Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , little miracle είπε:

κ μενα το παιδι μου ηταν μια μετρια προς κακη βλαστοκυστη . εσχατη προσπαθεια. οι καλες κ αριστες μου δωσανε παλλινδρομες . η βαθμολογια αυτη που δινουν εχει να κανει μονο με την συγκεκριμενη εικονα στη συγκεκριμενη φαση . την πορεια τους κανεις δεν την ξερει.

Μονο με προεμφυτευτικό μπορείς να είσαι σίγουρος. Εχουν κάποια στάνταρ οι εμβρυολόγος στο πως της αξιολογούν. Το εσωτερικό τους όμως, η ποιότητα, το dna , μόνο με προεμφυτευτικό. Οπότε με μια μέτρια ή κακή βλαστοκύστη αλλά υγιής μένεις. Αυτό γράφω.

πρίν από 9 λεπτά , little miracle είπε:

κ μενα το παιδι μου ηταν μια μετρια προς κακη βλαστοκυστη . εσχατη προσπαθεια. οι καλες κ αριστες μου δωσανε παλλινδρομες . η βαθμολογια αυτη που δινουν εχει να κανει μονο με την συγκεκριμενη εικονα στη συγκεκριμενη φαση . την πορεια τους κανεις δεν την ξερει.

Τι αξιολόγηση είχε η βλαστοκύστη που έγινε το μωράκι σου; 

Μανούλες Αυγούστου 2013

liana87

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Χριστινάκι το απόγευμα έχω γιατρό και θα μου κάνει πρώτη φορά κολπική εξέταση και καρδιοτοκογράφημα, οπότε θα έχουμε μια εικόνα πού βρισκόμαστε! Ζουνίτσα, αυτό με αγχώνει περισσότερο, ότι το πρώτο πάντα καθυστερεί... Τεσπα, γκρινιάζω λίγο εδώ που βρισκω κατανόηση, γιατί κατά τα άλλα το σημαντικότερο είναι να βγει υγιής κι ας βγει όποτε νομίζει αυτός!

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

κορίτσια όσο αφορά τη ζέστη, μακάρι να είναι έτσι ο καύσωνας..... έχει δροσιά, έχει αεράκι. βέβαια εγώ ζεστένομαι, αλλά γενικά καμία σχέση με Αθήνα..... σας φιλοξενώ όσες θέλετε.....

Νεφελάκι εννοείται οτι εδώ βγάζουμε τα νευρα μας, τη γκρίνια μας κλπ.... απλά δεν θέλω να στεναχωριέσαι κ να σε παίρνει από κάτω..... εδώ ανυπομωνώ εγώ που έχω ένα γεμάτο μήνα μπροστά μου, έχω αρχίσει να μην αντέχω κ να κουράζομαι τρελά. κ ψιλογκρινιάζω βέβαια. φαντάζομαι εσένα που είναι κ θέμα ημερών.....

WeDjp2.png

0hUop3.png

Πιο πολύ είναι η κούραση βρε Ζουνίτσα... Όλο αυτό το βάρος, ο πόνος στα πόδια, η πίεση στη μέση και η ζέστη από πάνω... Ε, πόσο να αντέξεις χωρίς γκρίνια; χιχιχιχιχι!!

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

Διαφημίσεις

ξέρω σου λέω...... τα ίδια κάνω κ εγώ..... κ εμένα επίσης μου την δίνει πολύ το οτι για να κάνω κάτι, ειδικά με την μικρή, πρέπει να έχω κάποιον μαζί μου. γκκκκκρρρρρρρρρ όταν είσαι ανεξάρτητος κ ξαφνικά πρέπει να συμβαδίσεις το προγράμμα σου με τους άλλους, είναι σπαστικό. τεσπά, θα περάσει, δδεν θα περάσει????? :wink:

WeDjp2.png

0hUop3.png

απο γκρινια νεφελη αλλο πραγμα, και γω μη νομιζεις ολη μερα δεν κανω τιποτα αλλο γκρινιαζω...χιχιχιχι

και την τελευταια εβδομαδα εχω πρηστει κιολας γ@μωτο, σαν φρατζολακια ειναι τα ποδια μου!!

NkOFp3.png

Χαχαχα! Φρατζολάκια δε λες τίποτα!!! Ζουνίτσα, μ' αρέσει που προετοιμάζεις και την Αγγελικούλα!! Εγώ είπα στον άντρα μου χθες ότι Οκτώβρη-Δεκέμβρη κομμένες οι αγαπούλες, το επόμενο μωρό θα πρέπει να έχει βγει το πολύ μέχρι Ιούνιο γιατί δεν παλεύεται το καλοκαίρι με την κοιλιά στο στόμα!

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

Καλησπέρα!! Εδω κ εγω παρουσα!! Φλορετα μου γλυκια πολυ χαρηκα που εδωσες το παρον! Να ζησεις την λαθε στιγμη σπο τα μπομπιρακια σου γιατι μεγαλωνουν πολυ γρηγορα τα ατιμα!! Τωρα θελει υπομονη.. νομιζεις οτι τα ξενυχτια κ όοοοολο αυτο δε θα τελειωσει ποτε αλλα περναει τοσο γρηγορα κ μετα τα θυμασαι κ γελας!! Να σας ζησουν κ παλι! Νεφελη μου μην απογοητευεσαι εηω το γιο μου τον εκανα 38+6 κ μεχρι τοτε δεν ειχα καμια ενδειξη για τοκετο κ εκανα κ προκληση κ μεσα σε πεντε ωριτσες απο τη στιγμη που φτασαμε στο μαιευτηριο ειχα γςννησει! Ολα καλα θα πανε ! Τα φιλια μου σε ολες!!

kK3bp2.png

dKVVp3.png

01/08/04 Και συνεχίζουμε..

Διαφημίσεις

Μακάρι βρε Μαράκι να αποφασίσει να βγει αυτή την εβδομάδα, να κάνει το χατίρι στη μανούλα του!! Πω πω άρχισα από τώρα τον ψυχολογικό πόλεμο! Κακιά πεθερά θα γίνω.... Ζουνίτσα, το σκέφτομαι αλλά όχι άμεσα! Θα ήθελα να το χαρώ το μπεμπάκι μέχρι τα 2 τουλάχιστον και μετά να βάλουμε μπροστά για δεύτερο... Αλλά ας βγει πρώτα αυτός και βλέπουμε μετά! Χιχιχιχιχ!!!

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

Να μαστε κι μεισ....Καλημερουδια σε κοιλιτσες και μανουλες...

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΣΑΝ,ΝΑ ΧΕΤΕ ΚΑΛΟ ΣΑΡΑΝΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΟΥΝ ΤΑ ΜΠΕΜΠΑΚΙΑ ΣΑΣ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟΤΥΧΙΑ!!!!

Nefeli_13 μου υπομονη κοριτσι μου,σε καταλαβαινω!!!!Εφαγες το γαιδαρο,εφαγες και την ουρα και τωρα σου χει μεινει η φουντα της ουρας του που λεγε κι η γιαγια μου!!!

Εμεις δεν εχουμε ιδιαιτερα νεα να σας πουμε,διανυουμε την 36 εβδομαδα,κοιμομαστε ξημερωματα(5-6 εννοουμε),δεν εχουμε κανει κανενα μπανιο αν και μενουμε κοντα σε θαλασσα(μαρτυριο)!!Να σας πω την αληθεια μπορει και να με βρισετε αλλα οσο πιο πολυ θελω κι εχω αναγκη να χαλαρωσω λιγο στη θαλασσα αλλο τοσο φοβαμαι!!εχω ακουσει τοσα πολλα περιστατικα,οπως επισης δεν εμπιστευομαι τις παραλιες της αττικης..διακοπες δεν παιζουν και εχω σκασει!!!!εχθες για πρωτη φορα μαλλον επειδη λυσσαξαμε στις βολτες τα ποδια μου πρηστηκαν τοσο πολυ απο αστραγαλο και κατω που τα ζουλαγες κι εμενα σημαδι!!!!!!δεν το ειχα ξαναπαθει, πονανε κιολας, να μου πηγε....πονανε (πηρα και πιεση καλου καλου αλλα μια χαρα 11.:cool:

Οσο για τη Φεγγαρενια μας μακαρι αν δεν εχει ηδη γινει κατι,μακαρι να γινει γρηγορα και με ενα πονο!!!!!!

Οσο περναν οι μερες κι κοντευει η μερα που τον δω ΦΟΒΑΜΑΙ αλλα και ανυπομονω...ατιμη φυση!!!!ΦΙΛΑΚΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ!!!

Γύρισα από το γιατρό! Όλα καλά, ο τράχηλος έχει μαλακώσει, επόμενο ραντεβού την άλλη Τρίτη και βλέπουμε... Μάλλον θα τον πάρουμε το μήνα ολόκληρο αλλά φαίνεται ότι πάμε καλά άρα θα γλιτώσουμε την πρόκληση!

Λίνα, κάποτε ανησυχούσα κι εγώ για τις βρώμικες θάλασσες, μέχρι που είπα θα μπω κι ό,τι γίνει! Το ωραιότερο μπάνιο της ζωής μου! Τόση ανάγκη είχα να νιώσω λίγο ελαφρύτερη....

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

Nefeli_13 μου μπρααααβοοο!!!!!Ελπιζω τωρα να αισθανεσαι λιγο πιο ησυχη!!!Πονεσε η εξεταση τραχηλου?

Ειμαι σιγουρη πως αν παρω κι εγω ολο το μηνα δε βλεπω να κρατιεμαι να μη παω!!!Ασε που δεν εχω παρει και μαγιω κι μια φορα που πηγα να δοκιμασω δεν εβρισκα κατι που να μου κανει για εγκυμοσυνη!!Τα ολοσωμα μου τη δινουν,τα παλια μου ουτε για πλακα,βρηκα ενα που κραταγε το στηθος(που ομολογουμενως εχει μεγαλωσει,ενω πριν ηταν απλα φυσιολογικο) κι εκανε μονο το πανω 40Ε και το κατω αλλα 30Ε!Να σου πω την αληθεια λυπαμαι να τα δωσω για ενα μαγιω που του χρονου ουτε για πλακα δε θα μπορω να το βαλω!!!Θα δω μωρε αν δω και δεν την παλευω θα παρω κατι πιο οικονομικο!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...