Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , little miracle είπε:

κ μενα το παιδι μου ηταν μια μετρια προς κακη βλαστοκυστη . εσχατη προσπαθεια. οι καλες κ αριστες μου δωσανε παλλινδρομες . η βαθμολογια αυτη που δινουν εχει να κανει μονο με την συγκεκριμενη εικονα στη συγκεκριμενη φαση . την πορεια τους κανεις δεν την ξερει.

Μονο με προεμφυτευτικό μπορείς να είσαι σίγουρος. Εχουν κάποια στάνταρ οι εμβρυολόγος στο πως της αξιολογούν. Το εσωτερικό τους όμως, η ποιότητα, το dna , μόνο με προεμφυτευτικό. Οπότε με μια μέτρια ή κακή βλαστοκύστη αλλά υγιής μένεις. Αυτό γράφω.

πρίν από 9 λεπτά , little miracle είπε:

κ μενα το παιδι μου ηταν μια μετρια προς κακη βλαστοκυστη . εσχατη προσπαθεια. οι καλες κ αριστες μου δωσανε παλλινδρομες . η βαθμολογια αυτη που δινουν εχει να κανει μονο με την συγκεκριμενη εικονα στη συγκεκριμενη φαση . την πορεια τους κανεις δεν την ξερει.

Τι αξιολόγηση είχε η βλαστοκύστη που έγινε το μωράκι σου; 

Μανούλες Αυγούστου 2013

liana87

Recommended Posts

Νεφελακι μπραβο ολα καλα!! Ο δικος μου τραχηλος παλι το παιζει μαγκας κ ειναι σκληρος.. αλλα δε θα περασει το δικο του! Λινακι γεια σου!! Τι κανεις? Μαγιουδακι γιατι δεν περνεις κατι κανονικο οχι εγκυμοσυνης σε μεγαλυτερο νουμερο?? Εχει στα χοντος πολυ οικονομικα!!

kK3bp2.png

dKVVp3.png

01/08/04 Και συνεχίζουμε..

Διαφημίσεις

Μαρακι8 να σου πω την αληθεια δεν εχω κοιταξει στα hondos αλλα οι τιμες που ανεφερα ηταν για κανονικο μαγιω απλα μεγαλυτερο!!χαχαχα!!απλα τα τριγωνακια+στραπλες που φορουσα μεχρι τωρα μπορεις να βρεις σε μια χαρα τιμουλες!!τα αλλα τα πιο σταθερα τα κοπανανε!!!ευχαριστω παντως,θα μαζεψω τα Απομειναρια μου κ καποια στιγμη θα συρθω προς τα hondos...ελπιζω!!καλο βραδυ σε ολες!!!

Λινα ναι να πας εγω πηρα με 22 ευρω απο χοντος ενα απλο μαυρο μαγιουδακι οτι πρεπει για φετος!!! Καληνυχτα κ ελπιζω αυριο με νεα γεννητούρια!!!!!!

kK3bp2.png

dKVVp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα! Ναι, ευτυχώς όλα καλά! Μαράκι εσύ δε θα μπεις αυτή την εβδομάδα για πρόκληση; Η Φεγγαρένια αν δε γέννησε μέχρι χθες θα έμπαινε σήμερα για πρόκληση εκτός αν άλλαξε κάτι... Κανένα νέο από τη Χαρά έχουμε; Σήμερα δε θα έμπαινε και η nefel_ για πρόκληση;

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

Ζουνιτσα με εχει πιασει μια απιστευτη βαρεμαρα για θαλασσα... οφθαλμολουτρο απο το μπαλκονι οσο θες!! Νεφελη αυριο εχω ντοκ κ θα δουμε πως θα κινηθουμε αναλογα τα κιλα τξς μικρης κ αναλογα της δικης μου καταστασης.. ειχαμε πει για προκληση μεσα στο σ/κ αλλα θα δειξει!! Η νεφελ θα εμπαινε σημερα το βραδυ αν θυμαμαι καλα!! Μακαρι να γεννησε χθες η φεγγαρενια μας να γλυτωσε κ την προκληση που δεν την ηθελε καθολου! Λογικα η χαρα θα ειναι σπιτι της με την μπεμπουλα της!!!!

kK3bp2.png

dKVVp3.png

Πολλά γεννητούρια!!!! Να σε ρωτήσω βρε Μαράκι για την πρόκληση, γιατί το σκέφτομαι πολύ σοβαρά... Απλά κανονίζεις μια μέρα, πας στο μαιευτήριο, σου βάζουν ορό και γεννάς; Δεν υπάρχει περίπτωση να καταλήξει σε καισαρική;

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

Μαράκι μου ζηλεύω..... μακάρι να μπορούσα να κάνω εγώ μπάνιο στη θέση σου. απλά εγώ φοβάμαι να μπω. να μπεις να μας πεις τα νέα τα αυριανά....

λέτε νε γέννησε κ η Φεγγαρενια??? και η νεφέλ έτοιμη??? πωπω, έχω χάσει το μπούσουλα.....

άντε να μπουν να μας πουν κανένα νέο....

WeDjp2.png

0hUop3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα! Δίνω και εγώ το παρόν!

Ευχαριστώ στη Floreta για το λεπτομερές μυθιστόρημα, πρέπει να ήταν μεγάλος κόπος.

Να σου ζήσει και εσένα, Flosummer, το κοριτσάκι! Τελικά το ένστικτό σου κέρδισε, δεν θα βρεθούμε στο Λητώ παρά τη 1 μέρα διαφορά που είχαμε.

Εγώ, κορίτσια, τι να σας πω, νιώθω εντελώς διαφορετικά από την πλειοψηφία σας. Την προηγούμενη Πέμπτη στο ραντεβού συζητήσαμε τις λεπτομέρειες με τον γιατρό. Όπως ήμασταν τότε - όπως και σήμερα κατά τη γνώμη μου - με την ισχιακή προβολή, θα κανονίσουμε την καισαρική γύρω στις 39η εβδομάδα, δλδ ας πούμε τη Δεύτερα, 12/08, να μην πέσει ΣΚ.

Ενώ στο μυαλό μου ήμουν και παραήμουν έγκυος για ένα αόριστο χρόνο, μόλις εντόπισα ότι πέρασε ο χρόνος, ότι στην ουσία μου έμεινε μόνο ένα ΣΚ να τον περάσω στην ησυχία με το σύζυγό μου, σαν ζευγάρι. Αν ήμαστε τυχεροί, άντε και ένα δεύτερο. Αποτέλεσμα; Πανικοβάλλομαι, με πιάνει μια νοσταλγία για αυτά που υπάρχουν τώρα και ποτέ δεν θα τα έχω ξανά... Σαν να μην είμαι έτοιμη, να θέλω λίγο ακόμα το παρόν.

Φυσικά, οι αλλαγές που έπονται θα είναι συναρπαστικές, είμαι περίεργη και χαρούμενη να δω αυτό το αγαπημένο μωράκι που προφυλάσσω τόσο τρυφερά μέσα μου. Αλλά, σαν να μη νιώθω ότι ήρθε η στιγμή, σαν να ανήκει ακόμα σε ένα απροσδιόριστο μέλλον...

UaT6p3.png

http://www.pinnokio.gr/arthro/katalabe-pws-einai-egkyos-15-wres-prin-gennhsei

πως γίνεται αυτό????? μπορείτε να μου πείτε???

Αν έχεις χρόνο να χαζεύεις, θα "μάθεις" την απάντηση βλέποντας κάποια μικρά επεισόδεια - 10 λεπτά περίπου - στο YouTube από τη σειρά "I didn't know I was pregnant"

UaT6p3.png

Κοριτσακια και κοιλιτσες καλημερα κι απο μας!!!Πολυυυυυυ ζεστη!!!ΕΕ αρκετα μας εκανε τη χαρη ο καιρος...εφτασε τελος ιουλη για να κανει καυσωνα,παλι καλα!!!!!

Πω πω ηρθε ο καιρος με πολλα γεννητουρια!!!!Τι ομορφα και συναρπαστικα!!!Μακαρι ολα να ειναι τελεια για τα κοριτσια που ηρθε η ωρα!!!!!Δε λεω για τη καθε μια ξεχωριστα γιατι θα χασω τη μπαλα!!!

Βρε κοριτσια να σας ρωτησω κατι?Διαβαζα σε αλλο topic για το μαρσιππο κι ακριβως τα ιδια μου ελεγε και μια φιλη μου που γεννησε τον ιουνη : πως δλδ δεν κανει για νεογεννητο αλλα απο 6 μηνων και πανω αν δεν κανω λαθος και πως κι ο παιδιατρος της ειπε πως το sling ειναι πολυ καλυτερη λυση γιατι ειναι σε σωστη θεση τα ποδαρακια του και δεν επυβαρυνονται τα υσχια του!!!Τα ιδια ακριβως ελεγαν και τα κοριτσια στο θεμα που διαβαζα και με προβληματισαν!!

Εμεις εχουμε ηδη παρει της chicco αυτο που ειναι απο νεογεννητο και γερνει κιολας και για θηλασμο!!!ακριβως επειδη δεν εχω βρει ακομη παιδιατρο,ωστε να ρωτησω τι αποψη εχετε και τι εχετε ακουσει ???

Και κατι ασχετο,μπορει καποια κοπελα να μου πει τι γραφει το τικερακι μου???????????

Με τοση ζεστη αφηστε τις δουλειτσες του σπιτιου κι ελατε να κατσουμε να πιουμε καφεδακι βρε!!!!!Αντε σας περιμενουμε!!!!

Κοριτσιαααα μιλησε ο αντρας μου με τον γιατρο μας αυριο θα με δει κ αν ευνοουν οι συνθηκες παρασκευη προχωραμε! Ζουνιτσα επειδη μπαινω απο κινητο τα λινκ δεν τα ανοιγει.. τι ειναι? Ζουζου απολυτα φυσιολογιΚο αυτο που νιωθεις αλλαζει ολη σου η ζωη .. αλλα τα καλυτερα ερχονται να ξερεις!! Νεφελακι εγω πηγαε πονους στο μαοευτηριο κ ετσι μολις εφτασα εδωσα τα στοιχεια μου κ μετα ξυρισμα κλισμα κ μετα ορος για τις οδυνες κ μολις η διαστολη πηγε στο πεντε εκανα την επισκληριδιο κ λίγο αργοτερα γεννησα! Τοσο απλα!!!

kK3bp2.png

dKVVp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...