν στη μικρή είναι πως πρόκειται για λαρυγγομαλακία, πράγμα που θα αποκατσταθεί από μόνο του με το καιρό. Θέλει λίγη προσοχή στο τάισμα όμως δεν είναι κάτι επικίνδυνο.

Μετά από την περιπέτειά μας είμαι τελικά πολύ ευτυχισμένη που η μικρούλα μου είναι καλά και ανυπομονώ να την πάρω σπίτι να αρχίσουμε του θηλασμούς και την παρεϊτσα μας. Κι εγώ την παλεύω με παυσίπονα...σήμερα κατάφερα να κάτσω και στην καρέκλα για 10 λεπτά...

Α! για να μην ξεχάσω...η μικρή μοιάζει με της μαμάς της! Έχει μακρύ μαύρο μαλλί....χεχε...

FQzVp3.png

92nJp3.png

Διαφημίσεις

Χαρά μου να σου ζήσει και να είστε κ οι 2 σιδερένιες!!!!!!!

έχω ζήσει αυτό με τηνη εντατική νεογνών κ σε καταλαβαίνω απόλυτα αλλά ευτυχώς η λαρυγγομαλακία όπως είπες, δεν είναι τπτ. θα αναπτυχθεί σιγά-σιγά μόνο του το σύστημα κ όλα θα είναι τέλεια!!!!! όσο για εσένα τι να πω...????!!!!! όλες οι περιπτώσεις μαζεμένες. σε λίγες μερούλες θα τα θυμάστε απλά σαν μια εμπειρία....

μπράβο σου κ να σου ζήσει κ πάλι!!!!!!

WeDjp2.png

0hUop3.png

Γεια σας φιλενάδες! Καλο μηνα και με το καλο όλα τα μωρακια του καφε μας!Χαρά μου να σας ζησει κ παλι το κοριτσακι σας. Ταλαιπωρηθηκατε κ ευχομαι συντομα να το αφησετε πισω σας ολο αυτο κνα ερθουν μονο χαρουμενες στιγμες!

Κανενα νεο απο τη φεγγαρενια μας.?

Σημερα το βραδυ στις 12 θα μπω για προκληση στο ΡΕΑ. Η μικρη μου ειναι τρια κιλα περιπου αλλα οι παλμοι της ναι μεν εχουν πεσει ομως παραμενουν στα ανωτερα φυσιολογικα ορια. Επιπλεον ενας τυλιχθηκε με το λωρο της στο λαιμο οπως ειχε κανει κ ο γιος μου και τελος κ κυριοτερο ο λογος που θελει ο γιατρος μου να παμε στην προκληση ειναι οτι ο πλακουντας μου ειναι γερασμενος κ θεωρει καλη χρονικη στιγμη αυτες τις μερες να προχωρησουμε. Μου αφησε βεβαια το περιυωριο να το σκεφτω κ αν θελω να παω την ερχομενη εβδομαδα αλλα δε θελω.. μιας κ εχουν ετσι τα πραγματα ας γεννησω ανυπομονω να σας πω την αληθεια!!Ααα σημετα εχω κ επετειο γνωριμιας με τον αντρουλη μου δε γιορταζουμε επετειο γαμου αλλα γνωριμιας μας αρεσει καλυτερα! Αυτα! Τα λεμε παλι το πρωι!!

kK3bp2.png

dKVVp3.png

01/08/04 Και συνεχίζουμε..

Διαφημίσεις

καλημέρα κορίτσια, καλό μήνα κ με έναν πόνο οι υπόλοιπες!!!!!!!

Μαράκι, με το καλό και όλα καλά θα πάνε.

όλο κ κάποια θα γεννήσει Νεφέλη. είναι ο μήνας σας άλλωστε... χαχαχαχα

WeDjp2.png

0hUop3.png

Καλημερουδια κοριτσια!!!!!!!!!!!!!Καλο μηνα!!!!!!Επιτελους αυτος θα ειναι αναμφισβήτητα ο μηνας μας!!!Ο μηνας που θα γνωρισουμε τα μπεμπακια μας!!!Τι ομορφο συναισθημα...

Μαρακι με το καλο κοριτσι μου,πως αισθανεσαι????????ολα να πανε τελεια χωρις καμια δυσκολια και κανενα πονο!!Γρηγορα με το μωρακι σου αγκαλια!!!

Χαρα μου καλη αναρρωση και στα δυο σας!!Ταλαιπωρηθηκατε αλλα σιγα σιγα ελπιζω να ξεθωριασει ολο αυτο και καθε μερα απο δω και περα να ευχαριστιεσαι ολο και περισσοτερο το μπεμπακι σου!!!

Εγω για τα πονακια στα κοκκαλα της λεκανης πηρα τη γιατρο και μου πε πως ειναι φυσιολογικα.Δε μου εξηγησε περαιτερω απο το τηλ αλλα εφοσον ειναι οκ δεν αγχωνομαι.ΚΑΛΗΜΕΡΟΥΔΙΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!

καλέ που εξαφανίζεστε όλες???? τώρα που πρέπει να δίνετε παρουσία οι υπόλοιπες, χάνεστε κ δεν ξέρουμε ποιες γέννησαν κ ποιες όχι.......

εγώ λοιπόν έκανα μία πρώτη συζήτηση με την εδώ γυναικολόγο μου για φυσιολογικό κ μου είπε οτι αυτή δεν θα μου το επέτρεπε επειδή μένα μακριά απο το νοσοκομείο που θα γεννήσω κ δεν θα διακινδύνευε. αν είναι να γεννήσω με πρόκληση νωρίτερα κ κανονισμένα δεν το βρίσκει κ πολύ οκ, με το σκεπτικό οτι καλό θα ήταν να ξεκινήσει μόνη της η διαδικασία. την τεταρτη που έχω ραντεβού με τον Αθηναίο γιατρό θα κάνω αλλη μια κουβέντα. πάντως επειδή έχω διαβάσει διάφορα γι'αυτό, καταλαβαίνω γιατί είναι αρνητική αφού μου εξήγησε κ το γιατί.

κατά τα υπόλοιπα τα ίδια....

WeDjp2.png

0hUop3.png

Ζουνίτσα είχες κάνει καισαρική στην προηγούμενη; Γενικά είναι πολύ δύσκολο να βρεις γιατρό να αναλάβει την ευθύνη για φυσιολογικό μετά από καισαρική... Εννοείται ότι την τελική επιλογή θα την πάρει ο γιατρός σου αλλά εσύ πώς το σκέφτεσαι;

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

Διαφημίσεις

ναι είχα κάνει καισαρική λόγω προωρώτητας. απλά από τη μία σκεφτόμουν να κάνω φυσιολογικό, αν μου το επέτρεπε ο γιατρός κ από την άλλη καισαρική λόγω των κινδύνων που υπάρχουν κ επίσης επειδή στην 1η δεν ξέρω αν μου είχαν κάνει πλαστική κ η τομή φαίνεται ακόμα πάαααααααρα πολύ μπας κ μου την φτιάξουν.... βλακεία θα μου πεις αλλά σε άλλες κοπέλες ούτε που φαίνεται...

WeDjp2.png

0hUop3.png

Για την τομή μπορείς να πας να τη φτιάξεις ανεξάρτητα από τη γέννα! Το θέμα είναι αν θα βρεις γιατρό να σε στηρίξει σε φυσιολογικό τοκετό... Και μετά θα το αφήσεις να ξεκινήσει μόνος του ή θα πας με πρόκληση; Συζήτησέ τα και με το γιατρό σου στην Αθήνα...

Πάω να ξαπλώσω! Τα λέμε το απόγευμα!

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

τι κανετε?καλο μηνα!!!!!!!!!!!Χαρα κουραστηκατε αλλα απο δω κ περα ολα θα παν καλα!!!!!!!!!!!Μαρακι καλα κανεις κ δεν το ρισκαρεις αντε με το καλο!!!!!!!!εμεις σημερα ειχαμε γιατρο,η μπεμπα ειναι 2530,εκανα κορδελα ολα καλα!!!!!!!μου ειπε οτι ειναι καλυτερα να κανουμε την καισαρικη κατα τις 20/8 (να χουμε κλεισει τις σωστες εβδομαδες γιατι απ την αρχη εχω θεμα με την περιοδο κ παμε μονο βαση υπερηχου)εκτος απροοπτου φυσικα!!!!!!!το μονο κακο ειναι οτι ο γιατρος μου θα φυγει σε αδεια στις 15/8 αλλα θα μου συστησει ο ιδιος ενα καλο γιατρο απ τη μια νευριασα κ αγχωθηκα αλλα απο την αλλη σκεφτηκα οτι αν ηταν αλλος στη θεση του θα επεμενε να μου κανει την καισαρικη πριν φυγει εφοσον τα κιλα του μωρου ειναι καλα.οποτε ας με βαλει καποια στη στηλη για 20/8.καναμε κ τα τελευταια ψωνια της μπεμπας κ ειμαστε πανετοιμοι!!!!!!!

pXU3p2.png?EiDCGUBk

empty.gifIA2Ep2.png?qFHIC4kY

Καλησπέρα κοριτσια! επιτελους εκπεμπω από αθήνα! Ετοιμαζω τα ταελευταια μου πραγματακια! Ετοιμη δε θα λεγα οτι ειμαι αλλα εκεινη τη στιγμη θα τη βρω τη δυναμη! Μοιραστηκα μαζι σας σχεδον υπέρουχους μηνες και σας ευχαριστω όλες για αυτο! Σαν χθες μου φαινεται πως ελεγα οτι κοραστηκα και θελω να γεννησω και τωρα δεν το πιστευω οτι ηρθε η ωρα.. Θα μπω να σας πω νεα το συντομοτερο! Σας φιλώ!

kK3bp2.png

dKVVp3.png

01/08/04 Και συνεχίζουμε..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...