Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 10 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Καλή επιτυχία! Κι εμάς λίγο τεμπέλικο σπερμα είχαμε αλλά είχαμε και μικρόβιο. Με το dfi 20 δλδ νορμαλ. Γενικα δεν τα πάω καλά με το θέμα τύχης και δεν πιστεύω στην τύχη αλλά σε κάποιες περιπτώσεις φαίνεται να είναι ξεκάθαρα τυχαίο συμβάν. Μακάρι αλλάζοντας κέντρο και γιατρό να αλλάξει το mood και έστω και κάτι μικρό να κάνει την διαφορά! Είναι κρίμα με τόσες βλαστοκύστες να μην τα έχεις καταφέρει. Υπομονή και επιμονή και σου εύχομαι να έρθει το θαυματακι σου σύντομα! 

Ούτε εγώ τα πάω καλά με την τύχη και φαίνεται εκ του αποτελέσματος! Άσε δεν ξέρω πια τι άλλο ν ψάξω. Κ εξετάσεις για αποβολές έκανα κ άλλα

Μανούλες Αυγούστου 2013

liana87

Recommended Posts

Καλημέρα σε όλες!

Εχω κάποιο καιρό να μπώ, θα ήθελα πρώτα να δώσω συγχαρητήρια στις μανούλες floreta, flosummer και ioanna 27! Να σας ζήσουν και να είναι γερά και καλότυχα!

Εμείς τρέχαμε να αλλάξουμε γιατρό και τελικά όλα οκ, βρέθηκε νέος γιατρός που θα είναι εδώ κοντά στην ΠΗΤ και ευτυχώς δεν αλλάζουμε μαιευτήριο..! Ε μετά κάτι τελευταία ψώνια, κάτι να βάψουμε το δωμάτιο, ούτε που κατάλαβα πως πέρασαν οι μέρες και έχω πάθει αυτό που λέγατε κάποιες παραπάνω, λέω "τι τώρα έφτασε το τέλος και θα βγεί το μωρό?" και δεν μπορώ να το πιστέψω. Μου φαίνεται νωρίς!

appleby μου καλησπερα και με το καλο!!!Ποσων εβδομαδων εισαι τωρα??σε ποιο μαιευτηριο γεννας??Ακριβως τα ιδια αισθανομαι κι εγω που λες!!!!

Διαφημίσεις

Νεφελακι μαλλον δεν το εξηγησα καλα ναι προκληση εκανα ειχα πονους αλλα οχι οτι γεννοθσα κιολας απλα ηταν ανυποφοροι για δυο μερονυχτα κ μου πε ο γιατρος μου αν αντεχεις σε τρεις τεσσερεις μερες θα γεννησεις μονη σου αν δεν αντεχεις μπαινουμε για προκληση.. κ εννοειται οτι μπηκα!! Κ κρατησε μοβο πεντε ωριτσες.. δεν ειναι απολυτο οτι ολες οι προκλησεις καταληγουν σε καισαρικη .. κ να σημειωσω οτι ο μικρος μου ηταν τυλιγμενος διπλα με το λωρο στο λαιμο του!

kK3bp2.png

dKVVp3.png

01/08/04 Και συνεχίζουμε..

Διαφημίσεις

Γεια σας και από εμένα,

πήγαμε χθες στο γιατρό και μας βρήκε μια χαρά...πλησιάζουμε μάλλον γιατί ο τράχηλος είναι μαλακός αλλά δεν έχουμε ακόμη διαστολή. Είπε θα με ξαναδεί σε μια εβδομάδα, εκτός απροόπτου. Το καλύτερο νέο είναι ότι κατάφερα να τον φέρω σε κατακόρυφη θέση οπότε είμαστε καθόλα έτοιμοι πια. Τέλος η ξάπλα μικρέ...

Κορίτσια και εγώ με πρόκληση γέννησα το πρώτο μου παιδάκι (για όσες δεν το έχουν ήδη διαβάσει σε παλαιότερο post) και δε χρειάστηκε να κάνω καισαρική. Απλά πήρε πολύ χρόνο η όλη διαδικασία. Έκανα 18.5 ώρες να γεννήσω, αλλά είχα υπομονή και το ξαναλέω απόλυτη εμπιστοσύνη στο γιατρό μου...νομίζω είναι το πιο σημαντικό στοιχέιο της διαδικασίας. Ήξερα εξ αρχής ότι θα πάρει ώρα, μου το είχε πει, λόγω θέσης του μωρού και γι'αυτό δεν προχωρούσε η διαστολή. Όταν κατάφερα να φτάσω στο 3 έκανα επισκληρήδιο και μετά όλα προχώρησαν ταχύτερα. Τη μπέμπα μου την κράτησα αγκαλιά στις 11 και 30 το βράδυ που γέννησα, ενω είχα μπει από τις 5 το πρωί. Και εκείνη τη στιγμή αν μου έλεγαν ότι είχε γίνει λάθος και υπήρχε και δεύτερο μωρό που ερχόταν άντεχα άλλο τόσο! Εμείς οι γυναίκες έχουμε φοβερή δύναμη μέσα μας...αρκεί να θέλουμε να τη δείξουμε.

Αυτές οι φωτογραφίες με τούρτες από baby-showers δεν υπάρχουν! Θα με θυμηθείτε! Πονάει η κοιλιά μου από το γέλιο... Και το καλύτερο είναι ότι είναι πραγματικές!

http://www.essentialbaby.com.au/photogallery/pregnancy/prepare-for-baby/baby-shower-cake-wrecks-20120614-20co9.html

UaT6p3.png

Appleby ναι η περιτυλιξη φαινεται αποβτα υπερηχογραφηματα! Εμενα τυλιχθηκε προς το τελος της εγκυμοσυνης μου κ το ειχαμε δει στον υπερηχο.. Βιβή κοντευεις κ εσυ! Νεφελακι οχι μην την φοβασαι την προκληση σου ευχομαι να την αποφυγεις αφουδεν τη θες αλλα κ να χρειαστει δεν ειναι τιποτα να μην αγχωνεσαι με αυτο!!

kK3bp2.png

dKVVp3.png

Καλησπέρα, κορίτσια!

Μόλις γύρισα από τετραημεράκι στο χωριό (κατάφερα και έκανα και δύο μπανάκια) και μπήκα όλο αγωνία να δω αν είχαμε τίποτα γεννητούρια. Διάβασα τα μηνύματα επί τροχάδην, θα τα ξαναδω αύριο αναλυτικά.

Flosummer συγχαρητήρια για την κορούλα σου! Να τη χαίρεσαι και να είστε πάντα ευτυχισμένοι, όλη η οικογένεια!

Floreta καλή ανάρρωση και κουράγιο με τα διδυμάκια. Διπλή κούραση αλλά και διπλή χαρά! Ελπίζω να σε προσέχουν και διπλά οι δικοί σου γιατί χρειάζεσαι όλες σου τις δυνάμεις μέχρι να ξεπεταχτούν τα μπομπιράκια!

Ζuzu, εγώ σε καταλαβαίνω απόλυτα... Κι εγώ είχα αυτό το τετραημεράκι που πήγαμε διακοπούλες σαν το τελευταίο ορόσημο, ότι από ΄δω και πέρα περιμένουμε τη γέννα ουσιαστικά, και τώρα που γυρίσαμε έχω κατααγχωθεί. Άλλο να περιμένεις τη γέννα σε ένα κοντινό μεν αλλά απροσδιόριστο χρονικό διάστημα και άλλο το από αύριο κάθε μέρα είναι πιθανή! Δεν είμαι καθόλου σίγουρη ότι είμαι έτοιμη αλλά νομίζω ότι αυτού του τύπου οι αμφιβολίες είναι κομμάτι της φυσιολογικής μετάβασης σε κάθε είδους μεγάλες αλλαγές στη ζωή. Τώρα για τις τούρτες είναι λίγο splatter... δε θα μου φτιάχνανε τη διάθεση αν μου τις φέρνανε σε baby shower!

Τις τελευταίες μέρες έχω μιλήσει με αρκετές γνωστές και φίλες που είναι ήδη μανούλες και συνειδητοποίησα κάτι πολύ σοκαριστικό: ότι καμία από όλες όσες ξέρω δεν γέννησε φυσιολογικά (και όταν λέω φυσιολογικά δεν εννοώ μόνο το χωρίς καισαρική αλλά και χωρίς ραντεβού για πρόκληση και όχι πριν την ΠΗΤ). Και φυσικά σε όλες υπήρχε κάποιος ιατρικός λόγος γι' αυτό: σε άλλη δεν είχε πάρει θέση το παιδί, άλλη δεν είχε συσπάσεις κ.ο.κ. Είναι λίγο σουρρεαλιστικό: πάει κάτι στραβά στην Ελλάδα ως χώρα και όλες, μα όλες οι γυναίκες έχουν κάποιο πρόβλημα που δεν επιτρέπει στους γιατρούς να περιμένουν πότε θα αρχίσουν οι πόνοι από μόνοι τους;!!! Είναι πάρα πολύ απογοητευτικό και ήδη έχω αρχίσει να απελπίζομαι ότι ούτε κι εγώ θα αποτελέσω την εξαίρεση...

Πάντως για την πρόκληση αυτό που έχω διαβάσει είναι ότι όσο πιο πρόωρα γίνει τόσο λιγότερες πιθανότητες επιτυχίας έχει και ότι το μεγαλύτερο ποσοστό καταλήγει σε καισαρική, ακριβώς γιατί συνήθως γίνεται σε χρόνο που το σώμα δεν είναι έτοιμο για τον τοκετό. Επίσης, ότι επειδή η ωκυτοκύνη χορηγείται συνήθως σε μεγάλες ποσότητες για να επιταχυνθούν τα πράγματα, ότι δημιουργεί πολύ μεγάλο σοκ στον οργανισμό και ότι προκαλεί πολύ χειρότερο και μη διαχειρίσιμο πόνο. Γι' αυτό και ότι το καλύτερο είναι, αν χρειαστεί εν τέλει να γίνει πρόκληση, να γίνει όσο το δυνατόν πιο κοντά στην ΠΗΤ και με όσο το δυνατόν χαμηλότερες και σταδιακά αυξανόμενες δόσεις ωκυτοκύνης.

tt18a28c.aspx

Διαφημίσεις

Κορίτσια έχουμε γεννητούρια!! Βγήκε επιτέλους ο μάγκας της Φεγγαρένιας 4.120! Λεπτομέριες δεν ξέρω ακόμα, μόλις ενημερωθούμε θα σας τα μεταφέρω εκτός αν μπει να μας τα πει η ίδια...

Μιλλινάκι έχεις δίκιο για την πρόκληση, κι εγώ αυτά είχα ακούσει και διαβάσει γι' αυτό είχα τρομοκρατηθεί.... Ευτυχώς τα κορίτσια με καθησύχασαν, εμένα έχουν ήδη αρχίσει οι προπαρασκευαστικές συσπάσεις, έχει μαλακώσει ο τράχηλος και συζητάμε για πρόκληση μια μέρα μετά την ΠΗΤ, την επόμενη εβδομάδα δηλαδή, αν συμφωνήσει ο γιατρός... Ελπίζω να ζηλέψει ο δικός μου από της Φεγγαρένιας και να βγει μέσα στην εβδομάδα βέβαια!!

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

καλημέρες κορίτσια!!!! τι ευχάριστα νέα..... ήταν φυσικό, αφού εξαφανίστηκε από το παρεάκι, θα πήγε νοσοκομείο.

Να σου ζήσει φεγγαρένια, να είναι γερό κ καλότυχο!!!!!!! καλό σαραντισμό!!!!

WeDjp2.png

0hUop3.png

Καλημερα κι απο μας κοριτσακια!!

Να σου ζησει φεγγαρενια μου!!να χετε καλο σαραντισμο και παντα ο παιδαρος σου να ναι υγιης και καλοτυχος!!!αντε να μπεις να μας πεις κι εσυ τα νεα σου οποτε μπορεσεις!!!

Μανουλες να ρωτησω κατι;γνωριζετε οταν γινεται η εμπεδωση του μωρου τι αισθανεσαι;απο χθες χωρις να χω συσπασεις(δεν το ορκιζομαι κιολας) κ χωρις πονακια περιοδου,ποναει ολη η κατω περιοχη σαν να ειναι απο εντονη πιεση!!τα κατω κοκκαλα δλδ ειδικα οταν περπαταω σε συνδυασμο με καμποσο πρηξιμο στα ποδια!!λετε να μπηκε στη λεκανη;στη μητερα μου που το πα μου πε και που σαι ακομα..κανα 10μερο πριν γεννησεις να δεις πιεση(ωραια κουραγια μανα!!!!!)

Να παρω να το αναφερω στη γιατρο ή ειναι τοσο φυσιολογικο που δε χρεαιζεται;;;

καλέ τι ερημιές είναι αυτές????? γεννάτε όλες ή σας έχει πιάσει η ζέστη κ λουφάξατε στον καναπε με το κλιματισμό αγκαλιά...???

Λίνα εγώ δεν μπορώ να σε βοηθήσω αλλά καλό θα ήταν να ενημερώσεις το γιατρό σου....

WeDjp2.png

0hUop3.png

Καλησπερα!!! Φεγγαρενια μου να σου ζησει ο παιδαρος!!! Να τον καμαρωσετε με τον αντρουλη σου υγιη κ ευτυχισμένο! Ελπιζω να ειχες ευκολη γεννα!

Λινακι αυτο που ρωτας δεν το γνωριζω κανε ενα τηλεφωακι στο γιατρο σου καλου κακου!

Εγω κοριτσια σημερα πηγα για νυχια κ νιωθω τελεια! Σε μια ωριτσα εχω γιατρο αν δε μας το καθυστερησει παλι γιατι εχει γεννα κ ειμαστε συνεχως σε επικοινωνια.. Αυτα! Θα επανελθω το βραδακι με νεοτερα! Φιλια σε ολες!!!

kK3bp2.png

dKVVp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...