Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , little miracle είπε:

κ μενα το παιδι μου ηταν μια μετρια προς κακη βλαστοκυστη . εσχατη προσπαθεια. οι καλες κ αριστες μου δωσανε παλλινδρομες . η βαθμολογια αυτη που δινουν εχει να κανει μονο με την συγκεκριμενη εικονα στη συγκεκριμενη φαση . την πορεια τους κανεις δεν την ξερει.

Μονο με προεμφυτευτικό μπορείς να είσαι σίγουρος. Εχουν κάποια στάνταρ οι εμβρυολόγος στο πως της αξιολογούν. Το εσωτερικό τους όμως, η ποιότητα, το dna , μόνο με προεμφυτευτικό. Οπότε με μια μέτρια ή κακή βλαστοκύστη αλλά υγιής μένεις. Αυτό γράφω.

πρίν από 9 λεπτά , little miracle είπε:

κ μενα το παιδι μου ηταν μια μετρια προς κακη βλαστοκυστη . εσχατη προσπαθεια. οι καλες κ αριστες μου δωσανε παλλινδρομες . η βαθμολογια αυτη που δινουν εχει να κανει μονο με την συγκεκριμενη εικονα στη συγκεκριμενη φαση . την πορεια τους κανεις δεν την ξερει.

Τι αξιολόγηση είχε η βλαστοκύστη που έγινε το μωράκι σου; 

• Μου αρέσει 1

Μανούλες Αυγούστου 2013

liana87

Recommended Posts

Διαφημίσεις

κοριτσια καλημερα!!!!!!!αντε με το καλο σε οσες ετοιμαζονται για γεννα!!!!!Μαρακι αντε μπραβο!!!!!!!!!!!απο χτες το βραδυ εχω κατι πονακια-τσιμπηματακια τα οποια παν κ ερχονται τι να ναι?

pXU3p2.png?EiDCGUBk

empty.gifIA2Ep2.png?qFHIC4kY

Καλημερα Ιωννακι!!!!

Εγω ετοιμαζω βαλιτσουλες γιατι οταν ξυπνησει ο συζυγος θα φυγουμε!!! Πιθανοτατα δεν θα εχω ιντερνετ και δεν θα μπορω να μαθω νεακια!!!!! Θα δω αν μπορω να μπω απο το κινητο με wifi να μαθαινω!!!!! Αν και ειμαι σιγουρη οτι θα εχουμε πολλα ευχαριστα μεσα στο ΣΚ!!!!!

Σας χαιρετω και τα λεμε μετα τον 15 Αυγουστο μαζί με τα μπεμπακια αγκαλιά:):):):):)

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Καλημέρα σε όλες, με το καλό η Χαρά ή οποιαδήποτε ενδέχεται να πάρει σειρά σύντομα!

Εγώ που όλο έλεγα ότι ήμουν το βαρετό παράδειγμα κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, καταλήγω στα 3% με ισχιακό έμβρυο. Κατάφερα να διακριθώ, έστω και στο τέλος, κάτι είναι και αυτό. ΟΚ, ακόμα είμαι στα 5% επειδή δεν μπήκα στην 38η, but you get the idea.

Περπατάτε, χορεύετε, τρώτε καυτερά, κάνετε σεξ, ο αγώνας κρίνεται εδώ και τώρα! May the best one win!

Φιλάκια, είστε όλες πρωταθλήτριες έτσι κι αλλιώς! !

UaT6p3.png

Καλημέρα σε όλες, με το καλό η Χαρά ή οποιαδήποτε ενδέχεται να πάρει σειρά σύντομα!

Εγώ που όλο έλεγα ότι ήμουν το βαρετό παράδειγμα κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, καταλήγω στα 3% με ισχιακό έμβρυο. Κατάφερα να διακριθώ, έστω και στο τέλος, κάτι είναι και αυτό. ΟΚ, ακόμα είμαι στα 5% επειδή δεν μπήκα στην 38η, but you get the idea.

Περπατάτε, χορεύετε, τρώτε καυτερά, κάνετε σεξ, ο αγώνας κρίνεται εδώ και τώρα! May the best one win!

Φιλάκια, είστε όλες πρωταθλήτριες έτσι κι αλλιώς! !

Καλημέρα!!!!! Εδώ επικρατεί το χάος!!! Ολο το απογευμα βραδυ χτες ειχα συσπασεις, κατα τ πρωι ενιωσα κατι πολυ γερες , σηκωθηκα να δω τι παιζει σταματησαν, κ μετα ο αντρας μου εφυγε γιαα δουλεια κ βρεθηκε στην τραπεζα να με παιρνει τηλεφωνα να μου λεει οτι εχουν μπλοκαρει τα βιβλιαρια μας κ ποτε εκανα αιτηση απωλειας;;; που να θυμαμαι, μια καρτα ειχα χασει , δεν εκανα αιτηση απωλειας βιβλιαριου. Στην αλλη γραμμη η μαια να μου εξηγει πως να κανω ρεφλεξολογια να εχω αποτελεσματικες συσπασεις κ να πιω κανελα κ το παιδι κρεμασμενο πανω μου να ζηταει παιδικα κ οι γονεις μου να κορναρουν απ εξω, ολα αυτα ταυτοχρονα μ εμενα να ψαχνω στα κουτια να βρω βιβλιαρια. Χαος

b5vNp2.png

6SMBp2.png

Διαφημίσεις

καλημέρες!!!!!!!

Νεφέλ, ωραία μέρα σου ξημέρωσε..... πωπω βρε παιδί μου, όντως κάτι μέρες αναποδογυρίζει το σύμπαν.... υπομονή βρε παιδί μου κ όλα να πάνε κτ'ευχήν!!!!

zuzu υπομονή βρε κορίτσι μου.... ποτέ δεν ξέρεις.

Μάγδα καλά να περάσετε!!!!! θα μας λείψεις...

Φλο μου τι ναπω για τα 2χρονα.... υπομονή!!! όσο για τα γεννητούρια σου, με το καλό!!!! τριτομανούλα!!!!!!

οι υπόλοιπες καλά καταλαβαίνω. η Φεγγαρένια έδωσε το παρόν, άρα γιοκ κ σήμερα η γέννα.... χαχααχαα

εμείς γενικώς καλά κ ήσυχα.

WeDjp2.png

0hUop3.png

κοριτσια πηγα εδω σ εναν γυναικολογο ο οποιος υποτιθεται ειναι συμβεβλημενος με το στρατο μου κοψε χαρτι επισκεψης,χαρτι οτι μου κανε υπερηχο για να παρει χρηματα πισω κ στο καπακι μου ζητησε κ 30 ευρω αλλα δεν ειχα πορτοφολι μαζι μου κ λεω θα στα φερω.η μπουμπου μια χαρα.πηρα τηλ κ το γιατρο μου κ μου πε οτι τα τσιμπηματα ειναι φυσιολογικα

pXU3p2.png?EiDCGUBk

empty.gifIA2Ep2.png?qFHIC4kY

Καλημέρα κορίτσια!!! Τι κανετε?? Χαρα ελπιζω να εισαι αγκαλια με την κορούλα σου τωρα!! Νεφελ τι μερα κ η σημερινη?? Ιωαννακι δεν πιστευω να του πας τα λεφτα του γιατρου? Καλημέρα ζουνιτσα ζουζου κ οποια αλλη ξεχναω!!

kK3bp2.png

dKVVp3.png

01/08/04 Και συνεχίζουμε..

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσια!!! Τι κανετε? Κανενα νεο απο τη Χαρά? Η sangreluna? H nefel? Εγω ειμαι κομμωτηριο θα φτιαξω μαλλι κ την τεταρτη νυχια να με δει η κορουλα μου ομορφουλα φουσκα κ οχι απεριποιητη!!

kK3bp2.png

dKVVp3.png

01/08/04 Και συνεχίζουμε..

καλημερα γκαστρουλες !!!

Μαρακι εχεις καλωπισμους σημερα?τελεια!!

θα κανονισω και γω απο βδομαδα, μην εχουμε κανα απροοπτο !!

λογικα η Χαρα θα ειναι αγκαλια με την κορουλα της τωρα!!

ελπιζω και η φεγγαρενια με τον γιοκα της!!

NkOFp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...