Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , little miracle είπε:

κ μενα το παιδι μου ηταν μια μετρια προς κακη βλαστοκυστη . εσχατη προσπαθεια. οι καλες κ αριστες μου δωσανε παλλινδρομες . η βαθμολογια αυτη που δινουν εχει να κανει μονο με την συγκεκριμενη εικονα στη συγκεκριμενη φαση . την πορεια τους κανεις δεν την ξερει.

Μονο με προεμφυτευτικό μπορείς να είσαι σίγουρος. Εχουν κάποια στάνταρ οι εμβρυολόγος στο πως της αξιολογούν. Το εσωτερικό τους όμως, η ποιότητα, το dna , μόνο με προεμφυτευτικό. Οπότε με μια μέτρια ή κακή βλαστοκύστη αλλά υγιής μένεις. Αυτό γράφω.

πρίν από 9 λεπτά , little miracle είπε:

κ μενα το παιδι μου ηταν μια μετρια προς κακη βλαστοκυστη . εσχατη προσπαθεια. οι καλες κ αριστες μου δωσανε παλλινδρομες . η βαθμολογια αυτη που δινουν εχει να κανει μονο με την συγκεκριμενη εικονα στη συγκεκριμενη φαση . την πορεια τους κανεις δεν την ξερει.

Τι αξιολόγηση είχε η βλαστοκύστη που έγινε το μωράκι σου; 

Μανούλες Αυγούστου 2013

liana87

Recommended Posts

Φλόοοοοοοοοοοοοο.................!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! να σου ζήσει....!!!!!!!!!!!!!!!!! να την καμαρώνετε όπως κ τα υπόλοιπα!!!!!!! μπράβο σου κοπέλα μου!!!!!!!!!

άλλη μία μανούλα, η τριτομανούλα μας!!!!!!!!!!

WeDjp2.png

0hUop3.png

Διαφημίσεις

Κοριτσιααα επιτέλους βρηκα 5 λεπτάκια να μπω... δεν έχω χρόνο να σας διαβάσω, αλλά από ότι κατάλαβα έχουμε κι άλλες ευτυχισμένες μανούλες, σωστά; Με το καλό όλες κορίτσια, να κρατήσετε υγειέστατα τα παιδάκια σας στην αγκαλιά σας και να γεμίσουν με χαρά την ψυχή σας, όπως τα δικά μου της δική μου ψυχή :)

Να σας πω και δυο πράγματα παραπάνω για τη γέννα... 3 το πρωί την Τρίτη 16 Ιουλίου πήγα στην τουαλέτα (η γνωστή συχνουρία) αλλά διαπίστωσα ότι είχα αιματάκι. Πήρα τηλ τη γυναικολόγο και μου είπε να πάω κατευθείαν στο Γένεσις. Σηκωθήκαμε λοιπόν κι εμείς στη μέση της νύχτας άρον άρον, τελείωσα τη βαλίτσα μου (δεν την είχα φτιάξει ολόκληρη γιατί δεν πίστευα ότι θα γεννήσω τόσο νωρίς) και πήγαμε στο Γένεσις κατά τις 5. Εκεί με καλωδιώσανε με τον καρδιοτοκογράφο και με ταλαιπωρούσαν έως τις 7 το πρωί. 7 το πρωί πήρε τηλ η γυναικολόγος και μου λεει ότι ξεκίνησε αποκόλληση πλακούντα, και ότι πρέπει να βγάλουμε τα μωρά το ίδιο πρωί ή διαφορετικά απλά θα με κρατούσαν μέσα 2-3 μέρες ακόμη και θα τα βγάζαμε μετά. Φυσικά δεν θα το διακινδυνεύαμε με τον άντρα μου, και είπαμε στη βράση κολλάει το σίδερο, οπότε απόφασίσαμε να τα βγάλουμε....

το χειρουργείο προγραμματίστηκε για τις 10 το πρωί. Για να μην τα πολυλογώ (ο ένας κλαίει ήδη!) με ετοιμάσαν και με έβαλαν στο χειρουργείο, όπου πια ήμουν πολύ εξαντλημένη από την αυπνία -δεν με άφηναν ουτε καν να πιω και νερό- και το άγχος μου κλιμακώθηκε... μου έκαναν επισκληρίδιο αλλά τελικά με έπιασε τρέμουλο φοβερό και με κοιμήσανε κανονικά. Οπότε δε θυμάμαι τίποτα από τη γέννηση των μωρών...:(:(

Οι επόμενες μέρες στην κλινική πέρασαν σαν όνειρο... μας έφερναν τα μωράκια πρωι-μεσημέρι-βράδυ και νιώθαμε τόσο ευτυχισμένοι! Μεγάλη συγκίνηση κορίτσια... πετούσαμε! Δυστυχώς στην κλινική δεν με άφησαν να ξεκουραστώ καθόλου. Οι νοσοκόμες είχαν άλλα'αντι άλλων ωράριο, και όλη τη νύχτα μπαίναν μέσα στο δωμάτιο ανα μισή ώρα και με ξυπνούσαν: παυσίπονα, οροί, θερμόμετρο, πίεση, αντιβίωση, ουροσυλλέκτης, να δούνε αν έχω αίμα, και μετά ξανά από την αρχή, μέχρι τις 7 το πρωι που μπουκάρανε δυο νοσοκόμες μαζί, σου ανοίγαν τα πατζούρια και σε έβαζαν να σηκωθείς από το κρεββάτι για να σου αλλάξουν σεντόνια...

Το περασμένο Σάββατο γυρίσαμε στο σπίτι και άρχισαν τα όργανα... δε θέλω να σας τρομάξω, αλλά μιλάμε για πολλή κούραση και πολλή δουλειά κορίτσια... σε οριακά σημεία! Σίγουρα βέβαια εγώ με δυο δυσκολεύομαι περισσότερο από εσας, αλλά είναι πολύ απαιτητική διαδικασία. Ταίσμα κάθε 3 ώρες, αλλά τα μωρά δεν είναι μηχανήματα να δουλεύουν by the book.. πολλές φορές ξυπνάνε και ενδιάμεσα γιατί πεινάνε, γιατί έκαναν κακά, ή απλά γιατί δε θέλουν να κοιμηθούν. Κι αν σκεφτείτε ότι το ταίσμα κρατά 1,5 ώρα, ο ύπνος μου τη νύχτα είναι συνολικά τρεις ώρες όλο κι όλο, σπαστές σε διαστήματα της 1 ώρας ανάμεσα στα ταίσματα! Το πρωί φυσικά σηκώνομαι και μου παίρνει περίπου 2 ώρες να κάνω αποστειρώσεις και να φτιάξω μπιμπερό για το επόμενο 24ωρο και πολλές φορές το μεσημέρι φτάνω να μην μπορώ να πάρω τα πόδια μου. Ευτυχώς έχω αρκετή βοήθεια από τον άντρα, τη μαμά και την αδερφή μου και μοιράζόμαστε τα ταίσματα, αλλά και πάλι επειδή τα μωρά είναι δύο, εγώ συμμετέχω σχεδόν σε όλα οπότε δεν ξεκουράζομαι... Η μαμά μου είναι υπέροχη, μας μαγειρεύει κάθε μέρα και μας φέρνει το φαγητό, και προσέχει τα μωρά το απόγευμα για να κοιμηθούμε 2 ώρες.

Αλλά να πω ότι πέρασε ήδη μια εβδομάδα και άρχισα να συνηθίζω την κούραση! Επίσης τα αγάπησα πολύ τα παιδάκια μου, και όταν τα παίρνουν άλλοι να τα φροντίσουν, αυτά μου λείπουν πολύ! Σε λίγο καιρό που θα αρχίσουν να μου σκάνε και χαμογελάκια, κορίτσια θα λιώνωωωω!!! χιχι! Πάντως ζω για τη στιγμή που θα αρχίσουν να κοιμούνται λίγο παραπάνω το βράδυ, έστω ένα 5ωρο, να μπορώ να σταθώ στα πόδια μου την άλλη μέρα. Από την καισαρική επίσης έχω ακόμη αρκετούτσικο αίμα και πονάνε πολύ τα έντερά μου! Μήπως ξέρει καμιά από εσας τίποτα γι΄αυτό;

Κατά τ΄άλλα δεν έχω χρόνο ούτε για τα βασικά, οπότε γι΄αυτό δεν μπαίνω στο φόρουμ! Για να μπορέσω να γράψω αυτό το μήνυμα, είμαι μέσα εδώ και 2 ώρες... στο ενδιάμεσο έκανα μπάνιο στα δυο μωρά και τάισα το ένα (το άλλο ο άντρας μου), τα έβαλα και για ύπνο, σιδέρωσα και το καθημερινό μας πλέον πλυντήριο!

Σας φιλώ πολύ και σας σκέφτομαι! Θα ξαναμπώ μόλις μπορέσω ;);):D:D:D

Φλώρα κορίτσι μου όλα θα περάσουν τα δύσκολα και θα έρθουν οι μέρες που θα τα σκέφτεσε κ θα γελάς!!!!!!!!! υπομονή να μεγαλώσουν λιγάκι να πάρουν τα πάνω τους κ θα κοιμηθείς!!!!!!!! όσο για τα έντερά σου είναι φυσιολογικό καθώς επανέρχονται στην θέση τους. κ γενικά όλα τα όργανα σιγά-σιγά επανέρχονται οπότε θα έχεις πονάκια. επίσης φαντάζομαι οτι πας τουαλέτα γιατί είναι σημαντικό κ αυτό. τώρα αν είναι μεγάλος πόνος μήπως να μιλούσες με τον γιατρό.

μια χαρά λοιπόν με τα πιτσιρίκια σου!!!!!! απόλαυσέ τα όσο μπορείς!!!!!!!!!!!!!! να σου ζήσουν κ πάλι κ να τα χαίρεσε!!!!!!!!!

οι υπόλοιπες καλά???? για να δίνουμε παρουσίες σιγά-σιγά κ να ανανεωθεί κ η λίστα για την Φλό. φιλάκια κ καλημέρες!!!!!!!!

WeDjp2.png

0hUop3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα και από εμένα!

Flosummer, να σου ζήσει το μπεμόνι σου, να είστε καλά και να το χαίρεστε!

Floreta υπομονή! Μόνο να φανταστώ μπορώ τι περνάς, γιατί αν και έχω ήδη μια κορούλα τα δύδιμα είναι σίγουρα πολύ πιο δύσκολη δουλειά. Εγώ πάντως τότε με ένα και είχα φρικάρει...οπότε υπομονή!!!

Εγώ ακόμη τίποτα...σήμερα πάω γιατρό να δούμε που είμαστε. Ελπίζω να μην τον βρούμε πάλι ξάπλα. Περάσαμε ένα όμορφο τριήμερο, γιορτάσαμε τη γιορτούλα μου και όλοι μου έλεγαν ότι ο μικρός πρίμενε τότε για να γεννηθεί, αλλά όπως φαίνεται τους διαψεύσαμε όλους. Ισως περιμένει τα γεννέθλια του μπαμπά του να τα έχουν μαζί στις 07/08.

Τι να πω, θα δείξει.

Καλημέρα! Flosummer να σου ζήσει η κορούλα!! Floreta υπομονή, θα περάσουν τα δύσκολα... Να σου ζήσουν και πάλι τα μπομπιράκια!! Το απόγευμα έχουμε γιατρό να δούμε αν υπάρχει καμιά εξέλιξη που δεν το βλέπω, οπότε αρχίζω να προετοιμάζομαι ψυχολογικά ότι θα δούμε το μπέμπη το 15Αύγουστο με πρόκληση....

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

Βιβή πολύχρονη!! Στην αναμονή κι εσύ, ε; Υπομονή... Εμένα έχει αρχίσει να με παίρνει από κάτω... Ευτυχώς που έχω τον άντρα μου και με στηρίζει πάρα πολύ ψυχολογικά!

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

γιατί Νεφελάκι σε παίρνει από κάτω????? μια χαρά νωρίς είναι ακόμα. μην μου στεναχωριέσαι, το ξέρω καλό να το λες αλλά..... κ με πρόκληση να πας μια χαρά θα είναι. υπομονή κοριτσάκι μου.

WeDjp2.png

0hUop3.png

Διαφημίσεις

Πώς είναι νωρίς βρε Ζουνίτσα μου; Δε θα έπρεπε να έχει ξεκινήσει να γίνεται κατιτίς εκεί κάτω για να βγει έστω μέχρι την ΠΗΤ; Το Σάββατο είχα όλη μέρα συσπάσεις -εντελώς ακανόνιστες βέβαια- που έλεγα ότι μέσα στο Σ/Κ θα βγει, αλλά ξαφνικά σταμάτησαν σα να μη συμβαίνει τίποτα!!! Εντωμεταξύ από βδομάδα ο άντρας μου θα έχει άδεια και βλέπω να την περνάμε εδώ περιμένοντας και μόλις έρθει ο μπέμπης θα πρέπει να επιστρέψει! Τραγική ειρωνεία....

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

καλημερα !!!!!!!!!!

φλο να σου ζησει η κορακλα σου!!!!!!καλο σαραντισμο να εχετε!!!

φλορετα θα βρειτε εναν ρυθμο και θα ξεκουραζεσαι και συ, σιγουρα τωρα ειναι πολυ δυσκολα, λιγη υπομονη ακομα κοριτσακι μου!!!!!!

Βιβη χρονια σου πολλα,με το καλο το παιδακι σου!!!

NkOFp3.png

sangreluna ΠΗΤ 29/07/2013 (Αγοράκι) Ρέα

ioanna27 ΠΗΤ 01/08/2013 (Αγοράκι) Λητώ - φ.τ - 08/07- 3070 κιλα

xara_84 ΠΗΤ 03/08/2013 (Κοριτσάκι)

nefel ΠΗΤ 04/08/2013 (Αγοράκι)

Dinakim ΠΗΤ 04/08/2013 (Κοριτσάκι)

Μαριάννα13 ΠΗΤ 07/08/2013 (Αγοράκι) Αρεταίειο

Nefeli_13 ΠΗΤ 08/08/2013 (Αγοράκι) Λητώ

h11rous1 ΠΗΤ 09/08/2013 (Αγοράκι)

ΒΙΒΗ ΠΗΤ 11/08/2013 (Αγοράκι) Ρέα

ksotiko ΠΗΤ 12/08/2013 (Αγοράκι)

Floreta ΠΗΤ 13/08/2013 (Αγοράκια) Γένεσις - κ.τ. - 16/07

ΓωγώΖ ΠΗΤ 13/08/2013 (Κοριτσάκι)

Ράνια36 ΠΗΤ 14/08/2013 (Αγοράκι)

Anat ΠΗΤ 15/08/2013 (Κοριτσάκι)

Ioannaki28 ΠΗΤ 15/08/2013 (Κοριτσάκι)

Μαράκι8 ΠΗΤ 15/08/2013 (Κοριτσάκι) Ρέα

christina27 ΠΗΤ 17/08/2013 (Αγοράκι)Ιασω

Zuzu ΠΗΤ 17/08/2013 (Αγοράκι) Λητώ

Flosummer ΠΗΤ 18/08/2013 (Κοριτσάκι) Λητώ- φ.τ - 26/7 2780κ

Appleby ΠΗΤ 18/08/2013(Αγοράκι) Λητώ

Λίνα_ ΠΗΤ 23/08/2013 (Αγοράκι)

liana87 ΠΗΤ 27/08/2013 (Αγοράκι)

anna*22 ΠΗΤ 30/08/2013 (Κοριτσάκι)

Magda TS ΠΗΤ 03/09/2013 (Κοριτσάκι) Γένεσις

alikys ΠΗΤ 08/09/2013 (Αγοράκι)

milinaki ΠΗΤ 12/09/2013 (Αγοράκι) Ρέα

zounitsa ΠΗΤ 15/09/2013 (Αγοράκι) Αρεταίειο

Margioula ΠΗΤ 16/09/2013 (Αγοράκι)

dsdoraki ΠΗΤ 21/09/2013 (Αγοράκι) Γένεσις

NkOFp3.png

νεφελη δεν ειναι απαραιτητο να νιωθεις καθε μερα πονακια κλπ.και αυτα που νιωθεις μια χαρα,και θα δεις μια μερα απλα θα σπασουν τα νερα θα σε πιασουν οι πονοι και αυτο ηταν !!

ποτε εχεις γιατρο παλι?

NkOFp3.png

νεφελάκι μου, επειδή είναι το πρώτο σου (αν δεν κάνω λάθος) μπορεί μα τραβήξει λίγο παραπάνω. κ η αλήθεια είναι οτι είναι πολύ κουραστική η αναμονή κ σωματηκα αλλά κυρίως κ ψυχολογικά δεν είναι εύκολο. όμως για τα μπεμπάκια είναι ότι καλύτερο. τι να σου πω, στα λέω για να τα ακούω κ εγώ.....!!!!!! :wink:

WeDjp2.png

0hUop3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...