Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 10 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Καλή επιτυχία! Κι εμάς λίγο τεμπέλικο σπερμα είχαμε αλλά είχαμε και μικρόβιο. Με το dfi 20 δλδ νορμαλ. Γενικα δεν τα πάω καλά με το θέμα τύχης και δεν πιστεύω στην τύχη αλλά σε κάποιες περιπτώσεις φαίνεται να είναι ξεκάθαρα τυχαίο συμβάν. Μακάρι αλλάζοντας κέντρο και γιατρό να αλλάξει το mood και έστω και κάτι μικρό να κάνει την διαφορά! Είναι κρίμα με τόσες βλαστοκύστες να μην τα έχεις καταφέρει. Υπομονή και επιμονή και σου εύχομαι να έρθει το θαυματακι σου σύντομα! 

Ούτε εγώ τα πάω καλά με την τύχη και φαίνεται εκ του αποτελέσματος! Άσε δεν ξέρω πια τι άλλο ν ψάξω. Κ εξετάσεις για αποβολές έκανα κ άλλα

Μανούλες Αυγούστου 2013

liana87

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Λίνα κ εγώ το έχω αυτό το μάρσιπο κ η αλήθεια ως νεογέννητο δεν το χρησιμοποίησα καθόλου. αλλά κ μετά δεν με πολυβόλεψε (για λίγες φορές κ κοντινές αποστάσεις) λόγω του οτι έχω θεματάκι με την μέση μου κ δεν αντέχω το πολύ βάρος. πάντως για λαϊκή που πήγαινα ήταν σούπερ. αλλά την έβαλα από 3 μηνών κ μετά.

Μαράκι είναι για μία γυναίκα 40 ετων που δεν καταλαβε οτι ήταν έγκυος μέχρι τον 8ο που νόμιζε οτι είχε δυσκοιλιότητα κ πήγε να πάρει αγωγή κ της είπαν οτι ήταν έγκυος.

WeDjp2.png

0hUop3.png

Κοριτσια μου μια χαρα ειναι η οραση μας κι εγω τερας τεχνολογιας!!!χαχαχα!!!Τωρα το δα οτι ειναι οτι να ναι!!!Μια χαρα καθολου αγχωτικη ακουγεται η προκληση,ετσι οπως την περιγραφεις!!οχι σαν κατι αλλα που διαβαζουμε και σκεφτομαστε τα χειροτερα,οτι καταληγει σε καισαρικες κλπ!!Τετοια να μας λες να παιρνουμε κουραγιο αν θα μας χρειαστει!!

Ναι ρε γαμωτο, εχω κι εγω ενα θεματακι με τη μεση αλλα και με τα χερια λογω χρονιου καρπιαιου σωληνα και θεωρησα οτι θα βολεψει!!αλλα γιαι λενε απο 0???

Κοντευουμε να γεννησουμε κι εγω τωρα δε θυμαμαι καν πως βαζουμε το τικερακι στην υπογραφη!!!χαχαχα!!!πραγματικα οτι να ναι!!!:P:p:p

πάτά επάνω σε ένα δικό μας, το φτιάχνεις κ στο τέλος αντιγράφεις αυτό που λέει για φόρουμ (νομίζω το url είναι) κ το κάνεις επικόληση στον πίνακα ελέγχου στο "επεξεργασία υπογραφής".

αν δεν κατάλαβες ή δεν μπορείς πες μου να στο ξαναγράψω καλύτερα. όσο για την πρόκληση δεν είναι ντε κ καλά καισαρική..... όπως κ ο φυσιλογικός ξεκινάει μια χαρά κ κάποιοι καταλήγουν σε καισαρική.... ποτέ δεν μπορείς να πεις με σιγουριά κάτι....

WeDjp2.png

0hUop3.png

Διαφημίσεις

Λίνα, το έχω ακούσει κι εγώ αυτό για το μάρσιπο αλλά από φήμες, όχι από κάποιον ειδικό! Πάντως αν έχεις σκοπό να το χρησιμοποιήσεις για λίγο δε νομίζω να υπάρχει πρόβλημα... Εγώ πήρα το babasling κι ελπίζω να βολέψει!

Μαράκι, νόμιζα ότι είχες κάνει πρόκληση γι αυτό ρώτησα...

zuzu αν πας 12/08 μας βλέπω να συναντιόμαστε στο Λητώ!!!

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

πάτά επάνω σε ένα δικό μας, το φτιάχνεις κ στο τέλος αντιγράφεις αυτό που λέει για φόρουμ (νομίζω το url είναι) κ το κάνεις επικόληση στον πίνακα ελέγχου στο "επεξεργασία υπογραφής".

αν δεν κατάλαβες ή δεν μπορείς πες μου να στο ξαναγράψω καλύτερα. όσο για την πρόκληση δεν είναι ντε κ καλά καισαρική..... όπως κ ο φυσιλογικός ξεκινάει μια χαρά κ κάποιοι καταλήγουν σε καισαρική.... ποτέ δεν μπορείς να πεις με σιγουριά κάτι....

Σαν αρχαρια τα καταφερα ζουνιτσα μου!!thank you!!!ακους εκει 15 εβδομαδων...εχουμε φαει το μανικι και θα μας πει το τικερακι στις 15!!!!:tongue:

Οσο για την προκληση οντως δεν καταληγει παντα σε καισαρικη απλα συνηθως ακους τα πιο δυσκολα και τα καλα κι ευκολα οχι!!!

Κοριτσια το θεμα της συχνοουριας,ειδικα της βραδυνης εχει αρχισει και μου τη δινει πατοκορφα(??)!!!Πανω που παει να με παρει ο υπνος(παντα ξημερωματα) σχεδον καθε μια ωρα ξυπναω για wc!!αν ειναι δυνατον,καθε μια ωρα??Υπερβολη!!!Τι να πεις!!!

Στις 05/08 εχουμε καρδιοτοκογραφο,βιοφυσικο και κολπικη εξεταση!!Γιατι φοβαμαι πως μετα την κολπικη θα προκληθει ενεργοποιηση τραχηλου και κατ επεκταση τοκετου??Θα ειμαι 37 και 3 στις 05/08!!Κακως ανησυχω??Μακαρι να μπορουσα να γλυτωσω αυτη την εξεταση και να ρχοντουσαν ολα φυσικα!!Οχι οτι μπορει και να μη γινει τιποτα,αλλα σαν φοβιτσιαρα σιγα μη δε τα σκεφτω!!

όσο για την πρόκληση δεν είναι ντε κ καλά καισαρική..... όπως κ ο φυσιλογικός ξεκινάει μια χαρά κ κάποιοι καταλήγουν σε καισαρική.... ποτέ δεν μπορείς να πεις με σιγουριά κάτι....

Χθες που τα συζητούσαμε με το γιατρό κατάλαβα ότι αν έχει ξεκινήσει λίγο η διαδικασία -π.χ. εμένα έχει μαλακώσει ο τράχηλος και έχει κατέβει χαμηλά- η μήτρα ανταποκρίνεται πιο εύκολα στην πρόκληση γι' αυτό πήραν τα μυαλά μου αέρα και το σκέφτομαι... Αν δηλαδή δε βγει μέχρι την άλλη Τρίτη που θα πάμε να μας ξαναδεί να του πω να μπούμε την Παρασκευή για πρόκληση!

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

Στις 05/08 εχουμε καρδιοτοκογραφο,βιοφυσικο και κολπικη εξεταση!!Γιατι φοβαμαι πως μετα την κολπικη θα προκληθει ενεργοποιηση τραχηλου και κατ επεκταση τοκετου??Θα ειμαι 37 και 3 στις 05/08!!Κακως ανησυχω??Μακαρι να μπορουσα να γλυτωσω αυτη την εξεταση και να ρχοντουσαν ολα φυσικα!!Οχι οτι μπορει και να μη γινει τιποτα,αλλα σαν φοβιτσιαρα σιγα μη δε τα σκεφτω!!

Τα ίδια έκανα κι εγώ χθες κι όλα ήταν μια χαρά! Η κολπική είναι λίγο άβολη αλλά κάνεις λίγη υπομονή και τελειώνει! Γιατί αγχώνεσαι όμως; Μια χαρά θα είσαι στην 38 η εβδομάδα! Δηλαδή ισχύει ότι μετά την κολπική ξεκινάει το πανηγύρι; Να αρχίσω να ελπίζω; Γιατί σήμερα έχω πεθάνει στον πόνο... Νομίζω ότι θα μου έρθει περίοδος από στιγμή σε στιγμή! Χιχιχιχ!!!

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

Χθες που τα συζητούσαμε με το γιατρό κατάλαβα ότι αν έχει ξεκινήσει λίγο η διαδικασία -π.χ. εμένα έχει μαλακώσει ο τράχηλος και έχει κατέβει χαμηλά- η μήτρα ανταποκρίνεται πιο εύκολα στην πρόκληση γι' αυτό πήραν τα μυαλά μου αέρα και το σκέφτομαι... Αν δηλαδή δε βγει μέχρι την άλλη Τρίτη που θα πάμε να μας ξαναδεί να του πω να μπούμε την Παρασκευή για πρόκληση!

Πιστευω πως εφοσον οντως εχει ξεκινησει το σωμα σου διαδικασια δε θα χρειαστεις προκληση!!Μακαρι!!!Κι εμενα αν ειναι τετοιες οι ενδειξεις στις 05 θα παρουν τα μυαλα μου αερα!!!!!!

Διαφημίσεις

Μακάρι Λίνα μου να μη χρειαστεί πρόκληση και να έρθουν όλα εύκολα και σχετικά ανώδυνα, αλλά προετοιμάζομαι και για τα πιο δύσκολα... Πάντως μην αγχώνεσαι γιατί είναι πολύ νωρίς ακόμα για να δείτε κάτι. Κι εμένα μου είπε ότι αυτά που βλέπουμε δε λένε τίποτα, μπορεί δηλαδή να ξεκινήσει τοκετός σε 2 μέρες μπορεί και σε 2 εβδομάδες! Άντε βγάλε άκρη.... Το σημαντικό είναι να βγει το καρδιοτοκογράφημα και το βιοφυσικό καλό που σημαίνει ότι το μπεμπάκι περνάει καλά και δεν κινδυνεύει στη μήτρα!

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

Λες να κρατηθείς από τις 08/08? Τελικά δεν βιώνω μόνο εγώ νοσταλγία? ;)

Εγώ είμαι στο άλλο άκρο! Ανυπομονώ να βγει!!!!! Αλλά δεν το βλέπω και έχω αρχίσει να δουλεύω το σενάριο της πρόκλησης το επόμενο Σ/Κ! Γι' αυτό λέω ότι μπορεί να συναντηθούμε τελικά....

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

Καλημέρα σε όλες!

Εχω κάποιο καιρό να μπώ, θα ήθελα πρώτα να δώσω συγχαρητήρια στις μανούλες floreta, flosummer και ioanna 27! Να σας ζήσουν και να είναι γερά και καλότυχα!

Εμείς τρέχαμε να αλλάξουμε γιατρό και τελικά όλα οκ, βρέθηκε νέος γιατρός που θα είναι εδώ κοντά στην ΠΗΤ και ευτυχώς δεν αλλάζουμε μαιευτήριο..! Ε μετά κάτι τελευταία ψώνια, κάτι να βάψουμε το δωμάτιο, ούτε που κατάλαβα πως πέρασαν οι μέρες και έχω πάθει αυτό που λέγατε κάποιες παραπάνω, λέω "τι τώρα έφτασε το τέλος και θα βγεί το μωρό?" και δεν μπορώ να το πιστέψω. Μου φαίνεται νωρίς!

Μακαρι κοριτσακι μου ολα να σου πανε φυσιολογικα και φυσικα!!!Το καταλαβαινω πως ειναι νωρις αλλα ξερεις..το τελευταιο ραντεβου με τη γιατρο ηταν στις 04/07 και επειδη εχει περασει πολυς καιρος απο τοτε οπως και να χει ανυπομονω να δω τι θα μου πει...και ξερεις οταν μπαινεις στο μηνα σου στην αρχη νομιζεις πως η ωρα ειναι κοντα κι οι μερες σου φαινονται λιγες !!!Οταν περνουν ομως οι μερες και τα μπεμπακια καλοπαιρνανε στη κοιλιτσα προσγοιωνεσαι!!!Κι ειναι καλο που βιωνουμε την αναμονη οσων εισαστε σε πιο προχωρημενες εβδομαδες για να ξερουμε πως ολα δεν ερχονται με το που μπεις στον 9ο!!!!!Εχεις δικιο για το καρδιοτοκ και το βιοφυσικο...εννοειται πως αυτο ειναι το πρωταρχικο!!!Αληθεια ευχαριστιεσαι καθολου το μπεμπακι σε καμια απ τις 2 ή καθολου???Μαλλον οχι εεε???Το βιοφυσικο δυστυχως θα το κανω στο ΙΑΣΩοπου και γενναω γιατι θα κλεισει για καλοκαιρι εκει που εκανα τις αλλες και στι ΙΑΣΩ δεν δινουν πια dvd της εξετασης!!Θα μου χαλασει η συλλογη...χιχιχιχι!!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...