Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , little miracle είπε:

κ μενα το παιδι μου ηταν μια μετρια προς κακη βλαστοκυστη . εσχατη προσπαθεια. οι καλες κ αριστες μου δωσανε παλλινδρομες . η βαθμολογια αυτη που δινουν εχει να κανει μονο με την συγκεκριμενη εικονα στη συγκεκριμενη φαση . την πορεια τους κανεις δεν την ξερει.

Μονο με προεμφυτευτικό μπορείς να είσαι σίγουρος. Εχουν κάποια στάνταρ οι εμβρυολόγος στο πως της αξιολογούν. Το εσωτερικό τους όμως, η ποιότητα, το dna , μόνο με προεμφυτευτικό. Οπότε με μια μέτρια ή κακή βλαστοκύστη αλλά υγιής μένεις. Αυτό γράφω.

πρίν από 9 λεπτά , little miracle είπε:

κ μενα το παιδι μου ηταν μια μετρια προς κακη βλαστοκυστη . εσχατη προσπαθεια. οι καλες κ αριστες μου δωσανε παλλινδρομες . η βαθμολογια αυτη που δινουν εχει να κανει μονο με την συγκεκριμενη εικονα στη συγκεκριμενη φαση . την πορεια τους κανεις δεν την ξερει.

Τι αξιολόγηση είχε η βλαστοκύστη που έγινε το μωράκι σου; 

• Μου αρέσει 1

Μανούλες Αυγούστου 2013

liana87

Recommended Posts

Διαφημίσεις

ακομα εδώ κορίτσια!!!! Ελεος!!! Την κόρη μου τετοια μερα την ειχα γεννησει!!!!! κοντευει αλλα τωρα πότε, ένας θεός ξέρει. Την Τεταρτη μπαίνω για πρόκληση όπως κ να χει. Αντε να τελειώνω κ με το παλιοζάχαρο. Ξυπνάω καθε απόγευμα κ λέω οχι παλι γιαούρτι θεε μου. Εχω προγραμματισει τι θα φαμε κ καθε μερα, τελευταιες δυσκολες μερες που πρεπει να τρωω συγκεκριμενα πραγματα, μετα θα μαγειρευω οτι θελω. Αντε αυριο κοτοπουλο με μπαμιες, τη Δευτερα ψαρια, την Τριτη δεν ξερω, τριτη βραδυ θα μαι στο νοσοκομείο. Μακαρι να μας κάνει την εκπληξη νωρίτερα!!!

b5vNp2.png

6SMBp2.png

κορίτσια.......!!!!!!!!! καμία διαστολή προχώρησε??? κανένα πονάκι καινούριο??? καμία εξέλιξη γενικοτερα???

εμείς καλά, καθαρίσαμε το δωμάτιο του μπέμπη, τακτοποίησα κ τα ρουχαλάκια και από βδομάδα λογικά θα φέρουμε το λίκνο κ τα υπόλοιπα. αυτά......

δώστε το παρόν οι ετοιμόγεννες......

WeDjp2.png

0hUop3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσια μου!! Εγω εδω παρουσα ειμαστε ακομα στο εξοχικο κ ξεκουραζομαι!! Εχουμε κανενα νεοτερο?? Οι ηδη μανουλες αςπουν λιγακι να μας πουνε τα νεα τους!! Η φεγγαρενια αραγε τι να γινεται??

kK3bp2.png

dKVVp3.png

01/08/04 Και συνεχίζουμε..

τπτ, καθόμαστε, κ το βράδυ θα πάμε σε μια ξεδέρφη μου που γιορτάζει. εχτές καθαρίσαμε το δωμάτιο κ σήμερα είμαι λίγο κουρασμένη για να πάμε θάλασσα. ξεκούραση... άσε που η μικρή έχει μύξες κάτι μέρες τώρα κ το βράδυ μου έκανε ένα βήχα λαρυγγίτιδας, οπότε δεν ρισκάρουμε για μπάνιο

εσείς περνάτε καλά??? κάνεις μπάνια???

WeDjp2.png

0hUop3.png

Διαφημίσεις

Ζουνιτσα περαστικα στη μικρη σας! Ξεκουρασου κ εσυ! Αλωστε ταΣ/Κ η θαλασσα δεν αξιζει πολυ γιατι εχει πολυ κοσμο... Κ εμεις σημερα σπιτι γιατι κατω εχει παρα πολυ κοσμο! Εχω κανει δυο μπανακια κ ελπιζω να κανω αλλα τρια τεσσερα.. Αργω να απαντησω γιατι μπαινω απο κινητο κ δεν εχει καλο σημα.κ με πεταει εξω! Γεια σου Χριστινακι! Αντε κοντευεις κ εσυ! Φεγγαρενια νομιζω ο γιος σου θελει να συναντηθει με την κορη μου στο ΡΕΑ για αυτο κ καθυστερει!!!

kK3bp2.png

dKVVp3.png

01/08/04 Και συνεχίζουμε..

καλησπερα κοριτσια μου

το μονο που προλαβαινω να σας πω ειναι οτι γεννησα την παρασκευη 26 Ιουλιου και ωρα 7.25 το απογευμα την μπεμπα μου 2780 με φυσιολογικο τοκετο και πανευκολα και βγηκαμε σημερα το μεσημερι.Προσπαθω να συντονισω την κατασταση στο σπιτι αλλα ειμαι πολυ ευτυχισμενη.............η κορη μου φυσικα τηρησε την παραδοση ολων των παιδιων μου που επιλεγουν να γεννηθουν ολα Παρασκευη!

με το καλο και οι υπολοιπες

[IMG]http://lbyf.lilypie.com/6QhFp3.png?TWzLZ8D5[/IMG]
[IMG]http://lpmf.lilypie.com/K4Sgp2.png?UYTvmZAf[/IMG]
[IMG]http://lb3f.lilypie.com/Qk1Hp3.png?V2xKCBPp[/IMG]

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...